Live stream sport i Danmark 2024

I denne artikel viser vi dig alle de steder, hvor du kan finde live et stream af de mest populære sportsgrene. Se de bedste live stream sport udbydere – både de gratis og betalingstjenesterne.

Vi guider til live stream fodbold sider, håndbold live stream, cykling live stream og mange flere sportsgrene.

Live stream sport

Måder at streame sport i Danmark

Der er efterhånden en uendeligt lang liste, når det gælder live stream sport udbydere. Stort set alle medier og underholdningstilbud er i dag hoppet med på streaming-vognen.

Derfor har vi som forbrugere en enorm valgfrihed, når det kommer til at finde vores foretrukne live stream sport udbyder.

Blandt de mest udbredte typer af live stream sport udbydere kan nævnes:

  • Danske streamingtjenester
  • Udenlandske streamingtjenester
  • TV kanaler
  • Bookmakere

✅ Danske streamingtjenester

De største live stream sport udbydere blandt de danske streamingtjenester er Viaplay, YouSee Play, Discovery+ og Eurosport.

Fordelene ved disse streamingtjenester er, at de har et enormt udbud af sport. De dækker også hvert sit marked.

Så det er relativt nemt at finde den rette streamingtjeneste alt efter, hvad man er interesseret i af sport. Derudover er de stabile – i hvert fald sammenlignet med de andre live stream sport udbydere på listen.

Ulempen er, at de også er relativt dyre sammenlignet med flere af de andre live stream sport udbydere på listen. Det gælder særligt Viaplay og YouSee Play.

Som vi skal se senere, tilbyder de blandt andet megen live fodbold, og det er dyrt at se som forbruger sammenholdt med mindre populære sportsgrene.

✅ Udenlandske streamingtjenester

Der er også en række forskellige udenlandske streamingtjenester. Blandt de største finder du Eleven Sports, ESPN+, NBC Sports Gold, Dazn, Fubo og B/R.

Disse udenlandske streamingtjenester dækker også vidt forskellige markeder og sportsgrene. Fordelen ved dem er, at de i udgangspunktet er billigere end danske streamingtjenester.

Derudover kan de give adgang til sportsgrene, som de danske streamingtjenester ikke har så stort fokus på.

Ulempen er, at de kan være mere bøvlede at få adgang til. Ofte skal man have gang i en VPN for at få adgang til disse streamingtjenester. 

✅ TV kanaler

Tv-branchen har det hårdt. Men den er ikke død. Derfor kan du selvfølgelig også købe adgang til live stream sport via et godt gammeldags tv-abonnement. Med sådan en får du nemlig også adgang til streaming.

Fordelen er, at det er nemt, når du først har fået det sat op. Og med en (stor) tv-pakke får du det største udvalg på markedet. Ulempen er, at det er den dyreste løsning.

✅ Bookmakere

Endelig er der bookmakerne. En del bookmakere tilbyder nemlig streaming af sport til deres kunder helt gratis.

Fordelen er åbenlys: det er gratis! Ulemperne er, at udvalget som regel er mere begrænset end med betalingstjenesterne.

Derudover kan der være begrænsninger på, hvor stor en skærm og hvor høj en opløsning, du kan benytte dig af. 

Og så kan der være krav, som du skal opfylde for at få adgang til deres live stream sport udvalg. 

⚽ Live stream fodbold

Den klart mest efterspurgte sportsgren er fodbold live stream. Derfor er der en række forskellige muligheder, som du kan benytte dig af når du skal se Superliga eller Premier League.

Blandt de danske streamingtjenester har Viaplay og YouSee Play det største udvalg af live stream fodbold. Men også udenlandske sider som ESPN+ og NBC Sports Gold tilbyder en del live stream fodbold.

Der er dog også gratis tilbud med live stream fodbold. Det finder du hos nogle af de største bookmakere som bet365 og Unibet. Tilgængeligheden af events på bet365 livestream er afhængigt af det land du bor i. Du skal også have penge på din bet365 konto, eller have spillet indenfor de sidste 24 timer for at kunne se bet365 livestream.

Læs meget mere om live stream fodbold tjenester i vores artikel her.

Sport live stream

🎾 Tennis live stream

Er det tennis live stream, du er på jagt efter, har du også flere muligheder at vælge imellem. Hos de danske streamingtjenester dækker TV2 Play Wimbledon, mens Discovery+ viser dig alt fra French Open. 

Du kan også få adgang til masser af tennis live stream hos Viaplay og YouSee Play. Blandt de udenlandske tjenester er ESPN+ også et godt bud på en tennis live stream leverandør.

Og så tilbyder blandt andre bet365 også rigeligt med live stream tennis fra flere af de allerstørste turneringer såsom US Open.

Du kan læse meget mere i vores artikel om tennis live stream sider.

🏀 NBA live stream

Ønsker du at følge NBA live, har vi samlet samtlige danske og udenlandske udbydere i vores artikel NBA live stream. Alle disse streamingtjenester er selvfølgeligt lovlige.

Se også hvilke bookmakere der tilbyder gratis live stream sålænge du har lidt mønt på kontoen.

🚴 Cycling live stream

Cycling live stream” er en meget populær søgeterm – også herhjemme.

Når så mange vælger at søge på “cycling live stream” i stedet for det danske “cykling live stream”, så kunne det tyde på, at det er svært at finde danske cykling live stream tjenester. 

Men det er nu ikke tilfældet. Du kan eksempelvis betale for cykling live stream hos udbydere som Eurosport, TV2 og Discovery+. Du kan også få adgang til gratis live stream cykling til eksempelvis Tour de France og Liege-Bastogne-Liege hos bet365 og Unibet.

Se alle steder, du kan finde et cykling live stream – eller cycling live stream – her.

🤾🏿‍♀️ Live stream håndbold

Når det gælder håndbold live stream, er det svært at komme uden om TV2 Play. Og er det de store turneringer som VM eller EM for herrer og damer, er DR også klar med live stream håndbold til dig. 

Blandt de udenlandske live stream håndbold udbydere, er tjenester som Arena Sport, Sport 1 og EHFTV også godt med.

De dækker alle forskellige turneringer, ligesom flere af bookmakerne har rigeligt med håndbold på menuen.

Vil du se andre live stream håndbold sider, så kan du læse vores artikel om håndbold live stream her.

🏸 Live stream badminton

Hvis du gerne vil til lommerne for at få adgang til live stream badminton, skal du primært søge i retning af Eurosport, TV2 og Discovery+. Men også her kan du gå med gratis alternativer. 

Både Unibet og bet365 tilbyder nemlig også en del gratis live stream badminton. Så kan du følge med, næste gang Viktor Axelsen stryger til tops i en af de største badminton turneringer.

Se alle andre udbydere i vores live stream badminton artikel, som du finder her.

⛳ Live stream golf

Der er masser af muligheder for at live streame golf hos både danske streamingtjenester, udenlandske streamingtjenester, danske TV stationer og enkelte bookmakere med dansk licens.

Stream PGA tours og US Open hos blandt andet Viaplay, Yousee og Discovery+.

Live stream sport FAQ

Her kan du se nogle af de oftest stillede spørgsmål om live stream sport.

Hvem er den bedste live stream sport udbyder? 

Det afhænger helt og aldeles af, hvad du er interesseret i at se. Alle streamingtjenester har nemlig deres helt eget fokusområde, hvor de satser benhårdt på at tilbyde det bedste produkt.

Kan man streame sport gratis?

Ja. Der er flere muligheder for at streame sport gratis. Mange bookmakere har eksempelvis tilbud med gratis streaming. I artiklen har vi listet nogle af de bookmakere, som har det største og skarpeste udvalg af gratis streaming af sport.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening