Karamba sport bonus

Karamba

FÅ EN 100% SPORTSBONUS OP TIL 1.000 KR

18+ Velkomstbonus gælder kun nye spillere. Det er kun første indbetaling, der matches. Minimumsindbetaling 100 DKK. Maximum 1000 DKK i sportsbonus. Tilbuddet gælder i 60 dage. Gennemspilskrav på 9x til odds 2,00 eller over pr. enkelt væddemål, eller 1,40 eller over pr. valg af kombineret væddemål. Vilkår og betingelser gælder. Skrill, Neteller & Paypal er ikke GÆLDENDE. SPIL ANSVARLIGT. STOPSPILLET: + 45 70 22 28 25.| ROFUS.NU. SE VILKÅR HER Alle regler og vilkår

Karamba har udvidet biksen og tilbyder nu også Karamba Sport. Det er gode nyheder for dig, der er glad for det populære casino, men som savner betting. Og så er det gode nyheder for nye kunder, der kan få en stor Karamba Sport bonus. Læs mere om den her.

Karamba Sport bonus

Karamba odds bonus

Er du ny spiller på Karamba eller Karamba Sport, kan du få en attraktiv Karamba Sport bonus. Karamba Sport bonus tilbuddet lyder på en fordobling af dit første indskud mellem 100-1.000 kroner.

Det betyder, at du kan vælge frit mellem, om du vil starte med 200 kroner på lommen, 2.000 kroner på lommen eller et sted derimellem. Der er altså masser af valgfrihed med deres Karamba Sport bonus, som er fuldt ud konkurrencedygtig med det generelle marked.

Det kræver desuden ikke en Karamba Sport bonuskode at modtage din bonus. Bare opret din bruger, foretag dit indskud, og du modtager din Karamba odds bonus automatisk. I næste afsnit kigger vi på, hvordan du så spiller din Karamba Sport bonus fri.

Omsætningskrav på din Karamba Sport bonus

Selvom det ikke kræver en Karamba Sport bonuskode at spille din Karamba odds bonus fri, så er der som hos alle bookmakere en række krav, du skal opfylde for at kunne hæve din Karamba velkomstbonus.

Der er et omsætningskrav på din Karamba Sport bonus på 9 x værdien af din Karamba velkomstbonus. Så lad os sige, du sætter 700 kroner ind og modtager samme beløb i Karamba odds bonus. Før du kan hæve din Karamba odds bonus, skal du først omsætte for 6.300 kroner (700 x 9).

Bemærk også, at enkeltvæddemål (singles) til odds under 2,00 ikke tæller med i frispilningen af bonussen, og det samme gælder kombinationsvæddemål til under odds 1,40. Der er også en række væddemål, der ikke tæller med i gennemspilskravet.

De er: Alle handicapvæddemål (3-vejs handicap er undtaget), uafgjort intet væddemål (Draw No Bet), forudsigelser og tredjeparts væddemål samt over/under væddemål. Derudover tæller kun det første væddemål på en given begivenhed med, ikke de efterfølgende, hvis du foretager mere end ét.

Lad os sige, du sætter 100 kroner på Newcastle til at spille uafgjort mod Arsenal, før kampen er begyndt. Da kampen er begyndt, kommer du på andre tanker, og du spiller nu Newcastle til at vinde for 200 kroner. Her er det kun væddemålet på 100 kroner, der modregnes omsætningskravet.

Du skal derudover være opmærksom på, at du ikke kan modtage din Karamba velkomstbonus, hvis du foretager dit første indskud med PayPal, Neteller, Skrill eller Skrill 1-Tap.

Sidst, men ikke mindst, skal du være obs på, at hvis din konto er inaktiv i 14 dage, mens du er i færd med at spille din bonus fri, så slettes din bonus.

Du har 60 dage til at indfri omsætningskravet. Regler og vilkår gælder + 18 år.

Hvad tilbyder Karamba bookmaker?

Så har vi forhåbentlig fået sikret os, at du kan starte med en god Karamba velkomstbonus, hvis du er ny spiller hos Karamba bookmaker. Lad os så tage et kig på, hvad Karamba bookmaker egentlig tilbyder af spilmarkeder og odds.

På Karamba Sport er det fodbolden, der er i højsædet. Det er derfor klart her, du får det største spiludvalg. Karamba bookmaker tilbyder sportsbetting på alle de største fodbold events fra verden rundt.

Det betyder selvfølgelig masser af odds og spilmuligheder på store europæiske turneringer som Champions League og Europa League, ekstra fokus på særlige turneringer som EM og VM og muligheden for at spille på store eksempelvis sydamerikanske turneringer som Copa Libertadores og meget mere.

Du kan både spille på klassikere som 1X2, specialspil som første målscorer, røde og gule kort etc., og du kan prøve kræfter med Karamba bookmaker live betting, hvis du vil pifte en kedelig fodboldkamp op, eller måske har opdaget noget, der kan blive kampafgørende i kampen, du ser.

Men fodbold er jo ikke alt. Derfor er der også rigeligt med mulighed for at bette, hvis du er til tennis, boksning, Formel 1, cykling, håndbold etc. Eller måske er du mere til de store amerikanske sportsgrene som NFL, NHL, NBA og baseball – MLB.

Der er også masser af e-sport at prøve hos Karamba bookmaker. De giver dig mulighed for at spille på populære sportsgrene som CS:GO, DOTA 2, FIFA og meget mere. Og så er der faktisk en ekstra type e-sport hos Karamba bookmaker, nemlig Karamba Virtual Sports.

Her kan du bette på sportsgrene, hvor deltagerne, der dyster, ikke er af kød og blod, men derimod er virtuelle. Det giver muligheder for at spille på en række ellers svært tilgængelige sportsgrene. Og det giver mulighed for at afvikle mange flere turneringer og løb!

Konklusion: Det hæfter vi os ved ved Karamba sport

Karamba bookmaker ligner en rigtig spændende tilføjelse til den danske betting scene. De tilbyder en konkurrencedygtig bonus til nye spillere, som størrelsesmæssigt er i den høje ende af markedet.

Vi kan allerede nu se, at Karamba betting udvalget er ganske omfattende. Skønt de ikke helt kan måle sig med de markedsførende, som har årtier på bagen, så kommer Karamba godt rundt i krogene og tilbyder både et bredt marked, med mulighed for spil på mange forskellige turneringer og nationale ligaer, og et dybt marked, hvor man kan bette på sport relativt langt nede i divisionerne.

Sidst, men ikke mindst, trækker det altid op, når en bookmaker kan tilbyde noget særligt. Det kan Karamba med sit udbud af virtuel betting. Det er ikke alle steder, man har den mulighed, og det er med til at gøre os ganske begejstrede ved udsigten til at få Karamba ind i sportsbetting folden.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold