Mr Play Sport bonus

Er du ny spiller ved Mr Play Sport? Så kan du score en Mr Play Sport bonus på op til 1.000 kroner, når du foretager dit første indskud. Vi viser, hvordan du kan få deres bonus uden en Mr Play Sport bonuskode.

Og så kigger vi på deres Mr Play Sport spiludvalg, Mr Play Sport mobil, Mr Play kontakt og kundeservice og meget mere.

Mr Play Sport bonus

Mr Play Sport bonus i punktform

Her er de korte fakta om den aktuelle Mr Play Sport bonus.

Mr Play Sports bonusDetaljer
🏆 Mr Play Sport velkomstbonus100% til 1000 kr.
✅ Mr Play Sport bonuskodeIkke nødvendig
🔁 Omsætningskrav9 x bonussens værdi
🛑 Minimum odds1,40/2,00
💯 Minimum indskud100 kroner
✋ UdløberEfter 14 dage

Hurtig Mr Play Sport oprettelse

Første skridt på vejen til at score din Mr Play Sport bonus er selvfølgelig at oprette din Mr Play Sport bruger. Det gør du ved at:

  • Klikke på “Tilmeld dig”-fanen og oplyse en e-mail samt vælge et brugernavn og kodeord.
  • Indtast dine personlige oplysninger. Det vil sige dit fulde navn og adresse samt telefonnummer og CPR-nummer for at verificere din Mr Play Sport bruger.
  • Nu kan du vælge at foretage dit første indskud, hvis du vil modtage din Mr Play Sport bonus. Du behøver ingen Mr Play Sport bonuskode.

Så er din Mr Play Sport bruger oprettet, og du er klar til at komme i gang.

Sådan spiller du din Mr Play Sport bonus fri

Når du har foretaget dit første indskud, vil du modtage din Mr Play Sport bonus. Du behøver ingen Mr Play Sport bonuskode, men der er dog visse regler og vilkår, som du skal opfylde, før du kan hæve bonussen.

Din Mr Play Sport bonus har et omsætningskrav på 10 x værdien af din bonus. Hvis du eksempelvis indbetaler 500 kroner og modtager 500 i bonus, så skal du omsætte for 4.500 kroner (500 x 9), før bonussen er spillet fri.

Derudover skal du også opfylde minimumkravet for odds for at en kupon tæller med i frispilningen. For single væddemål skal odds være 2,00 eller derover for at tælle med.

På systemspil skal odds være 1,40 eller derover. Andre væddemål, som ikke regnes med i frispilningen er: draw no bet, handicap væddemål (undtagen 3-vejs handicap), over/under væddemål og cash out. Du må maksimalt satse 50% af bonusbeløbet og 500 kroner på et væddemål, for at det tæller med.

Vær opmærksom på, at du ikke kvalificerer dig til bonussen, hvis du bruger PayPal, Neteller, PaySafe, Skrill eller Skrill 1-Tap til at foretage din første indbetaling.

Derudover kan bonussen ikke kombineres med andre bonusser eller kampagner. Foretager du en udbetaling, før du har indfriet omsætningskravet, vil din bonus samt gevinster blive annulleret.

Du skal også være opmærksom på, at hvis din bonus er inaktiv i 14 dage, så bortfalder den. Derudover har du maksimalt 60 dage til at indfri omsætningskravet.

Vi har listet nogle af de vigtigste regler og vilkår for din Mr Play Sport bonus. Men vi anbefaler som altid, at du læser alle regler og vilkår igennem, før du takker ja til deres bonus.

Mr Play velkomstbonus

Mr Play Sport odds og markeder

Mr Play Sport er der 42 forskellige kategorier af sportsgrene, som du kan spille på.

Med så mange Mr Play sportsmarkeder kan de fleste få dækket deres behov. De fleste bookmakere tilbyder typisk 30-35 forskellige kategorier, så Mr Play Sport er et godt stykke over gennemsnittet.

Mr Play Sport satser blandt andet benhårdt på e-sport, som de har et stort udvalg af. Men der er også massevis af spilmuligheder for dig, der er til live betting. Også her har Mr Play Sport et imponerende udvalg af sportsgrene dækket ind.

Mr Play Sport mobil

Vil du bruge Mr Play Sport, mens du er på farten, er det selvfølgelig muligt. Det er dog endnu ikke muligt at hente en Mr Play Sport app til hverken iOS eller Android.

Heldigvis fungerer Mr Play Sport mobil rigtig fint direkte fra browseren. Men det sagt håber vi selvfølgelig, at vi med tiden får en Mr Play Sport app at se.

Med en app stiger brugervenligheden og sikkerheden som regel, så det plejer at løfte kvaliteten af produktet yderligere.

Der er da også allerede en Mr Play Casino app. Så mon ikke vi også med tiden får mulighed for at bruge en Mr Play Sport app?

Mr Play Sport kundeservice

Hvis du oplever problemer eller måske bare har et spørgsmål, så kan du få hjælp hos Mr Play kundeservice.

Du kan træffe Mr Play kundeservice ved at sende en mail. For at skrive til dem, skal du bruge deres kontaktformular, som du finder her. Mr Play kundeservice er åbent alle ugens dage fra 08:00-00:00.

Det er (endnu) ikke muligt at bruge live chat hos Mr Play, og de kan heller ikke træffes via telefon. Det håber vi selvfølgelig, at det bliver med tiden.

Mr Play Sport udbetaling og indbetaling

Overførsler til og fra Mr Play Sport DK kan ske via følgende betalingsmidler:

  • VISA/Dankort
  • MasterCard
  • Trustly
  • PayPal
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Neteller

Behandlingstiden på en overførsel varierer som regel alt efter, hvad du vælger. Så hvis det skal gå stærkt, så er det en god idé at tjekke, hvilke betalingsmidler der er hurtigst at benytte sig af.

Mr Play Sport bonus FAQ

Til slut har vi en Mr Play Sport bonus FAQ. Her kan du se nogle af de oftest stillede spørgsmål – og svar! – til Mr Play Sport bonus og Mr Play Sport generelt.

✅ Kan nye spillere få en Mr Play Sport bonus?

Ja. Hvis du ikke tidligere har fået en Mr Play bonus, så står de klar med et godt tilbud til dig. Læs mere om deres bonus og bonusvilkår i afsnittene i starten af denne artikel.

✅ Kan jeg spille hos Mr Play på min mobil?

Ja, du kan tilgå Mr Play Sport mobil direkte fra browseren. Der er endnu ikke en Mr Play Sport app, men det håber vi, der kommer med tiden.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening