Champions League odds

Champions League 2021/2022 er gået ind i knockout-fasen, og vi er klar med vores Champions League betting guide. Vi glæder os alle sammen til at se de afgørende kampe fra øverste hylde via vores favorit Champions League live stream service. Hvis du også glæder dig til at sætte lidt penge på højkant, så er du kommet til det rette sted, for vi serverer dugfriske Champions League odds for dig.

Champions League Betting Guide
Camp Nou. Foto: Pixabay. Creative commons CC0

Her i vores Champions League Betting Guide får du et overblik over nogle af de bedste bookmakere, de skarpeste Champions League odds og den bedste service til at få et live stream. Vi hjælper dig, så du kan gøre det smukkeste spil en lille smule smukkere.

Champions League odds og tips

Champions League favoritterChampions League 2021/2022 odds
Manchester City3,40
Liverpool5,00
Bayern München5,75
Paris SG7,50
Chelsea10,00
Ajax16,00
Manchester United26,00
Juventus28,00
Real Madrid38,00
Atleticó Madrid51,00

I denne Champions League Betting guide præsenterer vi dig for en række gode odds muligheder, og grunden til hvorfor du skal holde et særligt godt øje med lige præcis disse odds. Vi starter med et kig på ottendedelsfinalerne, hvor der allerede venter flere nervepirrende opgør.

Sporting CP – Manchester City
PSG – Real Madrid
Salzburg – Bayern München
Inter – Liverpool
Chelsea – Lille
Villarreal – Juventus
Benfica – Ajax
Atletico Madrid – Manchester United

Odds på turneringen

Først i vores Champions League betting guide starter vi med at anbefale de odds, som du kan spille på turneringen. Du kan spille på vinder, topscorer, spiller med flest kort og meget andet. Men hvad er egentlig bedst at spille på?

Vinderodds – kan Manchester City endelig bryde forbandelsen?

Sidste år overraskede Thomas Tuchel formentlig det meste af fodboldverdenen, da han efter at have afløst Frank Lampard midt på sæsonen ledte Chelsea til sin anden Champions League-sejr nogensinde. At det i finalen gik udover storfavoritterne Manchester City, gjorde kun bedriften så meget desto mere imponerende.

Alligevel må Chelsea i år altså finde sig i blot at være bookmakernes femte største favorit til at vinde. Favoritværdigheden går endnu engang til Manchester City, der så mange gange har været lige ved og næsten. De er da også allerede sikret en plads i kvartfinalen på bekostning af portugisiske Sporting Lissabon.

Det samme er Liverpool, bookmakernes næststørste favorit, som ekspederede de italienske mestre fra Inter ud i ottendedelsfinalen.

På papiret var det hedeste opgør i ottendedelsfinalen uden tvivl PSG-Real Madrid, omend Real Madrid altså må finde sig i at være langt nede på bookmakernes liste over favoritter.

Så har bookmakerne snarere høje forventninger til Bayern München, der fra denne sæson har været ledet af den unge trænerkomet, Julian Nagelsmann, som de har jagtet i årevis, og som da også har fået en rigtig fornem start.

Der er også blevet plads til outsidere som nederlandske AFC Ajax, meen når alt kommer til alt peger sandsynligheden dog på, at det i sidste ende skal afgøres mellem Manchester City, Liverpool, PSG eller Bayern München. Hvis da ikke lodtrækningsuheldet parrer alle forhåndsfavoritterne imod hinanden i kvart- eller semifinalerne.

Topscorer – kan Messi igen drille Ronaldo?

Allerede sidste sæson markerede et (for mange vemodigt) tronskifte, da de unge Erling Haaland og Kylien Mbappé sluttede som henholdsvis mest og næstmest scorende i Champions League.

Det var et brud på, hvad der efterhånden var blevet en tradition, nemlig at Cristiano Ronaldo og Lionel Messi indbyrdes dystede om dén hæder.

Topscorere Champions League 2021/2022
Sebastian Haller 10 mål
Robert Lewandowski 8 mål
Mohamed Salah 7 mål

I år var der et helt nyt navn på topscorer-listen, da turneringen gik på vinterpause. Det var nemlig Ajax’ Sebastian Haller, der blandt andet med 4 mål ude mod Sporting Lissabon bombede sig på førstepladsen på topscorer-listen.

Han er dog skarpt forfulgt af to andre navne, der kan give enhver forsvarsspiller kuldegysninger, nemlig Robert Lewandowski og Mohamed Salah. Spørgsmålet er, om Ajax kan spille med længe nok til, at Haller kan holde sig i spidsen?

Eller om en – eller begge – af de garvede målræve ikke i sidste ende maser sig forbi.

Champions League betting

Andet punkt i odds og tips-sektionen i vores Champions League betting guide er odds på kampene. Her giver vi gode tips til fornuftige væddemålstyper, som du kan spille på de enkelte kampe.

1X2 – spil sjældent på udesejr

Når det kommer til europæiske kampe, så er særligt 1-tallet et fornuftigt udgangspunkt, hvis du spiller på online betting. Hjemmebanefordelen kommer ofte til udtryk når der kæmpes rundt omkring i Europa.

Ifølge statistiksiden footystats, bliver lige præcis halvdelen (50%) af Champions League-opgørene vundet af hjemmeholdet, imod kun en tredjedel af udeholdet (32 procent). Så kan du få odds, der stadig er favorable, kan det være en god idé at lede efter (stærke) hjemmehold.

Handicap odds – God til storfavoritter

En af de andre muligheder, som Champions League tilbyder, er når et af storholdene kommer op i mod et hold fra en mindre liga. Her kan det give mening at give favoritholdet et handicap fra start.

I sidste sæson var der eksempelvis flere hold, som Manchester City, Liverpool og Bayern München, der ved flere lejligheder gav deres modstandere en ordentlig omgang prygl. Det var ikke enkeltstående for de pågældende hold sidste år, men er snarere noget, de er blevet kendt for.

Så kan du ikke spotte værdien i at spille på City til blot at vinde til odds 1,20, så kan det være handicap odds kan stive oddsene lidt.

Dobbelt chance – spil på to resultater

Dobbelt chance er en god mulighed hvis den kamp du spiller på er meget tæt. Her reduceres de mulige udfald af en fodboldkamp til to i stedet for tre. Så hvis du har en ide om at et hold har favoritværdigheden, men måske kan spille til kryds, så kan det give mening at spille et dobbelt chance spil, så får du din gevinst, hvis de vinder, men også hvis de spiller til kryds.

Over/under – målrig eller målfattig kamp

Er det klassiske spil på, om der i en kamp bliver scoret mindre eller mere end et bestemt antal mål. I snit blev der i sidste sæson scoret 2.93 mål per kamp i hele turneringen. Så et spil på flere mål end 2,5 kan give god mening, men husk på at holde øje med de enkelte kampe også.

Hvis du forresten er interesseret i statistik til at lave din Champions League odds, så bør du tjekke worldfootball.net.

Målscorere – hvem er i god form?

Her kan du gå lidt længere op på siden og se sidste sæsons topscorere, det er i hvert fald spillere, som vi ved har mål i støvlerne. Især Salah og Lewandowski kan være gode bud, da de ikke blot selv scorer flittigt, men også spiller på hold, der laver mange mål og som regel kommer langt i turneringen.

Favoritter i Champions League

Vi har været stort set hele vejen rundt i vores Champions League betting guide, så hvis vi lige skal danne os et overblik.

Dette års favoritter er Manchester City, som sidste år nåede finalen og altså snublede på målstregen.

Ellers er det en lang perlerække af europæiske giganter, som følger efter ifølge denne Champion League Betting guide. PSG må alt andet lige være sultne efter succes, mens Bayern München skal forsøge at vise, at 19/20 ikke var en enlig svale.

Sidste års vinder, Chelsea, er også et bud på en outsider, ligesom hollandske Ajax i skrivende stund spås bedre chancer end både Juventus og Real Madrid.

Uanset hvad så bliver det spændende at se, hvordan turneringen forløber, når bolden bliver givet op.

Andre betting guides på Sportbonuskode.dk

Europæiske ligaer Europæiske turneringer
Superliga Europa League
Premier League odds  
Bundesliga  
La Liga topscorer  

Betting på Champions League

Champions League betyder sikre odds, når mindre hold møder overmagterne fra toppen af de europæiske ligaer. Men som du måske husker fra 16/17-sæsonens store overraskelse, Monaco, så kan selv de undertippede nogen gange overraske.

Hvem havde gættet, at Ajax ville sende Real Madrid ud af turneringen i 18/19-sæsonen? Eller Juventus for den sags skyld? Og hvem havde mon spået, at Tottenham ville nå finalen i den forjættede turnering? Vi har lavet denne Champions League betting guide for at forberede dig til Champions League 2021/22.

Bolden er rund, som man siger, og det gælder altså også i Champions League. Det kan du vende til din egen fordel, hvis du ved noget, som andre ikke gør. Du kan omsætte din viden til kolde kontanter ved at lave gode Champions League odds, men det er ikke ligegyldigt, hvilken bookmaker du vælger.

Vi starter med at tage et kig på nogle rigtigt gode bookmakere her i vores Champions League betting guide.

Gode Champions League bookmakere

Det kan være lidt af en jungle at vælge den bookmaker, hvor du vil spille dine Champions League odds. Men vi hjælper dig her ved at skære igennem støjen og giver vores bud på de tre bedste Champions League bookmakere.

Tilgængeligheden og udvalget af Champions League odds hos bookmakerne i vores top 3-liste varierer alt efter tidspunkt og placering. Du kan derfor aldrig være 100% sikker på at finde odds på Champions League.

Unibet – Champions League betting

Du skal vælge Unibet til dine Champions League odds, hvis du sætter pris på en solid Champions League bonus. Unibet har nemlig en virkelig god velkomstbonus til nye spillere. De giver hele 100% på de første 1.000 kroner på al sport.

Der er et gennemspilskrav på 6 gange indsatsen indenfor de første 60 dage, men når turneringen først rigtig starter op, så er det jo hurtigt klaret.

De tilbyder også alle former for live betting undervejs i kampene. Så hvis du kan mærke at det er i dag, at Sergio Ramos river et af hans utallige røde kort, så er det her du kan omsætte den fornemmelse til kontanter.

Der er særligt et område, hvor Unibet skiller sig ud. Du er nemlig forsikret imod irriterende overtidsscoringer, som kan gøre et fantastisk væddemål værdiløst. Det er det som Unibet kalder deres 90+ forsikring.

Forsikringen dækker odds på korrekt score, halvleg/fuldtid, første målscorer og sidste målscorer på minimum 50 kroner og helt op til 350 kroner, som bliver refunderet, hvis der bliver scoret i overtiden.

Betfair Champions League spil

Hos Betfair får du de klassiske muligheder for online betting, som andre bookmakere også tilbyder indenfor odds. I denne sæson er det altså her, du kan satse dine penge på at Real Madrid kommer tilbage på Champions League tronen. Men det er ikke det eneste, Betfair kan.

De har nemlig en spillebørs, hvor du i princippet spiller imod andre spillere. Det er altså dig som bruger, der køber og udbyder oddsene hos Betfair. Det betyder ikke, at Betfair går sultne i seng, for de tager nemlig en procentdel for at stille spillebørsen til rådighed for brugerne.

Helt præcist så tager de 5 procent, men det kan over tid blive lavere. Så hvis du har fået øje på et odds til 4.00, så er dit effektive odds 3.85. Udregningen hedder (Dit odds-1)*0,95+1.

Der hvor den model adskiller sig fra andre bookmakere er selvfølgelig, at man kan købe og sælge odds til andre spillere. Du kan for eksempel tilbyde et lavt Champions League odds på Real Madrid som vinder igen og hvis der er nogen der bider på, så har du en chance for gevinst.

Hvis du ikke er interesseret i det, så kan du også gøre opmærksom på at du er interesseret i at købe et bestemt odds på et væddemål.

Champions League live stream

De fleste bookmakere tilbyder Champions League live stream, når man opretter en konto ved dem. I Danmark er det dog ikke lovligt for bookmakerne at tilbyde den service.

Det ser ikke ud til at ændre sig lige foreløbigt, og derfor anbefaler vi i denne Champions League betting guide, at du opretter dig hos en af de streamingtjenester, som tilbyder Champion League live stream.

Strukturen i Champions League

Champions League var indtil 1992 kendt som European Champion Clubs’ Cup. Da det blev ændret, betød det at turneringen ikke længere kun var forbeholdt mesterhold men også hold, som fik placeringer herunder. Efter den kommende sæson, ændres turneringsstrukturen yderligere, så de store ligaer er sikret endnu flere pladser i gruppespillet. Noget som F.C. København og andre storhold fra små ligaer har opponeret voldsomt imod, da det betyder at vejen til det forjættede land bliver endnu længere for den gruppe af hold.

Der er to måder at kvalificere sig til Champions League; enten direkte via et holds placering i den hjemlige turnering. Den anden måde er ved at gå igennem den kvalifikation, som altid spilles forud for turneringsstarten. Sidste år klarede F.C. Midtjylland sig endelig for første gang igennem den hårde kvalifikation og fik således lov til at prøve sig af mod både Liverpool, Ajax og Atalanta i gruppespillet.

Ved turneringsstart er 32 hold klar. De bliver fordelt på 8 grupper af fire, hvor de spiller to kampe imod hinanden. En udekamp og en hjemmekamp. Herefter går de 2 øverst placerede hold videre til knald eller fald kampe, som også afgøres over to gange. Sådan fortsætter det til finalen, hvor der kun spilles én kamp, til der til sidst er fundet en vinder af trofæet med de store ører.

Læs også vores artikel Football betting tips

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold