Denne angriber kunne være landsholdets nye spydspids

Der er ikke mangel på danske fodboldtalenter, der ubemærket bevæger sig fra de nedre danske divisioner eller fodboldakademier, til de halvstore Vesteuropæiske ligaer, hvor vi over en kort årrække ser en massiv fremgang i den enkelte spillers udvikling og potentiale.

Vi bad Benjamin Leander, tidligere topdommer og fodboldekspert fra Spilxperten.com, stille skarpt på en spiller, som fremtidigt kunne blive en del af Kasper Hjulmands start 11´er.

Leander valgte at pege på den 24-årige dansker Mileta Rajovic, der med sine montenegrinske rødder, har fået indstillet kanonen i den engelske Championship klub Watford.

Benjamin Leander:Rajovic var den 12. November 2021 en del af det Næstved-hold, som blev rundbarberet med 5-0 i Kolding i den danske 2. Division og som to år senere, 11. november 2023, scorer to mål for Watford, hvilket er et enormt hop i liga- og præstationsniveau indenfor meget kort tid.”

“Rajovic’ kometrejse fra den tredjebedste danske række til stuvende fulde stadions i England er på alle måder bemærkelsesværdig. Rajovic har siden sæsonen 2021/22 scoret 40 ligamål i 56 kampe fordelt på kampe i den danske 2. Division, den danske 1. Division, Allsvenskan i Sverige og nu i League Championship”.

Benjamin Leander forklarer, at måltyven er ekstraordinært god til at komme i position i den såkaldte Danger Zone centralt foran mål, hvor angriberen har afsluttet 128 gange og scoret på de 35 af afslutningerne. 

“Mere end hver fjerde Rajovic-afslutning, fra midten af straffesparksfeltet, havner i nettet, hvor Rasmus Højlund til sammenligning, i samme periode har scoret på 21% af sine DangerZone-afslutninger”.

Watford-angriberen bør, ifølge Leander, med sin statur og højde på 189 cm, samt med sine afslutningsevner, være på landstræner Kasper Hjulmands liste over spændende jokere.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening