VM odds tips

Et VM i fodbold er ikke blot en stor sportslig begivenhed. Det er også en fremragende lejlighed til at give sig i kast med lidt spændende betting. I denne artikel gennemgår vi VM odds tips. Vi giver inspiration til populære VM betting markeder og præsenterer nogle af vores egne VM 2022 betting tips.

Vores VM odds tips

Herunder kan du se vores VM odds tips til puljekampene til VM. Senere i artiklen gennemgår vi nogle af vores tips til VM i lidt nøjere detaljer, men først altså et hurtigt overblik.Vi har brugt odds fra Bet365 som tilbyder en lang række spilmarkeder på VM 2022. Du kan gå til Bet365 ved a trykke på de røde knapper ud for hvert spil. Husk at spille ansvarligt.

Dato og kampVM 2022 betting tipsOdds
Mandag 21.11: England – IranEngland vinder kampen
(100 – 300 spil 1/4)
1.3
Tirsdag 22.11: Danmark – TunesienDanmark vinder kampen
(100 – 300 spil 2/4)
1.5
Sats hele puljen fra spil 1
Tirsdag 22.11: Frankrig – AustralienFrankrig vinder kampen
(100 – 300 spil 3/4)
1.2
Sats hele puljen fra spil 1 + 2
Tirs 23.11: Spanien – Costa RicaSpanien vinder kampen
(100 – 300 spil 4/4)
1.25
Sats hele puljen fra spil 1 + 2 + 3
Frankrig + Brasilien Vinder begge deres pulje double2.02
SenegalGår videre fra deres gruppe1.72
SchweizGår videre fra deres gruppe2.0
TysklandNår til kvartfinalen1.83
Odds er fra bet365 d. 27.6.2022. Husk at odds kan ændre sig løbende. *Bet365 vilkår: Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår. Bonuskoden MAXDK kan benyttes i løbet af registrering, men ændrer ikke beløbet på nogen måde. ROFUS.nu StopSpillet | Spil ansvarligt.

Andre odds tips til VM

Vi har gennemgået statistikkerne i øst og vest. Og på den baggrund har vi fundet tre hotte VM odds tips til dig.

🔥VM tips 1: Frankrig får flest gule kort

Frankrig er blandt favoritterne til at vinde VM og forventes at gå langt i turneringen. Dette er en af grundene til det næste af vores VM betting tips, nemlig at Les Bleus får flest advarsler. I tre af de seneste 6 EM- og VM-slutrunder er Frankrig endt i top 5 med flest gule og/eller røde kort.

Italien er som regel VM topscorer i denne disciplin, men da de ikke er med i VM 2022, peger vi i stedet på dette væddemål som et af vores VM betting tips.

🔥VM tips 2: Danmark vinder over både Tunesien og Australien

Det næste af vores tips til VM går på, at Danmark både slår Tunesien og Australien. Begge ligger omkring nummer 40 på verdensranglisten, og mod mindre hold har Hjulmand en flot rekord. Ud af 21 kampe mod lavere rangerende hold på verdensranglisten har Hjulmand vundet 19 og tabt 2.

Med en imponerende sejrsprocent på over 90, vurderer vi altså, at denne double er en af de VM 2022 betting tips, hvor man kan få en fin pris i forhold til vinderchancerne.

🔥VM tips 3: Neymar laver flest assists til odds 12,00

Der er megen fokus på Neymars evner som målscorer. Og med 8 mål i Brasiliens VM-kvalifikation blev han da også deres topscorer. Men hvad der er mindre fokus på er, at han også blev nummer 1 for brasilianerne på assistlisten, hvor han leverede lige så mange assists som mål.

Samtidig forventes Brasilien at gå langt i turneringen. Derfor mener vi, at odds 12,00 på Neymar som førende assistmager er et af de mere generøse VM odds tips.

VM odds tips

Vores brugeres EM tips

Nedenfor kan du se VM betting tips fra vores brugere.

Yield: 4.38%
Denmark vs Tunisia
World Cup Grp. D
22/11 14:00
Denmark -1.00 (AH)
Så er det blevet tid til VM og i denne her kamp skal Danmark og Tunesien mødes. Til denne her kamp vil jeg foreslå at spille -1 asian handicap til Danmark og det får vi et flot odds 1.88 på her i...
Yield: 5.83%
Qatar vs Senegal
World Cup Grp. A
25/11 14:00
Senegal to win
Senegal comes with 3 wins in last 5 games they played, last match they won 0-1 against Rwanda. Qatar is coming with 2 wins in the last 5 games, last game they draw 0-0 against Slovenia. Senegal are in...
Yield: -1.79%
Brazil vs Serbia
World Cup Grp. G
24/11 20:00
Brazil to win
Brazil v Serbia betting tips on 24 / 11 / 22 , Brazil has an easy group in this world cup , having failed to reach the final in their last 3 attempts , this year I expect the Samba boys to perform much...
Yield: -1.79%
USA vs Wales
World Cup Grp. B
21/11 20:00
Wales to win or draw
USA v Wales betting tips on 21 / 11 / 22 , Wales made history for enter into the World Cup for the first time , with Gareth Bale revive his fitness for playing in the MLS , I expect he lead Wales at least...
Yield: -1.79%
Qatar vs Ecuador
World Cup Grp. A
20/11 17:00
Qatar to win or draw
Qatar v Ecuador betting tips on 21 / 11 / 2022 , first time in history that the host of the world cup not kick off as the first game , the host is clever enough to start at 7pm in Qatar time to allow less...

VM odds tips – faldgruber

Nogle af de bedste betting tips VM kan byde på, er, hvad man ikke skal gøre. Så selvom vi i denne artikel også gerne har strøet om os med specifikke VM 2022 odds, får du her nogle mere generelle VM 2022 betting tips til udbredte fejl, som det er en god idé at undgå.

Spil ikke for tidligt

Det første af vores VM betting tips med udbredte fejl, som du skal undgå at lave, handler om at trykke på væddemålsknappen for tidligt. En del spillere har for vane at placere deres væddemål i (alt for) god tid inden, væddemålet afvikles.

Men tid er ofte lig med viden inden for betting. Jo tættere, man kommer på en begivenhed, jo flere informationer har man om skader, form, mental forfatning etc. Derfor er det ofte en god idé at vente med at placere et væddemål og i stedet bruge den ekstra tid på at få adgang til yderligere informationer.

Det er trods alt træls at ende i en situation, hvor du spiller på Harry Kane til at blive EM topscorer for så et par uger før turneringsstart at erfare, at han er rendt ind i en grim skade.

Vær varsom med live-betting

Det næste af vores tips til VM kan man næsten sige handler om det modsatte af at bette for tidligt. Dette VM tips er nemlig en advarsel om at fare med lempe, når det gælder live betting.

En del spillere kan have en tendens til at føle sig mere trygge ved live betting end klassisk 1X2 eller andre spil, man skal foretage inden kampstart. Med live betting kan man nemlig opleve at få en bedre fornemmelse af kampens flow, om et hold er oppe i kadence etc. Men mange spillere overvurderer live betting netop fordi, de føler denne forbindelse.

Hvad disse spillere måske glemmer er, at bookmakerne altså også kan se kampene – og at de tilmed har adgang til store mængder data, som de kan analysere kampen ud fra. Derfor kan du nok føle, at du har fået mere viden siden kampstart. Men ofte vil bookmakeren have fået endnu mere viden.

Flere undersøgelser peger da også på, at live betting for mange spillere er en dårligere forretning end klassisk 1X2.

Undgå cash out

Det sidste af vores VM betting tips om faldgruber går på cash out. Med cash out kan man lukke et væddemål, inden det er afgjort. Det kan eksempelvis være, at du har spillet på hold X til at slå Y, hvor hold X får en mand udvist kort inde i kampen. Nu er din tiltro til bettet straks blevet mindre, så du vælger at sælge dit væddemål til et reduceret odds.

Cash out kan være en god idé i visse tilfælde. Men i langt de fleste tilfælde vil du blive tilbudt et odds, der er så meget ringere end sandsynligheden for, at dit bet holder, at det matematisk giver bedre mening ikke at gøre brug af denne funktion.

Det var det sidste af vores VM 2022 betting om fejl, du skal undgå at begå. Lad os så kigge på vores VM tips FAQ, hvor vi gennemgår de oftest stillede spørgsmål, når det kommer til tips til VM.

VM tips FAQ

Vi slutter vores VM odds tips artikel af med en FAQ, hvor du kan se nogle af de mest almindelige spørgsmål, når det gælder VM 2022 betting tips.

✅Hvad er populært at spille på til VM 2022?

Nogle af de mest populære VM odds tips er at spille på vinderen, topscoreren, gruppevindere og hold til at kvalificere sig til playoff ved VM.

✅Hvem er favoritter til at vinde VM 2022?

Brasilien, Frankrig og England er bookmakernes største favoritter til at vinde VM 2022.

Betting tips VM: Så er du klar til at spille til VM 2022

Vi håber, du er blevet en smule inspireret og forhåbentlig en hel del klogere af vores betting tips VM-forslag. Vi ønsker dig held og lykke med dine VM 2022 betting tips og husk at spille ansvarligt.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening