Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Portugal-Spanien VM preview

Den første runde i gruppe B er samtidig gruppens dynamitopgør, når Ronaldo og Ramos tørner sammen den 15. juni i det tidlige topopgør mellem Portugal-Spanien. De to er store favoritter til at avancere fra gruppen, der desuden tæller Marokko og Iran, så spørgsmålet er formentlig, hvem der ender som etter og toer. Vi tager pulsen på holdenes form og kommer med saftige spilforslag. Alle odds er hentet fra Unibet. Husk at oddsene ændrer sig løbende.

Husk at Unibet tilbyder en VM BONUS på 100% op til 1.500 kroner. Indsæt min. 80 kr hos Unibet for at få din bonus. Udløb: 60 dage. Omsæt: 6 gange til min. odds 1.4. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

Styrkeforhold

Spanien og Portugal har mødt hinanden 36 gange, og det er blevet til 18 spanske sejre, 12 uafgjorte og 6 portugisiske sejre. Det er faktisk hele seks år siden, Spanien og Portugal har mødt hinanden.

Dengang slog Spanien Portugal efter straffe i EM-semifinalen, og to år inden da ekspederede spanierne deres naboer ud i ottendedelsfinalen. Grundlæggende lader spanierne altså til at have ret godt styr på Portugal, selvom det ofte er tætte opgør.

Begge hold klarede sig uden større problemer videre fra kvalifikationen, Spanien med 9 sejre og en uafgjort, Portugal med 9 sejre og et nederlag. Begge hold havde dog forholdsvist lette puljer.

Hvem skal jeg holde øje med?

For spanierne er der stort set to stærke spillere for hver plads, omend man, hvis man vil lede efter håret i suppen kan pege på, at ingen af angriberne har for vane at bombe den ind.

Spaniens defensiv viste med tre indkasserede mål i kvalifikationen, at den er bundsolid. Midtbanen er et enormt kollektiv af kreative, målfarlige offensive spillere og intelligente spilstyrere, der sikrer spanierne den anden vej. Der mangler åbenlyse målscorere i angrebet, men holdet har vist, at der er andre strenge at spille på for at få banket kasser ind.

Hos Portugal behøver Ronaldo ingen nærmere introduktion, men han har endnu ikke prøvet at score mod Spanien trods fire forsøg. Hans kollega i angrebet, André Silva, scorede 9 gange i kvalifikationen og skal forsøge at holde dampen oppe på den største scene. Bag dem er det særligt William Carvalho og Bernardo Silva, der skal diktere kampens gang, Carvalho som det mere defensivt orienterede led, Silva som oplæggeren til de to angribere.

Odds på Portugal-Spanien

1×2 markedet

I skrivende stund (5. juni) er Spanien storfavorit til odds 1.88, hvilket vi mener er en kende for lavt, særligt i lyset af, at de altså møder de forsvarende europamestre.

Eftersom der er ikke blot er tale om en åbningskamp i gruppen, men tilmed en kamp, hvor ingen kan leve med et nederlag, men en uafgjort derimod er meget mere spiselig, anbefaler vi, at du skeler til uafgjort, som du får en fin pris for.

Spilforslag: Uafgjort til nuværende odds 3.35 hos Unibet. Regler og vilkår gælder +18

Unibet bonus

Over/under 2.5 mål

Derudover kan under 2,5 mål måske være værd at overveje. Spanien og Portugal lukkede henholdsvis 3 og 4 mål ind i kvalifikationen (!), og udover at der kan være tale om et lidt nervøst opgør, taler også de indbyrdes opgør for få mål. De har ganske vist kun mødt hinanden 3 gange efter år 2000, hvor der har været noget på højkant, men i de tre kampe er der i alt blot blevet scoret 2 mål.

Spilforslag: Under 2,5 mål i kampen til odds 1.61. Regler og vilkår gælder +18
Unibet bonus