Odds kampagner og tilbud

På denne side opdaterer vi løbende de ugentlige odds tilbud, du kan hente hos de danske bookmakere i form af free bets, odds boosts og konkurrencer.

Så læs med, hvis du gerne vil sikre dig, at du altid er opdateret på de seneste odds kampagner og tilbud!

Denne uges odds tilbud til nye og eksisterende kunder

✅ Scor 2 free bets til 50 kroner hos Mr Green

Mr Green giver dig 2 free bets a´50 kroner hvis du spiller fra din Mr Green app og overholder ugens kriterier. Log ind hos Mr Green for at se hvad kriterierne er. Taber du dit væddemål, refunderer Mr Green med 2 x 50 kroner cash bets. KLIK HER for at komme til Mr Green, eller tryk på billedet nedenfor.

Kampagnen løber rullende pr. uge frem til d til d. 1. juli og du skal tilmelde dig kampagnesiden for at kunne deltage. Spil for mindst 100 kroner for at kvalificere dig.

Mr green cash bets

✅ Deltag løbende i odds konkurrencer hos Leovegas og vind op til 5.000 kroner

Leovegas tilbyder dig løbende at deltage i odds konkurrencer, hvor du kan vinde op til 5.000 kroner. Skab en konto hos Leovegas og gå til Leoking sektionen, hvor du kan vælge, hvilke konkurrencer du vil deltage i.

Du skal være over 18 år og have en Leovegas konto for at kunne deltage. KLIK HER for at komme til Leovegas, eller klik på billedet nedenfor.

✅ Cashpoint app freebet

Få 100 kroner i freebet hvis du indbetaler til Cashpoint via din app. KLIK HER for at komme til Cashpoint, eller tryk på billedet nedenfor.

Cashpoint app freebet

Hvilke typer bookmaker kampagner findes der?

Der findes en lang række forskellige slags odds kampagner og bookmaker tilbud, som retter sig mod eksisterende kunder.

Her er nogle af de typiske former for bookmaker tilbud, som du løbende kan score.

Free bets

En af de helt klassiske bookmaker kampagner er at tilbyde free bets til eksisterende spillere. Du kan ofte støde på denne type odds tilbud i forbindelse med særlige sportsbegivenheder – eksempelvis en stor slutrunde.

Andre gange kan du få dette bookmaker tilbud, hvis du eksempelvis foretager et nyt indskud.

Reload bonusser

Reload bonusser er endnu en af de klassiske odds kampagner. Her får du mulighed for at få en ekstra bonus hos bookmakeren, hvis du foretager et nyt indskud.

Odds boosts

En af de nyere betting kampagner, som er blevet meget populær, er odds boosts. Med denne type betting tilbud går bookmakeren ind og hæver oddsene på en eller flere kamp(e).

Du får altså som spiller en bedre pris på væddemålet. Denne type betting tilbud kan komme i mange størrelser og afskygninger. Nogle bookmakere har daglige odds boosts på udvalgte kampe.

Andre tilbyder kun odds boosts, hvis man laver akkumulator væddemål etc.

0-0 forsikring

Det kan også være 0-0 forsikring, hvor du bliver kompenseret, hvis du taber et væddemål på en fodboldkamp, der slutter 0-0.

Dette odds tilbud kan tage sig ud på forskellige måder. Nogle bookmakere tilbyder 0-0 forsikring, hvor du får dit indskud tilbage.

Andre tilbyder eksempelvis et freebet som 0-0 forsikring.

Loyalitetsprogrammer + andre konkurrencer og bookmaker tilbud

I vores sidste kategori af bookmaker odds kampagner og tilbud har vi samlet en række forskellige tilbud, som er mere sjældne, under samme paraply.

Det kan være loyalitetsprogrammer til faste spillere, attraktive forsikringer eller andre originale odds tilbud og bonusser.

Faste ugentlige odds tilbud

Vi har fået styr på de forskellige former for odds kampagner og tilbud. Lad os så se på, hvilke bookmakere der tilbyder hvad. Her er nogle af de faste ugentlige odds tilbud, som du kan finde hos bookmakerne lige nu.

Odds boost

Her er bookmakerne, der lige nu har betting kampagner med odds boosts. Som sagt kan denne type odds tilbud se vidt forskellig ud fra bookmaker til bookmaker.

Så læs eventuelt op på de enkelte tilbud og find det, der passer dig bedst.

 • bet365
 • Bet25
 • Betfair
 • ComeOn
 • Bwin
 • Mr Green
 • LeoVegas
 • Betinia

0-0 forsikring

Et odds tilbud som 0-0 forsikring er ikke lige så udbredt som odds boosts. Men de er stadig mulige at opstøve derude!

 • Bet365 – få refunderet din indsats, hvis kampen ender 0-0, og du har spillet på ‘Korrekt resultat´, ´Halvleg/fuldtid´, ´Scorecast´, ´Første målscorer´, ´Sidste målscorer´, ´Scorer når som helst´, ´Scorer på hovedstød´ eller ´Scorer uden for feltet´.
 • ComeOn – Få et 100 kr. freebet, hvis en kamp, du har spillet på før kampstart, ender 0-0.

Loyalitetsprogrammer og andre odds tilbud

Og der er mange andre slags betting tilbud derude til dig. Se bare disse:

 • Bet25 Big 9Med Big 9 stiver Bet25 indsatsen og lover tipsgaranti til alle deltagere. Hver uge garanterer Bet25 et vist minimumsbeløb, hvis en enkelt deltager i deres ugentlige Big 9 konkurrence får 9 rigtige på sin kupon.
 • ComeOn Bonusbaren Scor loyalitetspoint, når du spiller ved ComeOn. Veksl dine point til attraktive præmier i ComeOn Bonusbaren.
 • ComeOn Tre i Streg Endnu et godt odds tilbud fra ComeOn.Vind mindst 3 Comboer eller Yourbet-væddemål i træk til minimum odds 3.0 og vind et 100 kroners freebet.
 • PokerStars PokerStars RewardsPokerStars eget loyalitetsprogram, hvor du kan veksle dine loyalitetspoint til lækre præmier.
 • bet365 2 mål foran – Tidlig udbetaling – Kommer dit hold foran med to mål i en fodboldkamp? Med ”Tidlig udbetaling” vinder du dit væddemål med det samme. Du skal altså ikke bekymre dig om vilde comebacks – din gevinst er allerede i hus.
 • Betfair Acca Edge – Med Acca Edge modtager du en af de mest konkurrencedygtige forsikringer på markedet. Her får du din tilbagebetaling i kontanter, og du modtager den med det samme. Acca Edge gælder på tværs af sportsgrene og allerede fra tripler og op. 

Hvad kendetegner et odds tilbud?

Et af de gennemgående karakteristika for odds kampagner og tilbud er, at de har en kort levetid. Ofte vil odds kampagner og tilbud kun være tilgængelige i få uger – af og til kortere tid endnu, før de udløber.

Det kan der være mange grunde til. Det kan være, at bookmakeren forsøger at skabe noget hype her og nu.

Det kan være, at deres odds tilbud er bundet op på en specifik begivenhed. Eller måske forsøger de at lokke dig væk fra en konkurrent. 

Uanset hvad grundene kan være, så er facit det samme for dig: Du skal som regel slå hurtigt til, når du falder over et fristende bookmaker tilbud.

Typer af velkomsttilbud til nye kunder

Odds kampagner og tilbud kan altså komme i mange afskygninger. Med velkomstbonusser er listen som regel ikke så lang.

Typisk tilbyder bookmakere nye spillere en bonus, hvis de foretager et indskud. Denne bonus får spilleren så enten som kontant bonus eller som freebet. 

Og betegnelsen “freebet” er altså lidt søgt. For i langt de fleste tilfælde skal du foretage et indskud for at modtage dit freebet.

Og så er det jo begrænset, hvor “free” det i virkeligheden er.

Disse bookmakere har en indbetalingsbonus til nye kunder

Her er nogle af de største bookmakere, som tilbyder en indbetalingsbonus til nye kunder.

Disse bettingsider giver dig et ekstra bet i velkomstbonus

Og her er nogle af de største bookmakere, som tilbyder ekstra bets til nye kunder.

Hvorfor tilbyder bookmakerne odds kampagner

Fordi, du er så skøn! Nej, det er du sikkert. Men bookmakerne tilbyder selvfølgelig odds kampagner og odds tilbud for at få dig til at blive hængende i stedet for at skifte til en konkurrent.

Af samme grund tilbød de dig sikkert en velkomstbonus, da du i første omgang oprettede din konto.

Husk at læse regler og vilkår for dine betting kampagner

Det er altid vigtigt at læse regler og vilkår, før du tager imod et betting tilbud.

Typisk vil der være regler om omsætningskrav, indsatslofter, bonusudløb, begrænsninger på at tage imod andre bonusser, krav til hvilke væddemål, der tæller, og meget mere.

Sørg for at have styr på reglerne. Har du ikke det, kan det i værste fald koste dig din bonus.

Odds tilbud FAQ

Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål til betting kampagner og odds tilbud.

Kan jeg modtage odds tilbud som eksisterende kunde?

Det vil ofte afhænge af den specifikke bookmaker. Læs regler og vilkår og spørg deres kundeservice, hvis du er i tvivl.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg siger ja til et betting tilbud?

Sørg for at læse deres regler og vilkår grundigt, før du takker ja til odds kampagner og tilbud. Og er du i tvivl om noget af det, du læser? Så spørg kundeservice!

Er det en god ide at benytte bookmakernes kampagner og tilbud?

Som udgangspunkt er det en god idé at benytte dig af bookmaker kampagner og betting kampagner rekreativt.

Det er ikke alle bookmaker kampagner, der er lige attraktive, når man læser det med småt. Men rigtig mange bookmaker kampagner er ganske fornuftige tilbud, som der ikke er grund til at gå glip af, hvis du alligevel hygger dig med at spille.

Læs regler og vilkår nøje for en bonus, før du blindt takker ja. Og vær obs på, at du ikke pludselig spiller for markant mere end normalt, fordi du skal spille en masse odds kampagner og tilbud fri til højre og venstre. 

Kan du gøre dette, så er der god fornuft i at takke ja til de bookmaker kampagner, som du finder attraktive!

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening