Bedste betting app 2023

Leder du efter den bedste betting app i Danmark? Vi har gennemgået de danske betting sider sammenligner vi de 5 bedste betting apps på markedet og guider dig til den bedste online betting app. Vi beskriver de 5 bedste betting apps i Danmark i detaljer nedenfor.

Bedste betting appsKarakterGå til

Unibet app
⭐⭐⭐⭐

Bet365 app
⭐⭐⭐⭐⭐

Bwin app
⭐⭐⭐⭐

Betfair app
⭐⭐⭐

Bet25 app
⭐⭐⭐⭐
Bedste betting app


Kriterier for at udvælge den bedste betting app

Inden vi præsenterer vores kandidater og fælder den endelige dom over de bedste betting apps, så lad os tage et kig på de kriterier, vi har anmeldt dem ud fra. Til en start har vi kun valgt bookmakere med dansk licens.

Mobil odds

Og et af de vigtigste parametre for enhver gambler er nu engang, at man får en god pris. Derfor er mobil odds det første og måske vigtigste parameter.

Spiludvalg

I forlængelse af det første kriterium følger ret naturligt spiludvalget. Gode mobil odds har trods alt ikke den store betydning, hvis ikke man kan få lov at spille på de kampe, man ønsker.

I dag er det heldigvis sjældent, at man støder på bookmakere med et helt smalt spiludvalg. Konkurrencen inden for mobil betting er nemlig benhård, og mange af de svagere aktører er blevet siet fra. Men der er trods alt forskel fra bookmaker til bookmaker.

Derfor er spiludvalget et aktuelt og vigtigt kriterium for at vælge den bedste online betting app.

Navigation

Det skal være nemt og hurtigt at finde rundt i en betting app. Der findes ikke noget være en at skulle bruge 5 minutter på at finde dit foretrukne spilmarked. God betting apps har søgefunktioner så du let kan finde din foretrukne event og placere dit bet.

Særlige features

Det tredje kriterium, vi har taget med, er særlige features, der får visse af apps’ne til at skille sig ud. Som du senere vil se, er der nemlig visse af vores udvalgte kandidater, som tilbyder nogle helt særlige features udover det sædvanlige, og skiller sig ud fra de andre online betting apps.

Unibet app ⭐⭐⭐⭐

Den første af vores kandidater blandt de bedste betting apps er Unibet app. Her er tale om en ekstremt brugervenlig app med et lækkert design, som er nemt at navigere rundt på. Søgefunktionen gør det nemt hurtigt at finde frem til det ønskede. Du slipper dermed for at skulle scrolle som en tosset for at finde frem til det, du leder efter.

Designet trækker i den grad op hos Unibet app. Samtidig gør farvevalget, at det er en side, man roligt kan kigge på længe uden at får skærmøjne. Noget andet, der i den grad trækker op hos Unibet, er spiludvalget.

Blandt vores udvalgte mobil apps er Unibet i den absolutte top, hvad angår spiludvalget. Der er få, der kan tilbyde et både bredere og dybere spiludvalg end Unibet app’en.

En helt særlig styrke ved Unibet mobil app’en er deres live betting og dækningen af det. Her har de tydeligvis lagt særligt store kræfter i at fintune produktet. Det ses i det nok bedste live betting produkt blandt vores udvalgte kandidater som udbyder af den bedste betting app.

Til gengæld kniber det lidt mere, når det gælder mobil odds hos Unibet. Vi tjekkede dem hos en odds sammenligner, og selvom Unibet på ingen måde dumper, så befinder de sig altså kun i midterfeltet målt på dette parameter.

Den gennemsnitlige karakter til Unibet app hos App Store og Google Play sammenlagt er 3,0 ud af 5 stjerner. Og det er klart Android-brugerne, der er mest tilfredse. Som altid skal man tage anmeldelser med et gran salt. En pæn del er trods alt fra folk, der slet og ret er trætte af, at de ikke vinder.

Men blandt kritikerne nævnes som oftest, at app’en kan bryde ned og at der er en del bugs, der irriterer.

Download Unibet app

Hvis du ønsker at downloade Unibet app, kan du gøre det til iOS her.

Ønsker du at downloade Unibet app til Android, sker det her.

Bet365 app

bet365dk mobil app er en af de mest downloadede betting apps på det danske spillemarked, og det er jo ikke så underligt, når nu bet365 er den største køter i hele gården. Ligesom Unibet har bet365 et lækkert design, som er nemt at tilgå. Farvekombinationerne gør tilmed læsning meget mild ved øjnene.

bet365 er derudover innovative og er derfor som regel blandt de første til at introducere nye features til deres betting app, som man efterfølgende ser blive implementeret hos konkurrenterne. bet365dk mobil er måske dem, der tilbyder det allerstørste spiludvalg på mobil betting og overgår selv Unibet.

Det samme gør de på mobil odds, hvor de ligger rigtig pænt med lige under markedets allerbedste. Og i den samlede kombination af stort udvalg og høje odds er der næppe nogen, der slår bet365 app Android og iOS.

En helt særligt feature ved bet365 er deres streaming. bet365dk mobil har skaffet streaming rettigheder til en lang række sportsgrene og ligaer. Hvis du har en aktiv konto hos dem, får du altså helt gratis adgang til hundredtusindvis af streaming begivenheder på din mobil! Tilgængeligheden af events på bet365 livestream er afhængigt af det land du bor i. Du skal også have penge på din bet365 konto, eller have spillet indenfor de sidste 24 timer for at kunne se bet365 livestream.

Det er en helt fantastisk gave at kunne tilbyde sine kunder og bestemt noget, der trækker gevaldigt op i dommen over bet365 app og du kan ovenikøbet læse omhvordna du kan score en bonus med vores bet365 bonuskode.

Brugernes dom over bet365dk mobil på App Store og bet365dk app Android lyder på 2,85 ud af 5 stjerner. Igen er det irriterende børnefejl, der ofte nævnes blandt de negative anmeldelser.

Download bet365 app

Du kan downloade bet365 app til iOS her.

Og du finder din bet365dk app Android her.

bwin app

En i dansk regi mindre populær mobil app er bwins. Bwin er langt mindre benyttede i Danmark end de to foregående selskaber, og designet spiller måske en rolle. Nuvel, smag og behag er som bekendt subjektivt, men de gule sorte kontraster er en smule hårde ved øjnene hos en del, og det giver heller ikke det mest clean look rent grafisk.

Odds trækker også ned på deres mobil app og er faktisk de lavest rangerede blandt vores kandidater som bedste betting app.

Til gengæld må man sige, at deres mobil app er populær blandt brugerne. Den samlede score blandt Apple og Android brugerne er svimlende 4,5 ud af 5 stjerner, og et af de eneste kritikpunkter er, at den hos visse brugere er lidt langsom.

Omvendt fremhæver adskillige brugere den som den bedste betting app på markedet.

Download bwin app

Du kan downloade bwin app til iOS her.

Og til Android her.

betfair app

Fra én højt scorende mobil app til en anden, nemlig Betfair app. Betfair app har faktisk meget til fælles med bwin, også i det grafiske udtryk, der minder en del om bwins. Det falder altså ikke i denne anmelders smag, men det er der til gengæld meget andet, der gør.

Først og fremmest har betfair exchange de højeste mobil odds på markedet. Det i sig selv er nok til at placere dem i toppen blandt vores udvalgte kandidater som bedste betting app. Men de har faktisk endnu mere at byde på.

betfair app giver nemlig adgang til over 100.000 streams om året, og giver derudover adgang til live betting med 3D kampvisning. Her kan du altså følge kampen virtuelt, mens du beslutter dig for, om du ønsker at spille. Mageløst!

Brugerne er da mildest talt også begejstrede, 4,1 lyder den samlede vurdering fra betfairs brugere.

Download betfair app

Download betfair app til iOS her.

Eller til Android her.

Bedste betting app FAQ

Her er nogle af de spørgsmål, folk oftest har til betting apps.

✅ Hvem tilbyder den bedste betting app?

Det afhænger i høj grad af smag og behag. Men mange brugere giver bwin appen flotte karakterer.

✅ Er det bedre at bruge en betting app end direkte fra browseren?

Det er også op til den enkeltes præferencer. Men en betting app giver som regel øget sikkerhed og adgang til ekstra features.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening