Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

VM preview: Kroatien-England

Kroatien er i en VM-finale for første gang siden 1998, England for første gang siden 1990. Det bliver uden tvivl et brag mellem to af turneringens overraskelser. Se vores betting tips på kampen her. Alle odds er hentet fra Unibet. Husk at oddsene ændrer sig løbende.

Husk at Unibet tilbyder en VM BONUS på 100% op til 1.500 kroner. Indsæt min. 80 kr hos Unibet for at få din bonus. Udløb: 60 dage. Omsæt: 6 gange til min. odds 1.4. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

Styrkeforhold

Kroatien kommer ind til kampen som ubesejret, men de er samtidig det hold med flest kilometer i benene, da det både i ottendedels- og kvartfinalen krævede straffesparkskonkurrence, før de gik videre.

England har virket for dem påfaldende stabile, og sejren over Sverige virkede aldrig rigtig til at være i fare. Dermed kom de tilbage på sporet efter nederlaget til Belgien og den knebne sejr over Colombia.

De to mandskaber har mødt hinanden 7 gange, og det er blevet til 4 engelske sejre, en uafgjort og to kroatiske sejre. Sidst, de to mødtes, var i kvalifikationen til VM 2010, hvor englænderne vandt overbevisende 4-1 og 5-1. Selvom der faktisk var et par af de nuværende kroatiske spillere på banen i de to opgør, var der ikke tilsvarende nogen englændere, så det skal man næppe lægge det store i.

Derimod skal man nok hellere kigge på de to mandskabers seneste form. Kroatien skuffede i kvalifikationen, hvor de endte bag Island, men i gruppespillet ved VM viste de sig overlegne. Siden da er gassen gået en smule af ballonen, og det kan meget vel tænkes, at de 2 x forlænget spilletid, kroaterne har gennemgået, efterhånden begynder at sætte sig i spillerne.

England har derimod vist god form og slap altså for at spille sig helt ud mod Sverige, ligesom de også sparede spillere i den sidste gruppekamp mod Belgien. Og grundlæggende må Southgates mandskab tage favoritrollen på sig i det, der ligner den svageste af de to VM-semifinaler.

Hvem skal jeg holde øje med?

Hidtil i turneringen har Kroatiens midtbane båret dem langt hen ad vejen. Det kommer næppe til at ændre sig mod England, hvor Modric, Perisic og co. også bør kunne byde deres britiske modstandere op til dans, eftersom midtbanen umiddelbart ligner briternes svageste kæde. Det kan blive udslagsgivende, for slaget om midtbanen kan meget vel blive nøglen til at låse opgøret op.

ngland har i løbet af turneringen fået indstillet sigtekornet og vist sig farlige både i åbent spil og på dødbolde, og det vil de givetvis forsøge at lukrere på mod Kroatien. Kroaterne har nemlig vist sig til at tale med på dette område, hvor 2 af de 4 mål, der er gået ind på dem, er kommet efter standardsituationer.

Det skal de målfarlige engelske midterforsvarere forsøge at udnytte, ligesom også topscorer Harry Kane adskillige gange har demonstreret sine evner i luftspillet.

Odds på Kroatien-England

Vigtige opgør som en VM-semifinale kan ofte være taktisk låste affærer. Men det tror vi på ikke bliver tilfældet mellem Kroatien-England. Historisk er det ofte målrige affærer mellem de to mandskaber, og selvom ingen af dem har spillet direkte Gung Ho-bold i turneringen, har de været flittigt scorende. På den baggrund har vi fundet to spiltips til dig.

Begge hold til at score

Ikke blot på baggrund af, at begge hold har leveret et pænt snit, når det gælder scorede mål, men også fordi, begge hold har lukket ind hist og her tror vi på, at det kan gentage sig i opgøret. Og til odds 2,12 (set 9. juli) ligner det et spil med værdi i.

Spilforslag: Begge hold scorer til odds 2.12. Regler og vilkår gælder +18Unibet bonus

Over/under 2.5 mål

Derudover kan over 2,5 mål måske være værd at overveje. De to hold spiller som sagt ofte ret målrige kampe mod hinanden, og samtidig ser begge forsvar relativt generøse ud.

Spilforslag: Over 2,5 mål i kampen til odds 2.60. Regler og vilkår gælder +18
Unibet bonus