Chelsea: Mauricio Pochettino sigter efter at styrke tre positioner

Mauricio Pochettino attend de nouveau du renfort !
Mauricio Pochettino venter igen på forstærkninger! © IMAGO

Just da vi troede at Chelsea havde befriet sig fra deres dæmoner, dykker de gradvist i form, og Pochettino vil (igen) have forstærkninger.

De 460 millioner fra denne sommer er ikke nok…

Krisen fortsætter hos Chelsea, med en ny række nederlag. Søndag led Blues ikke kun et nederlag mod Everton (2-0), men så også Reece James blive skadet, hvilket forøger listen over fraværende fra den nuværende position 12 i tabellen. På trods af betydelige spenderinger i de seneste transfervinduer, synes Mauricio Pochettino at ville købe mere ind i januar, konfronteret med en trup decimeret af skader.

Vinterperspektivet vækker store forventninger i sydvest London. Ifølge The Standard, udtrykker den argentinske træner sin utilfredshed med sin gruppe og har identificeret tre prioriteter for vintertransfermarkedet: at styrke forsvaret, konsolidere midterfeltet og rekruttere en angriber. Altså alle positioner.

Selvom Jonathan Tahs navn for nylig blev nævnt, har Chelsea allerede mange muligheder i forsvaret, med Disasi, Badiashile, Colwill, Thiago Silva, for ikke at nævne at Wesley Fofana og Trevoh Chalobah, som dog begge er skadet.

På midtbanen synes Roméo Lavias langvarige fravær at plage fansene, mens den unge spiller endnu ikke har haft mulighed for at betræde banen i The Blues’ farver.

I angrebet lider Chelsea naturligvis af en markant mangel på en førsteklasses angriber, der er i stand til at afslutte chancerne. På trods af potentialet hos Nicolas Jackson og Armando Broja, mangler disse to talenter erfaring. Victor Osimhen og Ivan Toney er på radaren, mens vi venter på Nkunkus tilbagevenden, forventet som frelseren der kan føre Chelsea tilbage til toppen af tabellen.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening