Tennis live stream 2024

Er du på jagt efter de bedste tennis live stream udbydere? Så behøver du ikke klikke videre, for du er kommet til det rette sted.

Vi guider dig til Wimbledon live stream, French Open live stream, US Open live stream og meget mere, når vi fører dig i retning af alt det bedste live stream tennis. 

tennis live stream
Se blandt andre Holger Rune på tennis live stream. Foto – si.robi CC-SA 2.0

Live stream de største tennis kampe og turneringer 2023

Her kan du se de mest populære tennis live stream udbydere fra både ind- og udland. 

 • TV2 Play
 • Discovery+
 • YouSee
 • Tennis TV
 • ESPN
 • Live Tennis Online
 • *bet365
 • *Unibet
 • *Nordicbet
 • *bwin
 • *Betfair

*Der er en mulighed for, at de tilbyder tennis live stream. Men vi kan endnu ikke sige med sikkerhed, om de streamer alle kampe i turneringerne, de dækker Vi gennemgår dette nærmere senere i artiklen.

Læs også vores artikel Holger Rune næste kamp.

Danske streamingtjenester til tennis

Vi starter vores gennemgang af tennis live stream tjenester med et kig på udbyderne på det danske marked. 

TV2 Play tennis live stream

Vi starter med TV2, som tilbyder live stream tennis i deres sportspakke. Den står dig i 189 eller 219 kroner om måneden alt efter, om du kan leve med reklamer eller ej.

TV2 Play har masser af live stream tennis, så her er der blandt andet gode muligheder for at følge Holger Rune og Clara Tauson.

Blandt de større turneringer, som TV2 Play dækker, har de blandt andet French Open live stream og Wimbledon live stream.

Du kan registrere TV2 Play på op til fem enheder, og det er muligt at se tennis live stream på to enheder ad gangen.

Discovery+ live stream tennis

Du kan også gå med Discovery+ som et lidt billigere alternativ til TV2 Play. Du kan nemlig få Discovery+ til 149 kroner om måneden.

For de penge får du blandt andet fuld adgang til deres US Open live stream, French Open live stream og live stream tennis fra Davis Cup.

Og så får du adgang til en lang række andre sportsgrene. 62 alt i alt for at være helt præcis.

Discovery+ er ikke vildt stærke på fodbold stream, men til gengæld er de godt med på de fleste andre sportsgrene, de har på menuen.

Så er du sportsfan, bør de være en overvejelse værd.

Du kan dog ikke registrere Discovery+ på lige så mange enheder som TV2 Play. Her må du nøjes med at have det registreret på to enheder ad gangen. Til gengæld kan du streame sport på begge samtidig.

YouSee live stream tennis

Den sidste tennis live stream udbydere på vores liste er noget dyrere end de to første..

YouSee giver nemlig deres kunder for at købe et antal point, som man selv kan sammensætte sin kanalpakke for.

Alt efter hvor mange kanaler, du skal bruge, koster det dig 299 eller 399 kroner om måneden.

For de penge kan du eksempelvis købe adgang til både TV2 Play og Discovery+ og dermed få et større udvalg af live stream tennis.

Der er dog en potentiel hage ved YouSee. Det er nemlig ikke muligt at streame sport på mere end én enhed ad gangen, selvom du kan registrere YouSee på to enheder.

Så hvis I er flere i husstanden, og den ene følger Holger Rune, mens den anden følger Clara Tauson, så kan I stå med et problem.

Se også hvornår Caroline Wozniacki spiller sin næste kamp.

Udenlandske streamingtjenester

Lad os tage et kig på dine tennis live stream muligheder uden for Danmarks grænser. Vær opmærksom på, at det kan kræve, at du bruger en VPN for at tilgå disse tjenester.

ESPN

ESPN viser flere Grand Slams, herunder US Open og Wimbledon. Derudover er de stærke til at levere gode analyser og eksklusive interviews og indslag.

Man kan få adgang til ESPN for omkring 40 kroner om måneden ($6), hvilket jo er ren spotpris sammenlignet med de danske tennis live stream tjenester. 

ESPN har dog ry for at være lidt svære at tilgå i en del lande. Så hvis ikke du laver dit hjemmearbejde, kan du risikere, at du ikke kan benytte dig af deres tennis live stream – heller ikke med en VPN.

Så det er en god idé at lave din research, inden du smider alle dine tennis-æg i deres kurv.

Live Tennis Online

Med et navn som Live Tennis Online kan man da ikke gå helt galt. Hjemmesiden ligner ganske vist noget, der er løgn, og er langt fra eksempelvis ESPN’s lækre indpakning.

Men indholdet fejler intet på Live Tennis Online, hvor du kan se live stream tennis fra alle de største turneringer, såsom ATP og flere Grand Slams.

Live Tennis Online er ikke gratis. Men det er svært at sige, hvad du skal punge ud for det. Beløbet varierer nemlig alt efter, hvilket land du befinder dig i.

Generelt er det dog ret beskedne priser, som du formentlig vil kunne overskue.

Tennis TV

Skal det være Grand Slams, er Tennis TV ikke det rette sted for dig. De fokuserer nemlig benhårdt på at dække turneringerne lige under det allerhøjeste niveau.

Her er de til gengæld stærkere end de fleste med et voldsomt stort udvalg af live stream tennis.

Tennis TV koster $14,99 om måneden, altså lige omkring 100 kroner. Hent deres app eller se deres tennis live stream via Apple TV eller Samsung TV.

De store turneringers egne kanaler

I 2021 prøvede Wimbledon noget nyt. De streamede nemlig flere af deres kampe helt gratis på deres egen kanal på YouTube.

Det var lidt af en game-changer, og der er også gode chancer for, at du vil kunne se Wimbledon live stream i 2023 gratis på deres egen kanal.

Og hvem ved, måske spreder det sig og bliver en trend hos de andre Grand Slams?

TV stationer der viser tennis i Danmark

Er du endnu ikke hoppet med på live stream vognen, så fortvivl ej. For der er også muligheder for lidt god, gammeldags flow tv tennis, hvis du foretrækker dén mulighed. Nedenfor viser vi de tv-kanaler, der viser tennis.

TV2

På TV2 og deres søsterkanaler TV2 Sport og TV2 Sport X kan du stadig se tennis på TV. Det er blandt andet her, du kan fornøje dig med Wimbledon, som typisk vises på TV2.

Er det USA Open, du gerne vil se, så skal du som regel stille ind på enten TV2 Sport eller TV2 Sport X.

Eurosport

Også på Eurosport og søsterkanalen Eurosport 2 kan du se tennis på tv. Det er på en af disse to kanaler, du kan fange US Open, French Open eller Davis Cup.

DR

Og så kan du faktisk også være heldig at se tennis på tv hos Danmarks Radio. De har ikke rettigheder til nogen af de store Grand Slams eller andre store internationale kanaler.

Men de viser blandt andet Davis Cup. Så har du tennis-abstinenser, der skal dæmpes, ja, så er der altså gratis tennis på tv hos DR til dig.

Kan jeg se tennis live stream hos min bookmaker?

Det er faktisk også muligt at få adgang til gratis tennis live streams hos din bookmaker. Måske!

Som vi nævnte tidligere i vores artikel, så er der nemlig mange bookmakere, som tilbyder gratis live stream tennis. Det gælder eksempelvis:

Alle disse bookmakere tilbyder en blandet pose bolcher af gratis live stream tennis til kunder, der enten har penge på kontoen, eller som har foretaget et væddemål inden for de seneste 24-48 timer.

De specifikke krav varierer fra bookmaker til bookmaker, så tjek dem gerne hos de forskellige bookmakere.

Selvom alle disse bookmakere altså tilbyder gratis live stream tennis, så kan vi ikke sige med sikkerhed, om de tilbyder Wimbledon live stream, French Open live stream, US Open live stream eller fra andre store turneringer.

Det er nemlig ofte beslutninger, der træffes løbende, og som først offentliggøres lige op til turneringens start.

Derudover er der endnu et forbehold, når det kommer til gratis live stream tennis hos bookmakerne. Det er nemlig ikke alle, der køber adgang til hele turneringer.

Jævnligt vil de kun vise udvalgte kampe. Der kan altså være god fornuft i at undersøge mulighederne for at se gratis live stream tennis hos bookmakerne.

Men hvis du død og pine skal se alle kampe fra en turnering, så kan det være, du skal til lommerne for at være sikker på ikke at gå glip.

Wimbledon live stream

Vi har tidligere gennemgået de forskellige udbud af tennis live stream. I det følgende vender vi den om.

Her kan du i stedet få overblikket over, hvilke tennis live stream udbydere, der giver adgang til hvilke turneringer.

Og vi starter med de steder, hvor du får adgang til Wimbledon live stream.

Her kan du se Wimbledon live stream

 • TV2
 • Unibet
 • ESPN
 • bet365 (måske!)

Og udover Wimbledon live stream kan du altså også følge turneringen på fjerneren hos TV2!

French Open live stream

Fra bønner og dårlig toast til croissanter og (god) kaffe. Her er de steder, hvor du kan se French Open live stream.

Her kan du se French Open live stream

 • Peacock
 • bet365
 • Discovery+
 • NBC Gold
 • Unibet

Og også her er der alternativer til French Open live stream i din fjernsynsskærm. Eurosport viser nemlig French Open på tv.

US Open live stream

Vi slutter af med et smut over Atlanten. Her er dine US Open live stream muligheder.

Her kan du se US Open live stream

 • Discovery+
 • Unibet
 • ESPN

Som alternativ til US Open live stream kan du følge slagets gang hos både TV2 og Eurosport på dit tv.

Live stream til andre store tennis turneringer

Rigtig mange leder først og fremmest efter Wimbledon live stream, US Open live stream og/eller French Open live stream. Men ikke alle!

Så her kan du se, hvor du kan få adgang til live stream tennis af et par andre populære, men ikke helt så kendte tennis turneringer.

Australian Open

Faktisk er det måske en smule stridt at sige, at Australian Open ikke er lige så kendt som de andre turneringer. For der er trods alt tale om den fjerde og sidste Grand Slam.

Alligevel får Australian Open ikke helt samme opmærksomhed på vores breddegrader som de tre andre Grand Slams.

Alligevel er der god grund til at holde øje med turneringen, også med danske øjne. Det er nemlig den eneste Grand Slam, hvor vi har haft en kvindelig vinder.

Det fik vi i 2018, da Caroline Wozniacki vandt over rumænske Simona Halep i finalen.

Australian Open live stream

 • Discovery+
 • Unibet (måske!)

Mulighederne for at se Australian Open live stream er altså lidt mere begrænsede end de andre Grand Slams. Men de er der dog.

Davis Cup live stream

Davis Cup er det tætteste, tennissporten kommer på et VM. Her dyster spillerne nemlig som repræsentanter for deres respektive lande.

USA er med afstand det land, der har taget flest titler i denne turnering med 32 af slagsen. Danmark har omvendt ikke en stolt historie i denne turnering, desværre.

Vores bedste resultater ligger tilbage i 50’erne, hvor særligt Kurt Nielsen – Danmarks eneste Grand Slam single-vinder nogensinde – skaffede os flotte resultater og førte os til et par finaler i Europa.

Du kan se Davis Cup live stream helt gratis hos DR. Alternativt står Discovery+ også klar.

Davis Cup live stream

 • Discovery+
 • DR

Tennis live stream FAQ

Her kan du se nogle af de oftest stillede spørgsmål til tennis live stream.

Hvor kan jeg se tennis live stream?

Du kan se tennis live stream hos danske streaming tjenester som TV2 Play og Discovery+. Der findes også en række udenlandske tennis live stream tjenester. Dem kan du læse mere om længere oppe i artiklen.

Er det lovligt at live streame tennis?

Alle tennis live stream alternativer, vi har gennemgået i denne artikel er fuldt ud lovlige. Der findes også ulovlige alternativer. Dem vil vi fraråde både, fordi det er ulovligt, fordi det ikke er helt fint i kanten og fordi, du risikerer vira, malware og andet snask i din computers system.

Stream tennis

Som det forhåbentlig fremgår tydeligt at vores gennemgang af tennis live stream udbydere, så har du et kæmpe udvalg at vælge imellem.

Uanset om du er til Wimbledon live stream, French Open live stream, US Open live stream eller noget fjerde eller femte, så findes der en masse live stream tennis leverandører, der er klar til levere varen.

Det gælder ikke blot danske streamingtjenester, men også en lang række udenlandske med hver sit fokus og hver sine fordele og ulemper.

Det er endda muligt at finde en masse gratis live stream tennis, hvis du helst ikke vil til lommerne. Disse alternativer findes hos bookmakerne, som tilbyder masser af gratis live stream tennis.

Her kan udvalget dog godt variere en smule mere. Vil du være helt sikker på at kunne tilgå et tennis live stream til en specifik turnering, så vil vi anbefale dig at have en betalingstjeneste i baghånden!

God fornøjelse med dit tennis live stream!

Læs også om:

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening