VM odds tips – Bet på VM 2022

VM i fodbold er på trapperne – en fremragende lejlighed til at give sig i kast med lidt spændende betting. I denne artikel gennemgår vi VM odds tips på Danmarks kampe og en lang række andre VM betting tips.

Vores VM odds tips

Herunder kan du se vores VM odds tips til puljekampene til VM. Vi har brugt odds fra Bet365 som tilbyder en lang række spilmarkeder på VM 2022. Du kan gå til Bet365 ved a trykke på de røde knapper ud for hvert spil.

VM 2022 betting tipsOdds
Bet365 logo
Tirs 29.11: Holland – Qatar
Holland vinder -1.5 Asian Handicap
Odds: 1.90
Ons 30.11: Australien – DanmarkOver 2.5 mål
Odds: 1.90
Frankrig + Brasilien
Vinder begge deres pulje double
Odds: 1.90
Danmark + KroatienGår begge videre fra deres gruppe
Odds: 1.92
Senegal
Går videre fra deres gruppe
Odds: 1.90
Schweiz
Går videre fra deres gruppe
Odds: 1.90
Tyskland
Når til kvartfinalen
Odds: 1.83
Odds er fra bet365 d. 17.11.2022. Husk at odds kan ændre sig løbende. *Bet365 vilkår: Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår. Bonuskoden MAXDK kan benyttes i løbet af registrering, men ændrer ikke beløbet på nogen måde. ROFUS.nu StopSpillet | Spil ansvarligt.

Odds og spilforslag på Danmarks puljekampe til VM 2022

I dette afsnit tager vi et kig på nogle af de Danmark VM odds, man kan give sig i kast med. Vi er dykket ned i statistikken under Kasper Hjulmands ledelse, siden han tog over for Danmark i september 2020.

Siden da er det blevet til 33 opgør for Danmark med 22 sejre, 2 uafgjorte og 9 nederlag til følge. Målscoren lyder på 71-27. Det efterlader os med en sejrsprocent på 66,66%, hvilket er virkelig stærkt.
Danmark under Hjulmand scorer i gennemsnit 2,15 mål pr. kamp og indkasserer i snit 0,82 mål pr. kamp. I alt scores der således knap 3 mål pr. kamp, Danmark spiller.

19 kampe er endt med over 2½ mål, mens 14 er endt med under 2½ mål, og Danmark har holdt nullet i 17 ud af 33 kampe, altså lige præcis over halvdelen, hvilket også vidner om et højt defensivt niveau.

Vi er også dykket lidt dybere og har kigget på, hvem Danmark har spillet imod. 12 af de 33 kampe er blevet spillet mod hold i top 15 på FIFA’s verdensrangliste med 3 sejre, 2 uafgjorte og 7 nederlag til følge. I disse opgør har vi kun holdt nullet tre gange og scoret 13 gange.

21 af kampene er blevet spillet mod hold uden for top 15 på ranglisten. Her er det blevet til 19 sejre og 2 nederlag, og vi har scoret 58 mål (2,76 pr. kamp). I disse kampe har vi holdt nullet 14 gange eller 66,6% af tiden.

Udtræk af data:

Ud fra de data kan vi altså konkludere, at:

  • Danmarks kampe ender ofte (57,47%) med over 2½ scorede mål.
  • Det kniber med at vinde mod tophold, og det kniber med at score (1,08 mål pr. kamp).
  • Til gengæld vinder vi langt størstedelen af de kampe, hvor vi er favorit (90,90%)
  • Vi holder ofte nullet mod mindre hold og scorer flittigt imod dem.

På den baggrund foreslår vi følgende bud på Danmark VM odds:

Spilforslag på Danmarks kampe
Danmark-Tunesien over 2½ mål 2.06
Danmark til at holde nullet mod Tunesien 1.78
Danmark kvalificerer sig 1.33
Odds er fra Unibet d. 11.11.2022 Husk at odds kan ændre sig løbende.

Andre brandvarme odds tips til VM

Vi har gennemgået statistikkerne i øst og vest. Og på den baggrund har vi fundet tre hotte VM odds tips til dig.

🔥VM tips 1: Frankrig får flest gule kort

Frankrig er blandt favoritterne til at vinde VM og forventes at gå langt i turneringen. Dette er en af grundene til det næste af vores VM betting tips, nemlig at Les Bleus får flest advarsler. I tre af de seneste 6 EM- og VM-slutrunder er Frankrig endt i top 5 med flest gule og/eller røde kort.

Italien er som regel VM topscorer i denne disciplin, men da de ikke er med i VM 2022, peger vi i stedet på dette væddemål som et af vores VM betting tips.

🔥VM tips 2: Danmark vinder over både Tunesien og Australien

Det næste af vores tips til VM går på, at Danmark både slår Tunesien og Australien. Begge ligger omkring nummer 40 på verdensranglisten, og mod mindre hold har Hjulmand en flot rekord. Ud af 21 kampe mod lavere rangerende hold på verdensranglisten har Hjulmand vundet 19 og tabt 2.

Med en imponerende sejrsprocent på over 90, vurderer vi altså, at denne double er en af de VM 2022 betting tips, hvor man kan få en fin pris i forhold til vinderchancerne.

🔥VM tips 3: Neymar laver flest assists til odds 12,00

Der er megen fokus på Neymars evner som målscorer. Og med 8 mål i Brasiliens VM-kvalifikation blev han da også deres topscorer. Men hvad der er mindre fokus på er, at han også blev nummer 1 for brasilianerne på assistlisten, hvor han leverede lige så mange assists som mål.

Samtidig forventes Brasilien at gå langt i turneringen. Derfor mener vi, at odds 12,00 på Neymar som førende assistmager er et af de mere generøse VM odds tips.

VM odds tips

Vores brugeres VM tips

Nedenfor kan du se VM betting tips fra vores brugere.

Yield: 4.6%
Ghana vs Uruguay
World Cup Grp. H
02/12 16:00
Ghana +0.75 (AH)
Ghana og Uruguay skal mødes i den her kamp og jeg tror at der er gode muligheder for at vi får en tæt kamp her, så jeg forsøger mig her med et spil på +0,75 asian handicap til Ghana og det får vi...
Yield: 4.6%
Australia vs Denmark
World Cup Grp. D
30/11 16:00
Under 2.5 goals
Australien og Danmark skal mødes i den her kamp og til den her kamp vil jeg forsøge mig med et spil på at vi får under 2,5 mål og det får vi her i skrivende stund et fint odds 1.6 på. De to hold...
Yield: 4.6%
Serbia vs Switzerland
World Cup Grp. G
02/12 20:00
Both teams to score: no
Serbien og Schweiz skal mødes i den her kamp og jeg vil til den her kamp forsøge mig med et spil på at begge hold ikke scorer i den her kamp og det får vi et fint odds 1.98 på. Begge hold forsvarer...
Yield: 4.6%
South Korea vs Portugal
World Cup Grp. H
02/12 16:00
Both teams to score: yes
Sydkorea og Portugal skal mødes i den her kamp og jeg tror der vil være gode muligheder for at begge hold kommer på tavlen i den her kamp og det får vi her i skrivende stund et fint odds 2.11 på....
Yield: 4.6%
Japan vs Spain
World Cup Grp. E
01/12 20:00
Japan +1.50 (AH)
Japan og Spanien skal mødes i den her kamp og jeg forsøger mig til den her kamp med et spil på +1,5 asian handicap til Japan og det får vi et fint odds 1.93 på. Jeg tror at vi kan få en ret tæt...

VM odds tips – faldgruber

Nogle af de bedste betting tips VM kan byde på, er, hvad man ikke skal gøre. Så selvom vi i denne artikel også gerne har strøet om os med specifikke odds på VM i fodbold, får du her nogle mere generelle VM 2022 betting tips til udbredte fejl, som det er en god idé at undgå.

Spil ikke for tidligt

Det første af vores VM betting tips med udbredte fejl, som du skal undgå at lave, handler om at trykke på væddemålsknappen for tidligt. En del spillere har for vane at placere deres væddemål i (alt for) god tid inden, væddemålet afvikles.

Men tid er ofte lig med viden inden for betting. Jo tættere, man kommer på en begivenhed, jo flere informationer har man om skader, form, mental forfatning etc. Derfor er det ofte en god idé at vente med at placere et væddemål og i stedet bruge den ekstra tid på at få adgang til yderligere informationer.

Skulle du eksempelvis have spillet på Senegal til at klare sig godt ved VM, er du nok en smule fortvivlet nu, hvor han er ude med en skade.

Vær varsom med live-betting

Det næste af vores tips til VM kan man næsten sige handler om det modsatte af at bette for tidligt. Dette VM tips er nemlig en advarsel om at fare med lempe, når det gælder live betting.

En del spillere kan have en tendens til at føle sig mere trygge ved live betting end klassisk 1X2 eller andre spil, man skal foretage inden kampstart. Med live betting kan man nemlig opleve at få en bedre fornemmelse af kampens flow, om et hold er oppe i kadence etc. Men mange spillere overvurderer live betting netop fordi, de føler denne forbindelse.

Hvad disse spillere måske glemmer er, at bookmakerne altså også kan se kampene – og at de tilmed har adgang til store mængder data, som de kan analysere kampen ud fra. Derfor kan du nok føle, at du har fået mere viden siden kampstart. Men ofte vil bookmakeren have fået endnu mere viden.

Flere undersøgelser peger da også på, at live betting for mange spillere er en dårligere forretning end klassisk 1X2.

Undgå cash out

Det sidste af vores VM betting tips om faldgruber går på cash out. Med cash out kan man lukke et væddemål, inden det er afgjort. Det kan eksempelvis være, at du har spillet på hold X til at slå Y, hvor hold X får en mand udvist kort inde i kampen. Nu er din tiltro til bettet straks blevet mindre, så du vælger at sælge dit væddemål til et reduceret odds.

Cash out kan være en god idé i visse tilfælde. Men i langt de fleste tilfælde vil du blive tilbudt et odds, der er så meget ringere end sandsynligheden for, at dit bet holder, at det matematisk giver bedre mening ikke at gøre brug af denne funktion.

Det var det sidste af vores VM 2022 betting om fejl, du skal undgå at begå. Lad os så kigge på vores VM tips FAQ, hvor vi gennemgår de oftest stillede spørgsmål, når det kommer til tips til VM.

VM odds tips FAQ

Vi slutter vores VM odds tips artikel af med en FAQ, hvor du kan se nogle af de mest almindelige spørgsmål, når det gælder VM 2022 betting tips.

✅Hvad er populært at spille på til VM 2022?

Nogle af de mest populære VM odds tips er at spille på vinderen, topscoreren, gruppevindere og hold til at kvalificere sig til playoff ved VM.

✅Hvem er favoritter til at vinde VM 2022?

Brasilien, Frankrig og England er bookmakernes største favoritter til at vinde VM 2022.

Betting tips VM: Så er du klar til at spille til VM 2022

Vi håber, du er blevet en smule inspireret og forhåbentlig en hel del klogere af vores betting tips VM-forslag. Vi ønsker dig held og lykke med dine VM 2022 betting tips og husk at spille ansvarligt.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening