Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

VM preview: Brasilien-Schweiz

Det er de to forhåndsfavoritter til at gå videre fra gruppe E, der den 17. juni mødes, når Brasilien-Schweiz sparkes i gang. Brasilien må dog kaldes favorit med noget større margin end schweizerne.

Husk at Unibet tilbyder en VM BONUS på 100% op til 1.500 kroner. Indsæt mindst 80 kr. hos Unibet for at få din bonus. Udløb: 60 dage. Omsæt: 6 x til minimum odds 1.4. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

Styrkeforhold

Brasilien kommer til VM efter at have skøjtet igennem deres VM-kvalifikation. Det krævede lige en udskiftning på trænerposten efter en sløj start, men derefter var det legende let for de brasilianske ekvilibrister. De har fortsat formen siden da med fire sejre i venskabskampe mod Japan, Rusland, Tyskland og Kroatien. Det tætteste, de kom på lidt malurt i bægeret var en 0-0’er mod England.

Schweiz kunne bestemt også være deres kvalifikation bekendt. De endte a point med Portugal med 9 sejre og 1 nederlag i 10 kampe, og der var kun en (markant, trods alt) dårligere målscore til forskel på de to mandskaber, der sluttede med hele 14 point ned til Ungarn på tredjepladsen.

I playoff-kampene gjorde Schweiz det uden at imponere af med Nordirland med 1-0 over to opgør. Siden da har de spillet tre venskabskampe mod Grækenland, Panama og Spanien, som har kastet en snæver sejr, en storsejr og en uafgjort af sig.

De ser stabile ud, men ligner omvendt ikke et skræmmende bekendtskab.

Brasilien og Schweiz har mødt hinanden 8 gange, hvor det er blevet til 3 sejre til Brasilien, 3 uafgjorte og 2 schweiziske sejre. 7 af kampene har dog været venskabskampe, så man skal tage sig i agt med at konkludere for meget på den baggrund.

Hvem skal jeg holde øje med?

Som altid er det Brasiliens blændende offensiv, de flestes øjne er rettet mod. I år i særdeleshed omdrejningspunktet Neymar, som er kommet tilbage fra en lang skade, men altså lader til at nå at blive klar.

Denne gang kan Brasilien dog også præsentere, hvad der ligner en solid defensiv, som kun slap 11 mål ind i 18 kampe i kvalifikationen. Der er rigeligt med kvalitet både centralt og på backerne, og det eneste, man kan bekymre sig om, er den skadede Dani Alves.

Hos Schweiz bestod både offensiv og defensiv kvalifikationen uden decideret at blæse nogen bagud. Der er ingen målslugere på det schweiziske hold, som til gengæld har mange med mål i støvlerne. Deres 24 kvalifikationsmål fordelte sig således på vanvittige 15 forskellige spillere, hvilket fortæller om et stærkt kollektiv, hvor alle hjælper til.

Odds på Brasilien-Schweiz

1×2 markedet

Brasilien er storfavorit, hvilket odds (den 6. juni 2018) afspejler. 1,35, 4,80, 9,50 lyder odds på henholdsvis 1X2. Det er der ikke meget ved. Til gengæld er schweizerne gode til at stække modstanderne og falder sjældent sammen.

Derfor spiller vi Brasilien til at vinde med præcis ét mål til odds 2,88.

Spilforslag: Brasilien vinder med ét mål til odds 2.88. Regler og vilkår gælder +18
Unibet bonus