BETFAIR SPILLEBØRS PART 1 – SÅDAN TRADER DU FODBOLD PÅ BETFAIR

Siden 2002 har du også kunnet trade fodbold på Betfair Spillebørs også kendt som Betfair exchange. Det er slet ikke så svært som folk tror, og i denne artikel vil jeg skridt for skridt lære dig de mest grundlæggende trading begreber.

Sådan kommer du i gang

Jeg viser dig også, hvordan du logger ind og slutteligt vil jeg vise dig en trading strategi, du kan bruge. Det er super sjovt at trade på Betfair Spillebørs, og i de fleste tilfælde er det meget nemmere at tjene penge, end når du better normalt.

I denne artikel vil jeg starte helt fra bunden og lære dig de mest basale ting, så du kan komme gang med at trade på Betfair. Jeg vil gennemgå:

  • Hvordan du får en Betfair bonus på op til 1.000 kroner.
  • De mest basale trading begreber.
  • Hvorfor det er nemmere at tjene penge ved at trade fodbold, end ved at bette.
  • Hvordan du opretter en konto hos Betfair + deres layout og brugerflade.
  • Tips og strategier til at trade på Betfair.

Jeg vil vise dig yderligere strategier i kommende artikler, så hæng med her på siden.

Hent en bonus med vores Betfair promokode “ZSKACO”

Du kan lige nu få en bonus hos Betfair på op til 1.000 kroner. Bonussen er til Betfair sportsbook, men du kan anvende pengene på Betfair spillebørs samtidigt, da din registrering også gælder Betfair spillebørs. Du skifter nemt mellem Betfair sportbook og Spillebørs på Betfairs hjemmeside. Smart ikke?

Du gennemspiller ikke din bonus når du bruger pengene til at trade på Spillebørsen, men til gengæld kommer du i gang med et ordentligt beløb med en fordobling af dit indskud. Bonusvilkår er som følger:

  • Brug bonuskode ZSKACO ved registrering
  • Indsæt minimum 100 kroner og max. 1.000 kroner og 100% i bonus
  • Indbetaling og bonus skal gennemspilles x 8 til ods min 1.95 på Sportsbooken
  • Bonussen er gyldig i 90 dage fra registrering. Regler og vilkår gælder +18.

De vigtigste trading begreber du skal bruge på Betfair exchange

Når du trader på Betfair, er det vigtigt, at du forstår hvad det vil sige at ”backe” og ”laye”.

At backe et udfald betyder sådan set bare, at du spiller på noget, ligesom hos en traditionel bookmaker. Med andre ord, spiller du på at noget skal ske.

Når du layer spiller du imod at noget skal ske, hvilket er det modsatte af at backe.

Det at laye er selvfølgeligt dét, der er sværest at forstå. Når jeg spiller imod noget, så betyder det, at jeg vinder på alle andre udfald end det, jeg har spillet imod. Lad mig vise dig et eksempel.

I nedenstående tilfælde har jeg spillet imod at Everton vinder kampen. Jeg vædder altså på, at udeholdet Newcastle enten vinder kampen eller spiller uafgjort.

Du kan altså både backe og laye det samme udfald. Du vil altid gerne backe høje odds og laye lave odds. Jeg skal vise dig senere i artiklen hvorfor.

Betfair lay bet

På billedet ser du blå og lyserøde knapper. De blå knapper er til at backe med og de lyserøde er til at laye med.

I ovenstående tilfælde har jeg layet Everton for 100 kroner til lay odds 2.42. Det betyder, at jeg har en risiko på 142 kroner men vinder 100 kroner, hvis Newcastle vinder eller spiller uafgjort.

Din risiko med lay odds regnes ud sådan her: Lay odds (2.42) – 1 x indsats. I ovenstående tilfælde med Everton hedder det så:

Lay Everton til odds 2.42 -1 = 1.42 x 100 (indsats) = 142 kroner i risiko.

Betfair markeder

At forstå hvad et Betfair marked er, er super simpelt. Et Betfair marked, er defineret som et aflukket område, hvor man placerer spil/væddemål/trades på forskellige udfald. For eksempel er 1X2 eller match odds markedet, ét Betfair marked, mens over/under 2.5 mål er et andet Betfair marked. Læse også mere om bet365 bonuskode hér.

Tjen flere penge ved at trade på Betfair end ved at bette

Den helt store fordel ved at trade fodbold er to ting:

1:
Du kan få meget fordelagtige odds ved at trade, når kampen allerede er gået i gang. Hvis du godt kan lide at spille på over 2.5 mål kan du få meget bedre odds 20 minutter inde i kampen. Mere om det senere i artiklen.

2:
Du kan stoppe din trade/væddemål til hver en tid og tage en sikker gevinst hvis dit væddemål kommer godt fra start. Har du for eksempel væddet på, at Real Madrid vinder over Juventus til odds 2.6 og Real Madrid er foran 2-0 i første halvleg kan du vælge at tage ca. 70 -80% af din gevinst allerede hér.

Du kan også minimere dit tab og til hver en tid lukke en trade/væddemål, hvis kampen/væddemålet ikke går som forventet.

Med andre ord giver trading dig mulighed for at vinde mere og tabe mindre.

Sådan opretter du en konto hos Betfair + login

Tryk på en af de grønne knapper her på siden for at komme Betfair. Når du trykker på knappen kan du se en kode du skal bruge for at få din bonus. Efterfølgende kommer du til Betfair.

Det tager 3 minutter at oprette sig og så er du klar.

Hvis du kigger på screendumpet nedenfor, kan du til venstre se, at du superhurtigt kan skifte mellem Betfair sportbook og Betfair exchange, som spillebørsen også kaldes. Og du spiller fra den samme konto. Nemt ikke? Husk at du også kan spille fra Betfair spillebørs app. Dette er en separat app fra Betfair sportbook app, men din Betfair login og konto fungerer til begge apps.

Navigering på Betfairs spillebørs + Betfair spillebørs app

Når du lander på Betfair spillebørs, kan du se de forskellige sportsgrene i en menu i venstre side og de vigtigste begivenheder i midten af siden.

Øverst på billedet kan du se et søgefelt og det klart nemmeste er at søge på et hold fra en kamp, som du vil spille på.

Betfair hjemmeside

Når du har fundet den kamp du søger efter, i dette tilfælde Liverpool – Roma, ser siden således ud. Du har de forskellige markeder ude i venstre side, og de mest populære markeder midt for. På Betfair spillebørs app er det endnu nemmere at navigere. Du følger de nemt tilrettelagte menuer og har nu markederne i en top menu.

Betfair trading strategi nr. 1: Sådan kan du trade over 2.5 mål

Lad os starte med en helt simpel strategi, som alle kan være med på.

Vi spiller i markedet ”over 2.5 mål”. Rigtigt mange kampe har ingen mål de første 20-25 minutter og med denne strategi, venter du med at placere dit din væddemål til dette tidspunkt i kampen. Hvis oddsene for over 2.5 mål er 2.0 fra start vil de nå op på cirka 2.4 – 2.6 20 – 25 minutter inde i kampen.

Hvad hvis der bliver scoret et mål inden 20-25 minutter? Så finder du bare en anden kamp at spille på. Find 5 gode kampe for dagen og hold øje med dem løbende. Mulighederne dukker som regel op med lidt tålmodighed.

Når man spiller på fodbold, vinder og taber man, men hvis du vinder mere, når du vinder, end du taber, når du taber, så er der altså en god chance for, at du kommer profitabelt ud på den lange bane. Med mindre din strikerate er meget dårlig.

Som eksempel har jeg taget en kamp i den engelske Championship mellem Derby og Cardiff og bruger kampen til at lave en fiktiv trade. Du finder over 2.5 mål markedet i menuen i venstre side.

Vi siger nu at der er gået 23 minutter af kampen. Jeg spiller nu 100 kroner over 2.5 mål for 100 kroner til odds 2.6.

Over 2.5 mål trade på Betfair exchange

Exitstrategier

Når du trader, skal du altid have en strategi for, hvornår du går ind i traden, og hvornår du lukker den. Det er en god ide at bestemme sig, før man begynder at trade.

Exit strategi A

Lad traden løbe. Du gør absolut ingenting og håber på at kampen ender med 3 mål scoret inden 90 minutter.

Exit strategi B

”Hedge” dit bet. Bruger du denne exit strategi, så er det at du trader for alvor. Lad mig forklare, hvad det betyder at hedge.

Lad os sige, at du har backet over 2.5 mål i Derby Cardiff til odds 2.6. Cardiff scorer et mål lige før halvleg, og Derby udligner 12 minutter inde i anden halvleg. Du har altså 2 mål med cirka 35 minutter tilbage af kampen. Det vil sige at oddsene for over 2.5 nu daler til omkring 1.5, da markedet tror på at kampen med 40 minutter tilbage, vil ende over 2.5 mål.

Når vi hedger, så spiller vi imod dét vi oprindeligt spillede på men til lavere odds, for at sikre at vi ikke taber noget. Vi har backet over 2.5 mål til odds 2.6 og nu layer vi/spiller imod over 2.5 mål I Derby kampen til odds 1.5 for 100 kroner. Jeg skal trække 1 fra mine lay odds (1.5) og gange med indsats (100) = 50 kroner.

Lay bet på Betfair

Jeg bruger altså 50 kroner af min fulde gevinst, på at sikre at jeg ikke taber noget, hvis der ikke bliver scoret et tredje mål. Se nedenstående screendump:

Hedge et bet på Betfair
Du kan se, at jeg ikke taber noget nu, hvis kampen går under 2.5 mål. Det er fordi, jeg har spillet imod mit originale bet til lavere odds. 

Tid og odds størrelse hænger altså sammen. Jo mere tid du har i kampen og jo tættere du er på at dit bet går hjem, jo lavere er oddsene. Jo kortere tid, du har i kampen, og jo længere du er fra, at dit væddemål går hjem, jo højere er oddsene.

Exit strategi C

Brug cash out knappen. Betfair har en funktion, der hele tiden regner ud, om du er i plus eller minus i forhold til, hvordan kampen går, og hvad du har væddet på. Hvis dine tal er røde, ville du tabe penge, hvis du bruger cash out og hvis tallene er grønne, ville du tjene penge.

Hvis du forholdsvis hurtigt får 2 mål, efter du har placeret din over 2.5 mål trade, kan du vælge at bruge cash out knappen. Betfair lukker nu væddemålet/traden for dig og regner ud, hvad du vil vinde på alle de mulige udfald af kampen. Du kan også bare selv trade imod dit eget første bet til lavere odds og prøve at regne ud, hvilket beløb du skal laye med, for at få et ensartet beløb ud på både under og over 2.5 mål.

Brug af cash out knap. Jeg sikrer mig (fiktivt) 73 kroner uanset resultatet på både over og under 2.5 mål.

Betfair cash out button

Overforbrug aldrig en strategi. Vær tålmodighed og vent på den rigtige kamp. Det er vejen frem. Held og lykke.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening