Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder
VM betting guide

Formel 1 Odds & Guide

 
20 biler holder klar på start-gridden, lysene slukkes og 16.000 hestekræfter slippes løs med et brøl. Formel 1 er motorsportens kongeklasse, hvor dueller bliver udkæmpet med over 300 km/t og med kørernes liv som indsats.

I vores Formel 1 Guide giver vi tips og råd til Formel 1 odds, Formel 1 nyheder og en beskrivelse af den nuværende Formel 1-sæson.

Om Formel 1

400 milioner. Det var antallet af seere, der fulgte med i Formel 1 på TV i 2016-sæsonen. Det svarer ca. til USA og Tysklands befolkninger lagt sammen. Hertil skal man så også tilføje de tusindvis af tilskuere, der fulgte med fra tribunerne ude på banerne.

Formel 1 er motorsportens “Kongeklasse” og den er forbundet med dødsforagtende kører, grænsebrydende teknik og international glamour. Dette image har været med til at sikre, at selv folk der ikke interesserer sig for motorsport vil kunne fortælle dig hvad Formel 1 er.

Formel 1 guide for begyndere

Er du en af de personer som først for nylig er begyndt, at interesse dig for Formel 1? Og kunne du tænke dig at få et nærmere kendskab til hvordan et Formel 1 Grand Prix hænger sammen, og hvordan man kan forudsige en mulig vinder? Denne Formel 1 guide vil kort forklare, hvordan Formel 1 hænger sammen samt, hvordan du kan vinde penge på Formel 1 odds.

20 Grand Prix’er om året

En Formel 1 kalender består af ca. 20 Grand Prix’er, der køres i 20 forskellige lande på forskellige kontinenter. Det enkelte Grand Prix (GP) er opkaldt efter det land de køres i f.eks. Australiens GP, som er det første løb på løbskalenderen.

Et GP er meget mere end bare et enkelt racerløb og afholdes over en weekend fra fredag til søndag.

En typisk Formel 1 GP weekend

Et GP består af tre træningssessioner, en kvalifikation og et løb. En GP weekend indledes om fredagen, hvor der køres to træningssessioner á halvanden times varighed (P1 og P2).

Træningssessioner:

Træningssessionerne benytter kørerne og deres teams til at finde den optimale opsætning til bilen, så den kan komme hurtigst muligt rundt på den specifikke bane under kvalifikationen og løbet.

På nær nogle få testdage før og under sæsonen, så er træningerne den eneste mulighed for at afprøve og teste bilerne på en bane, da det ellers ikke er tilladt. Man skal dog passe på med at komme med de helt store forudsigelser omkring en mulig løbsvinder efter fredagens træninger er overstået.

De forskellige teams tester nemlig forskellige strategier og scenarier under de første træninger.

Formel 1 odds

Lørdagen indledes med den tredje og sidste træningssession á en times varighed. Denne træning bruges ofte som forberedelse til kvalifikationen, der finder sted senere på dagen. Under denne træning vil man få et bedre overblik over styrkeforholdet mellem de forskellige kørere og teams. Sætter man en god tid under denne træning vil det ofte også resultere i en god tid under kvalifikationen.

Kvalifikationen:

Kvalifikationen køres ca. to timer efter den tredje træning er afsluttet og det er her det bestemmes hvor på startgridden (bilerne starter i to kolonner, der er lidt forskudt) en kører skal starte løbet.

Kvalifikationen varer ca. time i alt og er delt op i Q1, Q2 og Q3. Alle kørere deltager i Q1, der har en varighed af 18 minutter. Her gælder det for kørerne om at sætte en omgangstid, der er blandt de 15 hurtigste inden tiden løber ud. Når tiden er løbet ud elimineres de fem langsomste kørere, der kommer til at starte søndagens løb fra plads 16-20.

Efter en kort pause nulstilles de resterende 15 køreres omgangstider og Q2 startes. Q2 varer 15 minutter og herefter bliver de fem kørere med de langsomste omgangstider elimineret. Efter en pause og en nulstilling af tiderne starter Q3 med de resterende 10 kørere. Q3 har en varighed á 12 minutter og køreren med den hurtigste omgangstid vil starte søndagens løb helt i front.

Formel 1-løbet:

Om søndagen køres selve løbet i Formel 1. Løbet har en varighed af knapt to timer, hvor bilerne tilbagelægger ca. 300 km. Når alle bilerne holder klar på deres plads på gridden tændes fem rækker røde lamper og når de slukkes, så er løbet sat i gang.

Som tidligere nævnt, så er det køreren med den hurtigste omgangstid i Q3, der har den forreste startposition. Starten af et løb kan hurtigt blive en rodet affære og det er ikke ualmindeligt af en eller flere biler må udgå p.g.a. sammenstød. Når der er faldet lidt mere ro på løbet efter de første omgange, så gælder det for kørerne og deres teams om at vælge den rigtige strategi.

Strategien omhandler f.eks. valg af dæk, hvornår dækkene skal skiftes og hvordan man ligger placeret i forhold til de andre biler på banen. Vælger man den helt rigtige strategi er chancen for at score point i et løb stor.

Formel 1 odds på næste løb

Er du interesset i Formel 1 odds, så kan du besøge bookmakerne herunder, der alle er klar med Formel 1 odds.

Når det kommer til Formel 1, så er der stor forskel på både kørere, biler og baner. Nogle baner er små snævre og teknisk svære bybaner, hvor kørerne bliver straffet for den mindste fejl. Andre baner er store motorsportsanlæg med et specialdesignet bane-layout og asfalt så langt øjet rækker.

Selvom bilerne på afstand minder meget om hinanden, så er de faktisk meget forskellige når man kigger nærmere. Nogle af bilerne har motorer, der er hurtige end de andres. Andre har en aerodynamik, der gør dem mere stabile og gør det muligt for dem at køre igennem sving med højere hastigheder. Til sidst er der kørerne og her er der især en stor forskel. Nogle er f.eks. strategisk dygtige, andre er teknisk dygtige og så er der nogle få kæmpetalenter, der kan køre fra alt og alle når det virkelig gælder.

Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med Formel 1 odds, så er det værd at følge med i, hvad der sker i både træningerne og især i kvalifikationen. Her vil du ofte kunne få en forsmag på magtbalancen på den enkelte bane både mellem kørerne, men også deres biler. Mercedes har f.eks. en overlegen motor, men på en snæver bybane som den i Monaco, der kan det ikke udnyttes p.g.a. banens layout. Kørerne har også både baner de elsker, men også baner som de ikke kan fordrage.

 

På nogle baner er det mere reglen end undtagelsen, at det er køreren på forreste startposition, der tager sejren. Men har du fulgt lidt med under de indledende træninger, så har du måske allerede spottet hvem der kunne finde på at tage forreste startposition, allerede inden kvalifikationen er gået i gang.

Formel 1 2017

Næste punkt i vores Formel 1 Guide er de tekniske forandringer og de kørerskift, der følger med 2017-sæsonen.

Når Formel 1-racerne kører rundt på banen, så vil de fleste kunne spotte en forandring i forhold til de biler, der kørte på banen sidste sæson.

BREDERE BILER, DÆK OG MERE DOWNFORCE

En af de større forandringer, som man vil lægge mærke til ved starten af den nye sæson er dækkene. Bagdækkene er blevet væsentligt større i forhold til sidste sæson og bilerne er blevet bredere og lavere.

Sammen med en hækvinge, der ligeledes er blevet bredere, skal det være med til at give racerne mere downforce og bedre vejgreb, så de kan køre hurtigere gennem sving. I sidste ende skulle det betyde, at kørerne kan skære helt op til 6 sekunder af deres omgangstider i forhold til sidste sæson.

Formel 1 Guide

MERCEDES DOMINANS

De seneste sæsoner i Formel 1 har været præget af et overlegent Mercedes-team, der siden 2014 har vundet både kørernes og konstruktørernes VM. Mercedes har undervejs i sæsonen vist stor styrke og har fundet en god afløser for Nico Rosberg i Valtteri Bottas.

Rivalerne hos Ferrari er dog begyndt at hale kraftigt ind på dem og laver Mercedes bare en mindre fejl koster det dem hurtigt en løbssejr. Bookmakerne tror stadig på at Mercedes vinder konstruktørernes VM, men det kan hurtigt vise sig at de tager fejl.

KØRER-KABALEN ER LAGT PÅ NY

Allerede inden sidste sæson var overstået, var der gang i en større kører-kabale. Der var to af de mere rutinerede kørere i feltet, som valgte at gå på pension og andre har ikke fået fornyet deres kontrakt. Det har gjort, at der i denne sæson er blevet plads til de 3 nye ”rookies”: Lance Stroll, Stoffel Vandoorne og Esteban Ocon.

Derudover var der også en del kørere, der skiftede hold – heriblandt danske Kevin Magnussen, som skiftede fra Renault til Haas. Så hvis du lige gik og mente, at du havde fået styr på kørerne, og hvem de kørte for ved slutningen af sidste sæson, så kan du godt starte forfra igen.

Formel 1 Odds på verdensmesterskab

Formel 1 odds på kørernes VM hos bookmakerne kan ses i denne tabel:

Sponsoreret indhold. Regler og vilkår gælder +18

BookmakerUnibet-logoDanskeSpil-logo
Lewis Hamilton 1,75 1,65
Sebastian Vettel 2,50 2,70
Valtteri Bottas 20,00 20,00
Kimi Räikkönen 20,00 30,00
Max Verstappen 34,00 35,00
Daniel Ricciardo 46,00 40,00
Felipe Mazza - 1000,00
Fernando Alonso 501,00 2000,00
Carlos Sainz 2001,00 2000,00
Nico Hulkenberg 2001,00 2000,00
Romain Grosjean 2001,00 2000,00
Sergio Perez 2001,00 2000,00
Daniil Kvyat 2001,00 2000,00
Kevin Magnussen 3001,00 2000,00
Esteban Ocon 3001,00 2500,00
Lance Stroll 2001,00 3000,00
Jolyon Palmer 3001,00 4000,00
Stoffel Vandoorne 3001,00 4000,00
Marcus Ericsson 5001,00 4000,00
Pascal Wehrlein - 4000,00

Kigger man på Formel 1 odds for kørernes verdensmesterskab, så havde bookmakerne en tidlig favorit – Lewis Hamilton. Kombinationen af et meget stærkt Mercedes team, en racer der får nogle af de andre til at ligne junior go-karts og en verdensklasse-kører som Lewis Hamilton er meget svær at slå. Situationen har dog ændret sig i forbindelse med Ferraris comeback til noget der minder om fordums storhed.

Ifølge bookmakerne og deres Formel 1 odds, så er det nu den fire-dobbelte verdensmester Sebastian Vettel, der vipper Hamilton af pinden som VM favorit. Inden Mercedes begyndte at vinde alt de kom i nærheden af, der var det Vettel og hans tidligere team, Red Bull, der førte an foran alle de andre. Nu da Ferrari igen har en konkurrencedygtig racer, så peger bookmakernes Formel 1 odds i retning af Vettel som fem-dobbelt verdensmester

Andre kørere i feltet, der også er værd at holde øje med er Hamiltons teamkammerat, Valtteri Bottas og Red Bull-køreren Max Verstappen.

Bottas har hos hans tidligere team, Williams vist potentiale, men Williams-raceren har aldrig haft det der skulle til for at kæmpe med i toppen. Med skiftet til Mercedes har Bottas nu den ultimative chance for at vise hans sande potentiale. Bottas tog karrierens første Grand Prix sejr ved dette års Russiske Grand Prix.

Den unge Max Verstappen erstattede undervejs i sidste sæson russeren Daniil Kvyat i Red Bull-raceren. Verstappens kørestil var grundlag for flere kontroverser, men han formåede at skabe gode resultater og han pressede de erfarne kørere helt ud over kanten. Da Verstappen stadig er ung kan han stadig lære en masse og en mere erfaren Verstappen kunne godt være en potentiel kommende verdensmester.

 

Odds på Formel 1 konstruktørmesterskabet

Formel 1 odds på konstruktørernes VM hos bookmakerne:

Sponsoreret indhold. Regler og vilkår gælder +18

BookmakerUnibet-logoDanskeSpil-logo
Mercedes 1,45 1,38
Ferrari 2,75 2,90
Red Bull 15,00 25,00
Williams 751,00 750,00
Force India 1501,00 1500,00
Renault 1501,00 2000,00
Toro Rosso 1501,00 2500,00
McLaren 2501,00 2500,00
Haas 1501,00 2500,00
Sauber 5001,00 5000,00

Kigger man på på Formel 1 odds og hvilket team (konstruktør) som bookmakerne mener vil vinde denne sæson, så er Mercedes ikke længere store favoritter. Konkurrencen mellem Mercedes og Ferrari er blevet tættere end mange havde forventet. I modsætning til de seneste tre sæsoner, så skal Mercedes virkelig kæmpe for dette års mesterskab.

Om det er Ferrari eller Mercedes, der står tilbage med trofæet, når sæsonen er slut afhænger i stor grad af to Finnere: Valtteri Bottas (Mercedes) og Kimi Räikkönen (Ferrari). De to landsmænd er begge “2. kørere” og vil med stor sandsynlighed ikke komme til at del i kampen om førstepladsen i kørernes VM. De vil dog have indflydelse på konstruktørernes VM, da de point de vinder i hvert løb tæller med i stillingen i konstruktørernes VM. Nogle ville måske spørge sig selv om det ikke er ligegyldigt om et team vinder konstruktørernes VM eller ej – her er svaret et stort rungende NEJ.

Efter hver sæson får hvert team tildelt et flercifret million beløb i præmiepenge og her kan selv et enkelt point i VM stillingen gøre en kæmpe forskel. For de mindste teams er det ligefrem det der afgører om de har råd til at vende tilbage i den efterfølgende sæson. Så selvom man som kører ikke har mulighed for at vinde kørernes VM, så skal man stadig kæmpe med næb og klør for at skrabe point sammen til teamet.

Odds på Kevin Magnussen

Kevin Magnussen som F1 verdensmester i 2017? Her kan du se de aktuelle Kevin Magnussen odds hos bookmakerne:

Sponsoreret indhold. Regler og vilkår gælder +18

BookmakerKevin vinder VMKevin vinder næste løb
Betfair Logo 4001.00 -
DanskeSpil-logo 4000,00 -
Unibet-logo 201.00 -

Kigger man på Formel 1 odds på Kevin Magnussen, så har bookmakerne desværre ikke den store tiltro til unge Magnussen. Spiller du på, at Kevin Magnussen vinder VM, så kan du få pengene op til 2501 gange igen – men der skal nok ske et mindre mirakel, før at det sker.

Selvom Magnussen er skiftet fra Renault til Haas, så er der stadig kun tale om et team i midterfeltet. Magnussen har selv udtalt at hans og teamets mål er, at overgå sidste sæsons resultat (8. plads i konstruktørernes VM og 29 point).

 

Fordelen for Kevin Magnussen ved at være kommet til Haas er, at han kan få ro til at fokusere på at køre ræs. Tiden hos McLaren og Renault var præget af uro og begge teams var i gang med en transformationsperiode. Hos Haas har Magnussen fundet et team, der passer bedre til hans temperament og kemien lader til at være god. Teamet har heller ikke nogen hovedsponsorer, der skal plejes, så Magnussens kalender vil ikke være fyldt med reklame events, der kan distrahere.

Formel 1 løbskalender

Herunder kan du se Formel 1 løbskalenderen for 2017. Vi sætter også fokus på tidligere vindere samt banerekorder.

Australiens Grand Prix

Dato: 26. marts 2017
Banerekord (løb): 1:24.125, Michael Schumacher (2004).

Om løbet:
Australiens Grand Prix køres på en 5,3 km lang bybane i Melbourne. Banen har siden 1996 haft æren af, at være Formel 1 sæsonens første løb. I 2016 startede Hamilton på pole position, men løbet blev vundet af Rosberg.

Kinas Grand Prix

Dato: 9. april 2017
Banerekord: 1:32.238, Michael Schumacher (2004).

Om løbet:
Kinas Grand Prix køres på den 5,45 km lange Shanghai International Circuit
lidt uden for Kinas største by, Shanghai. Banen er kendt for at have en af sæsonens længste langsider på næsten 1200 meter. Hamilton har vundet Kinas Grand Prix 4 gange, men løbet blev i 2016 vundet af Rosberg.

Bahrains Grand Prix

Dato: 16. april 2017
Banerekord: 1:31.447, Pedro De La Rosa (2005).

Om løbet:
Bahrains Grand Prix køres på den 5,41 km lange Bahrain International Circuit ved byen Sakhir. Banen er bygget i en ørken og man har tidligere oplevet problemer med ørkensand på banen. Fernando Alonso er den mest vindende kører i Bahrain med 3 sejre. I 2016 vandt Rosberg løbet.

Ruslands Grand Prix

Dato: 30. april 2017
Banerekord: 1:36.844, Kimi Räikkönen (2017).

Om løbet:
Ruslands Grand Prix køres på den 5,84 km lange Sochi Autodrom i den olympiske by, Sochi. Banen snor sig ind mellem de Olympiske stadions og det første grand prix blev afholdt her i 2014. Mercedes har vundet samtlige løb på banen og i 2016 vandt Rosberg. Banerekord: 1:39.094, Nico Rosberg (2016).

Spaniens Grand Prix

Dato: 14. maj 2017
Banerekord: 1:21.670, Kimi Räikkönen (2008).

Om løbet:
Spaniens Grand Prix køres på den 4,65 km lange Circuit de Catalunya ved Barcelona. Det er denne bane, der testes på, når holdene kører vintertests, så holdene kender banen godt. Räikkönen og Alonso har begge vundet løbet 2 gange. I 2016 blev løbet vundet af Verstappen.

Monacos Grand Prix

Dato: 28. maj 2017
Banerekord:  1:14.820, Sergio Perez (2017)

Om løbet:
Monacos Grand Prix køres på den 3,33 km lange klassiske bybane Circuit de Monaco Automobile Club de Monaco i byen Monte Carlo. Banen snor sig igennem Monte Carlos snævre gader, der er fyldt med dyre butikker, casinoer og hoteller Der er blevet kørt Formel 1 på banen uafbrudt siden 1955 og i alt 74 Grand Prix.

Formel 1 løbskalender

Canadas Grand Prix

Dato: 11. juni 2017
Banerekord: 1:13.622, Rubens Barrichello (2004).

Om løbet:
Canadas Grand Prix køres på den 4,36 km lange bybane Circuit Gilles Villeneuve. Banen ligger på en kunstig ø ud for byen Montréal og består primært af offentlig vej. Banen er bl.a. kendt for ”Wall of Champions”, der er betonmur placeret ved udkørslen af en chikane og som ofte bliver snittet af bilerne. Hamilton har vundet løbet 5 gange.

Aserbajdsjans Grand Prix

Dato: 25. juni 2017
Banerekord: 1:46.485, Nico Rosberg (2016)

Om løbet:
Aserbajdsjans Grand Prix debuterede i 2016 på den 6 km lange bybane i Baku. Banen er kendetegnet af nogle meget hurtige langsider og snævre svingkombinationer. Debutløbet blev vundet af Rosberg.

Østrigs Grand Prix

Dato: 9. juli 2017
Banerekord: 1:08.337, Michael Schumacher (2003).

Om løbet:
Østrigs Grand Prix køres på den 4,32 km lange Red Bull Ring ved Speilberg. Banen har tidligere heddet Österreichring/A1 og er en meget kuperet bane, hvilket er med til at gøre den udfordrende, at køre på. Mercedes har domineret på banen de sidste 3 år og Hamilton vandt løbet i 2016.

Englands Grand Prix

Dato: 16. juli 2017
Banerekord: 1:33.401, Mark Webber (2013).

Om løbet:
Englands Grand Prix køres på den 5,89 km lange Silverstone-bane. Silverstone er endnu en af de klassiske baner, der stadig køres på og der er i alt kørt 50 grand prix. Banen er blandt de hurtigste i løbskalenderen. Hamilton har stået øverst på podiet efter de seneste 3 løb.

Ungarns Grand Prix

Dato: 30. juli 2017
Banerekord: 1:19.071, Michael Schumacher (2004).

Om løbet:
Ungarns Grand Prix køres på den 4,38 km lange Hungaroring ved Budapest. Banen er kendt for at være utrolig svær at overhale på og minder om bybanen i Monaco. Det er en teknisk svær bane og det er i høj grad kørernes evner, der afgør deres endelige placering. Hamilton har 5 løbssejre.

Belgiens Grand Prix

Dato: 27. august 2017
Banerekord: 1:47.263, Sebastian Vettel (2009).

Om løbet:
Belgiens Grand Prix køres på den 7 km lange Circuit de Spa-Francorchamps ved Liege. Spa-banen er den 3. mest udnyttede bane i Formel 1 og har lagt asfalt til 49 grand prix. Banen var oprindeligt 14 km lang. I 2016 vandt Rosberg løbet, mens Magnussen måtte udgå efter en tur i barrieren.

Formel 1 odds på næste løb

Italiens Grand Prix

Dato: 3. september 2017
Banerekord: 1:21.046, Rubens Barrichello (2004).

Om løbet:
Italiens Grand Prix køres på den 5,79 km lange Autodromo Nazionale di Monza ved Milano. Monza er sammen med Monaco de mest anvendte baner i Formel 1. Der er blevet kørt grand prix på banen uafbrudt siden 1950 og i alt 66 gange. Vettel og Hamilton har vundet 3 løb hver.

Singapores Grand Prix

Dato: 17. september 2017
Banerekord: 1:50.041, Daniel Ricciardo (2015).

Om løbet:
Singaporeres Grand Prix køres på den 5 km lange bybane Marina Bay Street Circuit. Debutløbet i 2008 blev det første løb i Formel 1-historien, der blev kørt i mørke (på en oplyst bane). Banen minder meget om Monaco, men er en del længere. Vettel har 4 løbssejre på banen.

Malaysias Grand Prix

Dato: 1. oktober 2017
Banerekord: 1:34.223, Juan Pablo Montoya (2004).

Om løbet:
Malaysias Grand Prix køres på den 5,43 km lange Sepang-bane ved Kuala Lumpur. Det er en meget fysisk krævende for både kører og biler. Banens layout giver gode muligheder for overhaling og den er en favorit blandt kørerne. Mercedes har kun vundet her 1 gang.

Japans Grand Prix

Dato: 8. oktober 2017
Banerekord: 1:31.540, Kimi Räikkönen (2005)

Om løbet:
Japans Grand Prix køres på den 5,8 km lange Suzuka Circuit. Banen er ejet af Honda og er en 8-tals bane, da den krydser sig selv ved hjælp af en bro. Suzuka var i 2014 rammen for den seneste dødsulykke, da Jules Bianchi påkørte en entreprenørmaskine med høj hastighed. Vettel har 4 løbssejre.

USA’s Grand Prix

Dato: 22. oktober 2017
Banerekord: 1:39.347, Sebastian Vettel (2012).

Om løbet:
USA’s Grand Prix køres på den 5,51 km lange bane Circuit of the Americas ved Austin, Texas. Banen er den nyeste af racerbanerne på sæsonens Formel 1 løbskalender og stod færdig i 2012. Den har store niveauforskelle og er krævende at køre. Hamilton har vundet 4 ud af 5 løb på banen.

Mexicos Grand Prix

Dato: 29. oktober 2017
Banerekord: 1:20.521, Nico Rosberg (2015).

Om løbet:
Mexicos Grand Prix køres på den 4,3 km lange Autódromo Hermanos Rodríguez i Mexico City. Banen kendetegner sig ved, at passere igennem et baseball-stadium, hvor stemningen på tribunerne er helt i top. De 2 seneste løb er vundet af Mercedes.

Brasiliens Grand Prix

Dato: 12. november 2017
Banerekord: 1:11.473, Juan Pablo Montoya (2004).

Om løbet:
Brasiliens Grand Prix køres på den 4,3 km lange Autodromo José Carlos Pace i São Paulo. Banen har tidligere været ramt af voldsomme regnskyl, der har betydet lange perioder bag safety-car og midlertidig pause af løb. Mercedes har vundet de sidste 3 løb. Banerekord: 1:11.473, Juan Pablo Montoya (2004).

Abu Dhabis Grand Prix

Dato: 26. november 2017
Banerekord: 1:40.279 Sebastian Vettel, Red Bull (2011).

Om løbet:
Abu Dhabis Grand Prix køres på den 5,55 km lange Yas Marina Circuit nær Abu Dhabi. Ved løbets start køres der i sollys, men som løbet skrider frem forsvinder solen og temperaturen falder, hvilket gør forholdende markant anderledes. Banen er bl.a. kendetegnet ved marinaen med de store yachts og hotellet, der gennemskæres af banen. Hamilton sejr i 2016 var hans tredje.

Formel 1 Stilling

De seneste nyheder i Formel 1

Denne Formel 1 guide er lavet for at give dig et let indblik i motorsportens kongeklasse og give dig mere indsigt i Formel 1 odds. Er du interesseret i at vide mere eller følge med i de seneste nyheder, så kan vi anbefale følgende websites:

  • Formula1.com: Det officielle Formel 1 website med de seneste nyheder på engelsk. Live Timing af træninger, kvalifikation og løb.
  • BMF1.dk: Folkene bag Bilmagasinet giver dig de vigtigste Formel 1 nyheder, analyser og meget mere – alt sammen på dansk. Ønsker du at følge Kevin Magnussen på nærmere hold, så skriver de også en del artikler og nyheder om ham.
  • Motorsport.com/f1: Artikler, analyser og videoer om Formel 1. Siden er på engelsk.
Odds på Formel 1

Gå til toppen