Bedste betting app 2024

Leder du efter den bedste betting app i Danmark? Vi har gennemgået de danske betting sider og sammenligner de bedste betting apps på markedet og guider dig til den bedste online betting app.

Top 5 betting apps i Danmark

Bedste betting appsFordeleGå til
Unibet logo✅ Suveræne live odds
✅ Live stream på mobilen
bwin logo✅ God søgefunktion
✅ Godt odds udbud
bet365 logo
✅ Masser af funktioner
✅ God navigation
betfair logo
✅ Mange specialspil
✅ Gode odds boost
bet25 logo✅ Lækkert design
✅ God navigation


Liste over bookmakere med betting apps

Her kan du se nogle af de mest populære bookmakere, der tilbyder en online betting app.

Bedste betting app i danmark

Hvad er en betting app?

Du er nok bekendt med, hvad en app er, så den er der nok ingen grund til at gå for meget i dybden med. Men hvad er betting apps så for en størrelse? Jo, betting apps er din hurtigste vej til at få odds på mobilen.

Med en betting app får du nemlig en app, som er skræddersyet til at dække dine betting behov. Når du har downloadet en betting app, får du nemlig adgang til bookmakerens fulde arsenal af odds på mobilen.

Du har mulighed for at spille hvor og når som helst fra din betting app, når du er i sommerhus, eller sidder i DSB toget.

Kriterier for at udvælge den bedste betting app

Inden vi præsenterer vores kandidater og fælder den endelige dom over de bedste betting apps, så lad os tage et kig på de kriterier, vi har anmeldt dem ud fra. Til en start har vi kun valgt bookmakere med dansk licens.

Senere gennemgår vi de forskellige betting apps og ser på fordele og ulemper ved hver af dem. Men lad os først se på nogle af de parametre, der er vigtige for en god odds app.

Funktionalitet

Først og fremmest skal skidtet selvfølgelig virke. Vi kan se, at nogle af de værst ratede mobil betting apps er dem, der ofte crasher. Det er selvfølgelig også voldsomt frustrerende, hvis man eksempelvis er i gang med at placere et væddemål.

En anden ting, der hører under funktionalitet er selvfølgelig, om ens online betting app kører hurtigt og gnidningsfrit, eller om den hakker og stammer.

Design og navigation

Det er selvfølgelig også vigtigt, om ens betting app har et flot og lækkert design, og om den er nem at navigere på. Her er der heldigvis sket en god udvikling, hvor de mindre bookmakere har kigget de større over skulderen.

Det skal være nemt og hurtigt at finde rundt i en betting app. Der findes ikke noget være en at skulle bruge 5 minutter på at finde dit foretrukne spilmarked. God betting apps har søgefunktioner så du let kan finde din foretrukne event og placere dit bet.

Funktioner

Det sidste parameter for at vurdere en odds app er, hvilke funktioner man får adgang til. Det kan være fra de helt små, såsom om der er en søgefunktion, til de mere lækre – kan man få adgang til statistikker, når man better, er der live stream eller andre funktioner, som er eksklusive eller sjældne.

Mobil odds

Og et af de vigtigste parametre for enhver gambler er nu engang, at man får en god pris. Derfor er mobil odds det første og måske vigtigste parameter.

Spiludvalg

I forlængelse af det første kriterium følger ret naturligt spiludvalget. Gode mobil odds har trods alt ikke den store betydning, hvis ikke man kan få lov at spille på de kampe, man ønsker.

I dag er det heldigvis sjældent, at man støder på bookmakere med et helt smalt spiludvalg. Konkurrencen inden for mobil betting er nemlig benhård, og mange af de svagere aktører er blevet siet fra. Men der er trods alt forskel fra bookmaker til bookmaker.

Derfor er spiludvalget et aktuelt og vigtigt kriterium for at vælge den bedste online betting app.

Særlige features

Det tredje kriterium, vi har taget med, er særlige features, der får visse af apps’ne til at skille sig ud. Som du senere vil se, er der nemlig visse af vores udvalgte kandidater, som tilbyder nogle helt særlige features udover det sædvanlige, og skiller sig ud fra de andre online betting apps.

odds på mobilen

Så gode er de forskellige betting apps

Som vi var inde på, kan brugerne af betting apps være nådesløse, hvis de støder på tilpas mange problemer. Omvendt er de også flittige med roserne, når de ser en odds app, som er godt håndværk.

Så for at få en idé om, hvem der har de bedste odds apps, behøver man blot besøge App Store og Google Play. Og her kan vi se, at nogle af de bedste betting apps ifølge brugerne er:

  • Bet365
  • Betfair
  • Bwin
  • Pokerstars Sport

Der er mange andre gode betting apps, og måske vil du foretrække en helt anden. Men fælles for disse fire odds apps er, at de alle har en rating på over 4 ud af 5 stjerner.

Blandt de fordele, som brugerne fremhæver ved disse betting apps kan nævnes, at de er stabile, at de har et lækkert og intuitivt design, at der er styr på sikkerheden og ikke mindst, at de har en række lækre ekstra features såsom livestream og andet lir.

Bookmaker betting app

Lad os tage et kig på nogle af de bedste odds apps på vores liste.

Unibet app

Den første af vores kandidater blandt de bedste betting apps er Unibet app. Her er tale om en ekstremt brugervenlig app med et lækkert design, som er nemt at navigere rundt på. Søgefunktionen gør det nemt hurtigt at finde frem til det ønskede. Du slipper dermed for at skulle scrolle som en tosset for at finde frem til det, du leder efter.

Designet trækker i den grad op hos Unibet app. Samtidig gør farvevalget, at det er en side, man roligt kan kigge på længe uden at får skærmøjne. Noget andet, der i den grad trækker op hos Unibet, er spiludvalget.

Blandt vores udvalgte mobil apps er Unibet i den absolutte top, hvad angår spiludvalget. Der er få, der kan tilbyde et både bredere og dybere spiludvalg end Unibet app’en.

En helt særlig styrke ved Unibet mobil app’en er deres live betting og dækningen af det. Her har de tydeligvis lagt særligt store kræfter i at fintune produktet. Det ses i det nok bedste live betting produkt blandt vores udvalgte kandidater som udbyder af den bedste betting app.

Bedste odds app

Til gengæld kniber det lidt mere, når det gælder mobil odds hos Unibet. Vi tjekkede dem hos en odds sammenligner, og selvom Unibet på ingen måde dumper, så befinder de sig altså kun i midterfeltet målt på dette parameter.

Den gennemsnitlige karakter til Unibet app hos App Store og Google Play sammenlagt er 3,0 ud af 5 stjerner. Og det er klart Android-brugerne, der er mest tilfredse. Som altid skal man tage anmeldelser med et gran salt. En pæn del er trods alt fra folk, der slet og ret er trætte af, at de ikke vinder.

Men blandt kritikerne nævnes som oftest, at app’en kan bryde ned og at der er en del bugs, der irriterer.

Download Unibet app:

Hvis du ønsker at downloade Unibet app, kan du gøre det til iOS her.

Ønsker du at downloade Unibet app til Android, sker det her.

Bet365 app

bet365dk mobil app er en af de mest downloadede betting apps på det danske spillemarked, og det er jo ikke så underligt, når nu bet365 er den største køter i hele gården. Ligesom Unibet har bet365 et lækkert design, som er nemt at tilgå. Farvekombinationerne gør tilmed læsning meget mild ved øjnene.

bet365 er derudover innovative og er derfor som regel blandt de første til at introducere nye features til deres betting app, som man efterfølgende ser blive implementeret hos konkurrenterne. bet365dk mobil er måske dem, der tilbyder det allerstørste spiludvalg på mobil betting og overgår selv Unibet.

Det samme gør de på mobil odds, hvor de ligger rigtig pænt med lige under markedets allerbedste. Og i den samlede kombination af stort udvalg og høje odds er der næppe nogen, der slår bet365 app Android og iOS.

En helt særligt feature ved bet365 er deres streaming. bet365dk mobil har skaffet streaming rettigheder til en lang række sportsgrene og ligaer. Hvis du har en aktiv konto hos dem, får du altså helt gratis adgang til hundredtusindvis af streaming begivenheder på din mobil!

Tilgængeligheden af events på bet365 livestream er afhængigt af det land du bor i. Du skal også have penge på din bet365 konto, eller have spillet indenfor de sidste 24 timer for at kunne se bet365 livestream.

Det er en helt fantastisk gave at kunne tilbyde sine kunder og bestemt noget, der trækker gevaldigt op i dommen over bet365 app og du kan ovenikøbet læse om hvordan du kan score en bonus med vores bet365 bonuskode.

Brugernes dom over bet365dk mobil på App Store og bet365dk app Android lyder på 2,85 ud af 5 stjerner. Igen er det irriterende børnefejl, der ofte nævnes blandt de negative anmeldelser.

Download Bet365 app:

Du kan downloade bet365 app til iOS her.

Og du finder din bet365dk app Android her.

bwin app

En i dansk regi mindre populær mobil app er bwins. Bwin er langt mindre benyttede i Danmark end de to foregående selskaber, og designet spiller måske en rolle. Nuvel, smag og behag er som bekendt subjektivt, men de gule sorte kontraster er en smule hårde ved øjnene hos en del, og det giver heller ikke det mest clean look rent grafisk.

Odds trækker også ned på deres mobil app og er faktisk de lavest rangerede blandt vores kandidater som bedste betting app.

Til gengæld må man sige, at deres mobil app er populær blandt brugerne. Den samlede score blandt Apple og Android brugerne er svimlende 4,5 ud af 5 stjerner, og et af de eneste kritikpunkter er, at den hos visse brugere er lidt langsom.

Omvendt fremhæver adskillige brugere den som den bedste betting app på markedet.

Download Bwin app:

Du kan downloade bwin app til iOS her.

Og til Android her.

bwin betting app

Betfair app

Fra én højt scorende mobil app til en anden, nemlig Betfair app. Betfair app har faktisk meget til fælles med bwin, også i det grafiske udtryk, der minder en del om bwins. Det falder altså ikke i denne anmelders smag, men det er der til gengæld meget andet, der gør.

Først og fremmest har betfair exchange de højeste mobil odds på markedet. Det i sig selv er nok til at placere dem i toppen blandt vores udvalgte kandidater som bedste betting app. Men de har faktisk endnu mere at byde på.

betfair app giver nemlig adgang til over 100.000 streams om året, og giver derudover adgang til live betting med 3D kampvisning. Her kan du altså følge kampen virtuelt, mens du beslutter dig for, om du ønsker at spille. Mageløst!

Brugerne er da mildest talt også begejstrede, 4,1 lyder den samlede vurdering fra betfairs brugere.

Download Betfair app:

Download betfair app til iOS her.

Eller til Android her.

ComeOn app

Også ComeOn tilbyder odds på mobilen med deres betting app. Den er endnu en af de mere kompakte på listen, og selvom ComeOn og deres app er blandt de nyere på markedet, så har den faktisk en rigtig pæn rating. Mange er blandt andet glade for det smooth design på ComeOns odds app.

online betting app

NordicBet app

Er skandinavisk fodbold og sport din metier, så er det måske NordicBets bookmaker app, du skal overveje. NordicBet har nemlig et særligt fokus på især fodbold fra de skandinaviske lande, herunder selvfølgelig Danmark og dansk fodbold.

Bet25 app

Bet25 er en af de mindre bookmakere på vores liste, men deres app til mobil betting er faktisk pænt med i feltet af mobile apps, hvis man skal tro brugerne af den. Deres online betting app giver dig blandt andet mulighed for at spille på en masse dansk fodbold.

Mr Green Sport app

Ambitiøse Mr Green forsøger at favne bredt, og derfor har de selvfølgelig også en online betting app. Faktisk er deres bookmaker app den på vores liste, der fylder allermindst. Så er du til en virkelig kompakt bookmaker app, er Mr Greens måske den rette for dig.

Pokerstars Sport

En af de store internationale spillere er Pokerstars. Som navnet antyder, startede de ud med poker, men de har i dag udvidet og tilbyder nu også både en bookmaker og sportsbetting. Deres online betting app fylder mest af alle på listen, men gennemsnitsvurderingen fra brugerne er også god!

Betinia app

Den sidste på listen er også den nyeste i klassen, nemlig Betinia. Hos Betinia får du både sportsbetting, casino og live casino. Og ja, så tilbyder de altså også en online betting app, som de fleste af brugerne virker ret begejstrede for.

Fordele ved mobil betting

Der er en del åbenlyse fordele ved mobil betting. Den største og vigtigste er selvfølgelig, at du med odds på mobilen kan bette når som helst og hvor som helst.

Det betyder, at du ikke skal frygte at gå glip af et attraktivt væddemål, hvis du er på farten og enten falder over et skarpt betting tip eller måske selv følger en kamp, hvor du spotter en god mulighed for at placere et væddemål.

En anden fordel ved mobil betting, som du specifikt får med en odds app, er, at du hos nogle bookmakere får adgang til gratis streaming. Og sidder du med udsigt til en lang togtur, kan en spændende fodboldkamp være den perfekte måde at tilbringe tiden på.

Livebetting er bedre fra mobilen

Som vi var inde på før, kan du med mobil betting sikre, at du ikke går glip af et væddemål. Og faktisk er live betting tit og ofte bedre på mobilen, selv hvis du har en bærbar med.

Skal det gå stærkt – og det skal det jo tit med live betting – går det nemlig ofte hurtigere med odds på mobilen, end hvis du skal til at finde din bærbare frem. Dels skal du ikke til at starte din mobil op, og dels er det hurtigere at logge ind på mobilen end på din bærbare eller tablet – hvis du altså bruger en odds app!

Er det sikkert at bette fra mobilen?

Nogle har måske betænkeligheder ved at spille fra mobilen. Men i dag er det ganske sikkert at spille på mobilen, så længe du bare husker at tage dine forholdsregler.

Først og fremmest så sørg for at spille ved bookmakere, som har en dansk licens ved Spillemyndigheden. Her får du garanti for, at dem, der håndterer dine midler, har rent mel i posen.

Derudover anbefaler vi netop, at du benytter dig en en bookmaker app, når du spiller på mobilen. Med den øger du nemlig din sikkerhed betragteligt – for eksempel sikrer den dig i højere grad mod, at de forkerte skulle få adgang til din konto eller kontooplysninger.

Hvordan downloader man en betting app?

Det er en smal sag at downloade en online betting app, og på sigt sparer det dig både for tid og bøvl. Du skal bare: 

  • Besøge App Store eller Google Play og søge på den online betting app, du ønsker at hente.
  • Trykke på “download”-knappen og installere appen.
  • Logge ind eller oprette din nye bruger og verificere kontoen, hvis du ikke allerede har gjort det.

Så er du klar med din online betting app på mobilen.

Bedste betting app FAQ

Her er nogle af de spørgsmål, folk oftest har til betting apps.

✅ Hvem tilbyder den bedste betting app?

Det er i høj grad individuelt, hvem der tilbyder den bedste betting app. Men nogle af de bedste odds apps ifølge brugerne er bet365, Betfair, bwin og Pokerstars Sport.

✅ Hvilke fordele er der ved en odds app?

Der er mange fordele ved at bruge en betting app i stedet for at spille i browseren. Der er mindre login-bøvl, du får tit adgang til ekstra features og vigtigst af alt øger det din sikkerhed. Det er også nemmere at holde øje med live odds fra mobilen.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening