Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

VM kamp: Danmark – Australien

Vi analyserer Danmarks VM-modstandere og kigger på de saftigste spilleforslag og VM odds. Nu er turen kommet til Australien. Vi tager dem under luppen, udpeger deres styrker og svagheder og peger på, hvordan Danmark slår dem. Og så viser vi, hvordan du kan få en Unibet bonus op til 1.600 kroner med vores Unibet bonuskode samt en lige så lækker 888sport bonus. Regler og vilkår gælder +18.

Aktivér Unibet bonuskode

Australiens vej til VM

Den 21. juni skal der smides shrimps on the barby, når Danmark skal op mod Australien. Danmark udtrykte glæde over at møde Australien. Og i Australien var glæden gensidig, for så stor ærefrygt indgydede Eriksen og co. trods alt ikke. Så lad os se på, hvem der egentlig har mest grund til at smile over lodtrækningen.

Australien skøjtede igennem gruppespillet, hvor de vandt syv ud af otte opgør og sluttede med en målscore på 29-4.

Men de havde det straks sværere i slutspillet. Her endte de som nummer 3 bag Japan og Saudi Arabien i en gruppe, der derudover talte upåagtede de Forenede Arabiske Emirater, Irak og Thailand. Fem sejre, fire uafgjorte og et enkelt nederlag var dog nok til at sikre tredjepladsen og dermed VM-håbet.

Dermed skulle de op mod Honduras i to playoff-kampe, og her vandt Australien 3-1 hjemme efter at have fightet en 0-0’er hjem fra Honduras.

Kuriøst nok er Australien ligesom både Danmark og Peru kvalificeret til VM for femte gang. Første gang, de var med, var i 1974, hvilket blev efterfulgt af en lang pause. Til gengæld har australierne fået rigtig godt fat om turneringen siden årtusindeskiftet.

VM 2018 bliver således fjerde gang i træk, de kvalificerer sig, omend de ved de sidste to lejligheder ikke er gået videre fra gruppespillet.

Danmark mod Australien

Vi har mødt Australien tre gange, alle siden 2000 og alle venskabskampe. To gange har Danmark vundet og en enkelt gang har Australien. Med det seneste opgør så langt tilbage som 2012, hvor Danmark vandt 2-0, er der ikke meget suppe at koge på de indbyrdes kampe.

Spillestilen down under

Det vigtigste at være opmærksom på ved det australske hold er formentlig trænerposten. 52-årige Ange Postecoglou, der førte Australien gennem den vellykkede VM-kvalifikation, sagde nemlig op blot en uge efter, kvalifikationen var sikret, da presset som landstræner sled for meget på ham.

I stedet bliver det hollandske Bert van Marwijk, der skal føre the Socceroos gennem VM. Van Marwijk er formentlig bedst kendt som Hollands landstræner fra 2008-2012, hvor han først førte Oranje til en VM-finale, men to år senere måtte forlade EM i gruppespillet efter tre nederlag i tre kampe.

Van Marwijks præstation ved VM i 2010 taler næsten for sig selv. Næsten. For med til historien hører, at van Marwijk blev berømt og berygtet for sin pragmatiske stil. Få landshold har en så fasttømret fodbold identitet som Holland med sit total voetball, der blev introduceret i 1970’erne.

En lige dele sprudlende og flydende tilgang til fodbold, hvor alle spillere skal kunne indtage alle roller, og hvor fokus i sidste ende altid er på modstanderens mål.

Det var der dog intet af under van Marwijks tid som landstræner, hvor spillet var rigidt og spillernes roller fastlåste.

Om han vælger samme tilgang med Australien kan man strengt taget ikke vide endnu, men det virker meget sandsynligt, eftersom spillermaterialet i forvejen inviterer til fight snarere end elegance. Regler og vilkår gælder +18.

Brug 888sport bonus

Dem skal vi passe på

Hvor det er de unge, der primært trækker læsset hos modstanderen i første puljekamp, Peru, er det omvendt de rutinerede kræfter, der stod for at booke australiernes VM-billet. Med 8 mål i VM-kvalifikationen var det australiernes grand old man Tim Cahill på 38, der tog holdets topscorer titel.

Mellem stængerne er det Bristol City-målmanden Mat Ryan, der er førstevalg, mens forsvaret udgør holdets mest uerfarne kæde. Med 33 landskampe er det således 26-årige Trent Sainsbury, der til daglig spiller i Kina, der har flest hakker i landsholdsbæltet blandt forsvarerne. Ingen af hans kompagnoner i forsvaret har endnu rundet 25 kampe.

33-årige Mile Jedinak, der til daglig spiller for Aston Villa, er anfører og styrer holdet fra sin plads på den defensive centrale midt. Jedinak satte både sidste, næstsidste og tredjesidste fod på, da Australien sikrede VM-billetten. Det var nemlig ham, der scorede alle tre mål i den afgørende 3-1 sejr mod Honduras.

Hans offensive modstykke, Tom Rogic, der til daglig spiller i Celtic, skal forsøge at sætte sidste eller næstsidste fod på i modstanderens ende. Sammen med Tomi Juric, en 26-årig angriber fra Luzern, scorede Rogic næstflest mål efter Cahill i kvalifikationen.

Spilforslag Australien-Danmark

Danmark møder Australien i anden kamp i gruppen. I modsætning til den første kamp mod Peru, som kan forventes at blive en smule nervøs for begge mandskabers vedkommende, er der ikke et scenarie, hvor det ikke kan forventes, at danskerne går benhårdt efter sejren.

Det er dog alligevel svært at spå om, hvor stor favoritværdigheden er, før kampen er tættere på. Til gengæld virker det sikkert som amen i kirken, at australierne vil forsøge at skabe en chancefattig kamp.

Det ligger i forvejen til deres spillestil at i bedste fald spille med en kontrolleret offensiv. Og med tilgangen af van Marwijk er det svært at forestille sig andet end at australierne vil gå yderst forsigtigt til værks fremad banen.

Derfor kan det være værd at undersøge, hvilket odds der er at hente på få scorede mål i kampen. Alternativt anbefaler vi, at du kigger på odds på, at Australien ikke scorer eller max scorer 1 mål.

I 13 VM-kampe har australierne blot scoret 11 mål, og på forhånd virker det danske forsvar til at have forudsætningerne for at stække den australske offensiv.

888sport mobil
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Få en Unibet bonus til VM

Med styr på spilmulighederne mod Australien er det tid til at kigge på, hvilken VM bonus, du kan score.

Og er du ikke allerede bruger ved Unibet, så har de 1.600 gode argumenter for, at du skal kaste din kærlighed på dem. Vi kan nemlig tilbyde en Unibet bonus på 1.500 kroner plus et freebet på 100 kroner, hvis du som ny spiller opretter dig via os. Det giver altså en massiv Unibet bonus på 1.600 dask.

De 1.500 kroner i Unibet bonus er en såkaldt matchbonus. Det betyder, at Unibet fordobler dit indskud mellem 100-1.500 kroner, hvis du bruger vores Unibet bonuskode, som du kan læse om i næste afsnit.

Dit Unibet freebet på 100 kroner indløser du ved at foretage et væddemål på 100 kroner via din smartphone.

Du skal omsætte dit bonusbeløb seks gange, før din Unibet bonus kan udbetales. Indsætter du eksempelvis 800 kroner, som giver 800 i bonus, skal du spille for 4.800 kroner (6 x 800), før bonussen kan hæves. Husk altid at læse regler og vilkår, før du accepterer en bonus.

Den store Unibet bonus kan få hamle op med, så hvis du vil have så stor en bonus som muligt, så er Unibet altså stedet at starte.

Unibet mobil
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Aktivér Unibet bonuskode

Brug vores Unibet bonuskode

Det er en smal sag at gøre krav på din Unibet bonus. Du skal nemlig ikke indtaste en Unibet bonuskode, hvis du registrerer dig via vores side.

I stedet skal du blot klikke på et af vores links. Gør du det, udfyldes din Unibet bonuskode automatisk, og du tages videre til Unibets hjemmeside. Her er din Unibet bonuskode allerede aktiveret, så du skal blot foretage et indskud mellem 100-1.500 kroner, som Unibet fordobler.

Du kan aktivere din Unibet bonuskode på linket herunder. God fornøjelse!

Så snart, du har foretaget dit indskud, er din bonus tilføjet din konto, og du kan nu gå i gang med at spille den fri. Husk at læse Unibets regler og vilkår, så du ved præcis, hvordan du spiller din Unibet bonus fri.

Unibet bonus og Unibet bonuskode
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Sådan får du din 888sport bonus

Er Unibets bonus lidt for stor en mundfuld, kan du også besøge de fodboldtossede 888sport, som også har en lækker 888sport bonus klar til dig.

Her kan du hente en 888sport bonus op til 1.000 kroner, hvis du foretager et indskud mellem 70-1.000 kroner. Lige Unibet fordobler 888sport nemlig dit indskud, så her kan du komme i gang med op til 2.000 kroner på lommen. Og lidt til.

Der er nemlig også en ekstra 888sport bonus. Ligesom Unibet tilbyder de også et freebet på 100 kroner, når du foretager dit første væddemål på din smartphone.

Der er tilknyttet et omsætningskrav på 10 gange værdien af din 888sport bonus. Her skal du altså spille for 8.000 kroner (10 x 800), hvis du foretager et indskud på 88 kroner.

Ligesom hos Unibet anbefaler vi selvfølgelig, at du læser regler og vilkår igennem, inden du beslutter dig for at gøre krav på din 888sport bonus og går i gang med at spille den fri. Regler og vilkår gælder +18.

Brug 888sport bonuskode

Brug vores 888sport bonuskode

Også når det kommer til at gøre det let for dig, kan 888sport sagtens følge med Unibet. Her kan vi nemlig også tilbyde dig en unik 888sport bonuskode, der gør det til en smal sag at få din 888sport bonus.

Deres 888sport bonuskode fungerer på samme måde som Unibets ditto. Du skal altså blot klikke på et af vores links. Det fører dig til 888sports hjemmeside og aktiverer automatisk din 888sport bonuskode. Dermed er din 888sport bonus på 1.000 kroner samt et freebet op til 100 kroner automatisk låst op, når du foretager dit første indskud.

Det er ikke alle, der er lige glade for bonuskoder. Det er vi dog her på Sportbonuskode, men vi er ekstra glade for at kunne tilbyde dig både en 888sport bonuskode og en Unibet bonuskode, som giver dig maksimale fordele, men uden at du selv skal holde styr på koderne.

Aktiver din 888sport bonuskode med linket forneden, der automatisk låser din 888sport bonus op.

888sport bonus
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Samlet vurdering

Det højeste odds på Australien er pt. 201 gange pengene igen, hvilket placerer dem en smule over Peru i favoritværdighed, men stadig et stykke fra Danmark og Frankrig.

Australiens rutine kan helt sikkert blive deres styrke, idet der er adskillige spillere med masser af VM-erfaring. Det kan dog også vise sig som en ulempe, at man er så afhængig af en 38-årig Tim Cahill.

Trænerposten er svær at spå om, idet van Marwijk endnu ikke har stået i spidsen for Australien. Men han er uden tvivl en stor trænerkapacitet for et land som Australien, og så har han en flot track record ved VM.

Uanset hvilket VM odds, du vælger at placere, kan du gøre det ved Unibet og få dig en stor Unibet bonus med i købet. Men vores Unibet bonuskode kan du nemlig få en 100% Unibet bonus op til 1.500 kroner plus et freebet på 100 kroner.

Alternativt kan du oprette dig hos 888sport. De tilbyder en lidt mindre 888sport bonus på 1.000 kroner samt 100 kroner i 888sport freebet. Her er omsætningskravet dog også hurtigere mødt, så bonussen er din lidt hurtigere.

Derudover har 888sport en bunke af spændende kampagner til eksisterende spillere. Så selvom du i første omgang får lidt mindre i 888sport bonus, kan det på den lange bane hurtigt ændre sig.

Husk at bruge vores 888sport bonuskode for at få denne bonus. Regler og vilkår gælder +18.

Hent 888sport bonus