Om os

Online betting er underholdning, og hos sportbonuskode.dk vil vi gerne sørge for, at alle får en god oplevelse med online betting. Vi har gjort det til vores opgave at teste og anmelde bookmakere med dansk licens, samt komme med værdifulde inputs, der kan forbedre din oplevelse med online betting.

Sportbonuskode.dk er en del af et stort netværk, der leverer information til 20 forskellige lande. England, Tyskland, Danmark, Sverige og Polen er store markeder for online betting, men i netværket forsøger vi at være repræsenteret selv på små markeder, fordi vi vil hjælpe så mange som muligt med at få en god betting oplevelse.

Vi står bag Sportbonuskode.dk

Vision og mission

Vision: Vi vil hjælpe alle interesserede til at få den bedste oplevelse med online betting.

Mission: Dybdegående anmeldelser af bettingsider og værdifulde artikler omkring betting skal klæde vores læsere på til at få en god og underholdende oplevelse med online betting.

Forretningsmodellen

Det kræver ressourcer at levere dybdegående anmeldelser og værdifulde artikler omkring betting. Hos sportbonuskode.dk får vi tilført ressourcer ved at arbejde med affiliate marketing. Kort sagt, laver vi aftaler med de enkelte selskaber, der indebærer, at vi får en kompensation, hvis vores læsere beslutter sig for at blive medlem hos et af bettingselskaberne på vores side.

For at forretningsmodellen ikke skaber problemer i forhold til indholdet på sportbonuskode.dk, arbejder vi ud fra en skarp redaktionel linje, som du kan læse mere om længere nede.

Hvordan fungerer affiliate marketing?

Affiliate marketing er en af de mest anvendte forretningsmodeller på internettet. Her betaler firma A et aftalt beløb, når firma B sender kunder til firma A. Sagt på en anden måde, modtager vi hos sportbonuskode.dk betaling, hvis vi sender nye medlemmer til bet365, Unibet eller en anden bookmaker.

Det er en attraktiv forretningsmodel for mange selskaber, fordi de kun betaler penge for den trafik, de rent faktisk modtager. Affiliate marketing er langt mere effektivt end TV-reklamer, hvor selskaber poster mange penge i at få 15 sekunder i primetime uden at være garanteret en eneste ny kunde.

På grafikken herunder har vi illustreret, hvordan forretningsmodellen fungerer.

Om os sportbonuskode.dk

Ansvarligt spil

På Sportbonuskode.dk mener vi, at spil er underholdning – og kun underholdning. Hvis du føler, at spil om penge begynder at tage overhånd, anbefaler vi, at du besøger en af nedenstående sider:

Sidder du på din smartphone, anbefaler vi, at du downloade app’en MitSpil. Spillemyndigheden har udviklet denne app, hvor du kan teste dit forbrug på spil om penge og se, om du spiller for meget. Du kan også finde hjælp, hvis du har problemer med spil.

Redaktionel linje

Spilindustrien er stor og i mange tilfælde uigennemskuelig. Af den grund er vi meget omhyggelige, når vi udvælger de emner samt bookmakere, der får omtaler på vores side.

Mindre er mere

På internettet finder du mange online bookmakere, men ikke alle får omtale på sportbonuskode.dk. Vi laver mange bevidste fravalg, fordi vi tror på kvalitet frem for kvantitet.

Vi tester alle bookmakere, men vi omtaler kun de bookmakere, der leverer et gennemført og troværdigt produkt. Hvis en bookmaker ikke leverer et godt produkt, har en tvivlsom kundeservice eller stiller urimelige krav til deres kunder, får de ikke omtale på vores side.

Vi foretager mange subjektive valg, men med en god indsigt i spilindustrien mener vi, at vi er blandt de bedste til at vælge og fravælge, hvilke bookmakere der skal omtales. Vi baserer vores valg på baggrund af indsigter i industrien samt personlige oplevelser med bookmakerne, og vi holder øje med dagsmedier i Danmark og andre folks erfaringer med bookmakeren.

Anmeldelser

Hos sportbonuskode.dk arbejder vi som sagt med affiliate marketing. Vi får derfor betaling, hvis en bookmakerne modtager nye medlemmer fra os. Betalingen har ikke nogen betydning for vores valg og fravalg. Som nævnt i det tidligere afsnit forbeholder vi os retten til at afvise omtale af bookmakere, hvis de ikke leverer en tilfredsstillende service.

Tematisk indhold

Vi ser det som vores opgave at tilføje mere værdi til spilleindustrien. Derfor udarbejder vi en bred vifte af guides, der fører mere værdi til sportsbetting og klæder læserne bedre på til at placere væddemål på sport og store begivenheder. Vi producerer også tematiske artikler, der kommer med sjove og alternative vinkler på spilindustrien.

– Læs om vores bet365 bonuskode –

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening