Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

VM odds på Danmark

Af Emil Aurehøj Persson 

VM i Rusland står endelig for døren og optimismen bobler i den danske andedam. Men står den ukuelige optimisme overhovedet mål med hvad bookmakerne har af VM odds på Danmark?

De fleste danskere kan i forbindelse med det kommende VM nok ikke holde sig fra at drømme sig tilbage til triumfen i 1992. Og selvom alle går og drømmer om en lignende bedrift til VM i Rusland, så er det nok de færreste danskere, der reelt tror på miraklet.

Kigger på man på de aktuelle VM odds på Danmark, så er det da også et mindre mirakel, der skal til. Du får nemlig indsatsen mere end 100 gange igen, hvis Danmark opnår det umulige til VM.

VM Odds på danmark
Odds på Danmark som vinder af VM

Selvom Danmark ligger langt nede i favoritfeltet, er der “kun” odds 6.00 på, at danskerne når en kvartfinale ved VM i Rusland. Bookmakerne forventer således at Danmark kommer i en ottendedelsfinale, så der skal faktisk kun én overraskelse til, før at Danmark er i en kvartfinale. Regler og vilkår gælder +18.

Spil på Danmark her

VM odds på Danmark – Topscorer

Christian Eriksen var helt suveræn dansk topscorer under VM kvalifikiationen med 11 mål. Men Eriksen kommer formentlig til at blive meget tæt mandsopdækket under hver eneste kamp ved VM slutrunden. Oddset på Eriksen som Danmarks VM topscorer er da også meget lavt.

Men hvad med de andre spillere?

 

vm odds danmark
Odds på VM topscorer for Danmark.

Danmark er et af de landshold med den højeste gennemsnitshøjde til VM. Når Eriksen samtidig sparker knivskarpe hjørnespark, så er Thomas Delaney pludselig et spændende bud på Danmarks VM topscorer.

Delaney er Danmarks næstmest scorende i VM-kvalifikationen, hvor han nettede 4 gange. Den danske midtbanedynamo er sikker mand i startopstillingen og er meget talentfuld i hovedspillet.

Derfor kan det godt overraske, at der er odds 12.00 på den nyslåede Dortmundspiller som Danmarks VM topscorer. Regler og vilkår gælder +18.

Spil på Thomas Delaney

VM odds på Danmark – Assists

Kigger man på flest assists i Danmarks VM-kvalifikation, er Eriksen igen topscorer. Han var faktisk den spiller i hele kvalifikationen, som skabte flest målchancer, nemlig 37!

På trods af den flotte statisik, stod han “kun” for tre assists, én mere end Yussuf Poulsen og Henrik Dalsgaard. Netop Dalsgaard kommer formentlig til at slå en del indlæg i løbet af VM fra sin højrekant.  Derfor er odds 41.00 på Henrik Dalsgaard som mest assisterende spiller for Danmark overraskende højt!

 

odds på Danmark
Odds på flest assists for Danmark.

Christian Eriksen som den mest assisterende spiller for Danmark er helt nede på 2.50 og er derfor ikke et særlig interessant spil. Det er dog værd at overveje odds 7.00 på Yussuf Poulsen. Regler og vilkår gælder +18.

Spil på Dalsgaard her

Skulle Danmark komme langt i turneringen, er der hele odds 41.00 på Christian Eriksen som mest assisterende spiller ved hele VM i Rusland.

VM odds på Danmark – Gruppevinder

Bookmakere og danske eksperter er alle enige om, at Danmark er favorit til at gå videre som 2’er fra gruppe C ved VM i Rusland. Men hvorfor skulle Danmark ikke kunne vinde gruppen?

Danskerne er favoritter mod både Peru og Australien og hvis Frankrig, som er presset af store forventninger, laver en svipser, så er Danmark pludselig ikke så usandsynlig som gruppevinder.

VM odds
Odds på 1. og 2. plads i Gruppe C.

Der er odds 5.00 på Danmark som vinder af Gruppe C, men endnu højere odds, hvis man også kan regne ud hvem der bliver 2’er i gruppen. Skulle Danmark slutte foran Frankrig, er der odds 7.00 at hente. Regler og vilkår gælder +18.

Spil på Danmark her

Endnu højere odds er der, hvis Danmark og Peru skulle “snyde” Frankrig fra at gå videre fra gruppen. En sådan slutstilling i gruppen giver odds 26.00!

VM odds på Danmark – Flest kort

Danmark er et meget pænt landshold. Ikke kun af udseende, men også når det kommer til kort. Landsholdet har kun fået 12 gule kort i 12 VM-kvalifikationskampe. 9 forskellige spillere har modtaget et enkelt gult kort og kun Andreas Cornelius har fået flere.

“Corner” har fået 3 gule kort, mens en spiller som William Kvist på den defensive midtbane slet ikke er røget i dommerens bog undervejs.

VM
Odds på flest kort for Danmark.

Derfor er det lidt svært at se, hvorfor William Kvist skal være favorit til at få flest gule kort til VM for Danmark.

Der er derimod rigtig gode odds på at Andreas Cornelius bliver dansk kortsluger til VM. Atalanta-spilleren giver odds 16.00, som spilleren der modtager flest kort til VM for Danmark.

Danmark har heller ikke modtaget et rødt kort i løbet af VM kvalifikationen og det er svært at se en dansk landsholdsspiller i den nuværende trup få en mindre hjerneblødning og trække et rødt kort. Regler og vilkår gælder +18.

Spil på Cornelius her

VM odds på Danmark – Vinder og topscorer

Som nævnt tidligere, er der over odds 100.00 på Danmark som vinder af VM. Men hvis du nu alligevel har overvejet at spille en flad 10’er på et mirakel i Rusland, så overvej lige det her:

Hvis Danmark skulle gå hele vejen, er chancerne for at Christian Eriksen ender som topscorer for Danmark rigtig gode. Eriksen er Danmarks mest målfarlige spiller og tager både frispark og straffespark. Regler og vilkår gælder +18.

Danmark som vinder af VM og Christian Eriksen som topscorer: Odds 501.00! 

Få odds 501.00 her