Unibet EM bonus

Kommer der en Unibet EM bonus, når EM sparkes i gang til sommer? Vi tager et kig på muligheden for at få en Unibet EM bonus i denne artikel, hvor vi også kigger på andre Unibet EM kampagner og meget mere. Så kan du blive klædt på til en sommer med en masse gode bonusser!

Unibet EM bonus

Kan vi forvente en Unibet EM bonus?

Selvom der i skrivende stund ikke er en aktuel Unibet EM bonus, så tør vi godt vove pelsen og sige, at du med garanti kan regne med, at den kommer. Store fodboldslutrunder som EM og VM er nemlig begivenheder, hvor Unibet for alvor sætter alle sejl ind.

Vi ved fra tidligere slutrunder, at der altid kommer en god Unibet EM bonus på bordet. Bonusserne varierer fra år til år, men de har det til fælles, at de alle er ganske lukrative og spændende.

Nogle bonusser er boostede indskudsbonusser. Andre år har Unibet tilbudt andre goder såsom gratis gratis gavekort til fodboldtrøjer oveni bonussen. Derfor er der en vis spænding i forhold til, hvad nye spillere har i vente.

Når det gælder årets Unibet EM bonus forventer vi selvfølgelig, at den i tråd med tidligere år bliver en gedigen én af slagsen. Især når nu Danmark spiller på hjemmebane i alle gruppekampene – og forhåbentlig også ottendedelsfinalen.

Hvilken bedre anledning til at markere begivenheden end de omstændigheder. Hvem ved, måske kommer bonussen endda til at indeholde en dansk fodboldtrøje til nye kunder?

Vi holder selvfølgelig skarpt øje med, hvornår Unibet præsenterer sin EM bonus. Og så snart den lander, kan du læse alt om det her.

Masser af Unibet EM kampagner i vente

Det er endnu ikke til at sige, om den kommende Unibet EM bonus kun bliver for nye spillere, eller om de lancerer et tilbud til både nye og eksisterende spillere. Det varierer meget fra bookmaker til bookmaker, hvordan man griber det an.

Men selv hvis du allerede har en Unibet konto, og de skulle vælge kun at tilbyde deres Unibet EM bonus til nye spillere, så er der ingen grund til uro.

Du kan nemlig være sikker på, at alle spillere, gammel som ny, kommer til at kunne drage fordel af, at det er blevet tid til EM bold.

Derfor er vi også overbeviste om, at der vil komme flere spændende Unibet EM kampagner. Også selvom vi endnu ikke ved, hvordan de kommer til at se ud.

Men nogle bud på kommende Unibet EM kampagner kan være boostede odds på udvalgte kampe – eksempelvis Danmarks, reload-bonusser til spillere, der foretager et ekstra indskud, freebets eller noget helt fjerde. Eller femte.

Unibet har ry for stor kreativitet, når det gælder spændende tilbud ved begivenheder som denne. Derfor er vores forventninger da også høje til de kommende Unibet EM kampagner.

Unibet EM kampe

En anden ting, vi glæder os til at se, er udvalget af Unibet EM kampe og spiludvalget. Fokusset på de enkelte kampe ved EM 2020 vil nemlig være massivt. Og det betyder som regel også, at det bliver endnu sjovere at spille på kampene.

For med den øgede opmærksomhed følger som regel også et meget større spiludvalg, end man vil se til mindre turneringer eller ligaer.

Derfor kan du godt forberede dig på en kavalkade af specials og øgede betting muligheder på de enkelte kampe – og igen i særdeleshed på de danske opgør mod Finland, Rusland og Belgien.

Så har du fidus til, at Christian Eriksen både scorer og assisterer imod Rusland? Ja, så kan du formentlig finde ret gode EM odds på dét væddemål.

Unibet kontakt

Støder du på problemer, eller har du spørgsmål til eksempelvis Unibet EM kampagner eller din kupon, så står Unibets kundeservice klar til at hjælpe dig.

Du kan vælge først at tage et kig på deres FAQ, hvor de oftest stillede spørgsmål er listet. Den har nemlig altid åbent, og der er ingen kø.

Finder du ikke svar på dit problem her, så kan du kontakte deres kundeservice. Den danske Unibet kundeservice er åben fra 8:00-24:00, mens den internationale er åben døgnet rundt. Du finder din Unibet kontakt via følgende kanaler:

Live chat

Mobil
8988 3325

Fastnet
8082 6080

Du kan også følge Unibet på de sociale medier, hvor de både leverer underholdende og informativt content. Du finder Unibet Danmark på Facebook her.

Den danske Unibet afdeling af Twitter er desværre noget mere sjælden med opdateringerne, så er du mere til Twitter end Facebook, så anbefaler vi deres internationale side, hvor aktiviteten er vildt stor.

Unibet app

Fra EM 2020 går i gang til det slutter en måned senere bliver det hektisk. På de 30 dage skal der således spilles 51 kampe! Med så mange kampe, der tilmed også spilles i forskellige tidszoner, kan det være svært at holde styr på alle kampe.

Og hvis der er en ting, der kan få blodet til at koge, så er det at misse et godt bet, fordi man ikke var i nærheden af en mulighed for at placere sit væddemål. Derfor kan det være en idé at downloade den populære Unibet app, som du finder her.

Med den populære Unibet app kan du nemlig være sikker på, at du altid har mulighed for at placere dit væddemål, uanset om du befinder dig på farten, til et selskab eller noget tredje.

Ønsker du ikke at downloade deres Unibet app, kan du også tilgå Unibet mobil direkte i browseren. Her får du dog ikke helt samme niveau af brugervenlighed, som den toptunede app giver.

Held og lykke til de danske drenge – og dig!

Vi håber, du glæder dig til EM 2020 lige så meget, som vi gør. Hold øje med vores side, som vi opdaterer så snart, din Unibet EM bonus ligger klar.

Held og lykke med spillet og held og lykke til Eriksen, Schmeichel og co.!

18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold