Fodbold live stream 2024

Se, hvordan du kan finde fodbold live stream af Superligaen, Premier League, Serie A, live stream landskamp dækningen og meget mere. Vi guider til de bedste fodbold live stream muligheder fra ind- og udland og viser både betalingstjenester og dine gratis fodbold live stream muligheder.

Og så giver vi dig også overblikket over live fodbold tv mulighederne, hvis du stadig foretrækker flow.

Fodbold live stream

Her kan du live streame fodbold 

Senere kan du læse om de bedste fodbold live stream tjenester samt fordele og ulemper ved de enkelte muligheder.

Først giver vi dig dog overblikket over de forskellige muligheder for live fodbold, der er på markedet:

Live fodbold tv kanaler

 • Canal9
 • Eurosport 2
 • TV3 MAX
 • TV3 Sport
 • TV3
 • 6’eren
 • TV2

Live fodbold Streaming

 • Viaplay
 • YouSee Play
 • Discovery+
 • TV2 Play
 • Eleven Sports
 • ESPN+
 • NBC Sports Gold
 • B/R

Bookmakere der live streamer fodbold

 • bet365
 • Unibet
 • NordicBet
 • bwin
 • Betfair

Danske streamingtjenester til fodbold 

Nu dykker vi lidt dybere ned i de forskellige fodbold live stream tjenester på markedet. Og vi starter med et kig på de danske.

Viaplay

Skal din fodbold live stream dækning være så omfattende og nem som muligt, så er det Viaplay, du skal gå med.

Med deres sportspakke får du fuld adgang til Premier League, Champions League, Superligaen og Bundesligaen.

Derudover får du adgang til en del fodbold fra Ligue 1, NordicBet Ligaen samt en række pokalturneringer.

Hos Viaplay får du adgang til dit live stream fodbold på op til to enheder. Det er desuden muligt at se sport simultant på begge enheder.

Du behøver altså ikke skulle wrestle med resten af husstanden, hvis du gerne vil se Liverpool og de hellere vil se Manchester United.

Viaplay har det største udbud af det mest populære live stream fodbold af alle tjenester, vi gennemgår. Det er dog også det dyreste valg af alle på vores liste til 449 kroner pr. måned. 

YouSee Play

En anden populær live stream fodbold udbyder er YouSee Play. Hos YouSee Play kan du selv samle dine streamingpakker, og du kan vælge dit abonnement på månedsbasis.

Deres to mindste pakker koster henholdsvis 299 kroner om måneden og 399 kroner om måneden.

Vælger du løsningen til 399 kroner, vil du hos YouSee Play kunne blande dig frem til det meste live stream fodbold fra ligaer som Premier League, Superligaen og Champions League. Det er de tre mest populære turneringer blandt danske fodboldfans.

Med YouSee Play skal du dog holde dig én ting for øje. Du kan nemlig dele dit abonnement på flere enheder ad gangen uden problemer.

Men det er ikke muligt at se sportsbegivenheder på mere end én enhed ad gangen. Her kan du altså risikere at skulle ud i nogle drabelige diskussioner på matriklen, når fodbolden ruller i weekenden.

TV2 Play

Er det snarere hold som Barcelona, Real Madrid, Juventus og Milan eller de danske hold i Europa, der trækker i dig? Så er TV2 Play måske den rette løsning for dig.

TV2 Play dækker nemlig den spanske La Liga og den italienske Serie A. Og derudover er det også dem, der har rettighederne til Europa League og Conference League. Derudover har de også rettighederne til en række pokalturneringer.

Hvis du kan leve med reklamer for Silvan, Bauhaus og Burger King, så kan du slippe med 189 kroner om måneden, hvis TV2 skal levere dit fodbold live stream. Er du helst fri for reklamer, så skal du af med 219 kroner.

Du kan registrere TV2 Play på helt op til fem enheder ad gangen. Og du kan køre dit live stream fodbold på to enheder ad gangen.

Discovery+

Den sidste danske fodbold live stream leverandør, som koster penge, er Discovery+.

Discovery+ slår sig mere op på sport generelt og dækker hele 62 forskellige sportsgrene. Men de har dog også fodbold live streaming, primært af cup-fodbold fra en række lande samt highlights.

Er det kun fodbold, der trækker, så er Discovery+ næppe dit bedste valg. Men er du glad for fodbold og sport i al almindelighed, så kan de tværtimod være de rette for dig. 

Du kan få Discovery+ for 129 kroner om måneden, og ligesom hos Viaplay kan du registrere abonnementet på to enheder. Her er det heller ikke et problem at have to streams kørende på samme tid.

Live stream fodbold

Udenlandske fodbold streamingtjenester

Der er en næsten endeløs række af udenlandske tjenester, som viser live fodbold. Vi har sorteret de fleste fra og nøjes med at koncentrere os om de største.

ESPN+

Med ESPN+ finder du også masser af live fodbold. De dækker blandt andet La Liga,  Bundesligaen, FA Cuppen, Championship, League One og League Two. For de anglofile er ESPN+ altså det rette sted! 

Men den stopper ikke der, for selvom det kan lyde besynderligt, så dækker ESNP+ faktisk også Superligaen! Jeps, de har købt rettighederne til alle de skandinaviske ligaer, herunder vores egen. Hvorfor? Ikke den fjerneste idé.

Men hul i det, for det vigtige er, at der er noget så sjældent som en udenlandsk fodbold live stream tjeneste, som dækker det danske guldræs..

Eleven Sports

Eleven sports er for dig, der er en lige så stor live stream fodbold connaisseur som dem, der omkring år 2015 besluttede sig for, at man kun kunne drikke IPA’s. 

Her er Premier League og Champions League nærmest skældsord. Til gengæld dækker de alt det fodbold, du måske ikke kender. 210 forskellige turneringer og ligaer er der på menuen hos Eleven Sports. 

De er blandt andet stærke på kvindefodbold, den bedste schweiziske række, de bedste rækker i en stime af sydamerikanske og afrikanske lande og så videre.

NBC Sports Gold

Du kan også få dit Premier League fix hos NBC Sports Gold. Her er udvalget dog begrænset til de 140 kampe hver sæson, som ikke vises på tv i England.

Derudover viser NBC Sports Gold selvfølgelig også live fodbold fra deres egen MLS samt en del kvindefodbold. 

NBC Sports Gold er for dig, der gerne vil se fodbold, men som foretrækker at eksperterne i studiet ikke har skyggen af forstand på sporten, så du kan føle dig klogere end dem.

B/R

Blandt de billigste alternativer for dig, der leder efter live stream fodbold, har vi som sidste kandidat på listen B/R. Her kan du streame Champions League og Europa League, men dog ikke alle kampe

Derudover gør de sig i høj grad i analyser og interviews, ligesom du kan følge en række forskellige fan-kanaler såsom MUTV, LFC, Spurs TV og Arsenal TV.

Live fodbold tv kanaler

Selvom fodbold live stream efterhånden har ædt en stor del af markedet, så er der altså stadig live fodbold tv kanaler til dig, der foretrækker flow over stream.

Her kan du se de live fodbold tv kanaler, hvor du kan se live fodbold på fjerneren. Nogle af dem er dedikerede til fodbold året rundt.

Andre, som DR, leverer live fodbold i fjernsynet, når der er store slutrunder med herre- og kvindelandsholdet, U19-slutrunder etc. De er altså en stabil live stream landskamp leverandør!

 • Canal9
 • Eurosport 2
 • TV3 MAX
 • TV3 Sport
 • TV3
 • 6’eren
 • TV2
 • DR

Du kan altså både se en række landskampe på tv, eller køre din live stream landskamp dækning på computeren. Og selvfølgelig er live stream landskamp dækningen hos DR gratis.

Kan jeg streame fodbold hos min bookmaker?

Ja! Der findes en lang række gratis fodbold live stream alternativer hos bookmakerne. 

bet365 fodbold live streaming

bet365 har i den grad slået sig op på streaming af fodbold og sport i al almindelighed. 

Hvert år serverer de over 600.000 forskellige sportsbegivenheder via deres stream, og det er altså ganske gratis. Fun fact: eftersom der er 525.000 minutter på et år, så er der altså flere gratis sportsbegivenheder hos bet365, end der er minutter på et år!

Af live fodbold kan du sætte dig til rette og få serveret underholdning fra store ligaer som La Liga, Serie A, Bundesligaen og den hollandske Æresdivision og meget mere. 

Du kan altså få adgang til bet365’s fodbold live stream kvit og frit. Der er dog visse krav, du skal opfylde. Du skal have en konto hos bet365, og der skal enten være minimum 50 kroner på den, eller også skal du have foretaget et væddemål inden for de seneste 24 timer.

Tilgængeligheden af live stream indhold kan være afhængigt af det specifikke land, du befinder dig i.

Unibet stream fodbold

Også Unibet har masser af gratis fodbold streaming klar til kunder, som har foretaget et væddemål inden for 24 timer, eller som har penge på kontoen. Her behøver du dog kun have en enkelt krone på balancen for at få adgang til godterne.

Har du det, kan du blandt andet se La Liga, Bundesliga og Serie A-bold som hos bet365. Derudover har Unibet også gratis streaming fra den franske Ligue 1. Og så kan du selvfølgelig se en lang række andre sportsgrene ganske som hos bet365.

Bwin fodbold streaming

Også Bwin har masser af forskellige slags sport på deres streaming menu. På fodboldfronten dækker de både nogle af de store turneringer og en masse mere obskure. 

Du kan blandt andet streame udvalgte kampe fra Champions League og Europa League. Og derudover viser de fodbold fra den bedste række i en lang række lande såsom Kina, Japan, Tyrkiet, Portugal og Sydkorea for nu at nævne nogle få. 

Bwin har dog mere guld i sækken. Hos dem kan du eksempelvis også følge Africa Cup of Nations!

Samme regler gælder hos Bwin som hos de to foregående bookmakere. Du skal blot have en konto med midler på eller have foretaget et indskud inden for 24 timer. Så kan du se med ganske gratis.

Betfair fodbold stream

Sidste bookmaker med masser af gratis fodbold streaming til dig er Betfair. Her kan du også få adgang til tusindvis af fodboldkampe ganske gratis. Du skal bare have en konto med penge på balancen eller for nylig have foretaget et indskud.

Har du det, kan du se fodbold fra blandt andre Bundesligaen. Men Betfair har også gratis fodbold streaming fra en lang række mindre, men spændende, rækker. Følg den bedste række i Tjekkiet, Australien, Polen, Skotland og Holland. 

Du kan også se svensk bold i form af Allsvenskan og Superettan eller fra den amerikanske MLS. Mulighederne er mange og udvalget er enormt hos Betfair.

Superliga live stream

Er det Superliga live stream, du er på jagt efter, så skal du til lommerne. Der findes nemlig ingen lovlige gratis Superliga live stream tjenester på markedet.

Til gengæld er der, som vi allerede har været inde på, mange betalingstjenester, som serverer et Superliga live stream. Her er listen over dine Superliga live stream muligheder:

 • Viaplay – Med deres Superliga live stream får du adgang til alle kampe.
 • YouSee Play – Hvis du sammensætter den rette pakke, kan du med YouSee Plays Superliga live stream også få adgang til alle Superliga kampe.
 • EPSN+ – Den eneste udenlandske leverandør af Superliga live stream.

Premier League live stream

Ligesom med Superligaen, så er der ikke gratis tjenester, som tilbyder et Premier League live stream. Når det gælder Premier League live stream, er følgende tjenester de bedste valg:

 • Viaplay – Også med Premier League live stream tilbyder de alle kampe.
 • YouSee Play – Her kan du sammensætte din Premier League live stream pakke, så du får adgang til alle kampe.
 • NBC Sports Gold – Tilbyder et mere begrænset Premier League live stream udvalg end de to andre på listen.

Fodbold live stream FAQ

Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål til – og svar på – fodbold live streaming.

✅ Hvor kan jeg se fodbold live stream?

På vores liste i toppen af artiklen kan du se alle dine muligheder for at se live fodbold.

✅ Er det lovligt at streame fodbold?

Ja, i udgangspunktet. Alle mulighederne for fodbold live streaming, vi har dækket her, er selvfølgelig helt lovlige. Med et par af dem skal du bruge en VPN, men det er også lovligt. Der findes også ulovlige alternativer derude, men det vil vi fraråde dig at bruge. Udover at vi ikke anbefaler at bryde loven, så kommer de ulovlige live streams med stor risiko for vira.

Fodbold live stream fodbold – sammendrag

Som vi har vist dig, er der rig mulighed for at streame fodbold via en lang række forskellige tjenester. 

Det gælder uanset, om det er Premier League live stream, der trækker, Superligaen, live stream landskamp mulighederne eller noget helt fjerde eller femte.

For dig, der stadig foretrækker flow, er der også masser af live fodbold tv muligheder. Dermed har du maksimale valgfrihed, når det kommer til, hvordan du vil følge din live fodbold.

Hver udbyder har sine fordele og ulemper. Så det er op til den enkelte, hvad man vægter højest, når man skal finde sin(e) favorit(ter). Med så mange om buddet kan alle dog få stillet sine behov.

God vind med jagten, og god fornøjelse med fodbolden!

Læs også vores guider til:

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening