Top 15 sjoveste betting-reklamer

Det må være en fornøjelse at arbejde med marketing hos de bedste betting sider i Danmark. Forestil dig, det enorme budget du har til at reklamere for dit brand! Vi tror, at det største problem er at beslutte, hvilken idé man skal vælge. For hvis der ikke er nogen grænse, så kan fantasien nemt løbe løbsk.

De bedste TV bookmaker reklamer

Vi har samlet alle vores favorit betting reklamer fra TV, og derefter har vi fundet flere reklamer online. Vi fandt mange reklamer, så vi kunne skabe den bedste liste. Alle reklamer har vi sorteret fra de sjoveste til de mindst sjove, og nu har vi resultaterne. Vi præsenterer top 15 sjoveste bookmaker reklamer.

Vi gør også opmærksom på, at nogle af reklamerne var for kontroversielle til at blive vist på TV. Så hvis du kan lide forbudte reklamer, så skal du være særlig opmærksom på vores top 3!

15. Expekt – Be like Uncle Joe

Vi kan godt lide reklamen fra Expekt, fordi den har en historie. Det handler om en ung dreng, der ønsker at være ligesom sin rollemodel, hvis forudsigelser altid er rigtige. Han mestrer gambling og vinder væddemål, men vigtigst af alt vinder han pigen. Reklamen fik plads på listen på grund af linjen: “I bet she is a faker”.

14. bet-at-home – “Life is a game”

Hvis du tror, at præster og nonner skal være beskedne hele tiden, så modbeviser bet-at-home dig. Med en uventet drejning kommer deres reklame med et sjovt resultat og et klart budskab – livet er et spil. Reklamen er morsom, og derfor kommer denne video fra bet-at-home ind på vores 14.-plads.

13. Betsson – Premier League

Lad os forlade den engelsktalende verden et kort sekund og tage til Sverige for at få en lektion i, hvordan mænd ikke sætter pris på kvinder og deres viden om sport. Bettson forsøger at fremme væddemål på Premier League ved at lade selveste John Arne Riise vædde med en pige om, hvem der kender mest til fodbold.

12. betsafe – There are no stupid bets

Den næste video handler om at gøre, hvad end man behøver for at vinde. En lille misforståelse kan føre til stor underholdning. Beskeden er klar – betsafe tager deres job seriøst og respekterer alle kunder og deres væddemål.

11. Winner: en ægte vinder

Reklamen her er ikke produceret af den populære bookmaker Winner Sports, men derimod af en bookmaker ved samme navn med base i Israel. Som navnet antyder, handler det for dem om at vinde, og de regner med, at alle deres kunder føler sig som vindere og finder deres konkurrence-gen frem, når de placerer væddemål. Reklamen er plat, men samtidig temmelig morsom.

10. Norsk Tipping: Spil med følelserne

Det, vi godt kan lide ved nordmænd, er, at de ikke tager alting så seriøst, heller ikke når det kommer til sports betting. De påstår, at betting er bedre, når du har følelserne involveret.

Reklamen er dog så fængende, at man bliver nødt til at se den til slutningen, hvor det hele går op i en højere enhed.

9. Betfair – Bowling

Har du nogensinde tænkt på, hvad der sker, hvis du kombinerer to sportsgrene? Tennis og svømning? Hockey og basketball? Cricket og skihop? Det lyder altsammen lidt usandsynligt. Men hvad siger du til en reklame, hvor Betfair har inviteret Manchester United spillerne ind på bowlingbanen?

8. Ladrokes – Game on! T. Crudeli

I dagens Danmark kan alle med YouTube og en smartphone blive stjerner for en kort stund. Du husker måske en meget entusiatisk italiensk kommentator ved navn Tiziano Crudeli. Han blev pludselig meget populær på grund af sine følelsesmæssige reaktioner på hans favoritholds resultater.

Kender du ham ikke? Så lær ham at kende i videoen her.

Ladbrokes besluttede at udnytte Crudelis popularitet, og derfor hyrede de ham til en sjov reklame, der promoverer deres sports betting app.

7. Ladbrokes – Game on! T. Crudeli II

Når man har succes med en reklamefigur, kan man lige så godt malke koen. Derfor brugte de entusiatiske Tiziano Crudeli endnu en gang. Men hvorfor begrænse sig til en kendis? Det er ikke Ladbrokes stil, så de tog den tidligere engelske fodboldstjerne Chris Kamara med i reklamen.

6. Ladbrokes – The Believer

Det kan være vanskeligt at gentage succesen efter en populær reklamefilm, men vi mener, at Ladbrokes har formået det. I reklamerne efter den skøre italienske kommentator præsenterer Ladbrokes fem betting personligheder – og de rammer plet. Der er “The Professor”, “Gut Truster”, “Generous John”, “Mr Brightside” og denne fyr, “the believer”:

5. bet-at-home – Life is a game: Zidane

Som lovet, vender vi tilbage til bet-at-home. Hvis du synes, at anti-fair play holdningen fra nonnen var sjov, så vil du elske denne Zidane episode fra kontoret. Du behøver nok ikke at blive mindet om situationen fra 2006, men hvis du vil have den genopfrisket, før du ser reklamen, så er den her:

Og her er så reklamen fra bet-at-home.

4. Pro Line – Because anything can happen

Vi beklager den dårlige kvalitet, men reklamen har fortjent en fjerdeplads på vores top 15. Den canadiske bookmaker Pro Line viser på en morsom måde, at alt kan ske i sport. En flok maskuline fyre skal spille fodbold, men kampen bliver en smule doven. Hvorfor? Se det selv i reklamen herunder.

3. Paddy Power – Blind football

Du har måske bemærket, at Paddy Power endnu ikke har været på vores liste. De producerer ofte omdiskuterede og nogle vil mene sjove reklamer. Vi synes, at to af deres reklamer er så morsomme, at de har vundet de næste to pladser på listen. Vi starter med den mest “uskyldige” reklame:

2. Paddy Power – Bets in pockets (Banned)

Den anden Paddy Power reklame, som fortjener andenpladsen på listen, var for ekstrem til at blive sendt på britisk TV. Reklamen var for kontroversiel og blev bandlyst, men heldigvis har vi YouTube!

1. Unibet – You can always play along

Der var stor uenighed om, hvilken reklame der fortjente listens første- og andenplads. Men der kan kun være en vinder, og Unibet trak det længste strå.

Den sjoveste reklame for en bookmaker viste sig at være en, som alle kan relatere til på tværs af kulturer. Faktisk har Unibet i Holland skabt en reklame, der er sjov i hele verden!


Ikke kun reklamer

Vi håber, at du havde det lige så sjovt med at se reklamerne, som vi havde, da vi fandt dem. Vi vil dog gøre opmærksom på, at du ikke udelukkende skal vælge en bookmaker ud fra deres reklamer. Der er mange andre aspekter, og derfor har vi anmeldt de fleste bookmakere på det danske marked. Du kan se alle anmeldelser i menuen til venstre.

Mangler du de danske reklamer på listen? Vi har lavet denne Top 15 på tværs af alle sprog, men vi lover, at du kan se frem til en liste med de bedste danske reklamer.

Gå til toppen

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening