Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

VM kamp: Danmark – Frankrig

VM er om hjørnet, og vi har derfor kastet et blik på Danmarks tre modstandere i VM gruppespillet. I denne artikel analyserer vi Frankrig og præsenterer dig for de bedste spilforslag og odds. Du kan også se, hvordan du får en Unibet bonus op til 1.500 kroner med vores Unibet bonuskode samt en 888sport bonus på op til 1.000 kroner. Regler og vilkår gælder +18.

Aktivér Unibet bonuskode

Frankrigs vej til VM

Den sidste, og formodentlig sværeste, gruppekamp mod Frankrig løber af stablen i Moskva den 26. juni. Her skal Danmark for sjette gang op mod en af forhåndsfavoritterne, Frankrig.

Didier Dechamps troppers vej til VM var lidt af en blandet landhandel. Med 7 sejre, 2 uafgjorte og et enkelt nederlag og et forspring på fire point ned til Sverige på andenpladsen ser rejsen umiddelbart overlegen ud.

Men der var visse bump på vejen, hvilket afspejles i målscoren på 18-6, som er godkendt, men ikke til UG, når man kan præsentere navne som Frankrigs. Til sammenligning endte Sverige, som sluttede som 2er i gruppen, med en målscore på 26-9.

De grove ridser i lakken kom i form af nederlaget til Sverige og især en næsten utrolig 0-0’er mod miniputterne fra Luxembourg. Køn var heller ikke 0-0’eren ude mod Hviderusland, ligesom Frankrig ikke ligefrem sprudlede i etmåls-sejrene ude mod Bulgarien og hjemme mod Hviderusland.

Til gengæld så vi enkelte stærke optrædener såsom 4-0 nedsablingen af Holland, der kunne være en indikation på et hold, der ofte blot ikke ønskede at spilde for mange kræfter, når mindre end 100% kunne gøre det.

Regler og vilkår gælder +18

Indbyrdes opgør

I modsætning til Peru er der intet ubeskrevet over Frankrig. Faktisk har vi mødt franskmændene i gruppespillet ved en EM- eller VM-slutrunde hele fem gange – ved tre europamesterskaber og to verdensmesterskaber.

Tre gange er Frankrig løbet med sejren, mens to er gået til Danmark, og den indbyrdes målscore er 7-5 i fransk favør. Statistisk set er Frankrig en god gruppemodstander for Danmark. Kun en enkelt gang, hvor vi er endt i gruppe med hinanden, er Danmark ikke gået videre.

Det var i 2000, da Danmark tabte alle tre kampe. To gange er både Frankrig og Danmark begge gået videre, mens Frankrig to gange er røget ud inden knockoutfasen efter at være endt i pulje med Danmark.

Tager vi revl og krat med, hedder statistikken mod Frankrig 6 sejre, 1 uafgjort og 8 nederlag. Målscoren lyder på 37-20 i dansk favør, men inden du ringer til dine franske venner og håner dem, skal du være opmærksom på baggrunden. Danmark mødte nemlig det franske b-landshold to gange på tre dage i 1908. Det endte med to danske sejre og en samlet målscore på 26-1.

Med 15 VM-deltagelser har kun Italien og Tyskland deltaget ved flere VM-slutrunder end Frankrig af de europæiske hold. Kun en enkelt gang er det dog lykkedes Frankrig at vinde, nemlig på hjemmebane i 1998.

I 2006 slukkede Zidane som bekendt sin karriere med en pande i Materazzis brystkasse, da Frankrig måtte nøjes med sølv. Derudover er det blevet til to gange bronze.

Historisk skiller Frankrig sig altså markant ud fra de andre hold i gruppen. Men vi kan jo krydse fingre for en gentagelse fra 2002, hvor Danmark sendte Frankrig ud i mørket.

Hvordan stiller Frankrig op?

Deschamps er ved flere lejligheder blevet beskyldt for, at Frankrig mangler et spillemæssigt udtryk og en klar identitet. Holdet har skiftet mellem 4-3-3 og 4-4-2 i luksuskabalen for at få plads til de mange offensive esser, og det har ved flere lejligheder virket som om, spillerne var i tvivl om deres roller.

Defensivt har særligt back pladserne skabt problemer, da Manchester Citys Benjamin Mendy er skadet og næppe bliver klar til VM. I den anden side er Djibril Sidibé lidt for angrebsivrig til Deschamps mere konservative form for fodbold.

Længere fremme har det knebet med at afstemme afstanden mellem midtbane og forsvar. Det blev eksempelvis udnyttet af modstanderen i begge Hviderusland-kampe, hvor Frankrig havde det svært.

Endelig er der pt. for mange kokke at vælge imellem i offensiven, hvilket har gjort det vanskeligt for Deschamps at finde en fast opstilling og dermed få spillet de mange stjerner sammen. Det kigger vi på i næste afsnit.

Dem skal vi passe på

Umiddelbart kunne man svare: alle! Vi nævner i flæng nogle af de navne, Deschamps har at vælge imellem: Hugo Lloris, Kylien Mbappé, Antoine Griezmann, Anthony Martial, Alexandre Lacazette, Raphaël Varane, Laurent Koscielny, Olivier Giroud, Dmitri Payet, Ngolo Kanté, Ousmane Dembele, Paul Pogba.

Nuvel, de spiller som bekendt ikke på samme plads alle sammen, men udover Lloris i målet, det centrale forsvar med Varane og Koscielny og den centrale midt med Pogba og Kanté/Blaise Matuidi, er de fleste positioner på holdet til forhandling. Der er simpelthen en overflod af dygtige spillere til mange af pladserne, hvorfor Deschamps har roteret flittigt i truppen.

Det afspejler sig også i topscorer- og assist listen i kvalifikationen, hvor fire mål fra Griezmann og Giroud var nok til at gøre dem til delt topscorer. Titlen som assistkonge tog Griezmann sig i øvrigt også af med fire af slagsen.

Der er dog god grund til at holde øje med den centrale midtbane. Her render det tidligere rekordindkøb Paul Pogba rundt. Pogbas tovejsrolle som både balancespiller og playmaker i det offensive er utroligt vigtig for franskmændene. Det er ham, de fleste franskmænd sætter deres lid til som talisman.

Pogba har dog vist sig ikke altid at håndtere modgang lige godt. Kan de danske spillere frustrere ham og ødelægge hans rytme, kan det give dem en fordel.

Om venstrekanten udgøres af Mbappé eller Martial. Om højrekanten indtages af Thomas Lemar eller Ousmane Dembele og så videre kan vise sig at have mindre betydning. Frankrig vader som sædvanlig i talent, spørgsmålet er, om de kan få dem til at spille sammen.

Med danske øjne bliver opgaven at stække de mange stjerner. Der er et utal af spillere, der kan afgøre kampen på egen hånd, selv hvis det ikke kører for kollektivet.

888sport mobil
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Spilforslag på Danmark-Frankrig

Historien afslører, at Danmark-Frankrig ofte er lige opgør, hvor sol og vind fordeles næsten lige. Kampene er ofte tætte, men alligevel er der en klar tendens til, at de altid finder en vinder. Blot et af femten opgør er endt uafgjort. Det kunne tale for et spil på 1/2, men alligevel er der et forbehold. Og et stort et af slagsen.

Det aktuelle billede er nemlig i dette tilfælde langt vigtigere, hvis man ønsker at smide noget mønt efter kampen. Vi anbefaler ikke, at du spiller på kampen, før de to første VM-puljekampe i gruppen er afviklet.

Det er nemlig ikke utænkeligt, at gruppen til den tid allerede er afgjort, og det kan få stor indflydelse på den sidste kamp. I den ideelle verden har begge mandskaber seks point, når de møder hinanden. Skulle det vise sig at holde stik, er en blodfattig uafgjort med to hold, der sparer spillere, meget sandsynligt.

Det lidt mere sandsynlige scenarie er, at Frankrig er alene i spidsen. Er det tilfældet, kan det være, de beslutter sig for at hvile spillere, og det kan også få indflydelse på opgøret.

Ikke fordi, der kvalitetsmæssigt er stor forskel på den franske A- og B-kæde. Men snarere fordi, franskmændene har ry for en laissez-faire indstilling på banen i ny og næ.

Unibet mobil
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Spil på VM hos Unibet

Få en Unibet bonus

Vi kan anbefale Unibet, hvis du vil kaste dig ud i en omgang VM-betting. Med vores unikke Unibet bonuskode kan du nemlig score en Unibet bonus på 1.500 kroner, når du som ny bruger foretager dit første indskud.

Og Unibet har faktisk mere i ærmet til dig. Der er nemlig også en Unibet bonus til dig, når du foretager dit første bet på mobilen. Her er din Unibet bonus som et freebet, når du foretager dit første væddemål på 100 kroner på en kamp til mindst odds 1,50. Det betyder, at hvis du skulle tabe væddemålet, så koster det dig ikke en krone.

Dermed ryger din potentielle Unibet bonus altså helt op på 1.600 kroner, hvilket er virkelig flot sammenlignet med de fleste konkurrenter.

For at få din Unibet bonus skal du dog bruge vores særlige Unibet bonuskode. Den kan du læse mere om i næste afsnit. Regler og vilkår gælder +18.

Hent Unibet bonuskode

Brug vores Unibet bonuskode

For at få din Unibet bonus på op til 1.600 kroner skal du altså bruge vores Unibet bonuskode. Det er heldigvis en smal sag at tage vores Unibet bonuskode i brug.

Vores Unibet bonuskode bliver nemlig automatisk aktiveret, hvis du klikker på et af vores Unibet-links, som du finder her på siden. Med den i brug er du garanteret den maksimale Unibet bonus på op til 1.500 kroner samt et Unibet freebet på din mobil.

Selvom du altså selv slipper for at skulle indtaste en Unibet bonuskode, så er der dog visse omsætningskrav tilknyttet din Unibet bonus. Du skal nemlig omsætte for seks gange din bonus, før bonussen er spillet fri.

Sætter du de maksimale 1.500 kroner ind, skal du altså omsætte for 9.000 kroner (6 x 1.500), før bonussen kan udbetales. Husk altid at læse regler og vilkår, før du accepterer et bonustilbud.

Unibet bonus og Unibet bonuskode
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Sådan får du din 888sport bonus

Det er dog ikke det eneste, vi har på menuen til dig. Du kan nemlig også få en flot 888sport bonus på op til 1.000 kroner, og også her kan du få et ekstra free bet på 100 kroner til 888sport mobil. Dermed kan du altså score op til 1.100 kroner i samlet 888sport bonus.

Din 888sport bonus har et omsætningskrav på 10 gange din bonus. Her skal du altså omsætte for 10.000 kroner, hvis du indsætter de maksimale 1.000 kroner.

For at få dit freebet skal du sætte de 100 kroner på kampe til mindst odds 1,50 som hos Unibet.

888sport bonus
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Brug vores 888sport bonuskode

Også her skal du hive en 888sport bonuskode op ad lommen for at sikre dig deres 888sport bonus. Men også her kan du ånde lettet op, for vi har gjort alt arbejdet for dig. Vi har nemlig også skaffet dig en 888sport bonuskode, som sikrer dig de bedste fordele.

Derfor er det eneste, du skal gøre for at få din 888sport bonus, at klikke på et af vores links. Det aktiverer nemlig automatisk din 888sport bonuskode, så du slipper for at skulle gøre noget. Regler og vilkår gælder +18.

Hent 888sport bonuskode

Samlet vurdering

Uagtet at det ikke har kørt som smurt for franskmændene, er de klare favoritter i gruppen. Sammen med Brasilien er de faktisk bookmakernes næststørste favoritter til at tage VM-titlen efter Tyskland lige nu.

Danmark har før overrasket Frankrig. Men når alt kommer til alt er der formentlig mest ræson i at satse butikken på, at avancementet er sikret, inden vi støder sammen med de talentfulde franskmænd i Moskva. Det gør det vanskeligt at komme med forudsigelser på kampens udfald, før vi har VM-puljens stilling efter de første to runder.

Men uanset om du vil placere dit VM odds nu eller vente, er der gode nyheder. Vi har knoklet for at tilbyde dig en VM bonus, og dem har vi nu to af.

Du kan nemlig score en kæmpe Unibet VM bonus, hvis du bruger vores Unibet bonuskode. Den garanterer dig en 100% bonus på dit første indskud mellem 100 og 1.500 kroner samt en ekstra Unibet bonus i form af et free bet på 100 kroner på Unibet mobil.

Udover den store Unibet bonus er en anden styrke er deres store udbud af spil. Unibet er en af de førende på spilmarkedet. Unibet har ganske enkelt et både bredt og dybt spiludvalg, som er tæt på unikt på det danske marked.

Er Unibet bonussen ikke helt nok til dig, kan du også få 888sport bonus på 100% på dit første indskud mellem 70-1.000 kroner. Og her er der såmænd også et freebet på 100 kroner, hvis du husker at bruge vores 888sport bonuskode, som aktiveres automatisk via vores link forneden.

Som navnet antyder, tager 888sport deres rolle som bookmaker alvorligt. Derfor finder du også her et stort spiludvalg. 888sport er derudover flittige til at præsentere spændende 888sport kampagner. Derfor kan du ofte hente lidt ekstra spænding ved 888sport. Regler og vilkår gælder +18.

Hent 888sport bonuskode