Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

888sport bonus

Alle nye kunder kan få op til 1.000 kr i 888sport bonus og 100 kr i freebet. Regler er som følger. Freebet: Indsæt min. 100 kr. og spil for min. 100 kr. på den danske Superliga til min. odds 1.5. Freebettet er gyldigt i 7 dage. Regler og vilkår gælder +18. 888sport bonus: Indsæt minimum 70 kr. og få 100% i 888sport bonus. Indsætter du 100 kr. er du også berettiget til freebet. Bonus skal gennemspilles x 10 til min. odds 1.5 og udløber efter 60 dage. Regler og vilkår gælder +18.

Hent bonus hos 888sport

 

888sport bonus 2018
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Start med en 888sport bonus

888sport byder på et stort udvalg af odds, autentisk live betting, og de er klar med gode kampagnetilbud til deres aktive spillere hver uge.

Er du ny kunde, får du 100 kroner i 888sport freebet plus 100% i odds bonus hos 888sport. Den maksimale bonus hos 888sport odds er på hele 1.000 kroner. Du kan få bonussen ved at hente vores 888sport kampagnekode ovenfor, oprette din nye konto og indtaste koden, når du har foretaget din første indbetaling.

Sponsoreret indhold. Regler og vilkår gælder +18.

888sport bonusBeløb
Indbetalingsbonus100% op til 1.000 kroner
Freebet100 kroner
Minimum indbetaling70 kroner

Når du har foretaget din første indbetaling og indtastet vores 888sport bonuskode, får du med det samme 100% i odds bonus. Dine bonuspenge skal omsættes 10 gang til minimum odds 1,50 for at tælle med i bonussen. Din 888sport bonus er kun gyldig i 60 dage.

Regler og vilkår ændrer sig over tid, og derfor anbefaler vi, at du altid læser bonusregler og -vilkår, før du tager imod bonussen hos 888sport.

Få 100 kroner freebet til 888sport

Spiller du for 100 kroner på Superligaen, så kvitterer 888sport med et freebet på 100 kroner. Uanset om du vinder eller taber dit væddemål, skal du altså ikke betale for det.

888sport freebet
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

 

Du skal placere et væddemål på Superligaen til minimum odds 1,50, og din indsats skal være 100 kroner. Når dit væddemål er afgjort, får du inden for 72 timer indsat et freebet på 100 kroner. Du har syv dage til at bruge dit freebet. Regler og vilkår gælder +18.

Hent dit freebet

888sport bonus og kampagnekode 2018

Lige nu kan du få en 100% i velkomstbonus op til 1.000 kroner til online sportsbetting og 100 kroner i freebet som ny kunde hos 888sport, hvis du bruger vores 888sport bonuskode. Du kan hente vores 888sport kampagnekode, som du kan indtaste, når du har oprettet din konto og laver din første indbetaling. Med denne kode kan du udløse 888sport bonus. Regler og vilkår gælder +18.

Du skal indbetale minimum 70 kroner for at aktivere din bonus. Hvis du er interesseret i andre tilbud hos 888sport, kan du se de aktuelle tilbud til poker og casino herunder.

888sport bonus
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Anmeldelse af 888sport Danmark

Bookmakeren 888sport har et velfortjent ry for at være professionel. Ladbrokes og William Hill har tidligere overvejet et opkøb af 888, og det vidner om, at 888sport er nogen, der skal tages alvorligt.

888sport er nogle af de bedste på de mest populære sportsgrene som fodbold og tennis, men du finder også en masse af de mindre sportsgrene. Hertil tilbyder de live betting og spændende kampagnetilbud til alle deres kunder – nye kunder såvel som gamle.

Vil du gerne læse andre bookmaker anmeldelser, kan du tage et smut forbi Trustpilot. Trustpilot er muligvis den mest kendte hjemmeside, hvor forbrugere kan rate virksomheder, og en række kunder har skrevet anmeldelser af 888sport. Vi har testet bookmakeren, og du kan læse om vores erfaringer her på siden.

Opret en konto hos 888sport

Hvis du opretter en konto hos 888sport, kan du i løbet af få minutter være klar til at spille. Ved oprettelsen skal du:

 • Indtaste dine personlige oplysninger.
 • Oplyse dit CPR-nummer og aktivere dit NemID.
 • Acceptére din betting bonus, og bruge vores 888sport bonuskode.
888sport login og oprettelse
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

 

NemID skal anvendes hos alle online bookmakere på det danske marked, så det kan du ikke slippe uden om. NemID bruges til at verificere din konto.

Når du er oprettet hos 888sport, har du mulighed for at få en flot bonus. Her kan du med vores 888sport kampagnekode modtage 100 kroner i freebet og op til 1.000 kroner i bonus, når du laver din første indbetaling.

Opret din konto

Spil i eksklusive rammer med din 888sport bonus

Hos 888sport forsøger de at skabe en eksklusiv ramme i orange og sorte farver. Kombinationen af de to farver gør siden fornem at se på samtidig med, at den ikke virker hverken insisterende.

Navigeringen hos 888sport er nem, og de forskellige menuer er overskuelige. I sektionen med online sportsbetting får du hurtigt et overblik over de mange typer af odds og live betting muligheder.

Til venstre på siden kan du finde den fulde liste af sportsgrene, som du kan spille på. Hver kategori udvides med et enkelt klik, så du kan se den fulde liste over ligaer og begivenheder. Alt dette gør siden yderst tilgængelig, og den kan derfor både bruges af nye fisk og erfarne spillere.

Spiludvalg på 888sport odds

888sport er bredt repræsenteret når det kommer til spiludvalg. De tilbyder også gode odds, og derfor er du godt stillet med en spilkonto på hjemmesiden.

De bedste 888sport odds finder du på fodbold, hvor du kan spille på de store og små ligaer samt turneringer fra både ind- og udland. Vil du spille på Champions League, Europa League, La Liga eller Premier League, anbefaler vi, at du altid tjekker udvalget hos 888sport.

Du kan også spille på andre populære sportsgrene som tennis, amerikansk fodbold samt basketball, og du finder også odds på mindre populære sportsgrene som dart og volleyball.

Hjælp med betting: Betting guides til de europæiske fodboldligaer

Du kan herudover også spille på andet end sport, eksempelvis politik og TV-udsendelser. Alt dette kan du spille på med din 888sport bonus, hvis du anvender vores 888sport kampagnekode.

888sport odds forside
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

888sport tilbyder ikke blot et flot udvalg af sportsgrene, men også masser af markeder, som du kan satse på. Her kan du udover de almindelige som resultater, over/under og 1-X-2 også finde markeder som blandt andet målscorer og antal kort.

Niveauet på odds

888sport er ofte tidligt ude med odds på adskillige begivenheder, hvilket er medvirkende til, at du hurtigt kan skaffe dig gode odds.

Ved online betting hos 888sport får du som kunde en god tilbagebetaling, der i gennemsnit ligger omkring 95%. Du kan derfor få meget ud af deres mange odds, der ofte er i den gode ende. Vil du have et spiludvalg på samme niveau, skal du besøge andre online bookmakere som eksempelvis bet365 eller Unibet.

Tilbud på forhøjede odds

888sport har ofte et godt tilbud med forhøjede odds, hvor du kan tjene mere på dine væddemål. På specifikke kampe stiger oddset nemlig til et niveau, hvilket ikke kan matches af øvrige bookmakere.

Nye og eksisterende spillere kan udnytte sig af tilbuddet med de forhøjede odds på deres første placerede væddemål i tillæg til velkomstbonussen.

Kampene, 888sport tilbyder forhøjede odds på, er præsenteret i deres oddslobby sammen med de normale odds. Hvis du kan deltage i tilbuddet med de forhøjede odds, skal du bare spille på den ønskede kamp, hvorefter du krediteres med differencen mellem det normale odds og det boostede odds.

Et kvalificerende bet er et single sportsvæddemål på 10-100 kroner. Satser du over 100 kroner, vil det gældende beløb blive udbetalt efter det normale odds. Ekstra gevinster som følge af forøgede odds skal omsættes 10 gange til odds 1.5 eller højere indenfor 60 dage.

Live betting hos 888sport

Er du vild med at spille live betting, så er 888sports live betting måske lige noget for dig.

Hver eneste dag kan du finde en masse af live odds markeder på live betting hos 888sport. De er stærke på fodbold, men udvalget begrænser sig ikke kun til Danmarks nationalsport. Du kan også live bette tennis, basketball, ishockey og meget mere. I weekenden finder du flest liveodds.

 

Livebetting hos 888sport
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

 

Live betting hos 888sport tilbyder endnu ikke live stream af sport, hvilket er ret ærgerligt. Til gengæld kan det godt betale sig at holde godt øje med kampagnerne ved bookmakeren. Nogle gange tilbyder de nemlig et gratis væddemål på liveodds, hvilket er et stort plus.

En gennemført live betting får du også hos de to bookmakere Unibet og bet365. Her er fodbold og tennis stærkt repræsenteret, men du kan også spille på mange andre forskellige sportsgrene og markeder. Her kan du også se live streaming på mange af de kampe, du ikke kan se på TV.

Tag pengene før tid med cash out

Spiller du live hos 888sport, har du en fordel med cash out-funktionen. Med den funktion får du mulighed for at stoppe dit væddemål før tid.

Hvis dit væddemål er lidt for usikkert, har du mulighed for at lukke det før tid og indkassere en del af gevinsten. Omvendt er dit væddemål så godt som tabt, kan du lukke væddemålet før tid og begrænse dit tab.

Cash-out er tilgængeligt på udvalgte live spil, og det er 100% 888sport, der afgør, hvornår funktionen er tilgængelig. Husk også at have det i tankerne, når du spiller på live odds.

Kampagner og bonustilbud

888sport har haft et ry for at være en af de bookmakere i branchen, som tilbyder nogle de mest attraktive kampagner og bonustilbud. Vi kan konkludere, at der ikke blot er tale om et rygte, men en realitet.

Hos 888sport gør de meget for at tilfredsstille både nye og loyale spillere, og derfor byder de på kampagner til både nye og nuværende spillere på deres online sport betting-platform. Vær dog opmærksom på, at vilkår og betingelser gælder for kampagnerne.

 

888sport kampagner
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

 

En af de aktuelle kampagner, da vi skrev artiklen, var 888sport Weekend liveboost. Kampagnen giver dig mulighed for at score et profit-boost, hvis du placerer live odds på kampene i weekenden (fredag, lørdag og søndag). Du kan i alt score op til 100% i profitboost, hvis du finder 20 live spil. Regler og vilkår gælder for kampagnen, og dem kan du læse på kampagnesiden hos 888sport.

Vælger du at følge 888sport på Twitter, er du desuden sikker på at modtage de seneste kampagner og bonustilbud. Du kan blandt andet deltage i deres konkurrencer, hvor du kan vinde alt lige fra billetter til Champions League og Premier League til signerede spillertrøjer fra nogle af de største spillere.

Spil på 888sport app

Du kan også spille, når du er på farten. Med 888sport app på din smartphone, behøver du ikke længere at være i nærheden af en computer, hvis du gerne vil lave et væddemål.

Den brugervenlige 888sport mobil app tilbyder dig, at du kan oddse på de samme sportsbegivenheder, som også er tilgængelige på din computer, hvor som helst og når som helst. Du kan også live oddse på din tablet eller smartphone gennem deres 888sport mobil app. Betting app’en kan downloades til:

iOS (Apple iPhone og iPad) & Android

Hvis du vil i gang med mobil betting på 888sport app, kræver det, at du først har oprettet din konto via en computer, og herefter kan du spille via din mobil med din 888sport bonus.

Casino og Poker

Hvis du har oprettet en spilkonto til 888sport, har du også mulighed for at spille på casino og poker på både din computer, mobil og tablet. Du finder de to spiltyper øverst i menuen, når du er inde på din spilkonto.

Når den nye fane med casinoet åbner, er du logget på og klar til at spille. Du kan derfor trykke på den ønskede spilleautomat eller det ønskede bordspil og spille med det samme. I poker-sektionen kan du dog ikke spille med det samme, da du først skal downloade 888poker softwaren.

Sidst er det værd at nævne, at du kan få en velkomstbonus målrettet til poker eller casino. Du behøver ikke en særlig 888sport kampagnekode til poker og casino. Hvis du går til 888 her på siden, har du mulighed for at vælge en bonus til casino eller poker.

 

Spil på sport, casino og poker ved 888
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Kort om 888casino

Vælger du at besøge casinoet, åbner en ny fane i dit vindue. Du kommer dermed ikke væk fra Sport-sektionen, hvilket giver dig mulighed for at vende tilbage til at spille på odds.

888casino tilbyder både spil i instant play og software til download. På casino-sektionen kan du spille klassiske bord- og kortspil, så du kan vælge mellem rød og sort i roulette og se om du kan ramme 21 i blackjack. De har også et utal af spillemaskiner hovedsageligt fra spiludbyderne Net Entertainment og Playtech.

Vi anbefaler også, at du prøver deres eksklusive live casino. På et online live casino får du en autentisk casino oplevelse, hvor du kan følge dealeren live på webcam.

Kort om 888poker

Poker softwaren skal downloades, men det er en både enkel og hurtig proces.

Turneringer og cash games findes 24 timer i døgnet i forskellige variationer af Texas Hold’em, Omaha Hi, Omaha Hi/Lo og Seven Card Stud Hi/Lo. Cash games er pokerspil, hvor jetonernes værdi er deres rigtige værdi i kroner, dollars eller hvad du nu spiller med. I modsætning til turneringschips, som intet er værd uden for turneringen, repræsenterer cash game chips rigtige penge hele tiden.

Cash games starter, når to eller flere aktive spillere sætter sig ned ved et bord. I modsætning til turneringer er der ingen tidsgrænser ved cash games. Endnu en forskel er, at indsatsgrænsen ved cash games fastsættes for hele spillets længde, mens indsatsen under turneringer stiger for hver runde.

Bag om bookmakeren

888 stræber efter at være førende inden for online sport, casino og poker. Siden 1997 har de udbudt online spil til millioner af brugere, og deres eksplosive udvikling har også ført dem til London Stock Exchange.

Hovedkvarteret for selskabet (888 Holdings plc.) er beliggende i Gibraltar, men selskabet har dansk licens fra Spillemyndigheden i Danmark, som giver tilladelse til at udbyde online betting og casino. Tidligere havde kun Danske Spil lov til at tilbyde spil i Danmark, men i dag er mange udenlandske bookmakere på det danske marked.

“Takket være det hårde arbejde af vores team og de involverede regulatorer, er vi glade for at tilbyde vores underholdende, sikre og pålidelige brand til spillere fra Rumænien og Danmark.” – COO Itai Frieberger i en pressemeddelelse fra 888 Holdings plc.

888sport har tidligere haft licens på det danske spillemarked, men de måtte trække sig, da de ikke kunne opfylde kravene til samarbejdet med Spillemyndigheden i Danmark. Nu er de dog fået blod på tanden igen og er tilbage på det danske marked.

888sport kontakt og kundeservice

Supporten ved bookmakeren lever op til deres gode omdømme. Hos 888sport kundeservice skal du ikke holde dig tilbage hvis et spørgsmål skulle opstå. Du har følgende muligheder for 888sport kontakt:

Kontakt dem via:

 • Telefon: 80 25 10 22
 • E-mail: kontakt@888.dk
 • Live-chat

Hvis du vil have hurtigt svar, anbefaler vi deres live chat, der er hurtig og meget effektiv. Du bliver også mødt af en effektiv kundesupport medarbejder, hvis du vælger enten at gribe telefonen eller sende en e-mail.

Du skal dog være obs på, at du ikke altid kan være sikker på at få fat i en dansk medarbejder i kundeservice. Før du tager kontakt til deres kundeservice, kan du dog med fordel tjekke deres FAQ, hvor de mest typiske spørgsmål står beskrevet og besvaret.

Betalinger

Alle indbetalinger er gebyrfrie. Når du indbetaler til din 888sport konto, er en simpel og hurtig metode med kredit- og betalingskort. Du kan indbetale med VISA, Dankort og MasterCard på din spilkonto.

IndbetalingerTidMin.
Visa-Mastercard Kredit/betalingskort 1-5 minutter 70 kr.
Neteller Neteller 1-5 minutter 70 kr.
PayPal PayPal 1-5 minutter 70 kr.
Paysafecard Paysafecard 1-5 minutter 70 kr.
bankoverforsel Bankoverførsel 2-10 bankdage 70 kr.
bankoverforsel2-1-1 Bankoverførsel 1-3 bankdage 140 kr.

Du har muligheden for at benytte de populære eWallets NETLLER og PayPal. Hvis du benytter forudbetalte tjenester, kan du indbetale med paysafecard, som du kan købe i blandt andet 7Eleven og på tankstationer.

Sidst, men ikke mindst, kan du indbetale via bankoverførsel. Denne indbetalingsform tager dog en til tre bankdage, før pengene er på din bankkonto.

I bunden af indbetalingssiden bliver du spurgt om en 888sport kampagnekode (valgfri). Her skal du skrive vores 888sport kampagnekode. Vores 888sport bonus på 1.000 kroner kan du få her.

Sådan indbetaler du

Ved 888sport kan du indbetale til din konto på følgende måde:

 • Log på 888sport med dit NemID.
 • Tryk derefter på ”Kassen” øverst på hjemmesiden.
 • Tryk på ”Indbetaling”. Her kan du se den lange liste indbetalingsmuligheder. Hvis du ikke kan finde en bestemt betalingsmetode, kan du trykke på ”Flere indbetalingsmuligheder”. Tryk på en betalingsmetode og følg derefter instrukserne på skærmen.

Udbetaling

Udbetalingsmetoderne hos 888 er lidt mere begrænsede. Her kan du kun lave en 888sport udbetaling via bankoverførsel. Du skal udfylde banknavn Swift og IBAN for at lave en udbetaling.

UdbetalingTidMin.Maks.
Visa-Mastercard Kredit/betalingskort 1-5 bankdage 100 kr. 99.999 kr.
Neteller Neteller 1-4 timer 100 kr. 275.000 kr.
PayPal PayPal Inden for 24 timer 100 kr. 60.000 kr.
Paysafecard Paysafecard Inden for 24 timer 100 kr. 18.000 kr.
bankoverforsel Bankoverførsel 2-10 bankdage 120 kr. 1.000.000 kr.

Swift ID og IBAN kan du finde i din netbank. Ofte kan de være svære at finde, da vi ikke anvender Swift og IBAN ofte i Danmark. Har du problemer med at finde oplysningerne, kan din bank dog hjælpe dig med at få dem.

En 888sport udbetaling via bankoverførsel vil ofte være på din konto inden for 3-5 bankdage, men der kan i sjældne tilfælde gå op til 10 bankdage. Hvis du ønsker at annullere en udbetaling, kan du kontakte kundeservice, som i nogle tilfælde har mulighed for at annullere din udbetaling.

Sådan udbetaler du

Ved 888sport kan du indbetale til din konto på følgende måde:

 • Log på 888sport med dit NemID.
 • Tryk på ”Kassen” øverst på hjemmesiden.
 • Tryk derefter på ”Udbetaling”. Her finder du listen af de tilgængelige udbetalingsmuligheder. Vælger du elektronisk overførsel, skal du indtaste dine korrekte bankoplysninger i pop-up vinduet og herefter trykke på ”Send”.
 • Uanset din valgte udbetalingsmetode, skal du til sidst i udbetalingsprocessen trykke på ”Send udbetalingsanmodning”.

Samlet vurdering af 888sport

888sport har en meget overskuelig og brugervenlig opbygning samt et grundlæggende flot spiludvalg på online betting med høje odds på især fodbold. Endvidere udlodder de et massivt udbud af kampagner og tilbud til deres brugere, hvilket trækker gevaldigt op i bedømmelsen af spiludbyderen.

De tilbyder en meget attraktiv 888sport velkomstbonus på maksimalt 1.000 kroner til sportsvæddemål plus 100 kroner i freebet. Gennemspilskravet er dog en anelse højt, så du skal omsætte for et større beløb, før du kan udbetale dine bonuspenge. Regler og vilkår gælder +18.

Du modtager velkomstbonussen, hvis du bruger vores 888sport bonuskode, som du kan hente i toppen af artiklen. Glæd dig til en rigtigt spændende tilbud med 888sport bonus, men husk at spil ansvarligt!

Spil hos 888sport