Betfair EM bonus

Allerede nu får du 100% helt op til 1000 kroner i Betfair EM bonus. Kan du ikke vente, til EM går i gang? Fordriv tiden i et af verdens største bookmakere med en sportsafdeling i topklasse.

Betfair EM bonus

Danmark er blandt de 12 lande, som får æren af at være værtsnationer for EM i 2021. Det skal selvfølgelig ske med stil. Derfor tilbyde mange casinoer og bookmakere bonusser til deres kunder i anledning af EM. Og allerede nu kan du tage hul på din Betfair EM bonus og begynde at gøre klar til EM.

Betfair EM bonus

Og hvad består din Betfair EM bonus så af? Hos Betfair er der lige nu en bonus, som bestemt vil få dig i EM-humør, hvis ikke du allerede er det selvfølgelig. Som ny spiller får du nemlig 100% helt op til 1000 kroner. Det betyder, at du får lige nøjagtig dobbelt op på det beløb, du vælger at spille for, tilbage af Betfair, hvis du vinder – rub og stub! Det må siges at være noget af et EM-tilbud, som kan hjælpe med at gøre dig varm til EM i 2021.

Hvordan fungerer din Betfair EM bonus

Det er vist åbenlyst, at vi ikke kan få hænderne ned over den fordelagtige Betfair EM bonus. Betfair er et af verdens mest succesfulde bookmakere, så selvfølgelig kender de deres værd og ved, at mange sætter pris på deres store udbud af odds og spil. Derfor er der selvfølgelig også nogle regler, du skal være opmærksom på, i forhold til din Betfair EM bonus.

Så lad os se på vilkårene for din Betfair EM bonus. Det er sådan, at du for at gøre brug af bonussen, skal indsætte mindst 100 kroner på din spilkonto. Det vil altså sige, at hvis ikke du indsætter det beløb, bliver bonussen ikke aktiv. Denne regel er til for, at Betfair kan sikre sig, at folk ikke bare indsætter en flad femmer på deres konto. Der skal jo være noget at spille for, for at man kan vinde. Derfor er kravet om 100 kroner på kontoen efter vores vurdering helt rimeligt.

Udover mindsteindsatsen på 100 kroner, knytter der sig nogle gennemspilningskrav til din Betfair EM bonuss. Inden for 90 dage skal du gennemspille din bonus mindst otte gange til minimum odds af 1.95. Dette er bestemt også et krav, der er til at gå til. Så har du fået lyst til at varme op til EM, er Betfair EM bonussen et godt sted at starte.

Bag om EM

Vidste du, at idéen til en europæisk turnering i fodbold allerede opstod i 1927? Franskmanden Henri Delaunay, som var generalsekretær for det franske fodboldforbund, skrev et brev til det internationale fodboldforbund, hvor han foreslog et EM for europas lande. Det var dog ikke før 30 år, at idéen blev gjort til virkelighed. I 1957 blev forslaget vedtaget af det europæiske fodboldforbund UEFA, og siden er EM løbet af stablen til hele verdens fodboldfans store glæde.

I 2016 vandt Portugal EM og kan altså kalde sig regerende europamestre. Det allerførste land, som blev europamestre i fodbold var det daværende Sovjetunionen, som dog ikke har vundet siden! De lande, som har vundet EM flest gange, er (Vest)Tyskland og Spanien. Men også lande som Italien og Frankrig har gennem årene markeret sig som talentfulde fodboldnationer i den populære turnering. Grækenland, Tjekkoslovakiet og Holland har enkelte gange også kunnet kalde sig EM-mestre.

Første gang, Danmark kvalificerede sig til EM, var i 1964, og siden har vi været blandt de nationer, der har deltaget flest gange i EM-slutrunden. Som bekendt vandt vi turneringen i 1992 i en 2-0 sejr over Tyskland. Vi har ikke vundet siden, men om vi kan gøre det ved næste EM, som finder sted i 2021, vil vise sig. Der er mange, der allerede nu er spændte.

Europamesterskaberne i fodbold 2021 er den 16. udgave af turneringen og markerer et jubilæumsår. I den anledning har man valgt, at kampene skal spilles i 12 forskellige lande og ikke i ét værtsland, sådan som man plejer at gøre det. Allerede nu kan man tage hul på løjerne og oddse på sine favorithold med Betfair EM bonussen, som er tilgængelig hos den bookmaker.

Betfair – din EM bookmaker

Betfair er som sagt en af de største online bookmakere i verden. Deres succes har at gøre med det enorme udvalg af sportsgrene og tilhørende odds, man finder på deres side. Desuden kan man hos Betfair spille med højere odds end hos de fleste andre bookmakere, hvilket unægtelig pepper spillet op. Det er fordi, at Betfair, foruden deres “Sportsbook”, også har en spillebørs. Her kan man bette på alle slags kampe og også købe og sælge spil. I spillebørsen spiller man direkte imod andre spillere. Den er derfor et oplagt at sted at prøve lykken med sin Betfair EM bonus.

Danmark har lige nu et stærkt EM-hold, og derfor er der grund til håb, når drengene går på banen til EM. Med spillere som Christian Eriksen, Nicolai Jørgensen og Kasper Dolberg er der bestemt ikke noget at vær flov over fra dansk side. Skal alle dine Betfair EM bonus-penge sættes på, at Danmark vinder EM 2021? Valget er dit. Sikkert er i hvert fald, at Betfair er et herligt sted at komme i EM-stemning allerede nu. Med 100% op til 1000 kroner i velkomstbonus er du rustet godt til din EM betting.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening