Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Tyskland-Mexico VM preview

17. juni støder Tyskland-Mexico sammen i gruppe F. Det ligner et af mange brag i en svær gruppe, hvor ingen af parterne kan tåle et nederlag.

Husk at Unibet tilbyder en VM BONUS på 100% op til 1.500 kroner. Indsæt minimum 80 kroner hos Unibet for at få din bonus. Udløber efter 60 dage. Omsæt: 6 gange bonusbeløbet til min. odds 1.4. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

Styrkeforhold

Tyskland har haft flere svære modstandere i deres venskabskampe, men det er dog alligevel bemærkelsesværdig, at de ikke har vundet én gang i fem forsøg. Kampe mod Østrig, Brasilien, Spanien, Frankrig og England har resulteret i 3 uafgjorte og 2 nederlag. De er ikke desto mindre en af de største favoritter til at vinde turneringen.

Mexico har haft svært ved at score i deres venskabskampe, og de seneste tre opgør, de har deltaget i, er de gået fra banen uden at score. Det er et skridt tilbage fra kvalifikationen, hvor de havde et pænt snit på 1,6 mål per kamp og omvendt kun lukkede 7 mål ind i 10 kampe.

De to lande har mødt hinanden 11 gange. Det er blevet til fem tyske sejre, fem uafgjorte og en enkelt mexicansk sejr. Sidst, de to mødtes, var i Confederations Cup i 2017. Her vandt Tyskland med overbevisende 4-1.

Hvem skal jeg holde øje med?

Hos Tyskland har en skadet Neuer sået tvivl om målmandsposten, hvor der dog også er stærke alternativer. Derudover er der et stærkt forsvar foran, som kun lukkede fire mål ind i kvalifikationen. Midtbanen har til overflod af kreative spillere, ligesom stærke muskelmænd sikrer balancen.

I angrebet er det sværere at pege på en decideret bomber, men tyskerne kompenserer ved at være målfarlige fra alle offensive positioner.

Et par stærke, “dumme svin” i forsvaret og på midtbanen skal sikre Mexico bagtil, men de har endnu til gode at udpege en decideret 6’er. I angrebet er det omvendt vævre Javier Hernandez og Hirving Lozano, der skal få offensiven til at sprudle.

Det har virket for Mexico i kvalifikationen, men nu skal de op mod kvalificeret modstand, hvor de for alvor bliver testet.

Odds på Tyskland-Mexico

1×2 markedet

Tyskerne har ikke for vane at fedtspille den, og buldrer gerne igennem ved hver eneste tænkelige lejlighed. 1,45 på dem til at vinde er dog for nærigt, så overvej Tyskland med mere end ét mål til odds 2,25.

Spilforslag: Tyskland vinder med +1 mål til odds 2,25.  Regler og vilkår gælder +18
Unibet bonus

Over/under 2.5 mål

Derudover er det værd at hæfte sig ved, at Mexico huser flere aldrende defensive spillere, der ikke just er kendt for deres høje fart. Kan Tysklands hurtige offensive spillere finde pladsen, kan det åbne for sluserne og kaste over 2,5 mål af sig. Det får du til 1,90.

Spilforslag: Over 2,5 mål i kampen til odds 1.90. Regler og vilkår gælder +18
Unibet bonus