Superliga odds – hvem vinder Superligaen 2023

Se alle de aktuelle Superliga odds, når vi gennemgår markedet for dig. Vi viser, hvor du finder de bedste Superliga odds, Superliga vinder odds, Superliga topscorer odds og meget mere.

Superliga vinder odds

Her kan du se de aktuelle odds på, hvem vinder Superligaen. I næste afsnit går vi lidt i dybden med de aktuelle odds på Superligaen, og hvad de fortæller os.

Hold
FCK1.35
Nordsjælland3.5
Viborg13.0
AGF51.0
Odds er fra 16.5.2023. Husk at odds kan ændre sig løbende.

Odds på dansk mester fodbold – favoritterne 

Lad os gå lidt i dybden med de aktuelle odds på dansk mester fodbold. Ud fra ovenstående liste kan vi trække fire hold ud, hvis odds på Superligaen afspejler, at de stadig er med i mesterskabskampen.

Superliga odds

FC København danske mestre odds

Først var FCK håbløst bagud i kampen om guldet. Så var de uovervindelige i en lang periode og gik uden problemer forbi FC Nordsjælland. Og så ramte gummibenene pludselig midt i mesterskabsspillet.

FCK’s danske mestre odds er dog stadig bookmakernes svage favorit til at vinde Superligaen 2022/23.

Det skal måske findes i, at truppen er noget mere erfaren end den nærmeste forfølger, FC Nordsjælland. Forventningen blandt bookmakerne er derfor, at de trods alt kniber balderne samme og sikrer sig guldet.

FC Nordsjælland Superliga vinder odds

FCN’s formkurve har været den nærmest stik modsatte af FCK’s. Derfor må de altså finde sig i at være en lille underdog i mesterskabskampen, hvis vi går ud fra de aktuelle Superliga vinder odds. FCN gik på vinterpause med et solidt forspring.

Men vinteren bød på masser af uro. Det blev først til en overraskende træner afgang, da Flemming Pedersen pludselig trak sig. Derefter måtte man også sige farvel til stjernen Schjelderup, da buddene blev for høje.

Trods turbulensen er FCN langsomt begyndt at finde deres ben igen, og deres Superliga vinder odds viser da også, at det stadig er et tæt løb med FCK.

AGF danske mestre odds

Fra nummer 2 til 3 på listen over Superliga vinder odds sker der noget af et spring. Klubben er da også kommet gevaldigt fra baghjul, nærmest ud af ingenting. Træner Uwe Rösler har dog fået sparket noget seriøst liv i holdet fra Smilets By, og der er masser at smile af for tiden.

Klubben har en af de bedste formkurver i mesterskabsspillet, og med de aktuelle Superliga odds er der da set skørere væddemål, end at Patrick Mortensen og co. skulle kunne overhale FCN og FCK indenom.

Viborg FF Superliga vinder odds

Vi runder listen med Superliga vinder odds af med Viborg FF. Holdet fra domkirkebyen har ligget på medaljepladser stort set uafbrudt siden 8. spillerunde og har gang på gang imponeret.

Hullet ned til femtepladsen er større end gabet op til andenpladsen. Så selvom Viborgs Superliga odds er markant højere end de tre hold ovenfor, så kan de slet ikke udelukkes som en endelig guldvinder.

De aktuelle Superliga odds viser altså, at vi kort før målstregen stadig har hele fire hold med i kampen om guldet. Det er noget af en sjældenhed, og det understreger, at vi har gang i en helt usædvanligt spændende Superliga sæson!

Har du lyst til at se odds fra andre ligaer, kan du finde dem i vores artikel Odds tips.

Superliga topscorer odds

Hvor Superliga vinder oddsene er ret lige, er det samme ikke tilfældet med de aktuelle Superliga topscorer odds. Her er der selvfølgelig også mange kandidater i spil, men der er et stort spring fra nummer 1 og 2 og ned til resten af feltet.

Lad os se på kandidaterne med de laveste Superliga topscorer odds.

Patrick Mortensen, AGF (1,45 x pengene igen)

Han har allerede prøvet at være topscorer én gang før, Patrick Mortensen. Det skete i 19/20 sæsonen, hvor han dog måtte dele ære med Kamil Wilczek. Pt. fører den rutinerede bomber topscorerlisten uden at måtte dele pladsen med nogen. Og når hans Superliga topscorer odds er de laveste, er det ikke kun, fordi han lige nu er nummer 1.

Patrick Mortensen er nemlig med afstand den mest rutinerede af topscorer kandidaterne. Både når det gælder kendskabet til Superligaen og i det hele taget. Derudover har han vist fremragende form på et afgørende tidspunkt.

Efter en længere måltørke skruede Mortensen op for blusset i mesterskabsspillet og lader til at være i topform. Sidst, men ikke mindst, er Mortensen AGF’s faste straffesparksskytte – en disciplin som han i øvrigt er usvigeligt sikker i.

Hvem vinder superligaen

Gustav Isaksen, FC Midtjylland (2,80 x pengene igen)

FCM’s unge Gustav Isaksen ligger alene på andenpladsen på topscorerlisten. Ligesom hos Mortensen skal forklaringen på hans lave Superliga topscorer odds selvfølgelig i høj grad findes i netop dét faktum. Men der er faktisk en vægtigere grund til det. For selvom vi roste Mortensen form, så er der ingen, der er i nærheden af Isaksen, når det gælder målform.

I sæsonens første 16 kampe i Superligaen scorede Isaksen “blot” 4 gange – og sjovt nok faldt alle målene i sæsonens 5 første runder. Derefter tog han sig altså en lang målpause.

Men siden genstarten den 20. februar har Gustav Isaksen været i komplet ustyrlig form. I 11 kampe har han lavet hele 9 mål (og 2 assists). Gustav Isaksen har altså alene scoret flere mål i Superligaens afgørende fase end 5 ud af 6 af klubberne i mesterskabsspillet (BIF 6 mål, FCN 7 mål, FCK 7 mål, Viborg 5 mål og AGF 6 mål).

Det er voldsomme tal for én spiller. Og derudover har Isaksen en anden stor fordel, nemlig at FCM spiller i nedrykningsspillet og derfor ikke ligefrem møder den stærkeste modstand. I det lys er Isaksens Superliga topscorer odds ikke helt tossede.

Ohi Omoijuanfo, Brøndby (17 x pengene igen)

Superliga topscorer oddsene tager noget af et spring, når vi skal ned til nummer tre på listen, Brøndbys Ohi Omoijuanfo. Og det giver okay mening. Ohi har for det første noget af et hul op til Mortensen og Isaksen. Og derudover har Brøndby ikke ligefrem været i den skarpeste form i denne sæson – heller ikke i mesterskabsspillet.

Ohi Omoijuanfos form har heller ikke været særskilt god i den afgørende fase. Han har gjort det pænt, men omvendt heller ikke skilt sig ud på nogen måde. Hans Superliga topscorer odds er omvendt enormt høje.

Så skulle man give ham et skud, skulle det være i håb om, at han kan lukke hullet op til nummer 1 og 2 med et brag af en kamp (eller to!), inden ligaen går på hæld.

Tonni Adamsen, Silkeborg IF (17 x pengene igen)

Hvor holdkammeraterne i Silkeborg er gået komplet i stå i nedrykningsspillet, har Tonni Adamsen nærmest egenhændigt holdt dem i gang. Klubben har blot scoret 4 gange, siden nedrykningsspillet gik i gang, og Adamsen har stået for de 3 af målene for Superligaens svageste hold formmæssigt.

Alt i alt har Adamsen 5 scoringer i Superligaen i 2023, og det har bragt ham op som delt treer på topscorerlisten. Den plads deler han med Ohi, og deres Superliga topscorer odds er da også helt lige.

Silkeborgs form taler imod, at Adamsen kan løbe med topscorer titlen. Omvendt kan man tænke, at et hold, der i efteråret brillerede i Europa, vel for pokker ikke kan fortsætte med at være så elendige. Overfor modstandere som Horsens, Lyngby og AaB der næsten være noget at hente for Tonni og tropperne. 

Ernest Nuamah, FC Nordsjælland (19 x pengene igen)

Sidste mand til at runde vores Superliga topscorer odds liste af er ligaens helt store stjerneskud, Ernest Nuamah. Trods sine blot 19 år har Nuamah været en af de helt store oplevelser i denne sæson. Han har været stabilt scorende i hele sæsonen, og flere af målene har været sande perler.

Nuamah deler tredjepladsen på Superliga topscorerlisten. Hans unge alder er et argument imod, at han kan ende som skarpretter nummer 1.

Omvendt taler hans rå talent, hans gode form og FCN’s ditto for, at han kan komme fra baghjul og snyde resten af feltet.

Andre Superliga odds 

Vi har fået styr på oddsene på, hvem vinder Superligaen og på Superliga topscorer odds. Så lad os tage et kig på nogle af de andre markeder, du kan spille på.

Superliga odds på top 2/3 

Hvis du synes, det er for svært at spå om, hvem vinder Superligaen, kan du også spille på, hvem der ender i top 2 eller 3 i stedet. Her får du selvfølgelig lavere odds på Superligaen, end hvis du spiller på, hvem der vinder Superligaen.

Omvendt reducerer du også din risiko, fordi “dit” hold stadig ville kunne smide point uden, at det nødvendigvis betyder, at de slutter uden for top 2 eller 3.

Hvem bliver nummer 7?

Du kan også kigge ned mod midten af tabellen, hvis du leder efter inspiration til odds på Superligaen. I nedrykningsspillet er det nemlig ikke kun livet i Superligaen, der er på spil.

Det bedst placerede hold i nedrykningsspillet skal nemlig spille om den ene plads i den afgørende finale om en europæisk billet. Her er der i skrivende stund tale om et parløb mellem FC Midtjylland og OB.

Midtjyderne er favorit til at løbe med syvendepladsen, men hvem ved; måske kan OB drille dem.

Superliga odds på nedrykningsspillet

Og som modpol til danske mestre odds kan du selvfølgelig også spille på, hvem der rykker ud af Superligaen.

Ligesom i toppen er der efterhånden fire kandidater i bundstriden. Lyngby har befundet sig på sidstepladsen stort set hele sæsonen.

AaB og AC Horsens har også mere eller mindre konstant haft røven i vandskorpen. Og med deres ringe form i foråret er Silkeborg efterhånden ved at dumpe ned i et leje, hvor de ikke kan sige sig helt fri af bundræset.

Superliga odds FAQ

Her er nogle af de Superliga odds spørgsmål, vi oftest er stødt på.

Hvem tilbyder odds på Superligaen?

Alle bookmakere med dansk licens tilbyder odds på Superligaen. Nogle af de mest populære bookmakere er bet365, Unibet, bwin og ComeOn.

Hvem har de bedste odds på dansk mester fodbold?

I tabellen øverst i artiklen kan du se de forskellige bookmakeres danske mestre odds.

Odds på dansk mester fodbold opsummering

Vi er nået til vejs ende i vores gennemgang af Superliga betting. Forhåbentlig er du blevet lidt klogere på dit bud på, hvem vinder Superligaen og på de forskellige Superliga topscorer kandidater.

Eller måske har du fået inspiration til at gå med noget helt andet end et danske mestre odds. Der findes nemlig også masser af andre odds på Superligaen. Måske ser du snarere værdi i at spille på, hvem der ender i top 2 eller 3?

Måske har du en god fidus til, hvem der sikrer sig den ene plads i den afgørende kamp om den europæiske billet? Eller måske har du luret, hvem der har tabt pusten i nedrykningsspillet og må forberede sig på en tur i 1. Division næste år!

Uanset hvad så håber vi, at du er blevet godt klædt på til at bette på Superligaen. Husk at spille ansvarligt.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening