Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

VM preview: Frankrig-Kroatien

VM’s helt store overraskelse Kroatien skal nu forsøge at fuldende deres værk mod Frankrig, der ser uhyggeligt stabile ud. Få brandvarme spiltips på VM-finalen Frankrig-Kroatien. Alle odds er hentet fra Unibet. Husk at oddsene ændrer sig løbende.

Husk at Unibet tilbyder en VM BONUS på 100% op til 1.500 kroner. Indsæt min. 80 kr hos Unibet for at få din bonus. Udløb: 60 dage. Omsæt: 6 gange til min. odds 1.4. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

Styrkeforhold

Det er to hold, der er kommet til finalen ubesejret. Frankrig har udover deres uafgjorte mod Danmark vundet samtlige kampe ved VM, og det er særligt imponerende, at de har vundet alle opgør i knockout-fasen i ordinær spilletid.

Kroatien startede med lutter sejre i gruppespillet, men har siden da måttet kæmpe mere for sagerne. Faktisk har de sat ny rekord ved at gå i forlænget spilletid i samtlige knockout-kampe. Det betyder også, at de har spillet, hvad der svarer til en kamp mere end deres franske modstandere i dette års VM.

Det er ikke uvæsentligt, særligt for et hold som det kroatiske, der har en relativt høj gennemsnitsalder på 27,9 mod Frankrigs 26. Det vender vi tilbage til.

Indbyrdes har kroaterne aldrig Frankrig. 5 gange har de to mødt hinanden, og det er blevet til 3 franske sejre og 2 uafgjorte. To af kampene har været i betydende kampe, og her har franskmændene vundet en enkelt i semifinalen i 1998, mens det blev til en uafgjort ved EM i 2004.

Frankrig går ind til kampen som relativt store favoritter. Spørgsmålet er, om det rager kroaterne, der også var undertippede i gruppespillet mod Argentina og i semifinalen mod England. Som vi var inde på tidligere, er kroaterne noget ældre end deres franske modstandere. Det var de også mod England, og mange spekulerede i, om den højere alder kombineret med deres mange kampe, der er gået i forlænget, ville blive deres fald.

Det modsatte viste sig at være tilfældet, og kroaterne spillede både snu og erfarent. Kan de gøre det samme, kan de måske levere det andet franske finalenederlag på to år.

Begge hold går ind til kampen med klare trupper. Kun hos Frankrig har der været tvivl om Matuidi og Giroud, men også de lader til at blive klar.

Hvem skal jeg holde øje med?

Hos Frankrig fortsatte Mbappe med at gøre livet surt for modstanderens defensiv. Men Umtitis hovedstødsmål viste, at det er et hold, hvor målene kan komme hvorsomhelst fra.

Omvendt viste defensiven, der var den første til at nægte Belgien en scoring i dette års VM, at den er uhyggeligt solid.

Hos kroaterne spillede Modric sin måske svageste kamp mod England. Til gengæld fortsatte Mandzukic sin målhøst fra kvartfinalen, ligesom Perisic spillede en fænomenal kamp, ligesom forsvaret i det hele taget også gjorde.

Kroaterne er ofte lidt unfair blevet beskrevet som en enmandshær i form af Modric, men det er vist på tide at anerkende, at hele holdet er utroligt stærkt.

Odds på Frankrig-Kroatien

1X2

Som oddsene viser, er Frankrig favoritter. Og selvom Kroatien har vist, at de er både dygtige og taktisk kloge, så er pragmatikeren Deschamps måske et godt bud på én, der kan stække de kroatiske genialiteter.

Det tror vi på, så vi spiller Frankrig til at vinde i ordinær spilletid til odds 1,92 (set 12. juli).

Spilforslag: Frankrig vinder i ordinær spilletid til 1.92. Regler og vilkår gælder +18

Unibet bonus

Over/under 1,5 mål

Vi vover også pelsen og siger, at det bliver et målfattigt opgør. Kommer Frankrig foran, vil de gå efter at dræbe kampen, og selvom det endnu ikke er lykkedes nogen hold at gøre det mod kroaterne, så tror vi, at Frankrig kan blive de første til at nægte dem en scoring. Derfor spiller vi under 1,5 mål til 2,48 (set 12. juli).

Spilforslag: Under 1,5 mål i kampen til odds 2.48. Regler og vilkår gælder +18
Unibet bonus