Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

888sport bonus

I dag kan du hente helt op til 1.000 kr. i 888sport bonus + 100 kr. i freebet

888sport bonus

 

Freebet: Indsæt og spil for min. 100 kr. på den danske Superliga | Min. odds 1.5. | Gyldigt i 7 dage | 888sport bonus: Indsæt min. 70 kr. og få 100% op til 1.000 kr | Indsæt 100 kr. og du er berettiget til freebet | Gennemspilles x 10 til min. odds 1.5 | Udløber 60 dage | Regler og vilkår gælder +18

Start med en 888sport velkomstbonus

888sport byder på et stort udvalg af odds, autentisk live betting, og de er klar med gode kampagnetilbud til deres aktive spillere hver uge. Nedenfor kan du se din 888 sport bonus i skema form.
 

888sport bonusBeløb
888sport velkomstbonus100% op til 1.000 kroner
Freebet100 kroner
Minimum indbetaling70 kroner
Sponsoreret indholdRegler og vilkår gælder +18 

 

Opret en konto hos 888sport

Hvis du opretter en konto hos 888sport, kan du i løbet af få minutter være klar til at spille. Ved oprettelsen skal du:

  1. Indtaste dine personlige oplysninger.
  2. Oplyse dit CPR-nummer og aktivere dit NemID.
  3. Acceptere din betting bonus, og bruge vores 888sport bonuskode.

Få 100 kroner freebet til 888sport

Spiller du for 100 kroner på Superligaen, så kvitterer 888sport med et freebet på 100 kroner. Uanset om du vinder eller taber dit væddemål, skal du altså ikke betale for det.

Du skal placere et væddemål på Superligaen til minimum odds 1,50, og din indsats skal være 100 kroner. Når dit væddemål er afgjort, får du inden for 72 timer indsat et freebet på 100 kroner. Du har syv dage til at bruge dit freebet.

888sport velkomstbonus
Regler og vilkår gælder +18.

 

Spiludvalg på 888sport odds

888sport er bredt repræsenteret når det kommer til spiludvalg. De tilbyder også gode odds, og derfor er du godt stillet med en spilkonto på hjemmesiden.

De bedste 888sport odds finder du på fodbold, hvor du kan spille på de store og små ligaer samt turneringer fra både ind- og udland. Vil du spille på Champions League, Europa League, La Liga eller Premier League, anbefaler vi, at du altid tjekker udvalget hos 888sport.

Du kan også spille på andre populære sportsgrene som tennis, amerikansk fodbold samt basketball, og du finder også odds på mindre populære sportsgrene som dart og volleyball.

Niveauet på odds

Ved online betting hos 888sport får du som kunde en god tilbagebetaling, der i gennemsnit ligger omkring 95%. Du kan derfor få meget ud af deres mange odds, der ofte er i den gode ende. Vil du have et spiludvalg på samme niveau, skal du besøge andre online bookmakere som eksempelvis bet365 eller Unibet.

Live betting med 888sport bonus

Er du vild med live betting, så er 888sports live betting måske lige noget for dig.

Hver eneste dag kan du finde en masse af live odds markeder på live betting hos 888sport. De er stærke på fodbold, men udvalget begrænser sig ikke kun til Danmarks nationalsport. Du kan også live bette tennis, basketball, ishockey og meget mere. I weekenden finder du flest liveodds.

En gennemført live betting får du også hos de to bookmakere Unibet og bet365. Her er fodbold og tennis stærkt repræsenteret, men du kan også spille på mange andre forskellige sportsgrene og markeder. Her kan du også se live streaming på mange af de kampe, du ikke kan se på TV.

888sport livebetting

Tag pengene før tid med cash out

Spiller du live hos 888sport, har du en fordel med cash out-funktionen. Med den funktion får du mulighed for at stoppe dit væddemål før tid.

Hvis dit væddemål er lidt for usikkert, har du mulighed for at lukke det før tid og indkassere en del af gevinsten. Omvendt er dit væddemål så godt som tabt, kan du lukke væddemålet før tid og begrænse dit tab.

Cash-out er tilgængeligt på udvalgte live spil, og det er 100% 888sport, der afgør, hvornår funktionen er tilgængelig. Husk også at have det i tankerne, når du spiller på live odds.

Spil på 888sport app

Du kan også spille, når du er på farten. Med 888sport app på din smartphone, behøver du ikke længere at være i nærheden af en computer, hvis du gerne vil lave et væddemål.

Den brugervenlige 888sport mobil app tilbyder dig, at du kan oddse på de samme sportsbegivenheder, som også er tilgængelige på din computer, hvor som helst og når som helst. Du kan også live oddse på din tablet eller smartphone gennem deres 888sport mobil app. Betting app’en kan downloades til:

Hvis du vil i gang med mobil betting på 888sport app, kræver det, at du først har oprettet din konto via en computer, og herefter kan du spille via din mobil med din 888sport bonus. iOS (Apple iPhone og iPad) & Android.

Trustly hos 888sport

Når det gælder overførsler, er mulighderne hos 888sport mange.

Du kan bruge de almindelige danske og internationale kreditkort, bankoverførsler og e-wallets.

Og som det seneste skud på stammen kan du også bruge Trustly. Trustly er en svensk e-wallet, hvor du forbinder din egen bankkonto direkte med dine foretrukne websites. Så snart, du har sat Trustly op, kan du lave overførsler øjeblikkeligt, nemt og sikkert.

888sport kontakt og kundeservice

Supporten ved bookmakeren lever op til deres gode omdømme. Hos 888sport kundeservice skal du ikke holde dig tilbage hvis et spørgsmål skulle opstå. Du har følgende muligheder for 888sport kontakt:

Kontakt 888sport via:

  • Telefon: 80 25 10 22
  • E-mail: kontakt@888.dk
  • Live-chat

Hvis du vil have hurtigt svar, anbefaler vi deres live chat, der er hurtig og meget effektiv. Du bliver også mødt af en effektiv kundesupport medarbejder, hvis du vælger enten at gribe telefonen eller sende en e-mail.

Du skal dog være obs på, at du ikke altid kan være sikker på at få fat i en dansk medarbejder i kundeservice. Før du tager kontakt til deres kundeservice, kan du dog med fordel tjekke deres FAQ, hvor de mest typiske spørgsmål står beskrevet og besvaret.

Samlet vurdering af 888sport

888sport har en meget overskuelig og brugervenlig opbygning samt et grundlæggende flot spiludvalg på online betting med høje odds på især fodbold. Endvidere udlodder de et massivt udbud af kampagner og tilbud til deres brugere, hvilket trækker gevaldigt op i bedømmelsen af spiludbyderen.

De tilbyder en meget attraktiv 888sport velkomstbonus på maksimalt 1.000 kroner til sportsvæddemål plus 100 kroner i freebet. Gennemspilskravet er dog en anelse højt, så du skal omsætte for et større beløb, før du kan udbetale dine bonuspenge. Regler og vilkår gælder +18.

Du modtager velkomstbonussen, hvis du bruger vores 888sport bonuskode, som du kan hente i toppen af artiklen. Glæd dig til en rigtigt spændende tilbud med 888sport bonus, men husk at spil ansvarligt!

888sport bonus
888sport anmeldelse
  • Bonus
  • Kampagner
  • App
  • Spiludvalg
4.7

Summary

888sport gør det rigtigt fint indenfor bookmaker verdenen. De tilbyder rigtigt gode live odds og bets og deres app fungerer optimalt.