Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

VM preview: Frankrig-Belgien

Frankrig har været et af VM’s mest stabile hold, mens Belgien endelig ser ud til at forløse deres potentiale. Spil på den spændende VM-semifinale her og se vores spiltips på Frankrig-Belgien. Alle odds er hentet fra Unibet. Husk at oddsene ændrer sig løbende.

Husk at Unibet tilbyder en VM BONUS på 100% op til 1.500 kroner. Indsæt min. 80 kr hos Unibet for at få din bonus. Udløb: 60 dage. Omsæt: 6 gange til min. odds 1.4. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

Styrkeforhold

Belgien kommer ind til finalen som det eneste hold, der har gjort rent bord og vundet alle kampe hidtil i turneringen. Og det er vel og mærke sket trods kvalificeret modstand i form af den anden semifinaledeltager England og Brasilien.

Frankrig har uden for alvor at sprudle udover i glimt spillet sig sikkert til semifinalen og kan også bryste sig af at være ubesejret, da det eneste pointtab skete i den for franskmændene tæt på ligegyldige kamp mod Danmark. Det er med andre ord to mandskaber i topform, der støder sammen.

Belgien kan som et af få lande bryste sig af en positiv indbyrdes historik med Frankrig. De to hold har mødt hinanden hele 73 gange, og det er blevet til 30 belgiske sejre, 19 uafgjorte og 24 franske sejre.

Dog bør det bemærkes, at langt de fleste kampe har været venskabskampe. Blot 9 gange har de to hold stødt sammen i en kamp af betydning og sidst, det skete, var helt tilbage i 1986! På den baggrund skal man nok være varsom med at lægge for meget i de indbyrdes opgør.

Når det gælder holdkortene, ser det tæt ud. Frankrigs bredde er overvældende, og den kan belgierne ikke måle sig med. Når det gælder startelleveren, ser det dog langt mere lige ud. Derudover virker belgierne til at have et mere fasttømret koncept end Frankrig, der omvendt har langt mere erfaring med de afgørende kampe ved en stor slutrunde.

Belgien kan melde en helt klar trup til opgøret. Samme luksus har Frankrig ikke. I skrivende stund er der tvivl om både Umtiti, Mendy og Pavard, alle tre forsvarsspillere. Det kan blive problematisk for Frankrig, at de er så hårdt ramt i samme kæde, hvis ikke alle tre når at blive klar.

Hvem skal jeg holde øje med?

Hos Frankrig virker Griezman og Mbappé til at have fået stablet et solidt samarbejde på benene, og de to står for 6 af de 9 franske scoringer. Fortsætter de to formen, kan det komme til at gøre ondt på belgierne, hvis forsvar til tider har set lidt skrøbeligt ud.

Hidtil i turneringen har de lukket 5 mål ind, blandt andet to mod Japan, som havde belgierne i kanvassen, indtil en slutspurt sendte Japan ud som det sidste asiatiske hold.

Omvendt er den belgiske offensiv lynende skarp ved denne slutrunde, hvor det er blevet til hele 14 scoringer i de fem hidtidige kampe. Det gør dem til det med afstand mest scorende hold i turneringen, og det bliver spændende at se, om Frankrig som mod Uruguay formår at lukke modstanderens stjerneoffensiv ned. Eller om som mod Argentina viser sig at være generøse bagtil.

Odds på Frankrig-Belgien

Begge hold til at score

Belgien slog mod Brasilien fast, at de er kommet for at spille fodbold, og det kan tvinge Frankrig til at gå bort fra den til tider afdæmpede offensive tilgang. Vi tror på, at Frankrig-Belgien kommer til at byde på mål, blandt andet på baggrund af de mange spørgsmålstegn i den franske defensiv, og derfor anbefaler vi at spille på begge hold til at score, hvilket du kan få odds 1,84 (set 8. juli) på.

Spilforslag: Begge hold scorer til odds 1.84 hos Unibet. Regler og vilkår gælder +18

Unibet bonus

1×2

Derudover tror vi på en tæt kamp, som er svær at spå om. Men til odds 2,10 på Belgien til at avancere (enten i ordinær spilletid, ekstratid eller efter straffe), sætter vi pengene på, at belgierne trækker det længste strå.

Spilforslag: Belgien avancerer til odds 2,10 hos Unibet. Regler og vilkår gælder +18

Unibet bonus