Ugentlige odds tips

På denne side kan du løbende finde vores odds tips. Vi leverer 3-4 tips på ugentlig basis når vi finder spil der har værdi og du kan løbende tjekke ind på siden for at bruge vores spilforslag.

Som udgangspunkt staker vi 100 kroner per spil, medmindre andet er angivet. Du kan se vores løbende resultater nedenfor, men følger du vores spiltips er det på eget ansvar. Husk at spil ansvarligt.

Seneste odds tips

⚽ Trabzonspor – Kayserispor | Søndag 3.12

SpilOddsSpil her
Over 2.5 mål i kampen1.7
Odds fra 30.11.2023. Husk at odds kan ændre sig løbende.

⚽ Feyenoord – PSV | Søndag 3.12 

Spil Odds Spil hér
Over 2.5 mål i kampen 1.67
Odds fra 29.11.2023. Husk at odds kan ændre sig løbende.

Resultater

Dato Kamp Spil Odds Vundet / Tabt Regnskab
29.11 Sevilla – PSV Over 2.5 mål i kampen 1.82 +82 +169
11.11 Rayo Vallecano – Girona Over 2.5 mål i kampen 1.87 +87 +87

Hvilke odds tips kan vi tilbyde?

Vores eksperter har hovedfokus på over / under væddemål, og i særdeleshed over 2.5 mål. Fordelen ved disse spil er, at dit spil kan være lukket lang tid før kampen bliver fløjtet af.

Finder vi værdi i 1,X,2 markedet eller andre markeder, vil du også kunne se odds tips til disse spil.

Odds tips

Fodbold tips til Over 2.5 mål 

Når du spiller på over 2.5 mål, er det enormt vigtigt at begge hold er målglade. Vi kan aldrig forlade os på at ét af holdene skal gøre arbejdet mod et defensivt hold. 

Vi skal have to hold der kan score og vil frem ad banen. Dette udsagn er bakket op ad det faktum at lige omkring 80% af de kampe der går over 2.5 mål, altså har 3 eller flere mål, har et BTS slutresultat, hvor begge hold har scoret. 

Når du kigger på vores spilforslag, bliver det herfor vigtigt, at du vurderer, specielt om under doggen i kampen kan putte bolden i nettet.

Hvordan skal jeg bruge jeres spilforslag? 

Det er altid en god ide at lave sin egen vurdering af et odds tips, så du ved, at du selv kan stå inde for væddemålet.

Kig statistikken igennem for kampen(e) og find ud af om du synes at vores chancevurdering er korrekt.

Alt i alt er det godt at bruge spiltips til inspiration for ens egne vurderinger. 

Hvad kan jeg vinde med jeres spiltips? 

Vi kan ikke garantere at du vinder med vores ekspert odds, men vi kan gøre chancen for at vinde betydeligt større, ved at lave vores research ordentligt. 

Vores odds eksperter har mange års erfaring indenfor betting og odds og er derfor i stand til hurtigere at finde frem til de kampe der har god værdi for et givent spil.

Betting er et long term game, hvor vi forhåbentligt har en edge på den lange bane mellem vindene og tabene bets.

Hvad er en odds ekspert? 

En odds ekspert er en som har brugt en masse tid på at lære forskellige parametre indenfor betting at kende. Odds experten har måske specialiseret sig indenfor et en given spiltype.

Yderligere er kendetegnet ved odds eksperter, at de har en god forståelse for betvalue og matematiske principper. Du kan læse mere om betvalue i vores artikel om emnet.

Odds på de populære ligaer i Danmark og udlandet

På Sportbonuskode.dk holder v i selvfølgeligt også skarpt øje med de mest populære ligaer som Superligaen, Premier League og Champions League. Vi opdaterer løbende vores artikler om ligaerne , hvor vi har fokus på vinder- og topscorer odds.

Læs mere om de enkelte ligaer, ved at klikke på linksene nedenfor:

Online odds 

Du kan finde et hav af online odds og spiltips på nettet. Hold øje med hjemmesiden i noget tid, for at se om du synes, at odds eksperten på den givne side har nogle gode argumenter og faktisk vinder sine bets, – flere gange end han taber.

I næste afsnit kan du læse mere om, hvad det kræver at vinde på den lange bane med sine odds tips.

spilforslag og ekspert råd

Gode råd til odds fiduser og ekspertråd 

Fodbold er generelt en lavt scorende sport og derfor kan et resultat hurtigt tippe til den forkerte side.

En lille fejl og dit favorithold er bagud og skal nu score 2 for at vinde kampen.

På baggrund af ovenstående, kan det være svært at skabe profit med sine odds tips. Man skal både være kløgtigt og særdeles tålmodig, for at vinde.

Det siger sig selv, at hvis du spiller på fodbold odds, fordi du skal have et “kick”, at du helt automatisk kommer til at trykke på odds knappen hos din bookmaker, når du egentligt godt ved, at du skulle have ladet være.

Odds tips test 

Ville du kunne lade være med at spille på odds tips i en uge? Markedet kan ikke forceres og nogle gange tilbyder odds markedet bare ingen favorable odds. Er du i stand til at vente med at bette til du får det rigtige odds tilbud?

En fordel ved at følge med uden at trykke på knappen er, at du har et meget bedre objektiv til at følge og vurdere kampene og forbedre din tilgang til din betting. Et objektiv der normalt fuldstændigt ryger, når du har, eller er ved at placere dine odds tips.

Afsæt en betting bank til dine odds tips 

Det er en rigtig god ide at skille sin private økonomi fra sin betting.

Afsæt et beløb som du er komfortabel med og spil for små beløb, indtil du kan se at du er i profit over et givent stykke tid.

Brug forskellige bookmakere til dine eksperttips 

Bookmakerne konkurrerer om at have de bedste odds, så det er virkeligt værd at lede efter de højeste odds på markedet. 

Giv dig selv muligheden for at kunne placere spil hos flere forskellige bookmakere, så du kan tage det bedste markedet har at tilbyde. 

På den lange bane gør det en enorm forskel, om du oddser til odds 2.0 eller 2.1.

Eksterne ressourcer

Skal du tjekke fodbold statistikker kan vi anbefale følgende sites:

Odds tips FAQ

Nedenfor, kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål om odds tips.

✅ Hvor finder jeg de bedste odds tips?

Du kan finde et hav af odds tips på nettet. Start med at læse vores artikel hér og blive klogere på, hvor du kan få de bedste odds tips.

✅ Kan jeg vinde med online odds tips?

Sørg altid for at stille spørgsmålstegn ved online odds og gennemgå statistikken, så du ved, at du selv kan stå bag dit væddemål.

✅ Hvad er en odds ekspert?

En odds ekspert er typisk en person, der kender sine odds markeder rigtigt godt og har styr på både det matematiske og mentale aspekt af betting.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening