Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Brasilien-Belgien VM preview

Belgien skrabede sig videre til kvartfinalen, mens Neymar rullede, rallede og vred sig til sejr over Mexico. Så nu står de to mandskaber overfor hinanden i en spændende kvartfinale, som vi har gravet de bedste spiltips frem til. Alle odds er hentet fra Unibet. Husk at oddsene ændrer sig løbende.

Husk at Unibet tilbyder en VM BONUS på 100% op til 1.500 kroner. Indsæt min. 80 kr hos Unibet for at få din bonus. Udløb: 60 dage. Omsæt: 6 gange til min. odds 1.4. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

Styrkeforhold Brasilien-Belgien

Brasilien spillede sig imod Mexico fra tredje til fjerde gear for første gang ved dette VM. Spørgsmålet er, om de kan nå det femte gear, og i så fald om nogen for alvor kan true dem?

Det får vi måske et svar på, når Belgien byder op til dans. De er en af outsiderne ved dette VM, og selvom det var med lodder og trisser mod Japan, er belgierne sammen med Uruguay det eneste hold, der har vundet alle fire kampe hidtil i turneringen.

Indbyrdes er der ikke så meget at koge suppe på. De to hold har mødt hinanden fire gange, hvor det er blevet til tre brasilianske sejre og en enkelt belgisk, og de tre opgør var venskabskampe i 60’erne og 80’erne. Den eneste kamp af betydning var ved VM i 2002, hvor Brasilien vandt 2-0.

Selvom belgierne altså har set stærke(re) ud ved dette VM, er deres største hurdle måske, at de ikke har stor erfaring med at spille med, når det for alvor bliver sjovt ved VM. De nåede også kvartfinalen i 2014, men udover det er de kun i 1986 kommet længere end kvartfinalen. I modsætning til de sejrsvante brassere ligger det altså ikke ligefrem i det belgiske blod at lege med til slutningen.

Hvem skal jeg holde øje med?

Først og fremmest holder vi selvfølgelig alle øje med, om Neymar overlever endnu halvanden times fodbold. To gange har den stakkels brasilianer været tæt på at miste livet ved dette års VM. Først var det en serbisk tackling, der med Neymar som omdrejningspunkt skabte en centrifugalkraft så massiv, at førende folk inden for energiforskning hævder, at vi muligvis har fundet en ny vedvarende energikilde.

Dernæst var det en let mexicansk berøring, der øjensynligt splintrede stakkels Neymars skinneben, som dog blev lappet sammen og gjorde det muligt for vores alles yndling af færdiggøre kampen. Vi beder alle til, at den selvopofrende kriger ikke ender med at betale den ultimative pris for sit land.

Den (fodboldmæssigt) mest fremtrædende hos brasilianerne hidtil har været Coutinho, som har sat sine medspillere i scene såvel som selv haft sidste fod på ved flere lejligheder. Defensivt har det også spillet for brasilianerne, der i det hele tiden lader til at have fået skabt en balance i de mange stjerner.

Belgiens offensiv lader til at have fået det til at spille. Selv uden mål fra topscorer Lukaku blev det mod Japan til tre scoringer, og det vidner om et kollektiv, der kan supplere enkeltmandspræstationerne. Noget, Belgien har været notorisk kendt for at mangle i de sidste mange år, hvor intriger og kliker på holdet har skygget for potentialet.

Odds på Brasilien-Belgien

Belgien har været et friskt pust hidtil i turneringen, og vi tror på en tæt kamp. Men vi tror på, at Brasiliens erfaring bliver udslagsgivende. På denne baggrund anbefaler vi følgende spil:

Måldifference

Vi jagter altid de høje odds. Derfor nøjes vi ikke med at spille på Brasilien til at vinde, men stiver oddsene en smule og spiller på, at Brasilien vinder med to mål eller færre til 2,30 (set 3. juli).

Spilforslag: Brasilien vinder med to mål eller færre til odds 2,30. Regler og vilkår gælder +18
Unibet bonus