Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Rusland-Kroatien VM preview

Der skulle to straffesparkskonkurrencer til, men nu står det ikke desto mindre på et østeuropæisk møde i kvartfinalen, når Rusland-Kroatien møder hinanden. Se vores spiltips til kampen her.

Husk at Unibet tilbyder en VM BONUS på 100% op til 1.500 kroner. Indsæt min. 80 kr hos Unibet for at få din bonus. Udløb: 60 dage. Omsæt: 6 gange til min. odds 1.4. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

Styrkeforhold

Mange troede måske, at de russiske værter havde vist deres sande niveau, da de fik en på hatten mod en anden kvartfinaledeltager, Uruguay. I så fald blev de klogere, da russerne ekspederede Spanien ud i ottendedelsfinalen. Russerne har allerede bevist, at man kan komme langt på et euforisk hjemmepublikum og et stærkt kollektiv krydret med individuelle stjernestunder som Akinfeev mod Spanien.

Kroaterne kan fortsat kalde sig ubesejret, da de overkom den danske chokstart og ligesom russerne vandt efter straffespark. Inden da havde de spadseret igennem en ellers svær gruppe med tre sejre i tre forsøg.

Det er med andre ord to formstærke og selvtillidsfyldte hold, der støder sammen. Det gør de for blot fjerde gang. Det er blevet til en enkelt kroatisk sejr, i en venskabskamp i 2015. og to 0-0-kampe i kvalifikationen til EM 2008. Der er altså ikke de store ledetråde at hente på denne front.

Det er dog også to halvtrætte mandskaber, der støder sammen. Det må man i hvert fald formode, eftersom begge senest har været ude i mere end 120 minutters fodbold. Rusland har kun foretaget få udskiftninger fra kamp til kamp, hvorimod Kroatien hvilede næsten hele holdet mod Island, da deres førsteplads var sikret. Det kan også spille ind på resultatet, at flere kroatiske spillere har haft en kamp at restituere i.

Selvom Rusland allerede har mere end overgået forventningerne, er det dog sikkert, at kroaterne er solide favoritter, faktisk med nogenlunde samme oddsvurdering som de fik imod Danmark. Optimismen er med rette høj i den kroatiske lejr, hvor man håber at hente de første VM-medaljer siden bronzen for 20 år siden.

Hvem skal jeg holde øje med?

Modric har til fulde levet op til forventningerne om, at han er Kroatiens talisman. Det gik næsten galt mod Danmark, da han i anden halvleg af den forlængede spilletid brændte straffe. Men den lille elegantier viste stort ansvar ved også at sparke i straffesparkskonkurrencen, hvor han ramte nettet. Denne ukuelighed må give stor selvtillid på et kroatisk mandskab, hvor man også kan glæde sig over, at angriber Mario Mandzukic stemplede ind på målkontoen mod Danmark.

Hos russerne håber man på, at Alan Dzagoev kan nå at blive klar igen. Selvom holdet har klaret sig fornemt uden ham, er han et vigtigt omdrejningspunkt i den russiske offensiv – måske det vigtigste. Kan han komme til at spille en rolle i Kroatien-kampen, vil det uden tvivl give et kæmpe boost til et i forvejen godt kørende russisk mandskab.

Odds på Rusland-Kroatien

Vi kalder Kroatien på favoritværdigheden og har på den baggrund fundet to spil til dig.

1×2 markedet

Kroatien til at vinde (altså ikke blot gå videre, men vinde i ordinær spilletid) til odds 2,25 (set 2. juli).

Spilforslag: Kroatien vinder i ordinær spilletid til odds 2,25 hos Unibet. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

Kroatien scorer over 1,5 mål

Rusland har blot holdt nullet i en enkelt kamp, mens Kroatien har scoret 2 eller flere mål i alle kampe bortset fra mod Danmark. Så vi spiller Kroatien til at score over 1,5 mål til odds 2,70 (set 2. juli).

Spilforslag: Kroatien scorer over 1,5 mål til odds 2.70. Regler og vilkår gælder +18.
Unibet bonus