Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Champions League odds

Champions League 2019/2020 er gået ind i knockout-fasen, og vi er klar med vores Champions League betting guide. Vi glæder os alle sammen til at se de afgørende kampe fra øverste hylde via vores favorit Champions League live stream service. Hvis du også glæder dig til at sætte lidt penge på højkant, så er du kommet til det rette sted, for vi serverer dugfriske Champions League odds for dig.

Champions League Betting Guide
Camp Nou. Foto: Pixabay. Creative commons CC0

Her i vores Champions League Betting Guide får du et overblik over nogle af de bedste bookmakere, de skarpeste Champions League odds og den bedste service til at få et live stream. Vi hjælper dig, så du kan gøre det smukkeste spil en lille smule smukkere.

Champions League odds og tips

I denne Champions League Betting guide præsenterer vi dig for en række gode odds muligheder, og grunden til hvorfor du skal holde et særligt godt øje med lige præcis disse odds. Vi starter med et kig på ottendedelsfinalerne, hvor der allerede venter flere nervepirrende opgør.

Dortmund – PSG
Atletico Madrid – Liverpool
Atalanta – Valencia
Tottenham – RB Leipzig
Napoli – Barcelona
Chelsea – Bayern München
Lyon – Juventus
Real Madrid – Manchester City

Odds på turneringen

Først i vores Champions League betting guide starter vi med at anbefale de odds, som du kan spille på turneringen. Du kan spille på vinder, topscorer, spiller med flest kort og meget andet. Men hvad er egentlig bedst at spille på?

Vinderodds – kan kongeklubben gøre det igen?

Når man husker på sidste sæsons Champions League, så er det altså svært at snakke om næste sæsons mulige vinder uden at nævne Real Madrid. De gjorde det umulige i forrige sæson, og blev den første klub nogensinde til at vinde turneringen tre år i streg. Kan kongeklubben fra den spanske hovedstad mon komme tilbage på rette spor efter sommerens tunge oprustning?

Det kan blive svært, for de har trukket en af de allersværeste modstandere i Manchester City. Udover en fremragende start-ellever har City Madrid-slagteren Pep Guardiola på bænken. Og eftersom de stort set har spillet sig ud af mesterskabskampen i Premier League, vil City helt sikkert satse benhårdt på Champions League.

Man må forvente at sulten er tilbage hos rivalerne fra baskerlandet, og at Barcelona med Ernesto Valverde ved roret vil gøre alt hvad de kan for at vinde det eftertragtede trofæ. Bliver semifinalen (eller et tidligere stadie) endnu engang endestationen for Blaugrana, kan Valverde nok godt melde sig på det lokale jobcenter.

Liverpool vandt sidste år, og har oprustet kraftigt. Derfor må de også forventes at være en af favoritterne til at gå hele vejen i år. Juventus skuffede sidste år trods indkøbet af Cristiano Ronaldo, og med Sarri ved roret vil de gøre alt for at hævne sidste sæsons skuffelse.

Topscorer – kan Messi igen drille Ronaldo?

Man kan ikke sige topscorer og Champions League uden at sige Cristiano Ronaldo. Han var øverst på skamlen de seneste seks sæsoner inden sidste sæson. Kun i 2014/2015 var han nødt til at dele værdigheden med Messi og Neymar. Men i 18/19-sæsonen overhalede Messi med 12 mål ham altså og fortrængte kong Cristiano fra tronen.

Topscorere Champions League 2018/2019
Lionel Messi 12 mål
Robert Lewandowski 8 mål
Dusan Tadic 6 mål

I denne sæson er det dog nye navne på topscorer-listen. Med 2 mål pr. næse har hverken Messi eller Ronaldo gjort det store væsen af sig. Det har til gengæld Robert Lewandowski og Erling Haaland, der med henholdsvis 10 og 8 mål for Bayern München og RB Salzburg, har banket masser af kasser ind i gruppespillet.

Champions League betting

Andet punkt i odds og tips-sektionen i vores Champions League betting guide er odds på kampene. Her giver vi gode tips til fornuftige væddemålstyper, som du kan spille på de enkelte kampe.

1X2 – spil sjældent på udesejr

Når det kommer til europæiske kampe, så er særligt 1-tallet et fornuftigt udgangspunkt, hvis du spiller på online betting. Hjemmebanefordelen kommer ofte til udtryk når der kæmpes rundt omkring i Europa.

I en undersøgelse fra 2013 viser det sig at ud af de 96 kampe, som blev spillet, så blev næsten halvdelen af kampene (47 procent) vundet af hjemmeholdet. Imod kun en tredjedel af udeholdet (31 procent). Du kan læse hele undersøgelsen her.

Handicap odds – God til storfavoritter

En af de andre muligheder, som Champions League tilbyder, er når et af storholdene kommer op i mod et hold fra en mindre liga. Her kan det give mening at give favoritholdet et handicap fra start.

I sidste sæson var Shakhtar for eksempel havnet i en svær gruppe og pådrog sig nogen store nederlag, her kunne man med fordel have lavet et handicapodds i kampen mod for eksempel Manchester City, hvor ukrainerne tabte hele 6-0. Så hold øje med kampe, hvor der er stor favoritværdighed.

Dobbelt chance – spil på to resultater

Dobbelt chance er en god mulighed hvis den kamp du spiller på er meget tæt. Her reduceres de mulige udfald af en fodboldkamp til to i stedet for tre. Så hvis du har en ide om at et hold har favoritværdigheden, men måske kan spille til kryds, så kan det give mening at spille et dobbelt chance spil, så får du din gevinst, hvis de vinder, men også hvis de spiller til kryds.

Over/under – målrig eller målfattig kamp

Er det klassiske spil på, om der i en kamp bliver scoret mindre eller mere end et bestemt antal mål. I snit blev der i sidste sæson scoret 2.93 mål per kamp i hele turneringen. Så et spil på flere mål end 2,5 kan give god mening, men husk på at holde øje med de enkelte kampe også.

Hvis du forresten er interesseret i statistik til at lave din Champions League odds, så bør du tjekke worldfootball.net.

Målscorere – hvem er i god form?

Her kan du gå lidt længere op på siden og se sidste sæsons top fem målscorere, det er ihvertfald spillere, som vi ved har mål i støvlerne. Især Messi og Lewandowski kan være gode bud, da de ikke blot selv scorer flittigt, men også spiller på hold, der laver mange mål.

Favoritter i Champions League

Vi har været stort set hele vejen rundt i vores Champions League betting guide, men vi mangler at se på favoritterne hos Betfair (odds hentet 30. december 2019).

Dette års favoritter er Manchester City, som sidste år nåede semifinalen.

Ellers er det en lang perlerække af europæiske giganter, som følger efter ifølge denne Champion League Betting guide. Barcelona må alt andet lige være sultne efter succes igen, mens Real Madrid skal forsøge at vise, de kan uden Ronaldo.

Sidste års vinder, Liverpool, er også et oplagt bud på en favorit sammen med den sydtyske gigant Bayern Munchen og dens franske ditto PSG. Uanset hvad så bliver det spændende at se, hvordan turneringen forløber, når bolden bliver givet op.

Andre betting guides på Sportbonuskode.dk

Europæiske ligaer Europæiske turneringer
Superliga Europa League
Premier League odds
Bundesliga
La Liga topscorer

Betting på Champions League

Champions League betyder sikre odds, når mindre hold møder overmagterne fra toppen af de europæiske ligaer. Men som du måske husker fra 16/17-sæsonens store overraskelse, Monaco, så kan selv de undertippede nogen gange overraske.

Hvem havde gættet, at Ajax ville sende Real Madrid ud af turneringen i 18/19-sæsonen? Eller Juventus for den sags skyld? Og hvem havde mon spået, at Tottenham ville nå finalen i den forjættede turnering? Vi har lavet denne Champions League betting guide for at forberede dig til Champions League 2019/20.

Bolden er rund, som man siger, og det gælder altså også i Champions League. Det kan du vende til din egen fordel, hvis du ved noget, som andre ikke gør. Du kan omsætte din viden til kolde kontanter ved at lave gode Champions League odds, men det er ikke ligegyldigt, hvilken bookmaker du vælger.

Vi starter med at tage et kig på nogle rigtigt gode bookmakere her i vores Champions League betting guide.

Gode Champions League bookmakere

Det kan være lidt af en jungle at vælge den bookmaker, hvor du vil spille dine Champions League odds. Men vi hjælper dig her ved at skære igennem støjen og giver vores bud på de tre bedste Champions League bookmakere.

Tilgængeligheden og udvalget af Champions League odds hos bookmakerne i vores top 3-liste varierer alt efter tidspunkt og placering. Du kan derfor aldrig være 100% sikker på at finde odds på Champions League.

Unibet – Champions League betting

Du skal vælge Unibet til dine Champions League odds, hvis du sætter pris på en solid Champions League bonus. Unibet har nemlig en virkelig god velkomstbonus til nye spillere. De giver hele 100% på de første 1.000 kroner på al sport.

Der er et gennemspilskrav på 6 gange indsatsen indenfor de første 60 dage, men når turneringen først rigtig starter op, så er det jo hurtigt klaret.

De tilbyder også alle former for live betting undervejs i kampene. Så hvis du kan mærke at det er i dag, at Sergio Ramos river et af hans utallige røde kort, så er det her du kan omsætte den fornemmelse til kontanter.

Der er særligt et område, hvor Unibet skiller sig ud. Du er nemlig forsikret imod irriterende overtidsscoringer, som kan gøre et fantastisk væddemål værdiløst. Det er det som Unibet kalder deres 90+ forsikring.

Forsikringen dækker odds på korrekt score, halvleg/fuldtid, første målscorer og sidste målscorer på minimum 50 kroner og helt op til 350 kroner, som bliver refunderet, hvis der bliver scoret i overtiden.

Betfair Champions League spil

Hos Betfair får du de klassiske muligheder for online betting, som andre bookmakere også tilbyder indenfor odds. I denne sæson er det altså her, du kan satse dine penge på at Real Madrid kommer tilbage på Champions League tronen. Men det er ikke det eneste, Betfair kan.

De har nemlig en spillebørs, hvor du i princippet spiller imod andre spillere. Det er altså dig som bruger, der køber og udbyder oddsene hos Betfair. Det betyder ikke, at Betfair går sultne i seng, for de tager nemlig en procentdel for at stille spillebørsen til rådighed for brugerne. Helt præcist så tager de 5 procent, men det kan over tid blive lavere. Så hvis du har fået øje på et odds til 4.00, så er dit effektive odds 3.85. Udregningen hedder (Dit odds-1)*0,95+1.

Der hvor den model adskiller sig fra andre bookmakere er selvfølgelig, at man kan købe og sælge odds til andre spillere. Du kan for eksempel tilbyde et lavt Champions League odds på Real Madrid som vinder igen og hvis der er nogen der bider på, så har du en chance for gevinst. Hvis du ikke er interesseret i det, så kan du også gøre opmærksom på at du er interesseret i at købe et bestemt odds på et væddemål.

Champions League live stream

De fleste bookmakere tilbyder Champions League live stream, når man opretter en konto ved dem. I Danmark er det dog ikke lovligt for bookmakerne at tilbyde den service. Det ser ikke ud til at ændre sig lige foreløbigt, og derfor anbefaler vi i denne Champions League betting guide, at du opretter dig hos en af de streamingtjenester, som tilbyder Champion League live stream.

Strukturen i Champions League

Champions League var indtil 1992 kendt som European Champion Clubs’ Cup. Da det blev ændret, betød det at turneringen ikke længere kun var forbeholdt mesterhold men også hold, som fik placeringer herunder. Efter den kommende sæson, ændres turneringsstrukturen yderligere, så de store ligaer er sikret endnu flere pladser i gruppespillet. Noget som F.C. København og andre storhold fra små ligaer har opponeret voldsomt imod, da det betyder at vejen til det forjættede land bliver endnu længere for den gruppe af hold.

Der er to måder at kvalificere sig til Champions League; enten direkte via et holds placering i den hjemlige turnering. Den anden måde er ved at gå igennem den kvalifikation, som altid spilles forud for turneringsstarten. I sidste års udgave af Champions League var F.C. Midtjyllands første kamp eksempelvis mod Astana fra Kazakhstan i anden runde af kvalifikationen. Det gik som bekendt ikke så godt.

Ved turneringsstart er 32 hold klar. De bliver fordelt på 8 grupper af fire, hvor de spiller to kampe imod hinanden. En udekamp og en hjemmekamp. Herefter går de 2 øverst placerede hold videre til knald eller fald kampe, som også afgøres over to gange. Sådan fortsætter det, indtil der til sidst er fundet en vinder af trofæet med de store ører.

Læs også vores artikel Football betting tips