bet365 tidlig udbetaling

Bet365 tidlig udbetaling er en af mange populære features hos bet365. Med bet365 tidlig udbetaling kan du nemlig få din gevinst, hvis holdet, du har spillet på, kommer 2 mål foran.

Læs mere om denne feature og se, om det er noget for dig, når vi gennemgår den i denne anmeldelse.

bet365 tidlig udbetaling

Hvad er bet365 tidlig udbetaling?

Bet365 tidlig udbetaling giver dig mulighed for at vinde et væddemål så snart, det hold du har spillet på, kommer foran med tilpas mange mål.

Så hvis dit hold er kommet godt fra land, behøver du ikke bekymre dig om, at de går ned i kadence og smider føringen.

Bet365 tidlig udbetaling findes til flere sportsgrene – blandt andet bet365 fodbold og bet365 håndbold.

I fodbold kan du benytte dig af bet365 tidlig udbetaling, hvis dit hold kommer 2 mål foran.

I håndbold kan du benytte dig af det, hvis dit hold kommer foran med 6 mål.

Du kan bruge bet365 tidlig udbetaling på en lang række forskellige ligaer og turneringer. Over 80 forskellige faktisk.

Du kan blandt andet gøre brug af bet365 tidlig udbetaling i følgende ligaer:

  • Superliga
  • Premier League
  • Serie A
  • Bundesligaen
  • Champions League.

Bet365 kan kun bruges på klassiske 1X2-kampe, hvor du har placeret dit væddemål før kampstart.

Du kan heller ikke bruge bet365 tidlig afgørelse, hvis du har spillet på resultatet af en kamp.

Ovenstående er nogle af de vigtigste regler og vilkår for bet365 tidlig afgørelse. Men det er ikke den udførlige liste.

Vi anbefaler derfor, at du besøger bet365, hvor du kan læse de fulde vilkår, før du eventuelt benytter dig af bet365 tidlig afgørelse.

Hvad er fordelen ved bet365 tidlig afgørelse?

Fordelen ved bet365 tidlig afgørelse er selvfølgelig, at du kan få ro på i det øjeblik, dit hold kommer 2 mål foran.

Sker dette, skal du altså ikke bekymre dig om, at en spiller bliver smidt, at dit hold løber tør for kræfter og kollapser, at modstanderholdet sætter en super-sub på banen eller alle de andre faktorer, som vi alle ved kan spille ind på en kamps udvikling.

Hvis dit hold kommer 2 mål foran, er kampen slut for dit vedkommende – i hvert fald når det gælder kuponen!

Bet365 tidlig afgørelse gælder selvfølgelig heller ikke omvendt. Så huset vinder altså ikke automatisk, hvis du har spillet på et hold, der kommer bagud 0-2.

Derfor er bet365 tidlig afgørelse altså en form for “gratis” feature. Den kan kun komme dig til gavn i visse tilfælde – den kan aldrig være en ulempe for dig.

Det kan man da kun synes godt om, og bet365 er den eneste danske bookmaker der har denne feature!

Her kunne du få en udbetaling på begge hold

2-0 er den farligste føring,” lød det engang fra den legendariske Ricardo. Det er dog sidenhen blevet tilbagevist som en skrøne en del gange.

Så er det i det hele taget bare en tom gestus, når bet365 tilbyder denne funktion til sine spillere? Sker det i virkeligheden så sjældent, at det nærmest ikke gør en forskel?

Vi dykkede lidt ned i sagen for at se, hvor ofte et fodboldhold egentlig kommer 2 mål foran og derefter smider kampen på gulvet enten ved at spille uafgjort eller måske endda tabe.

Datajagt i Premier League

I vores datajagt faldt vi over nogle tal fra Premier League, nærmere bestemt en gennemgang af samtlige kampe i ligaen i perioden 2015/16-2019/20.

På de fem år skete det 947 gange, at et hold kom 2 mål foran. Ud af de 947 tilfælde vandt holdet, der kom 2 mål foran 887 af kampene (93,7%). 40 gange (4,2%) endte opgøret uafgjort.

Og 20 gange (2,1%) endte det førende hold med at tabe efter at have været 2 mål foran. 2-0 er altså en relativt sikker føring. Men i 6,3% af tilfældene ryger en kupon alligevel i skraldespanden, selvom et hold har ført 2-0. Det svarer til lidt over hver 16. gang.

Manchester City – Crystal Palace, 27. august 2022

Manchester City mødte her Crystal Palace på Emirates, hvor Crystal Palace kom foran 0-2. Et bet på The Eagles havde her givet potte og et vindende bet efter blot 21 minutter!

Manchester City kom dog tilbage og vandt kampen 4-2, hvilket betød at et bet på Manchester City også ville være gået hjem.

bet365 tidlig afgørelse

Confederations Cup finale: USA – Brasilien

Derfor er der altså ingenlunde tale om en tom gestus. Spørg bare USA om det. I 2009 var de i deres første Confederations Cup finale nogensinde imod mægtige Brasilien.

Amerikanerne gik til alles store chok til pause med en 2-0 føring, og et stolt øjeblik i landets historie var godt i gang med at blive skrevet.

Men i 2. halvleg gik det hele galt for amerikanerne. Luis Fabiano reducerede kort efter pausen. Og et kvarter før tid dukkede han igen op. 2-2.

Med fem minutter igen satte Lucio dødsstødet ind til 3-2. Kollapset var komplet.

Så er du klar til at spille hos bet365

Vi er ved at være nået til vejs ende i vores gennemgang af bet365 tidlig afgørelse. Her er tale om en attraktiv feature, som mange formentlig vil kunne få gavn af.

Som vi har berørt, kan du som spiller nemlig aldrig komme til at tabe ved at benytte dig af tidlig udbetaling hos bet365. 

I mange tilfælde vil featuren ikke have nogen indflydelse på din kupon.

Men i de tilfælde, hvor dit hold kommer fremragende fra start, men af den ene eller anden grund kollapser, kan tidlig udbetaling altså være den redning, der sikrer dig din gevinst.

Der er derfor ingen grund til ikke at benytte dig af denne mulighed, hvis du får muligheden for det.

Glem desuden ikke, at du som ny spiller kan komme rigtig godt fra land med en velpolstret konto.

Nye spillere kan nemlig få en attraktiv bet365 bonus i form af bet365 væddemålskreditter, når de har oprettet en konto og foretaget første indskud.

Held og lykke ved bet365 og husk at spille ansvarligt.

Husk at du kan få en bet365 bonus med bet365 bonuskode MAXDK, i form af væddemålskreditter. Hent dine bet365 væddemålskreditter, ved at trykke på knappen nedenfor.

Bet365

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365

Verificeret 20 april 2024
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXDK kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Alle regler og vilkår
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening