Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Argentina-Island VM preview

I den meget åbne gruppe D står den på Argentina-Island i åbningskampen den 16. juni. Det er første gang, de to lande nogensinde mødes, og presset vil være på begge hold i en gruppe, hvor der næppe vil være plads til mange fejltagelser.

Husk at Unibet tilbyder en VM BONUS på 100% op til 1.500 kroner. Indsæt min. 80 kr hos Unibet for at få din bonus. Udløb: 60 dage. Omsæt: 6 gange til min. odds 1.4. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

Styrkeforhold

Ingen af holdene kommer til VM i topform. Argentina imponerede ikke deres kvalifikation og sluttede som treer med syv sejre, syv uafgjorte og fire nederlag samt en målscore på beskedne +3. Deres senere venskabskampe har været en blandet landhandel med sejr over Italien og et nederlag til Nigeria. Men størst panderynker må venskabskampen mod Spanien have skabt. Her blev Argentina ydmyget med 1-6, og der er helt sikkert nogle sår, der skal slikkes inden VM.

Island var fænomenale i deres kvalifikation, da de snød Kroatien for førstepladsen i gruppespillet. Siden da har det dog haltet noget mere, og deres seneste tre venskabskampe mod Mexico, Peru og Norge er endt med tre nederlag og en målscore på 3-9. Også det må vække lidt bekymring hos de i forvejen undertippede islændinge.

Eftersom det er første gang, de to mødes, er der ikke så megen erfaring at trække på, men selvom Argentina til en afveksling ikke er en af topfavoritterne til at vinde VM, må de betegnes som solide favoritter i kampen mod Island. Deres defensiv vækker dog panderynker. Med målmand Sergio Romeros skade står Argentina tilbage med tre målmænd, der alle har under 10 landskamp på cv’et, og forsvaret, der lukkede 16 mål ind i 18 kampe i kvalifikationen, ser også sårbart ud.

Hvem skal jeg holde øje med?

Med 19 mål i 18 kampe i kvalifikationen ville det være synd at sige, at Argentina på noget tidspunkt fik styr på offensiven, der ellers tæller mildt sagt kapable navne som Gonzalo Higuain, Sergio Agüero, Ángel di María, Lionel Messi og Paulo Dybala.

På midtbanen er der flere åbne spørgsmål med mange nye spillere, mens træner Jorge Sampaoli skal bede til de højere magter om, at Nicolás Otamendi kan overføre sin fantastiske form fra Manchester City til landsholdet.

Hos Island er det Gylfi Sigurdsson, der trækker det meste af læsset. Han er ikke blot deres mest målfarlige spiller, men er også den, der løber mest. Der er dog en vis nervøsitet, når det gælder hans form, eftersom han kun for nylig er vendt tilbage fra en lang skade.
Udover Sigurdsson sætter islændingene deres lid til, at Alfred Finnbogason kan banke bolden i kassen, men som altid skal Island forlade sig på kollektivet, hvis de skal have noget med fra kampen.

Odds på Argentina-Island

1×2 markedet

I skrivende stund (6. juni) viser odds 1,33 på Argentina, 4,90 på uafgjort og 11 på Island, at er der ikke megen tvivl om favoritværdigheden. Spørgsmålet er, om 4,90 på uafgjort er i den høje ende taget i betragtning, at der er tale om en åbningskamp og at Islands defensiv er ret solid, hvorimod Argentinas angreb ikke spiller.

Spilforslag: Uafgjort til nuværende odds 4.90 hos Unibet. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

Over/under 2.5 mål

Og med det i mente kan der også være fidus i at overveje under 2,5 mål til 1,70.

Spilforslag: Under 2,5 mål i kampen til odds 1.70. Regler og vilkår gælder +18
Unibet bonus