Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Argentina-Kroatien VM preview

Det er gruppe D’s forventede topopgør, når Argentina-Kroatien sparkes i gang den 21. juni i det, der meget vel kan ende med at afgøre, hvem der bliver 1 og 2 i gruppen.

Husk at Unibet tilbyder en VM BONUS på 100% op til 1.500 kroner. Indsæt min. 80 kr hos Unibet for at få din bonus. Udløb: 60 dage. Omsætningskrav: 6 gange til min. odds 1.4. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

Styrkeforhold

Hverken Argentina eller Kroatien var overbevisende i deres vej til VM på trods af, at begge mandskaber på papiret kan stille med mange store navne. For Argentinas vedkommende synes holdet ubalanceret med relativt svage forsvars- og midtbanekæder, mens man omvendt drukner i dygtige spillere i angrebet.

For Kroatiens vedkommende er det snarere et spørgsmål om, at man, på nær VM-bronzen i 1998, har for vane at skuffe ved VM-slutrunder.

De to hold har mødt hinanden fire gange. Kroatien var vundet én, én er endt uafgjort og to gange har Argentina trukket sig som vinder, senest i 2014 som var sidst de to mødtes. De tre møder har dog været venskabskampe, og blot i et enkelt opgør har der været noget på spil.

Argentina snublede i deres første VM-kamp, da det kun blev til 1-1 mod Island. Talismanden Messi brændte et straffe, og det må vække ekstra bekymring. Samtidig betyder det uafgjorte resultat mod Island, at Argentina allerede nu er under større pres for at vinde.

Hos Kroatien vandt man den på papiret tætte kamp mod Nigeria sikkert med 2-0, og den gode start start kan sagtens være benzin på det balkanske bål.

Argentina må alt i alt regnes som ret solide favoritter, selvom det på forhånd ligner et tæt opgør.

Hvem skal jeg holde øje med?

Der kan være lagt op til et meget interessant opgør med to hold, der har vidt forskellige styrker.

Vi har været omkring Argentinas svage bagkæde, der suppleres af en i landsholdssammenhæng uerfaren målmand, eftersom førstevalget Sergio Romero er blevet skadet. Også midtbanen står med en del ubekendte, og det kan bane vejen for et meget åbent opgør.

Hvor Kroatien mangler de åbenlyse bombere oppe foran, står de nemlig anderledes stærkt på midtbanen, hvor deres største profiler skal findes centralt. Hvis de kreative kroater kan få overtaget på den centrale midt, kan det åbne kampen på vid gab og give det festfyrværkeri, kampen har potentiale til.

Odds på Argentina-Kroatien

Der er tale om to jævnbyrdige hold, også selvom Argentina er favorit. Odds hedder 2,06 på sydamerikanerne, 3,35 på uafgjort og 4,15 på Kroatien (17. juni).

Selvom argentinerne ikke imponerede i første opgør, virker 2,06 på dem til at vinde dog ikke tosset. Den kører vi derfor med hos Unibet.

Spilforslag: Argentina til at vinde til nuværende odds 2.06 hos Unibet. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus