Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Uruguay-Frankrig VM preview

Det er to ubesejrede og underholdende mandskaber, der støder sammen i den første kvartfinale ved VM. Se vores spilforslag på Uruguay-Frankrig. Alle odds er hentet hos Unibet.

Husk at Unibet tilbyder en VM BONUS på 100% op til 1.500 kroner. Indsæt min. 80 kr hos Unibet for at få din bonus. Udløb: 60 dage. Omsæt: 6 gange til min. odds 1.4. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

Styrkeforhold

Uruguay rider ind i kvartfinalen på en bølge af lutter sejre, fire af fire mulige, og en målscore på 7-1.

Efter et sikkert, men undervældende, gruppespil med to sejre og en uafgjort, viste Frankrig i den yderst underholdende ottendedelsfinale mod Argentina, at de også kan spille tryllebindende fodbold frem ad banen.

De to hold har mødt hinanden 7 gange igennem tiden, og det er blevet til 2 sejre til Uruguay, 4 uafgjorte og blot en enkelt fransk sejr. Det seneste opgør af betydning mellem de to ligger tilbage i 2010, så man skal passe på med at lægge for meget i historikken, men det er alligevel kuriøst, at fire af de syv opgør er endt 0-0, og at de resterende opgør har været så målfattige, at de to landes samlede målscore historisk set blot er 3-3. Faktisk har Frankrig ikke scoret mod Uruguay siden 1985, selvom det er blevet til fem forsøg siden da.

På papiret er Frankrigs mandskab ganske vist foran selv Uruguay. Men formmæssigt har sydamerikanerne set bedre ud end franskmændene de sidste halvandet års tid, og det samme har gjort sig gældende ved slutrunden så langt. Frankrig har derimod haft svært ved at finde et egentligt udtryk, og det ændrer den gode kamp mod Argentina ikke på.

Det bliver spændende at se, hvordan Frankrig kommer fra land og hvordan, de håndterer det, hvis tingene ikke kører fra starten af.

Hvem skal jeg holde øje med?

Det vil være synd at forklejne Uruguays hold, der virker fantastisk sammenspillet og tæt, til enkeltpersoner. Alligevel er der to makkerpar, der skiller sig ud i form af førnævnte Godín og Giménez i forsvaret og Suárez og Cavani i angrebet. Cavani kom endelig i gang mod Portugal, og det gjorde han med stil, da han blev udslagsgivende i Uruguays avancement. Han pådrog sig dog også en skade i kampen, og de 3,5 millioner uruguayanere holder formentlig vejret i spænding over, hvorvidt han bliver klar mod Frankrig.

Hos Frankrig havde Mbappé samme afgørende rolle som Cavani, da han foruden to mål fremtvang straffesparket til Griezmann i kampens begyndelse. Trods den stjernespækkede offensiv har det fremadrettede spil hakket lidt hos Frankrig, og en ny vindunderkamp af Mbappé kan meget vel vise sig nødvendig, hvis Frankrig skal avancere.

Duellen mellem Uruguays flade firemandsmidtbane og Frankrigs 3/5-mands midtbane alt efter, hvordan man ser den, kan derudover tænkes at blive afgørende. Kanté er som altid lige så solid som beton, hvorimod Pogba har samme stabilitet som DSB. Hvis sidstnævnte falder ud af kampen, kan Frankrig stå med et problem eller to.

Odds på Uruguay-Frankrig

1X2 markedet

Vi har stor fidus til Uruguay ved dette års VM, også selvom Frankrig uden tvivl er favoritter. Spørgsmålet er hvor store favoritter, og om der er værdi at hente i, at franskmændenes favoritværdighed overvurderes.

I hvert fald virker 2,70 (set 1. juli) på Uruguay til at gå videre (bemærk, ikke nødvendigvis til at vinde kampen i ordinær spilletid, men til at gå videre), som et fornuftigt spil.

Spilforslag: Uruguay går videre til odds 2.70 hos Unibet. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

Frankrig til ikke at score

Lægger du noget som helst i historiske resultater, kunne det desuden være værd at overveje et frækt spil på Frankrig til ikke at score.

De to hold spiller historisk set målfattige opgør mod hinanden, og Portugal var det første hold til at score mod Uruguays betondefensiv anført af Giménez og Godín. I det lys kan odds 3,45 på, at Frankrig ikke scorer være en overvejelse og lidt mønt værd.

Spilforslag: Frankrig scorer under 0,5 mål i kampen til odds 3.45. Regler og vilkår gælder +18
Unibet bonus