Bedste betting sider i Danmark 2022

Velkommen til vores store gennemgang af de bedste sider til at få gode odds og tips. Vi viser dig de bedste betting sider og udvalgte bookmakere med en særlig god odds bonus. Vi du optimere oddset, så er det her, du skal starte. Så læn dig tilbage og gør dig klar til at læse om de bedste danske betting sider.

Hos Comeon Danmark kan du bruge bonuskode SPORTMAX for at hente din bonus op till 500 kroner og Bet365 danmark tilbyder ligeledes en bonuskode, MAXDK som du kan bruge ved registrering.

ComeOn

100% bonus op til 1000 kroner

Verificeret den: 29 september 2022
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår
Bet365

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365

Verificeret den: 29 september 2022
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

*Reklamelink

 1. Unibet

  90 /100
  Få 100% i velkomstbonus op til 1.000 kroner
  18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 40 kroner. Maks. bonusbeløb: 1.000 kroner. Bonuspengene skal gennemspilles 8x på sport (min. odds 1.40) inden for 60 dage. Læs venligst de fulde regler og vilkår nederst på siden. StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Spil Ansvarligt Alle regler og vilkår
  Licens i DK
  Min. indbetaling 5
 2. bwin

  86 /100
  Risikofrit spil op til 1000 kr
  18+ l Regler & vilkår gælder | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 1000kr.) | Få din indsats som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Spil ansvarligt | Udeluk dig via| Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Alle regler og vilkår
  Licens i DK
  Live chat
  Min. indbetaling 10
 3. Nordicbet

  82 /100
  Spil for 500 kroner og få 500 kroner i freebet
  Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+ Alle regler og vilkår
 4. Betfair

  74 /100
  100% bonus op til 1.000 kroner
  Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik her for fulde vilkår og betingelser. Alle regler og vilkår
  Licens i DK
  Min. indbetaling 6
 5. Cashpoint

  66 /100
  Få 100% i velkomstbonus op til 500 kroner
  18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår
 6. LeoVegas

  60 /100
  Spil for 1.000 kroner og få 1.000 kroner
  Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår
  Licens i DK
  Min. indbetaling 10
  Gruppe Leo Vegas

De bedste betting sider

I vores guide til de bedste odds og spiltips kommer vi vidt omkring på nettet. Vi starter med de bedste betting sider. Her har vi kigget på de hjemmesider, der tilbyder de bedste informationer om dagens odds, analyser og uvurderlige stats, som du skal bruge, hvis du vil have de bedst mulige chancer for at slå bookmakerne.

bedste betting sider i danmark

Spilxperten

Hvis du af og til gør dig i betting, har du muligvis hørt om Benjamin Leander. Har du ikke, kan vi fortælle, at han er tidligere fodbolddommer og nuværende ekspert på blandt andet Mediano. Og så præsterede han at vinde en million på Tips 13 i 2018.

Leander er en del af teamet på Spilexperten. Her kan du blandt andet følge “Leanders Luringer”, hvor han leverer friske staldtips fra fodboldverdenen. Han er dog langt fra den eneste, for Spilxperten har en hel hær af eksperter, der dagligt leverer spilforslag og gode råd til odds og betting.

Her serverer de ikke blot spiltips til dig. De leverer også vurderinger af, hvor meget værdi væddemålet har samt grundige analyser af kampene. Under hver af deres tipsters kan du se tidligere væddemål. Det giver dig bedst mulige betingelser for at vurdere, hvilke betting forslag du vil følge.

Spilxperten har desuden udvidet gesjæften med sin egen blog. Her skriver Søren Sorgenfri, som du måske også kender som fodboldekspert, hver uge om aktuelle emner fra ind- og udland. Kombineret med deres daglige nyheder betyder det, at du hos Spilxperten finder en god balance mellem spilforslag, baggrundsviden og aktualitet.

Alt dette gør, at Spilxperten helt sikkert er blandt de bedste odds sider.

Betexplorer

Den sidste i vores top 3 over de bedste odds sider er Betexplorer.

Betexplorer er et must for dig, der ikke blot vil underholdes, når du better, men også gerne vil have chancen for at lave lidt mønt på bestræbelserne.

Betexplorer leverer nemlig ALT på odds-området, som du skal vide for at holde øje med markedet. Du kan se de seneste udviklinger i oddset på en lang række markeder, populære odds og væddemål, krydstjekke væddemål ud fra en lang række forskellige parametre og meget mere.

Det absolut vigtigste salgspunkt ved Betexplorer er dog dens odds-sammenligner. På Betexplorer kan du nemlig få et overblik over en lang række kampe og sammenligne de forskellige bookmakeres odds på resultaterne.

Dermed er du sikker på at få optimeret oddset på din kamp. Det er et vigtigt værktøj, som sparer dig en masse tid ved, at du ikke selv skal sidde og manuelt sammenligne odds, inden du vælger en bookmaker at placere dit væddemål hos.

Selvom Betexplorer altså er noget mere snæver i, hvad sitet tilbyder, er det absolut umuligt at komme udenom for den (semi-)seriøse better og derfor blandt de bedste odds sider.

Gode odds sider med odds forslag

Lad os tage et kig på nogle af de bedste betting sider at få odds-forslag.

Tipsbladet

Det er svært at komme uden om det hæderkronede Tipsbladet, når det gælder de bedste sider til at levere odds forslag. Tipsbladet har nemlig eksisteret helt siden 1948, og slår derfor alle konkurrenter med længder, når det kommer til erfaring.

Tipsbladet spiller på en lang række forskellige strenge, og ikke en eneste af dem spiller falsk. Starter vi med deres odds, leverer Tipsbladet hver dag dagens odds og tips med analyser af aktuelle kampe.

Derudover har Tipsbladet også specifikke spilforslag til de forskellige fodboldligaer i Europa. Du kan eksempelvis se specifikke forslag til tips på Superligaen, Premier League, Serie A og Champions League. Desuden leverer de optakter til alle de mest imødesete kampe på programmet.

Tipsbladet har desuden også en samlet skades- og karantæneoversigt fra de største fodboldligaer i Europa, så du hurtigt kan få dig et overblik over uaktuelle spillere, inden du placerer dit væddemål.

I det hele taget leverer Tipsbladet noget af det bedste fra alle verdener. Det er nemlig også her, du kan få overblik over livescore, resultater, stillinger, videoklip, nyheder og en tv-oversigt med alt fra sportens verden.

Maksimér oddset – og få den bedste odds bonus

Til sidst tager vi et kig på, hvor man kan få en god odds bonus. Med et bugnende marked, hvor der er mange, der kæmper om spillernes gunst, skorter det heldigvis ikke på gode odds bonus tilbud. Vi har udvalgt tre af de bedste bookmakere.

bet365

Verdens største bookmaker, bet365, er umulige at komme uden om, når snakken falder på de bedste betting sider og odds bonusser.

Bookmakeren, der har været online siden starten af årtusindeskiftet, excellerer på de fleste områder og har af gode grunde etableret sig på et ellers svært marked. Bet365 tilbyder alt, en odds-jæger kunne tænke sig.

De har et kæmpe udbud af odds på langt over 30 forskellige markeder, og du kan også dykke ud i en lang række specialspil, hvis det er det, du er til. bet365 gør sig i alle sportsgrene, men det er særligt fodbolden, der er i højsædet.

Du kan spille på ligaer fra over hele verden og også dykke langt ned i divisionerne. Så hvis du er ekspert på georgisk pokalfodbold, ja, så kan du højest sandsynligt finde odds på det her.

Som britisk bookmaker er det dog selvfølgelig de britiske ligaer, der ligger bet365 nært. Her er spiludvalget ikke blot enormt, men bet365 er også flittige til at markere særlige begivenheder såsom traditionsopgør, rivalopgør med videre med særlige kampagner og meget mere.

Læs mere om bet365 bonuskode hér.

Unibet

Unibet favner vidt og bredt – fra casino over bingo og til poker – men det er selvfølgelig odds og tips, der er i særligt fokus hos bookmakeren, der blev stiftet i 1997 og siden da har været i en opadgående spiral.

Unibet tager betting meget seriøst, hvilket deres eget Unibet Ekspert TV vidner om. Her deler Unibets egne eksperter tips og gode odds til seerne adskillige gange om ugen.

På Unibet kan du også holde øje med statistik på den eller de kampe, du overvejer at spille på. Se blandt andet indbyrdes opgør, kamp- og spillerform, detaljeret statistik fra tidligere kampe og meget mere, som kan hjælpe dig til at træffe den rette beslutning, inden du udfylder din kupon.

Sitet har også sine helt egne Betting Guides, hvor du kan skærpe dine evner som tipper, og så har de selvfølgelig frem for alt et kæmpe spiludvalg på i alt 40 forskellige kategorier af sport, underholdning og politik. Du kan ikke blot spille på alt – du kan også lave en række specialvæddemål og gøre brug af særlige features som cashout, betbuilder og meget mere.

Lær mere om bookmakere, deres limits og fejl og cash out.

Betting sider i Sverige.

Bedste betting sider FAQ

Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål.

✅ Hvilke er de bedste betting sider i Danmark?

Det afhænger i høj grad af dine præferencer. Men vi har listet nogle gode kandidater i artiklen, som du kan læse mere om.

✅ Kan jeg få en velkomstbonus hos de respektive bookmakere?

Ja, alle bookmakere i artiklen tilbyder en velkomstbonus.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening