Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

EM betting

EM i fodbold er en af verdens største sportsbegivenheder, og om muligt bliver det endnu større at opleve i 2021, når nogle af kampene spilles på dansk jord. Vi har lavet en omfattende guide til EM betting til turneringen i 2021, hvor vi viser dig de bedste EM 2021 tips og guider dig uden om de værste betting fælder, du kan falde i. Først viser vi dig dog lige, nogle af de bedste odds bonusser du kan få til betting på EM 2021.

Top 3 EM betting bonusser

Bookmaker Bonus Hent bonus hér

bet365 logo
Regler og vilkår gælder +18
Se hos Bet365
Bonuskode: BIGBET
Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18

Hent Bonus

Unibet logo
Regler og vilkår gælder +18
Op til 1.000 kr i bonus
Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18

Hent Bonus

Leovegas logo
Regler og vilkår gælder +18
Freebet op til 1000 kr
Reklamelink Regler og vilkår gælder +18

Hent Bonus

| StopSpillet | ROFUS.nu |

EM betting 2021 – do’s and dont’s

Senere i artiklen dykker vi ned i EM-statistikker og historie, men vi starter vores guide til EM betting lige på og hårdt med det vigtigste, nemlig EM 2021 tips til dig, der klæder dig bedst på til en succesfuld omgang betting på EM 2021. Lad os begynde med at kigge på nogle klassiske do’s and dont’s.

EM betting: Betting på EM 2021 do’s

Der er en række grundregler, som er nødvendige at følge, hvis du ikke blot vil underholdes til EM 2021, men også gerne vil lave lidt mønt på begivenheden.

Lav din research
Alt for mange spillere laver tæt på ingen research, inden de smider penge efter et væddemål. Ofte spilles der ud fra mavefornemmelser og uden at skele til hverken omstændigheder eller odds. Er din ambition at slå bookmakeren, skal du have notesblokken frem og undersøge:

  • Skader og karantæner
  • Aktuel form
  • Indbyrdes styrke. Her er der en vigtig detalje at være opmærksom på i forbindelse med landsholdsfodbold. Normalt vil vi altid anbefale, at du kigger mere end blot 5 opgør tilbage, når du vurderer to holds styrke. Men ikke, når det gælder landsholdsfodbold. Tag eksempelvis Danmark-Holland, to lande, som har mødt hinanden relativt mange gange (29). Går vi fem kampe tilbage i den indbyrdes historik (og ser bort fra venskabskampe), blev opgøret spillet i 1967 (!), hvilket de fleste nok vil være enige om ikke er så pokkers relevant længere. Så brug samme rettesnor, som når du drikker et glas mælk: tjek datoen!
  • Sammenlign odds. Altid – altid! sammenhold odds på kampe. Vi anbefaler, at du har konto hos mindst et par bookmakere, så du altid kan shoppe det højeste odds. Det kan virke overdrevet at gå op i et par procenter, men de få procenter gør forskellen på profit og tab i det lange løb.
  • Diverse. Sidst, men ikke mindst skal du selvfølgelig holde dig ajour på aktuelle ting, der kan spille ind. Ved VM i 1982 var der forhåbentlig nogle, der lurede en 1-0 sejr til Vesttyskland over Østrig, da dette resultat sikrede begge hold avancement. Det er et eksempel på, at du skal være obs på andet end odds og statistik.

EM betting: Betting på EM 2021 dont’s

Lad os så se på nogle af de mest udbredte betting fejl.

  • Spil ikke for tidligt … Odds varierer i takt med, hvad der spilles meget og lidt på. Derfor kan det være fristende at være først ude med bets på eksempelvis topscorer, den endelige vinder etc. Men er du for tidligt ude, er der alt for mange faktorer, du ikke kan tage med i betragtning såsom skader, form og så videre. Så vær hurtigt ude – men ikke for hurtigt ude
  • Pas på kombinationsspil. Nej, det er ikke en moralsk fordømmelse af polyamorøse, når vi siger hold dig til singler. Men alle opgørelser viser, at de højere odds ved kombinationsspil stort set aldrig står mål med den drastisk reducerede sandsynlighed for at væddemålet går hjem.
  • Overvurder ikke live betting. Særligt ved betting på EM 2021 og lignende store begivenheder kan det være ekstra fristende at spille på kampen live. Ikke blot kan du have en idé om, at du bedre kan vurdere de rette spil, men det giver ofte mere spænding. Men igen læner vi os op ad undersøgelserne, og her er der igen overvejende enighed om, at dine procenter falder, når du live better. Så hold igen med live betting, selvom det kan være fristende.
  • Cashout er en ret ny anordning, som gør det muligt at lukke dit væddemål før tid. Og det er noget, vi anbefaler dig at være yderst varsom med at gøre brug af. Helt grundlæggende ud fra devisen om, at en bookmaker aldrig ville indføre en feature, der generelt øgede dine procenter. Tværtimod kan du være forvisset om, at priserne, du får på cashout er nøje udregnet til at tilføje et par procenter til husets fordel.

EM 2021 odds – de bedste EM 2021 bookmakere

Med godt styr på, hvad du skal gøre og ikke gøre, når det gælder EM 2021 betting, lad os så tage et kig på, hvilke EM 2021 bookmakere, vi har højest forventninger til. Vi har lavet en top 3 i vores guide til EM betting over de formodet bedste EM 2021 bookmakere.

Unibet

Med ikoniske Brian Laudrup i spidsen er der vist ingen tvivl om, at Unibet også vil tilbyde nogle af de hotteste EM 2021 odds, du kan finde derude samt et af de største og mest opfindsomme spiludvalg.

Allerede nu kan du få en 1.000 kroner Unibet bonus, hvis du er ny spiller hos dem, og vi forventer ikke blot ekstra skarpe EM 2021 bonusser, men også spændende kampagner og sjove påhit fra den altid innovative bookmaker.

Bonussen skal omsættes 8x på sport (min. odds 1.40) indenfor 60 dage før den kan hæves.

bet365

Ingen over, ingen ved siden af bet365. Ingen er større end bet365, som altid har et spiludvalg, der kan tage pusten fra de fleste. Ligesom Unibet tilbyder bet365 en god bonus hos deres bookmaker til nye kunder. Læse mere om deres bet365 bonuskode hér.

Regler og vilkår gælder + 18 år.

NordicBet

EM 2021 bliver med dansk deltagelse, så hvem bedre til at levere skarpe EM 2021 odds på de danske drenge end NordicBet? NordicBet kan generelt ikke tilbyde det samme spiludvalg som de to andre, men når det gælder fodbold er NordicBet mere end godt med.

Allerede nu kan du som ny spiller ved NordicBet score en bonus i form af et risikofrit væddemål på 500 kroner.

Der er et omsætningskrav på tre (3) gange nettogevinsten (gevinsten minus indsatsen) til odds 1.50 eller højere indenfor 60 dage på denne NordicBet bonus

EM 2021 tips

Der er altid noget særligt over begivenheder som EM, og både hele befolkninger og bookmakere kan ikke bebrejdes for at blive grebet lidt af stemningen og lade sig rive med.

Alligevel er det en god idé at holde hovedet koldt, inden du vælger EM 2021 bookmaker. Vi har samlet et par specifikke EM 2021 tips, som du kan have i baghovedet, inden du begiver dig ud i EM 2021 betting.

Læs det med småt, før du tager imod en EM 2021 bonus

Regn med at blive udsat for et sandt bombardement af EM 2021 bonusser fra samtlige bookmakere med respekt for sig selv. Det er nemt at blive fristet til højre og venstre, men sæt dig ned og regn lidt på tilbuddene, inden du finder kreditkortet frem.

Samtlige bookmakere har omsætningskrav på deres bonusser, og det gælder også alle EM 2021 bonusser, du vil få kastet i nakken. Omsætningskravene kan variere vildt, og der er ingen idé i at tage imod en EM 2021 bonus på eksempelvis 1.000 kroner med et omsætningskrav på 10 gangen bonussen, hvis du ikke spiller for i nærheden af så store beløb.

Husk, det er bedre at få en lille bonus end at gå glip af en stor en.

Vælg odds over bonusser

Lige så vigtigt som det er at sammenligne bonusser, lige så vigtigt er det at sammenligne odds. De kan nemlig svinge vildt fra udbyder til udbyder, og hvis du konsekvent får 10% lavere EM 2021 odds hos bookmaker A end B, så er en bonus, der er eksempelvis 500 kroner større hos bookmaker A hurtigt ædt op.

Inspiration til EM 2021 betting

Selvom det er en smule tidligt, kan vi ikke dy os for at komme med noget inspiration til EM 2021 betting. Husk vores råd om ikke at spille for tidligt? Det gælder selvfølgelig også her, så se det bare inspiration, til når det hele går ned, og ikke reelle spilforslag.

EM 2021 odds – vinderspil

Det mest populære spil på en større turnering er som regel, hvem der ender med at vinde hele skidtet. Og kuriøst nok har EM historisk set haft flere forskellige vindere end VM med 10 forskellige europamestre mod 8 forskellige verdensmestre.

EM Vinder Sølvmedaljer
1960 Sovjetunionen Jugoslavien
1964 Spanien Sovjetunionen
1968 Italien Jugoslavien
1972 Vesttyskland Sovjetunionen
1976 Tjekkoslovakiet Vesttyskland
1980 Vesttyskland Belgien
1984 Frankrig Spanien
1988 Holland Sovjetunionen
1992 Danmark Tyskland
1996 Tyskland Tjekkiet
2000 Frankrig Italien
2004 Grækenland Portugal
2008 Spanien Tyskland
2012 Spanien Italien
2016 Portugal Frankrig
2020     –       –

 

Giacinto Facchetti løfter Italiens første og hidtil eneste EM trofæ i 1968. Kilde Cesare Galimberti for OLYMPIA under public domain

Med tre mesterskaber hver er Tyskland og Spanien de to hold, der oftest har kunnet løfte trofæet, mens Frankrig er det eneste andet hold, der har vundet guld mere end én gang. De to største fodboldnationer, der endnu ikke har vundet EM-guld, er Belgien og England. Belgien har været tættest på med en tabt finale i 1980.

Et frækt bet, hvis oddset afspejler chancerne, kunne være et nyt hold til at vinde EM for første gang. Hvis de forventede hold alle kvalificerer sig, vil det betyde, at du spiller på lande som netop England og Belgien foruden andre kompetente fodboldnationer som Rusland, Ukraine og Sverige.

EM 2021 tips – betting på spillere

Et andet populært bet, som er værd at nævne i forhold til EM betting, er på turneringens topscorer. Her kan vi dykke ned i historien for at finde inspiration til, hvor mange mål, topscoreren får sparket i nettet.

Oversigt over tidligere slutrunders topscorere

År Spiller Land Mål Kampe
1960 Valentin Ivanov (+ 4 andre) Sovjetunionen 2 2
1964 Jesús María Pereda
Ferenc Bene
Dezső Novák
Spanien
Ungarn
Ungarn
2
2
2
2
2
1
1968 Dragan Džajić Jugoslavien 2 3
1972 Gerd Müller Vesttyskland 4 2
1976 Dieter Müller Vesttyskland 4 2
1980 Klaus Allofs Vesttyskland 3 3
1984 Michel Platini Frankrig 9 5
1988 Marco van Basten Holland 5 5
1992 Henrik Larsen
Karl-Heinz Riedle
Dennis Bergkamp
Tomas Brolin
Danmark
Tyskland
Holland
Sverige
3
3
3
3
4
5
4
4
1996 Alan Shearer England 5 5
2000 Patrick Kluivert
Savo Milošević
Holland
Jugoslavien
5
5
5
4
2004 Milan Baroš Tjekkiet 5 5
2008 David Villa Spanien 4 4
2012 Mario Mandžukić (+ 5 andre) Kroatien 3 3
2016 Antoine Griezmann Frankrig 6 7
2020

Historisk mange EM-kampe

En vigtig ting at være opmærksom på er, at 2016 markerede en væsentlig ændring i EM’s format. Her udvidede man nemlig turneringen, hvilket betød, at der blev indført en ⅛-delsfinale og dermed en kamp mere. Turneringens topscorer Antoine Griezmann, der spillede alle syv kampe, scorede da også hele seks gange, hvilket kun er overgået én gang. Det skete, da landsmanden Michel Platini i 1984 scorede vanvittige 9 mål i blot 5 kampe.

Når antallet af spillede kampe varierer så meget – fra 2 kampe i 1960’erne og store dele af 1970’erne til op til 7 kampe i 2016 – skal man selvfølgelig træde varsomt, inden man koger statistik på tallene. Men gennemsnittet lyver ikke. Udregner vi, hvor mange mål, topscorerne i snit har formået per kamp, ender vi på 1,0037, eller stort set præcist 1 mål per kamp.

På den baggrund kan det være værd at overveje et spil på, at EM 2021’s topscorer ender på 7 mål, hvis du kan få de rette EM 2021 odds.

Vi håber, du er blevet klogere af vores guide til EM betting. Nedenfor kan du også læse om: