Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

VM quiz til fodbold VM 2018

Så er det ved at være lige op over og vi snupper da lige en VM 2018 quiz. Verdensmesterskaberne i fodbold ruller om få uger over din skærm, og om halvanden måneds tid ved vi, hvilket land, der kan kalde sig de forsvarende verdensmestre i fodbold. Men inden kampene går i gang, skal vi selvfølgelig have testet, hvor klar du er til at gamble på VM. Har du tænkt dig at live bette?

Eller ved du allerede, præcis hvor dine indsatser skal placeres? Tjek op på, om du nu også har helt styr på spillernes sære vaner og holdenes vinderchancer i vores VM-quiz 2018.

Svarene kan findes nederst på siden.

Inden vi går i gang, vil vi ikke undlade at fortælle dig, at du kan hente en VM bonus hos Unibet på helt op til 1.500 kroner! Regler og vilkår gælder +18.

Gå til Unibet

Spørgsmål

1: Rusland er vært for VM 2018. Det betyder, at du til nogle af årets kampe måske får brug for at rykke middagsmaden for at kunne følge med i dem live. Hvor mange tidszoner er Rusland opdelt i?

2: Hvilket VM-hold må rejse længst for at deltage i VM 2018?

3: Hvilke fem lande kæmpede om at være vært for VM 2018?

4: Rusland har været tæt på at miste retten til at være værtsland for VM 2018 – blandt andet på baggrund af landets manglende menneskerettigheder, racisme i russisk fodbold og korruption i forbindelse med værtskabet. Hvad er navnet på den efterforsker, som i 2012 blev ansat til at undersøge mulig russisk korruption i forbindelse med VM 2018?

5: Hvad hedder det russiske fodboldlandsholds anfører?

6: Hvilken anden stor sportsturnering er i år blevet flytter for at undgå overlap med VM?

7: Hvor blev logoet for årets VM-turnering første gang vist?

8: 4-5000 danskere vil bruge en del af deres sommerferie i Rusland, hvor de vil følge det danske fodboldlandsholds VM-kampe. Hvilken dansk enhed vil følge fodboldfansene på deres VM-ferie?

9: Hvilken kendt fodboldspiller har udtalt følgende i forbindelse med VM 2018: “VM uden mig ville ikke være et VM”?

10: Den svenske stjernespiller Zlatan Ibrahimovic er medarbejder af et bettingfirma, og der har derfor været polemik omkring, om han må deltage i VM. Hvad er navnet på bettingfirmaet?

11: Hvor mange afrikanske lande deltager i VM 2018?

12: Hvilken dansk fodboldspillere bad under hashtagget #komsåKEP sine fans om støtte til, at han kunne komme med det danske landshold til VM i 2018?

13: Hvilke er de to hold, folk har mindst tiltro til vil vinde VM 2018, og som giver mere end 1000 gange odds-pengene igen, hvis det alligevel skulle ske?

14: Hvilke tre lande vurderes til at have de bedste chancer for at vinde VM 2018?

15: Hvilken spiller regner man med, har bedst chancer for at blive VM-topscorer i 2018?

 

VM 2018 quiz
Fot0: Pixabay. Licens: Creative commons CC0

Svar

1: Rusland er opdelt i 9 tidszoner. Bonusinfo: Før 2010 var der hele 11 tidszoner, men to blev “skåret fra” af sparringsgrunde og for at forbedre infrastrukturen i landet.

2: Det egyptiske landshold er det, der må rejse længst – hele 11.774 kilometer til henholdsvis Jekaterinburg, Sankt Petersborg og Volgograd.

3: Belgien, Holland, Portugal, Spanien og Rusland. Bonusinfo: Rusland vandt med 13 ud af de i alt 22 stemmer.

4: Michael J. Garcia.

5: Vasili Berezutski.

6: Tour de France.

7: På en international rumstation i 2014, hvor tre astronauter viste det i en live-transmission.

8: Det danske politi. Fem danske betjente vil blive udstationeret i Rusland under VM for at hjælpe med at holde ro, orden og sikkerhed omkring de danske tilskuere.

9: Zlatan Ibrahimovic (i talkshowet ”Jimmy Kimmel Live”).

10: Det svenske bettingfirma Bethard.

11: To – Tunesien og Marokko.

12: OB’s forsvarsspiller Kenneth Emil Petersen. Bonusinfo: Hvis Petersen rent faktisk var kommet med til VM, havde han lovet sine støtter en Lamborghini og en lejlighed i New York.

13: Saudiarabien og Panama.

14: Brasilien, Tyskland og Spanien.

15: Lionel Messi.

Husk at du kan hente en VM bonus hos Unibet på helt op til 1.500 kroner! Regler og vilkår gælder +18.

Hent bonus

Du kan også læse vores anmeldelse af bet365 hér på siden.