Champions League odds

Champions League 2022/2023 er gået i gang, og vi er klar med vores Champions League betting guide. Vi glæder os alle sammen til at se de afgørende kampe fra øverste hylde via vores favorit Champions League live stream service. Hvis du også glæder dig til at sætte lidt penge på højkant, så er du kommet til det rette sted, for vi serverer dugfriske Champions League odds for dig.

Champions League odds
Camp Nou. Foto: Pixabay. Creative commons CC0

Her i vores Champions League Betting Guide får du et overblik over nogle af de bedste bookmakere, de skarpeste Champions League odds og den bedste service til at få et live stream. Vi hjælper dig, så du kan gøre det smukkeste spil en lille smule smukkere.

Champions League odds og tips

Champions League favoritterChampions League 2021/2022 odds
Manchester City3,75
Paris SG6,00
Bayern München8,00
Liverpool8,00
Real Madrid10,00
FC Barcelona15,00
Tottenham17,00
Chelsea19,00
Atlético Madrid41,00
Juventus51,00
Champions League odds fra 5.9.2022. Odds kan ændre sig.

I denne Champions League Betting guide præsenterer vi dig for en række gode odds muligheder, og grunden til hvorfor du skal holde et særligt godt øje med lige præcis disse odds. Vi starter med et kig på gruppespillet, hvor der allerede venter flere nervepirrende opgør.

Sporting CP – Manchester City

Gruppe A
AFC Ajax
Liverpool
Napoli
Rangers

Gruppe B
FC Porto
Atletico Madrid
Bayer Leverkusen
Club Brugge

Gruppe C
Bayern München
FC Barcelona
Inter
Viktoria Plzen

Gruppe D
Eintracht Frankfurt
Tottenham
Sporting CP
Olympique Marseille

Gruppe E
AC Milan
Chelsea
Red Bull Salzburg
Dinamo Zagreb

Gruppe F
Real Madrid
RB Leipzig
Shakhtar Donetsk
Celtic

Gruppe G
Manchester City
Sevilla
Borussia Dortmund
FC København

Gruppe H
Paris Saint-Germain
Juventus
Benfica
Maccabi Haifa

Champions League odds på turneringen

Først i vores Champions League betting guide starter vi med at anbefale de odds, som du kan spille på turneringen. Du kan spille på vinder, topscorer, spiller med flest kort og meget andet. Men hvad er egentlig bedst at spille på?

Vinderodds – kan Manchester City endelig bryde forbandelsen?

Sidste år vandt Real Madrid med Carlo Ancelotti i spidsen klubbens femte Champions League titel på ni år. At det i finalen gik udover Klopps fodboldmaskine Liverpool, gjorde kun bedriften så meget desto mere imponerende.

Alligevel må Real Madrid i år altså finde sig i blot at være bookmakernes femte største favorit til at vinde. Favoritværdigheden går endnu engang til Manchester City, der så mange gange har været lige ved og næsten. Kan Haaland endelig slæbe dem over dørtærsklen?

De parisiske stjerner Mbappé, Neymar og Messi har de næstlaveste Champions League odds. De skal forsøge at revanchere sidste sæsons kolossale skuffelse, hvor de samlet førte 2-0 mod netop Real Madrid i ottendedelsfinalen, inden de brændte komplet sammen og samlet tabte 2-3.

Bayern München og Liverpool er delt treer på listen. Liverpool nåede som nævnt finalen sidste år og skal nu forsøge at bygge på i en sæson, hvor man i de to vigtigste turneringer måtte nøje med sølv.
Bayern vandt endnu engang det tyske mesterskab uden problemer.

Til gengæld skuffede de i Champions League ved at ryge ud i kvartfinalen mod Villarreal. Deres lave Champions League odds vidner dog om, at bookmakerne fortsat har tillid til dem.

Topscorer – Benzema, Haaland, Lewandowski eller Mbappé?

Kampen om at blive Champions League topscorer 22/23 ser ualmindeligt hård ud i år. Sidste år scorede Karim Benzema helt ustyrlige 15 mål, da han ledte sit hold til Champions League titlen. I år er flere af Europas største angriber esser skiftet til nye klubber, og Champions League topscorer ristet ligner et interessant løb med stærke kandidater.

SpillerChampions League topscorer odds
Erling Haaland2,75
Kylian Mbappé8,00
Robert Lewandowski12,00
Mohamed Salah12,00
Sadio Mané15,00
Karim Benzema18,00
Champions League topscorer odds fra 5.9.2022. Odds kan ændre sig.

Bookmakerne har altså Haaland som storfavorit til at blive Champions League topscorer 22/23. Han er da heller ikke et dårligt bud, da han er yderst giftig og spiller på et hold, der typisk scorer mange mål og som forventes at nå langt i turneringen.

Men alle kandidater på den Champions League topscorer liste ligner gode bud på spillere, der kan løbe med hæderen.

Champions League betting

Andet punkt i odds og tips-sektionen i vores Champions League betting guide er odds på kampene. Her giver vi gode tips til fornuftige væddemålstyper, som du kan spille på de enkelte kampe.

1X2 – spil sjældent på udesejr

Når det kommer til europæiske kampe, så er særligt 1-tallet et fornuftigt udgangspunkt, hvis du spiller på online betting. Hjemmebanefordelen kommer ofte til udtryk når der kæmpes rundt omkring i Europa.

Ifølge statistiksiden footystats, bliver lige præcis halvdelen (50%) af Champions League-opgørene vundet af hjemmeholdet, imod kun en tredjedel af udeholdet (32 procent). Så kan du få odds, der stadig er favorable, kan det være en god idé at lede efter (stærke) hjemmehold.

Handicap odds – God til storfavoritter

En af de andre muligheder, som Champions League tilbyder, er når et af storholdene kommer op i mod et hold fra en mindre liga. Her kan det give mening at give favoritholdet et handicap fra start.

I sidste sæson var der eksempelvis flere hold, som Manchester City, Liverpool og Bayern München, der ved flere lejligheder gav deres modstandere en ordentlig omgang prygl. Det var ikke enkeltstående for de pågældende hold sidste år, men er snarere noget, de er blevet kendt for.

Så kan du ikke spotte værdien i at spille på City til blot at vinde til odds 1,20, så kan det være handicap odds kan stive oddsene lidt.

Dobbelt chance – spil på to resultater

Dobbelt chance er en god mulighed hvis den kamp du spiller på er meget tæt. Her reduceres de mulige udfald af en fodboldkamp til to i stedet for tre. Så hvis du har en ide om at et hold har favoritværdigheden, men måske kan spille til kryds, så kan det give mening at spille et dobbelt chance spil, så får du din gevinst, hvis de vinder, men også hvis de spiller til kryds.

Over/under – målrig eller målfattig kamp

Er det klassiske spil på, om der i en kamp bliver scoret mindre eller mere end et bestemt antal mål. I snit blev der i sidste sæson scoret 3.04 mål per kamp i hele turneringen. Så et spil på flere mål end 2,5 kan give god mening, men husk på at holde øje med de enkelte kampe også.

Hvis du forresten er interesseret i at dykke ned i statistikken, før du placerer dit Champions League odds, så kan du med fordel tjekke world football.net.

Målscorere – hvem er i god form?

Her kan du gå lidt længere op på siden og se sidste sæsons topscorere, det er i hvert fald spillere, som vi ved har mål i støvlerne. Især Salah og Lewandowski kan være gode bud, da de ikke blot selv scorer flittigt, men også spiller på hold, der laver mange mål og som regel kommer langt i turneringen.

Favoritter i Champions League

Vi har været stort set hele vejen rundt i vores Champions League betting guide, så hvis vi lige skal danne os et overblik.

Dette års favoritter er Manchester City, som sidste år nåede semifinalen og året forinden tabte i finalen.

Ellers er det en lang perlerække af europæiske giganter, som følger efter ifølge denne Champion League Betting guide. PSG må alt andet lige være sultne efter succes, mens Bayern München skal forsøge at finde tilbage til takterne fra 19/20 under det unge træner-es Julian Nagelsmann.

Sidste års vinder, Real Madrid, er som altid et kandidat, man ikke kan se bort fra som potentiel Champions League vinder. Gang på gang er de blevet afskrevet som outsider, og man må bare sige, at de gang har vist, at det er en kæmpe fejl.

Uanset hvad så bliver det spændende at se, hvordan turneringen forløber, når bolden bliver givet op.

Andre betting guides på Sportbonuskode.dk

Europæiske ligaer Europæiske turneringer
Superliga Europa League
Premier League odds  
Bundesliga  
La Liga topscorer  

Betting på Champions League

Champions League betyder sikre odds, når mindre hold møder overmagterne fra toppen af de europæiske ligaer. Men som du måske husker fra 16/17-sæsonens store overraskelse, Monaco, så kan selv de undertippede nogen gange overraske.

Hvem havde gættet, at Ajax ville sende Real Madrid ud af turneringen i 18/19-sæsonen? Eller Juventus for den sags skyld? Og hvem havde mon spået, at Tottenham ville nå finalen i den forjættede turnering? Vi har lavet denne Champions League betting guide for at forberede dig til Champions League 2021/22.

Bolden er rund, som man siger, og det gælder altså også i Champions League. Det kan du vende til din egen fordel, hvis du ved noget, som andre ikke gør. Du kan omsætte din viden til kolde kontanter ved at lave gode Champions League odds, men det er ikke ligegyldigt, hvilken bookmaker du vælger.

Vi starter med at tage et kig på nogle rigtigt gode bookmakere her i vores Champions League betting guide.

