Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

VM preview: Sverige-England

Sverige fortsætter deres imponerende raid ved VM, mens England nok engang var ved at smide det hele i med badevandet. De klarede dog skærene, så nu møder ‘Tre kronor’ ‘Three Lions’. Se vores spiltips på kampen her.

Husk at Unibet tilbyder en VM BONUS på 100% op til 1.500 kroner. Indsæt min. 80 kr hos Unibet for at få din bonus. Udløb: 60 dage. Omsæt: 6 gange til min. odds 1.4. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

Styrkeforhold

Lad os tage et kig på, hvem der ser stærkest ud af Sverige-England.

England skal forsøge at klare sig længere end kvartfinalen ved et VM for første gang siden 1990, mens Sverige har imponeret alt og alle og så småt er begyndt at drømme om en gentagelse af deres flotte indsats ved VM i 1994, hvor det blev til bronze.

Der er en vis lettelse at spore hos englænderne, der har undgået at at jokke i spinaten indtil videre. Det ændrer dog ikke ved, at spillet ikke rigtig har kørt på noget tidspunkt. Udover sejren over Panama er det blevet til en snæver sejr over Tunesien i sidste øjeblik, et nederlag mod Belgien og nu altså en sejr over Colombia på det aller yderste mandat i form af en sejr i straffesparkskonkurrencen.

Sverige, derimod, har spillet et fantastisk VM. Det har måske ikke været besnærende eller fortryllende, men det ville også være meget forlangt af et hold, der ikke blev spået de bedste chancer for at gå videre fra gruppen. I alle kampe har svenskerne set utroligt solide ud, og det må formodes at være et svensk hold med selvtilliden i orden, der byder englænderne op til dans.

Englands træner Gareth Southgate har inden kampen bedyret, at England altid har undervurderet Sverige og advarer mod at gentage fejlen. Det virker som et fornuftigt råd, eftersom de to lande historisk set er utroligt tætte. I 24 kampe er det blevet til 8 engelske sejre, 9 uafgjorte og 7 svenske sejre. Det kunne med andre ord ikke være meget mere lige.

Ifølge bookmakerne er England solide favoritter til at avancere. Her på Sportbonuskode tror vi dog, at englænderne får det svært, og en overraskelse ville ikke være så, ja, overraskende igen.

Hvem skal jeg holde øje med?

Hos England er det umuligt at se bort fra Harry Kane. Tottenham-angriberen har scoret 6 ud af Englands 9 mål og har med flere vigtige scoringer været central for det engelske avancement.
Selvom englænderne ikke har imponeret voldsomt, må man dog give dem, at deres spil har set bedre ud end i mange år.

De ofte noget forkrampede optrædener er blevet afløst af et mere aggressivt presspil, som klæder den unge trup, og på den baggrund kan man ikke fortænke englænderne i en vis optimisme.

Hos Sverige er det særligt den defensive organisation, der skiller sig ud. Udover de to mål, man slap ind mod Tyskland, har man holdt nullet i samtlige kampe, og det skyldes først og fremmest et stærkt kollektiv, der synes tilpas i spilsystemet. Svenskerne ser svære ud at nedbryde, og får englænderne ikke vind i sejlene hurtigt, er det bestemt muligt, at vi vil se en meget nervøs kamp for englændernes vedkommende.

Odds på Sverige-England

Det lugter af en kamp med få mål, og 0-0 eller 1-1 i den ordinære spilletid ligner et meget godt bud. Det honorerer bookmakerne dog ikke med særlig meget, så vi har i stedet ladet os inspirere af, at de synes at have overordentligt stor tiltro til England.

Dobbeltchance på Sverige

Det har vi ikke, så vi spiller dobbeltchance i form af Sverige til at vinde eller få uafgjort i ordinær spilletid til 1,95 (set 4. juli), og så holder vi spændt øje med den tiltagende panik i englændernes øjne i takt med, at minuttallet uden en engelsk scoring skrider frem.

Spilforslag: Sverige til at vinde eller spille uafgjort i ordinær spilletid til odds 1,95. Regler og vilkår gælder +18

Unibet bonus