Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

VM preview: Belgien-England 14. juli

Fodbolden kom ikke hjem, så nu skal England forsøge at hævne gruppenederlaget til Belgien og hente bronzen hjem til øen. Vi har fundet et par saftige odds på Belgien-England frem til dig. Alle odds er hentet fra Unibet. Husk at oddsene ændrer sig løbende.

Husk at Unibet tilbyder en VM BONUS på 100% op til 1.500 kroner. Indsæt min. 80 kr hos Unibet for at få din bonus. Udløb: 60 dage. Omsæt: 6 gange til min. odds 1.4. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

Styrkeforhold

Som med Brexit er det med ambivalens, englænderne skal beskrive deres VM 2018. På den ene side kom de længere end forventet, og for en gang skyld er de britiske spillere ikke blevet mødt med bål og brand af deres stolte tabloidpresse. På den anden side kan det nemt have sat sine spor, at man formøblede en tidlig føring mod kroaterne, som kostede VM-finalen.

Hos Belgien er der lidt større afklarethed at spore. Ganske vist var i år året, hvor mange pegede på, at det nuværende mandskab skulle peake. Men i semifinalen mod Frankrig, som har været turneringens stærkeste hold, virkede man ganske enkelt overmatchet, særligt da man først kom bagud.

Som vi har været inde på tidligere har England en imponerende statistik mod Belgien, men blot fire af opgørene har været af betydning, og de fleste ligger i øvrigt langt tilbage i historien. I disse fire opgør er det blevet til 2 uafgjorte og en sejr til hver. Den seneste kamp ligger som bekendt kun et par uger tilbage, da Belgien vandt 1-0. Det var dog to b-mandskaber, så også dette skal man passe på med at lægge for meget i.

Spiller for spiller ser belgierne markant stærkere ud end englænderne. Det vigtigste i dette opgør kan dog meget vel vise sig at være, hvem der formår at sætte sig bedst op. England har notorisk virket lette at ryste i løbet af de sidste mange årtier. Belgierne har omvendt virket notorisk splittede og til tider også arrogante.

I dette VM har begge mandskaber overrasket positivt, når det har gjaldt deres dårligdomme, men hvordan reagerer de på den enorme selvtillidsmæssige bule, en glippet VM-finale er?

Belgien ser ud til at kunne vælge frit mellem alle spillere. Hos England er Trippier og Dele Alli i skrivende stund omvendt usikre.

Hvem skal jeg holde øje med?

Hvis England skal have noget med fra kampen, skal Harry Kane meget gerne have gang i den målscoring, han har glemt i de seneste opgør. Det kan meget vel komme til at afhænge af, om Dele Alli bliver klar eller ej.

Derudover vil englænderne nok forsøge at gentage deres store succes med dødbolde, som har været en stor kilde til deres mål. Der skal de dog op mod et belgisk forsvar, der dels består af nogle store træstammer og dels har stor Premier League-erfaring, ligesom træner Martinez i øvrigt har det.

Belgien vil omvendt sætte sin lid til den lynhurtige og teknisk stærke offensiv, hvor vi ligeledes finder stor Premier League-erfaring hos spillere som De Bruyne, Lukaku, Hazard, Batshuayi og lidt længere tilbage Fellaini.

Odds på Belgien-England

1X2

Det ligner et tæt opgør, men Belgien er alligevel favorit hos bookmakerne, og det forstår vi godt. De er taktisk dygtige, kender deres modstander godt fra klubscenen og er spiller for spiller bedre. Det tror vi munder ud i en belgisk sejr, som giver odds 2,16 (set 12. juli).

Spilforslag: Belgien vinder i ordinær spilletid til odds 2,16. Regler og vilkår gælder +18Unibet bonus

England til ikke at score

Derudover kan det være en overvejelse værd at gå efter en af turneringens sidste store gevinster ved at spille på England til ikke at score, som giver odds 3,70. Du kan også tage den lidt mindre risikable ‘begge hold scorer ikke’ til 2,55 (begge set 12. juli.)

Spilforslag: England scorer ikke til odds 3.70. Regler og vilkår gælder +18
Unibet bonus