Gode Champions League bookmakere

Det kan være lidt af en jungle at vælge den bookmaker, hvor du vil spille dine Champions League odds. Men vi hjælper dig her ved at skære igennem støjen og giver vores bud på de tre bedste Champions League bookmakere.

Tilgængeligheden og udvalget af Champions League odds hos bookmakerne i vores top 3-liste varierer alt efter tidspunkt og placering. Du kan derfor aldrig være 100% sikker på at finde odds på Champions League.

Unibet – Champions League betting

Du skal vælge Unibet til dine Champions League odds, hvis du sætter pris på en solid Champions League bonus. Unibet har nemlig en virkelig god velkomstbonus til nye spillere. De giver hele 100% på de første 1.000 kroner på al sport.

Der er et gennemspilskrav på 6 gange indsatsen indenfor de første 60 dage, men når turneringen først rigtig starter op, så er det jo hurtigt klaret.

De tilbyder også alle former for live betting undervejs i kampene. Så hvis du kan mærke at det er i dag, at Sergio Ramos river et af hans utallige røde kort, så er det her du kan omsætte den fornemmelse til kontanter.

Der er særligt et område, hvor Unibet skiller sig ud. Du er nemlig forsikret imod irriterende overtidsscoringer, som kan gøre et fantastisk væddemål værdiløst. Det er det som Unibet kalder deres 90+ forsikring.

Forsikringen dækker odds på korrekt score, halvleg/fuldtid, første målscorer og sidste målscorer på minimum 50 kroner og helt op til 350 kroner, som bliver refunderet, hvis der bliver scoret i overtiden.

Betfair Champions League spil

Hos Betfair får du de klassiske muligheder for online betting, som andre bookmakere også tilbyder indenfor odds. I denne sæson er det altså her, du kan satse dine penge på at Real Madrid kommer tilbage på Champions League tronen. Men det er ikke det eneste, Betfair kan.

De har nemlig en spillebørs, hvor du i princippet spiller imod andre spillere. Det er altså dig som bruger, der køber og udbyder oddsene hos Betfair. Det betyder ikke, at Betfair går sultne i seng, for de tager nemlig en procentdel for at stille spillebørsen til rådighed for brugerne.

Helt præcist så tager de 5 procent, men det kan over tid blive lavere. Så hvis du har fået øje på et odds til 4.00, så er dit effektive odds 3.85. Udregningen hedder (Dit odds-1)*0,95+1.

Der hvor den model adskiller sig fra andre bookmakere er selvfølgelig, at man kan købe og sælge odds til andre spillere. Du kan for eksempel tilbyde et lavt Champions League odds på Real Madrid som vinder igen og hvis der er nogen der bider på, så har du en chance for gevinst.

Hvis du ikke er interesseret i det, så kan du også gøre opmærksom på at du er interesseret i at købe et bestemt odds på et væddemål.

Champions League live stream

De fleste bookmakere tilbyder Champions League live stream, når man opretter en konto ved dem. Det har dog været svært at finde Champions League live stream, formentlig fordi der er tale om, at rettighederne er ret dyre at købe.

Det ser ikke ud til at ændre sig lige foreløbigt, og derfor anbefaler vi i denne Champions League betting guide, at du opretter dig hos en af de streamingtjenester, som tilbyder Champion League live stream.

Strukturen i Champions League

Champions League var indtil 1992 kendt som European Champion Clubs’ Cup. Da det blev ændret, betød det at turneringen ikke længere kun var forbeholdt mesterhold men også hold, som fik placeringer herunder.

Efter den kommende sæson, ændres turneringsstrukturen yderligere, så de store ligaer er sikret endnu flere pladser i gruppespillet. Noget som F.C. København og andre storhold fra små ligaer har opponeret voldsomt imod, da det betyder at vejen til det forjættede land bliver endnu længere for den gruppe af hold.

Der er to måder at kvalificere sig til Champions League; enten direkte via et holds placering i den hjemlige turnering. Den anden måde er ved at gå igennem den kvalifikation, som altid spilles forud for turneringsstarten. I år er det lykkedes FCK at klare sig til det forjættede land, hvor de skal prøve kræfter med Manchester City, Sevilla og Dortmund.

Ved turneringsstart er 32 hold klar. De bliver fordelt på 8 grupper af fire, hvor de spiller to kampe imod hinanden. En udekamp og en hjemmekamp. Herefter går de 2 øverst placerede hold videre til knald eller fald kampe, som også afgøres over to gange. Sådan fortsætter det til finalen, hvor der kun spilles én kamp, til der til sidst er fundet en vinder af trofæet med de store ører.

Læs også vores artikel Football betting tips

Champions League odds FAQ

Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål til Champions League odds 22/23.,

✅ Hvad er populære Champions League odds 22/23?

Nogle populære Champions League odds markeder er vinderspil, topscorerspil og live betting.

✅ Hvem er Champions League 22/23 favoritter?

Manchester City er igen i år favoritter efterfulgt af PSG, Bayern München og Liverpool.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening