Tidligere Man United-stjerne hylder Eriksen: Tilbyder mere end Mount

Sportbonuskode talte med Paul Parker, der tørnede ud som højre back tilbage i 90´erne under Sir Alex Ferguson, hvor han havde en stor andel i mesterskaber og en FA Cup.

Yderligere spillede han for England under VM 1990. Vi talte om Christian Eriksen, og hvordan ankomsten af ​​Mason Mount kommer til at påvirke hans situation i Manchester United.

Paul Parker om Eriksen vs. Mount
Creator: André Zahn 
Copyright: Attribution-Sharealike 2.0 Germany

Paul Parker:

“Det er interessant med Christian Eriksen, for hvis vi ser på de ting, han er god til, er han den bedste spiller i truppen. Han er den bedste spiller i forhold til at fastholde bolden, at være playmaker, og hans vision er ude af denne verden.”

“Du kan ikke sammenligne ham og Mason Mount, fordi de er to forskellige spillere. Jeg har sagt det flere gange før, jeg ved ikke, hvad Mason Mounts bedste position er, og jeg ved ikke, hvad han kan bidrage med, hvilket er sindssygt for at være ærlig, for jeg har set ham uge ind og uge ud i mange år nu.”

“Jeg siger ikke, at Mason Mount er en dårlig spiller, men han har ting at bevise efter nogle dårlige sæsoner i Chelsea.”

“Men vi må vente og se, om Christian Eriksen kommer i startelleveren. Jeg synes, han er god nok til at spille, og jeg synes stadig, at den bedste midtbane er med Casemiro, Christian Eriksen og Bruno Fernandes. Det er den ideelle midtbane for mig.”

“Eriksen faldt lidt i niveau mod slutningen af ​​sidste sæson, og folk sagde, at han så træt ud, og han er for gammel. Hvad alle tænkte, men var bange for at sige, var, at han var træt på grund af det, der skete med ham ved EM mod Finland.”

“Det er, hvad folk tror, ​​men sandheden er, at han bare havde et par dårlige kampe. Han er stadig en spiller af højeste kvalitet.”

“Grunden til, at hans niveau faldt, var på grund af skader til midterforsvarene, og han blev usikker, da de ikke dækkede for ham. Hvem ville ikke være det? Han er menneskelig, det er hvad han er, men folk skal slet ikke være bekymrede for ham.”

“Med Mason Mounts ankomst kan Manchester United justere lidt mere fra kamp til kamp, ​​og begge spillere vil spille meget i denne sæson, men sandheden er, at Christian Eriksen er den bedst mulige spiller at have på sit hold, hvis du forventer at dominere mod modstanderen.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening