Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Europa League Betting Guide

Vi står overfor endnu en spændende Europa League i 2017/2018 sæsonen. Selvom finalen i sidste sæson endte med en magtdemonstration fra Manchester Uniteds side i finalen imod Ajax, så er det stadig en turnering med mange spændende kampe og gode muligheder for den kvikke oddser.

Europa League Betting Guide
San Siro i Milano. AC Milan spiller hjemme. Foto: Pixabay. Creative commons CC0.

 

Læs med her i vores Europa League Betting Guide for at få en grundig gennemgang af hvilke muligheder du har for at tjene en hurtig skilling på online betting. Vi vil gøre dig meget klogere på hvilke bookmakere du bør spille ved, gode odds muligheder, hvor du kan finde et godt Champions League live stream og til sidst kan du blive klogere på hvad Europa League er for en størrelse.

Andre betting guides på Sportbonuskode.dk

Europæiske ligaerEuropæiske turneringer
SuperligaChampions League
Premier League
Bundesliga
La Liga

Betting på Europa League

Fodboldkendere kan måske godt rynke på næsen, når de sammenligner Europa League med Champions League. Men rigtige odds-kendere ved at selvom mængden af storhold er mindre, så er muligheden for at finde gode odds mindst lige så god.

Selvom sidste års finale stod mellem de to storhold Manchester United og Ajax, så er turneringen også hjemsted for opgør mellem mindre hold. Det betyder, at selvom kvaliteten af den kamp, man ser, måske ikke når samme højder som Champions League, så er mulighederne for online betting rigtig gode.

 

Det kan være i form af “sikre” odds, som da Manchester United i sidste sæson tog imod Saint-Étienne på Old Trafford og sendte dem hjem med et 3-0 nederlag. Men samtidig så er Europa League også hjemsted for gedigne overraskelser. Hvem kunne for eksempel have forudset at selvsamme Manchester ville have spillet til et kryds på udebane imod undertippede Anderlecht? Hvis du kunne, så skal du sørge for at bruge det øje for overraskelser i den kommende sæson.

Der er god grund til at holde øje med gode odds. Både de sikre og de usikre. Det er det, vi vil hjælpe dig med at blive endnu skarpere til i denne Europa League Betting guide.

Hvm er de bedste Europa League bookmakere?

Der er som bekendt et væld af bookmakere, som du kan vælge imellem, når du skal lave dine odds. Vi skærer igennem støjen i denne udførlige Europa League Betting guide, hvor vi præsenterer dig for de tre bookmakere, som tilbyder de bedste Europa League odds og kampagner.

Vi kan ikke garantere, at bookmakerne i vores liste har Europa Leauge odds online. Udvalget varierer alt efter, hvilket tidspunkt samt fra hvilken lokation, du besøger bookmakeren.

Vores favorit Europa League Bookmakere

FavoritBookmakerBonus
Superliga Bookmaker 1
Unibet
100% op til 1.500 kr.**

Regler og vilkår gælder
Superliga Bookmaker 2
bet365
Se bonus hos bet365**

Regler og vilkår gælder
Superliga Bookmaker 3
Betfair
100% op til 2.000 kr.**

Regler og vilkår gælder
*Sponsoreret indhold. Regler og vilkår gælder +18

Unibet

Unibet har udbudt odds siden de slog dørene op i 1997. Det er altså et erfarent firma inden for online betting, og du kan trygt bruge dem, når du skal placere dine Europa League odds.

En anden god grund til, at du skal overveje Unibet, er, at de tilbyder en solid velkomstbonus, som man kunne fristes til at kalde en Europa League bonus. Den gælder for al online betting, som de tilbyder på sport, men det er ikke det hele. Deres krav om gennemspilning er blot seks gange din bonus, og det er lavere end mange konkurrenter.

Unibet bookmaker til Europa League
Bonus er kun til nye kunder over 18 år. Regler og vilkår gælder.

Besøg Unibet

Derudover tilbyder de live betting på alle Europa League kampe. Så det er altså med at holde øjne og ører åbne i kampens hede. Måske kender du en bister midterforsvarer, som har det blik i øjnene, der plejer at betyde, at han laver en hjerneblødning af en tackling. Så er det med at være hurtig på tasterne eller smartphonen og sætte et odds på at han får en ostemad eller en tur direkte under bruseren. Det kan Unibet altså hjælpe dig med.

Med de grunde frisk i hukommelsen, skal de selvfølgelig også have en anbefaling med på vejen her i vores Europa League Betting guide.

Bet365

Bet365 har hovedsæde i Stoke-On-Trent, som også er hjemsted for det engelske midterhold Stoke, der er en sammentrækning af bynavnet. Men udover det er Bet365 også en af de store spillere på markedet for online betting.

En af grundene til det er at briterne tilbyder odds på de fleste store ligaer i Europa, og derfor anbefaler vi altid, at du tjekker om de har aktuelle Europa League odds. Hvis du leder efter et godt odds, så giver det nemlig god mening at se, hvad bet365 tilbyder.

Hos bet365 har de også et live betting produkt, hvor de tilbyder odds på kampene, mens de er i gang.

Besøg bet365

Betfair

Betfair har hovedsæde i midten af Storbritannien, London, men det betyder ikke at de har sat sig i midten af markedet når det kommer til Europa League Odds. Tværtimod.

Her får du de muligheder, som du kender fra andre bookmakere for at spille på traditionelle odds. Det er her du i den kommende Europa League sæson kan sætte dine penge på, at Arsenal tager trofæet med hjem.

Betfair Europa League Bookmaker
Bonus er kun til nye kunder over 18 år. Regler og vilkår gælder.

Besøg betfair

Betfair tilbyder ofte forhøjede odds på Europa League kampe, der er derfor god grund til at holde øje med deres kampagner. Derudover er der noget andet særligt ved Betfair, de tilbyder nemlig en spillebørs, hvor du kan spille imod andre spillere. Det kan du ved enten at tilbyde eller købe odds direkte fra andre spillere.

Betfair tager en lille andel for at hjælpe med at lave spillebørsen. Det drejer sig om 5 procent, der dog kan blive reduceret over tid. Hvis du “køber” et odds til 4.00 så er dit effektive odds 3.85. Du kan selv regne den ud ved at lave denne udregning, (Dit odds-1)*0,95+1.

Det er derfor, at Betfair også fortjener en plads i vores Europa League betting guide.

Fordele ved de tre Europa League bookmakere

Unibet
Bet365
Betfair
Stor velkomstbonusHøje oddsStor velkomstbonus
Live betting på alle Europa League kampeLive bettingOfte forhøjede odds på Europa League kampe
90+ forsikringSpillebørs, hvor spillere kan udbyde og købe odds af hinanden

Europa League odds og tips

At satse penge på Europa League er meget nemt, og så alligevel ikke. Når du vil placere et væddemål, har du nemlig mange forskellige valgmuligheder. Skal det være 1X2, antal mål, antal kort eller noget helt fjerde?

Vi gennemgår vores Europa League tips til de bedste odds herunder.

Generelle Europa League odds

Lad os først se på de mest fornuftige, generelle Europa League odds. Det er spil på vinderen af turneringen, top målscorer og så videre.

Vinder odds – The Gunners, Den gule ubåd eller en helt tredje?

I sidste sæson af Europa League endte det med at blive mægtige Manchester United, som i sikker stil tog trofæet med hjem til Old Trafford. I finalen besejrede de Ajax med de to danskere, Kasper Dolberg og Lasse Schöne, på banen.

I 2017/2018 turneringen kan det muligvis betale sig at kigge mod de britiske øer igen. Der er nemlig endnu et storhold, som lige præcis ikke klarede kravet til Champions League. Arsenal den vanlige firer, måtte tage til takke med en femteplads. De må anses for at en af favoritterne til titlen, men med Champions League gruppespillet afgjort, har de fået følgeskab af stærke mandskaber som Atletico Madrid, Dortmund og Napoli.

Europa League odds på kampe

På alle kampe i Europa League finder du mange odds-muligheder. Du kan spille på, hvem der vinder kampen, men du kan også vælge handicap odds, over/under og meget andet. Her får du vores tips til de bedste odds.

1X2 – Hjemmebanen trumfer

Når det kommer til europæiske kampe, så er særligt 1-tallet et fornuftigt udgangspunkt. Hjemmebanefordelen kommer ofte til udtryk, når der kæmpes rundt omkring i Europa. Det er samme logik, som gør sig gældende i de hjemlige ligaer. Hjemmeholdets fans bliver den famøse 12 mand, som styrker deres hjemmehold.

I en undersøgelse af Champions League fra 2013 kan man se at næsten halvdelen af alle kampe endte med en hjemmesejr. Kun 31 procent af kampene endte med en sejr til udeholdet. Du kan læse hele undersøgelsen her. Mon ikke resultaterne fra undersøgelsen kan føres med over til Europa League?

Handicap odds – God til spil på favoritter

I Europa League er der kampe hvor favoritværdigheden kan virke meget voldsom. I sidste sæson tog Manchester United for eksempel imod Feyernoord på hjemmebane, en kamp hvor briterne var storfavoritter. Her kunne man med fordel have spillet et (0-1) handicap, på trods af Mourinhos defensive udgangspunkt.

Hollænderne blev nemlig sendt hjem med en snitter på 4-0. I næste sæson kan det give mening at huske på handicap odds, når Arsenal møder mindre hold.

Dobbelt chance – spil på to resultater

Dobbelt chance er et godt valg, hvis den kamp du spiller på er meget tæt. Her reduceres de mulige udfald af en fodboldkamp fra tre til to. Det kunne for eksempel have været i sidste sæsons finale, hvor Ajax var undertippede men med en lille mulighed for sejr.

Her kunne man have valgt en dobbeltchance til modstanderne fra Manchester. Så havde du fået udbetaling hvis de havde vundet eller spillet uafgjort i den ordinære spilletid. I den kommende sæson, så giver det mening at holde øje med lige kampe i gruppespilet, men særligt når knockout fasen starter og forskellen i kvaliteten i holdene reduceres.

Over/under – hvor mange mål bliver der scoret?

Når man skal lave over/under-spil, kan det være en god ide at huske på, om et af holdene er pisket til at opnå et resultat. Samtidig kan det også være at kampen står imellem to hold, som er meget offensivt indstillede.

Selvom Manchester United i sidste sæson var store favoritter, så endte mange af deres kampe faktisk relativt målfattigt, hvilket nok kan tilskrives Mourinhos noget defensive tilgang. Men et hold, som Arsenal er traditionelt set mere fokuserede på spillet frem af banen, derfor kan det godt give mening at sætte sine penge på en målscore over et vist antal mål. Men husk på, hvem modstanderen er.

Målscorere – ved du, hvem der er i god form? 

Når du skal vælge en målscorer i en kamp, så kan det betale sig at gøre sit hjemmearbejde. Det kan godt være, at man tænker på Olivier Giroud når man siger Arsenal og angriber, men det var faktisk Alexis Sanchez, som stod for størstedelen af holdets mål sidste sæson. Han fik nettet til at blafre hele 24 gange i den hjemlige liga, dobbelt så mange gange som franskmanden.

Favoritter i Europa League

Man kommer ikke udenom Arsenal, når man skal nævne favoritter til at løfte trofæet når turneringen er overstået. Men som de fleste fodboldkendere ved, så er Arsenal kendetegnet ved en ustabilitet, der kan blive fatal når turneringen overgår fra gruppespil til knald eller fald kampe. Sidste gang de gik hele vejen til finalen var i 2000, hvor de tabte til tyrkiske Galatasaray i straffesparkskonkurrence.

Udover Arsenal er Villareal et rigtig godt bud på en vinder i årets turnering. Men der er også den sidste ubekendte, som handler om hvilke hold, som bliver sluset ind i turneringen fra Champions League. En ting er helt sikkert, det bliver spændende at se hvordan det ender, når kampene kommer til dig via dit Europa League live stream senere på året.

Europa League live stream

De fleste bookmakere tilbyder faktisk Europa League live stream, når du opretter en konto ved dem. Men i Danmark er der streaming firmaer, som har købt rettighederne til at vise fodbold fra øverste hylde. Det betyder at du skal ud og lede andre steder efter et godt Europa League live stream. Vi anbefaler Dplay i den her Europa League Betting guide. De har nemlig rettighederne til Europa League i Danmark.

 

Det koster dig 159 om måneden, hvilket er billigere end Viaplay, men så får du heller ikke Champions League med. Du kan oprette et abonnement ved Dplay her.

Strukturen i Europa League

Europa League er blevet ændret ret meget i løbet af de senere år. Oprindeligt var den kendt som Uefa Cuppen, og turneringsstrukturen var et klassisk cupformat. Man mødte hinanden ude og hjemme, og den samlede vinder gik videre. Sådan var det helt frem til 2004/2005 sæsonen, hvor der blev indført gruppespil som du kender det fra Champions League. Det var noget, som danske hold var glade for, for det betyder potentielt flere europæiske kampe til dem. I 2009/2010 versionen af turneringen fik den det navn, som vi kender den under i dag. Nemlig Europa League.

Nogle hold har allerede kvalificeret sig til Europa League via deres placering i den hjemlige turnering eller ved at vinde den nationale cup. Andre har vundet retten til at indgå i kvalifikationen til turneringen.

Når gruppespillet starter, står 48 hold klar til at dyste. De bliver fordelt i 12 grupper af 4, hvor alle hold skal møde hinanden to gange. Så hvert hold spiller i alt 6 kampe i gruppespillet. Herefter er det tid til knald eller fald kampe. Udover de to øverste hold fra hver gruppe indtræder 8 hold, som er sluttet som nummer tre i deres respektive Champions League grupper.