Sådan Oddser Du På Tennis

Sådan oddser du på tennis. Få gode tips til betting på tennis og se, hvad du skal holde øje med, når du better på tennis. Vi guider gennemgår de mest populære odds markeder til tennis. Læs med og få finpudset din serv, når du better på tennis!

sådan oddser du på tennis
Sådan oddser du på tennis. Holger Rune uddeler tæsk. Foto – si.robi CC-SA 2.0

Sådan oddser du på tennis: populære markeder

Inden vi dykker ned i tips og tricks, når du better på tennis, så lad os tage et kig på nogle af de mest populære tennis markeder, du kan spille på.

1X2

Det er stadig det ældste væddemål, vi kender til, nemlig: hvem vinder? Og inden for tennis er 1X2 også stadig det, som folk hyppigst spiller på. Her gælder det om at spotte vinderen af en tenniskamp – du kan selvfølgelig også spille på uafgjort. Det er dog noget af en sjældenhed inden for tennis.

Med denne type tennis væddemål placerer du dit væddemål, før kampen går i gang.

Handicap

Mange benytter sig også af handicap væddemål, når de leder efter gode tennis odds. Med handicap odds indfører man en hypotetisk fordel/ulempe til den ene af spillerne. Dette handicap udgør så udgangspunktet for ens specifikke tennis kupon.

Et eksempel kan være, at Holger Rune møder en meget lavere seedet modstander. Holger Rune er altså storfavorit, og du er overbevist om, at han vinder. På grund af hans store favoritværdighed får du dog også tilbudt meget lave tennis odds på en sejr til danskeren. Når du better på tennis, vil du selvfølgelig helst spille på udfald, hvor det kan mærkes, når du vinder.

For at øge dine odds kan du derfor vælge at satse på Holger Rune til at vinde med handicap -2,5 partier. Det vil sige, at Holger Rune skal vinde med mindst tre partier for, at væddemålet går hjem. Gør han det, scorer du til gengæld et højere odds på din kupon.

Du kan også spille handicap væddemål i tennis med sæt i stedet for partier. Og du kan selvfølgelig også spille med modsat fortegn, altså gå med eksempelvis en underdog, som starter med et handicap i +, hvis du tror, han maksimalt vil lide et snævert nederlag.

Læs også om Holger Rune kampprogram.

Total antal point/sæt

Du kan også spille på, om der kommer over/under et vist antal sæt eller partier i en kamp. En tenniskamp består som udgangspunkt af 3 eller 5 sæt.

Hvis du eksempelvis tror, at en spiller kommer til at gøre hurtig proces med sin modstander, kan du spille på, at der bliver spillet under et vist antal sæt. Det kan være, fordi du ikke tror, modstanderen kommer til at vinde et eneste sæt. Det samme gælder for partier.

Også her kan der også være tilfælde, hvor du kan gå med det modsatte, nemlig at spille på mange sæt og partier, hvis du forventer en maratondyst.

Tennis live betting

Når du better på tennis, kan du også gøre det som live betting, altså spille mens kampen foregår i modsætning til et klassisk 1X2 væddemål.

Live betting er generelt blevet meget populært, også inden for tennis. Nogle foretrækker live betting, fordi det giver ekstra krydderi til en sportsbegivenhed. Andre finder det nemmere at analysere på og dermed forudsige et udfald af en kamp, hvis de selv ser den udfolde sig.

Det skal dog siges, at nogle undersøgelser har vist, at live betting kan være en ulempe for spillere. Nogle har nemlig en tendens til at ignorere den research og viden, de ligger inde med, og i stedet gå for meget med deres mavefornemmelse, hvis de spiller på en kamp, mens de ser den live.

Vinderspil

Du kan også køre med de mere langsigtede væddemål, når du better på tennis. Det kan være, hvem du tror vinder en specifik turnering. Her er der også en række underkategorier, du kan dykke ned i.

Her kan du eksempelvis spille på, hvor langt – eller kort – en spiller klarer sig i en given turnering. Det kan være som en head-to-head (H2H), hvor du udvælger to spillere og eksempelvis satser på, hvem af dem der når længst.

Der findes også en lang række specials under disse mere langsigtede former for væddemål. Du kan eksempelvis spille på, at en given spiller vinder en Grand Slam i løbet af en sæson. Bookmakerne har som regel rigeligt med spændende tennis odds forslag klar, så kun fantasien sætter grænser.

Sådan oddser du på tennis: på med læsebrillerne!

Sådan oddser du på tennis med succes: du skal være forberedt! Som med al anden sportsbetting er marginalerne små, når du better på tennis.

Et utal af faktorer kan spille ind på kampens endelige resultat, og der er meget, du skal tage højde for. Her er nogle af de ting, som er absolut nødvendige at have styr på, når du better på tennis.

Indbyrdes statistik og form

Form og indbyrdes statistik er altafgørende inden for betting på tennis. Og det kan man selvfølgelig sige, at det er i mange sportsgrene. I mange holdsportsgrene kan man også ofte spotte mønstre mellem forskellige hold.

Der kan være en lilleput, som gang på gang formår at drille det større hold, som ellers på papiret har langt større kvalitet. Eller rivalopgøret, som har sit helt eget liv, uanset hvordan holdene ellers klarer sig. Så det er ikke unikt for tennis.

Alligevel er dette ofte særligt udtalt i individuelle sportsgrene som eksempelvis tennis. Her kan en spillers spillestil være den sande kryptonit for modstanderen, hvis denne ikke kan finde et modsvar. Det samme kan siges om en spillers form, som i højere grad kan være udslagsgivende, fordi der ikke er andre til at trække læsset.

Derfor skal du selvfølgelig have styr på spillernes indbyrdes statistik og også gerne have sat dig lidt mere detaljeret ind i tidligere møder. Du skal også kende spillernes nuværende form og have en idé om deres helbred. Er der småskavanker? Har den ene rejst langt lige op til kampen? Den slags faktorer kan spille en stor rolle.

Kend underlaget og dets rolle

Noget, der er særegent inden for betting på tennis, er, at underlaget spiller en enorm rolle. Kampene kan blive afviklet på grus, græs, ler og hardcourt, og alle spillere har underlag, som de kan lide, og underlag, som de ikke kan lide.

Så få styr på, på hvilket underlag kampen afvikles, og hvordan spillerne normalt befinder sig på det pågældende underlag.

Fokusér på få markeder og shop efter tennis odds

Husk, at du er oppe mod bookmakere, som har massiv viden om al sport, som de udbyder.

Derfor kan det være en idé at koncentrere betting på tennis til få specifikke markeder eller på få udvalgte spillere. På den måde har du større mulighed for at indhente lige så megen viden som bookmakerne.

Derudover er det en god idé at shoppe efter de bedste odds. Så vi anbefaler, at du har betting konti hos mere end én bookmaker.

Sådan oddser du på tennis: opsummering

Det var, hvad vi havde valgt at bringe i denne sådan oddser du på tennis artikel. Vi håber, du har fået inspiration til tennis markeder, du kan spille på, og måske et tip eller to til betting på tennis.

Som al anden sportsbetting tager det lang tid at lære tennis markedet at kende, så man kan skelne de gode tennis odds fra de mindre gode. Men vi håber, du er kommet lidt nærmere med dette kig på tennis odds markedet.

Husk altid at lave din research grundigt, før du spiller, og husk også at spille ansvarligt!

Held og lykke med kuponen!

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening