Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

VM kamp: Danmark – Peru

Hvor får du de bedste VM bonusser, og hvem har de bedste VM spilleforslag? Vi har analyseret Danmarks første VM-modstander, Peru, og undersøgt, hvem der tilbyder de bedste VM odds på kampen. Og så kan du se, hvilken Unibet bonus og 888sport bonus, vi kan tilbyde. Regler og vilkår gælder +18.

Aktivér Unibet bonuskode

Peru – stort land men lille fodboldnation

Den første kamp mod Peru i Saransk den 16. juni bliver mod et ubeskrevet blad i den danske fodboldhistorie. Det danske herrelandshold har nemlig aldrig tidligere mødt de 11 udvalgte fra landet, der tæller omkring 31 millioner indbyggere, og som kvalificerede sig til VM 2018 som det allersidste land.

Vejen til VM

Peru kom til VM via en femteplads i den sydamerikanske VM-kvalifikation, CONMEBOL. Det sikrede dem to playoff-kampe mod New Zealand, der endte 0-0 og 2-0 til Peru.

I den sydamerikanske kvalifikation hang Peru længe med en vis legemsdel i vandskorpen. Efter seks kampe havde de kun mønstret én sejr og hele fire nederlag. Men takket være en stærk(ere) slutspurt med 3 sejre og 3 uafgjorte i de sidste seks kampe sluttede Peru altså på playoff-pladsen takket være en målscore, der var to mål bedre end Chile, som de endte a point med. Og i øvrigt tabte begge indbyrdes opgør til.

Totalen på 7 sejre, 5 uafgjorte og 6 nederlag vidner dog om, at det var med lodder og trisser, de peruvianske spiller fik fightet VM-billetten i hus. Den vidner også om, at angrebet er Perus stærkeste våben. Med 27 mål i 18 kampe scorede kun Brasilien (41) og Uruguay (32) flere mål end Peru. Forsvaret lukkede derimod næsten lige så mange mål ind, som der blev scoret – 26, svarende til knap 1½ mål indkasseret per kamp.

Det er første gang siden 1982, Peru er med ved en VM-slutrunde, og femte gang i alt. I nyere tid har Peru haft det sværere. Ved VM-kvalifikationen 2014 blev de nummer syv, mens de i 2010, 2006 og 2002 endte som henholdsvis sidst og to gange næstsidst. De elendige resultater har da også afspejlet sig i trænerudskiftningen i det kaotiske, peruvianske fodboldforbund. 9 forskellige trænere er det blevet til fra 2000-2015, inden argentinske Ricardo Gareca kom til.

Med ham ser der imidlertid nu ud til at være kommet styr på landsholdet, og det er altså kulmineret i den første VM-slutrunde i 36 år. Regler og vilkår gælder +18.

Hent din Unibet bonus

Spillestil

Adskillige sydamerikanske hold har ry for at spille med hjertet snarere end hovedet. Hovedet, derimod, løber ofte af med dem. Det er ikke tilfældet med Peru, der er kommet til VM takket være disciplin og kontrolleret, kort pasningsspil snarere end frådende vildskab. I de 20 kvalifikationskampe fik peruvianerne 44 gule kort og 2 røde. Det placerede dem i midten sammen med Paraguay på kort-listen.

Noget, der springer i øjnene ved peruvianerne, er deres højde. I deres nuværende trup er der kun 9 spillere på mere end 180 centimeter – og de tre af dem er målmænd. Af de 26 mål, der røg i det peruvianske net i kvalifikationen, var 10 da også efter dødbolde. Fire af dem skete efter hjørnespark, og alle fire blev scoret ved den fjerneste stolpe.

8 andre mål kom som resultat af, at det peruvianske forsvar blev spredt ud. Bagkæden ynder at stå meget snævert og kompakt. Men de har været sårbare over for sideskift, hvor bolden spilles på tværs fra venstre til højre side, og venstrebacken angribes. Masser af indlæg til en høj angriber som Cornelius fra højrefløjen virker altså til at være en måde at stække peruvianerne på.

I den anden ende scorede Peru hele 11 mål på kontraangreb, og ofte efter meget få afleveringer – 17 af deres mål blev til efter færre end 2 afleveringer. Det skyldes det høje pres, Peru praktiserer. De vil vinde bolden højt oppe på banen og fange modstanderen i ubalance.

Dem skal vi passe på

Med en gennemsnitsalder på under 25 er Peru et af turneringens yngre mandskaber. Lad os kigge på, hvem der skiller sig ud.

Den peruvianske defensiv styres af målmand Pedro Gallese og Alberto Rodriguez i forsvaret. På midtbanen tilføres stålet af den stærke og snu Yoshimarr Yptun og Renato Tapia, mens særligt Jefferson Farfan og Christian Cueva står for det kreative. I angrebet har Paolo Guerrero stået for at score målene og blev da også Perus topscorer i kvalifikationen. Den tidligere Bayern München-spiller blev i december tildelt et års karantæne for doping, og så dermed ud til at misse VM. Efter en anke blev dommen dog reduceret til det halve, så ham slipper vi altså ikke for.

Udover Guerrero skal der holdes øje med AaB’s Edison Flores. Med fem mål scorede han næstflest mål i kvalifikationen, og unge Flores vil givetvis bruge VM til at fremvise sin offensive kvaliteter.

Paolo Guerrero. Foto: Juan diego ugaz ureta [CC0]. Regler og vilkår gælder +18

Spilforslag på Peru-Danmark

Danmark er forhåndsfavoritter mod Peru, men eftersom der er tale om den første af vores VM-puljekampe, skal prisen for at spille på dansk sejr være god, før den kan betale sig. Det er nemlig ikke utænkeligt, at begge hold vil være mindst lige så fokuseret på ikke at tabe som på at vinde, og det kunne derfor lugte af en uafgjort.

Af samme grund vil vi være varsomme med at spille på, at der scores mange mål. Ganske vist er Perus forsvar gavmildt, men danskerne vil formentlig være opmærksomme på deres giftige kontraer. Derfor forventer vi en kontrolleret dansk offensiv, hvor der fares med lempe. Og det taler for, at vi får få mål at se.

Snarere end at spille på 1X2 kan det derfor være værd at overveje at spille på, hvordan et evt. dansk mål bliver scoret. Som vi har været inde på, er gennemsnitshøjden på de peruvianske spillere ikke imponerende. Derudover har de lukket mange mål ind på dødbold. Derfor anbefaler vi, at du tager et kig på VM odds på, at Danmark scorer med hovedet eller efter en dødbold.

Et alternativt VM odds, der kan være værdi i, er på gule kort. Peru er som bekendt ikke bidsk hold, som vi af og til ser det med sydamerikanske hold. Alligevel rager de en pæn sjat kort til sig – i gennemsnit cirka dobbelt så mange som danskerne. Da spillerne tilmed repræsenterer landet for første gang ved VM i årtier, er det ikke utænkeligt, at et par spillere vil være overtændte.

Kan du få en god pris på eksempelvis over 3,5 gule kort, kan det være et VM odds, der er værd at jagte.

888sport odds
Oddsene kan være forældede. Tjek venligst de nuværende odds hos 888sport. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Hent 888sport bonus

Få en Unibet bonus til VM

Hvis du har fået mod på at smide en skilling efter et dansk VM odds eller to, kan vi anbefale, at du spiller ved Unibet. Her kan du nemlig få en rigtig god Unibet bonus.

De tilbyder nemlig en Unibet bonus på 100% op til 1.500 kroner. Og den flotte Unibet bonus stopper ikke ved den fine Unibet velkomstbonus. Du kan nemlig hente en yderligere Unibet bonus i form af et freebet på 100 kroner, når du foretager dit første Unibet mobil bet.

Dermed er der altså i alt 1.600 kroner at hente i Unibet bonus, hvis du opretter en konto via vores link og bruger vores Unibet bonuskode.

Unibet Bonus
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Få din Unibet bonus

Brug vores Unibet bonuskode

For at få din Unibet bonus skal du blot klikke på et af vores links. Gør du det, aktiveres din Unibet bonuskode automatisk. Vores Unibet bonuskode sikrer dig den maksimale bonus, som altså lyder på op til 1.500 kroner i Unibet VM bonus samt et 100 kroners freebet på Unibet mobil.

Det er en rigtig flot VM bonus, og du behøver altså ikke skulle indtaste en Unibet bonuskode, for at den kan blive din. Det gør vi for dig, hvis du blot opretter dig ved Unibet via et af vores links.

Husk at læse regler og vilkår for din Unibet bonus, før du går på bonusjagt.

Unibet free bet
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Sådan får du din 888sport bonus

Også 888sport lokker med en flot 888sport VM bonus. Her kan du få en 100% 888sport bonus op til 1.000 kroner. Og ligesom hos Unibet er der også et 888sport free bet på 100 kroner til dig.

Selvom din 888sport bonus er mindre end Unibets ditto, så er der fordele ved at gå efter deres 888sport bonus i stedet. Eftersom bonussen er mindre, er også dit omsætningskrav mindre, og din 888sport bonus er derfor hurtigere spillet fri.

Ligesom ved Unibet skal du blot bruge vores 888sport bonuskode, når du opretter dig. Læs mere om vores unikke 888sport bonuskode i næste afsnit.

888sport bonus
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Hent 888sport bonus

Aktiver vores 888sport bonuskode

Ønsker du i stedet at tage imod vores 888sport bonus, skal du altså blot oprette dig via et af vores 888sport links. Også her har vi nemlig gjort arbejdet for dig.

Gør du det, når du opretter dig, aktiveres din 888sport bonuskode automatisk. Med aktiveringen af vores 888sport bonuskode er du dermed sikret den maksimale 888sport bonus på op til i alt 1.100 kroner.

Udover at bruge vores 888sport bonuskode, skal du mindst indbetale 70 kroner for at kunne få deres 888sport bonus. Men skal du have den største bonus på 1.000 kroner, skal du selv finde 1.000 kroner frem, da der er tale om en matchbonus, hvor 888sport fordobler dit indskud.

Og husk selvfølgelig også at læse 888sports regler og vilkår igennem, hvis du ønsker at aktivere deres 888sport bonus.

Opret dig her med vores 888sport bonuskode og få din 888sport bonus i dag.

To af markedets største udvalg

En anden god grund til at give Unibet og 888sport et skud er deres store spiludvalg.

Begge udbydere tilbyder en overflod af spilmuligheder på fodbold. Du kan spille på selv de mest obskure ligaer og kampe, og derudover er der masser af muligheder for live-betting og mere skæve væddemål.

Det kommer de helt sikkert også til ved VM, hvor stort set alle spilforslag, du kan komme i tanke om, vil være tilgængelig hos både Unibet og 888sport.

Og glem ikke, at der altså også er store bonusser at hente hos begge. Den store Unibet bonus på 1.600 kroner kan blive din via linket forneden, der aktiverer din Unibet bonuskode.

Alternativt kan du få en stor 888sport bonus, hvis du følger dette link forneden, som aktiverer din 888sport bonuskode. Her er der op til 1.100 kroner at hente i 888sport bonus.

Samlet vurdering

Der var bred enighed om, at Fru Fortuna smilede til danskerne, da vi trak Peru fra pot 2. Og det lader til stadig at holde stik. Det højeste odds, man finder på Peru, er i skrivende stund 251 gange pengene igen. Det placerer Peru som bookmakernes 23. bedste hold ud af de 32 VM-deltagere.

Oddset afspejler, at Peru ganske vist har sine styrker i form af en relativt fasttømret koncept og centrale profiler, der udfylder deres roller godt. Men at der samtidig ikke er de store individualister, der i international sammenhæng har den store genklang.

Det er et hold, der har potentiale til at irritere større modstandere, blandt andet båret frem af deres … dedikerede fans. Men det er et hold, Danmark bør kunne slå.

Hvis du tror, vi kan heade sejren hjem mod Peru, kan du benytte dig at vores Unibet bonus på op til 1.600 kroner med vores Unibet bonuskode.

Du kan også gå efter den lidt mindre 888sport bonus, som til gengæld er spillet fri hurtigere. Også her har vi en unik 888sport bonuskode klar til dig, så du får den størst mulige 888sport VM bonus. Regler og vilkår gælder +18.

Få 888sport bonus