Pokerstars Sport Bonus

Pokerstars Sport har leveret top underholdning for spillere verden over siden 2001 gennem pokergiganten PokerStars. Nu har spilentusiasterne bag PokerStars endelig lanceret en sektion, der udelukkende udbyder sportsbetting.

  • Bonussen gælder kun for dit allerførste væddemål på Pokerstars Sport.
  • Spil for min. 10 euro, dollars eller britiske pund.
  • Du skal bruge minimum odds 2.0.
  • Pokerstars Sport giver dig et free bet, svarende til det beløb du brugte på dit første spil.
  • Freebettet udløber efter 7 dage. Regler og vilkår kan ud læse lige nedenfor. Spil gælder kun for voksne +18 år.

Få 1 free bet i Pokerstars Sport bonus

Pokerstars Sport har har fra start lagt op til, at de vil gribe online sportsbetting en kende anderledes an end konkurrenterne. Dette kommer til udtryk på mange måder, men en af de første, du vil bemærke, er deres meget fine velkomstbonus.

I modsætning til mange andre online bookmakers, der giver dig en 100 % match bonus på dit første indskud, får du i stedet gratis bets kastet efter dig hos Pokerstars Sport, hvilket er lidt af en forfriskning!

Som ny spiller vil du ved dit første indskud modtage 1 free bet til brug på en helt valgfri sportsgren. Dine free bets har en værdi á 10 euro, så det er en super fin Pokerstars Sport velkomstbonus.

Pokerstars Sport bonuskode og detaljer

Pokerstars Sport bonus: 2 Free bets til valgfrit spil
Værdi: 1 x 10 euro
Min. indbetaling 10 euro
Min. odds: 2.0
Pokerstars Sport bonuskode: Aktivér her

Leder du efter en Pokerstars Sport bonuskode?

For at modtage din Pokerstars Sport bonus vil der være nogle enkelte krav, som du skal være opmærksom på. Disse kan du få et overblik over i infoboksen herover, men du kan også få en større uddybelse længere nede i denne anmeldelse. Du vil dog opdage, at der ikke vil være noget krav til brug af en Pokerstars Sport bonuskode for at aktivere din bonus.

For at modtage dine free bets skal du blot besøge Pokerstars Sport via vores link – så er du berettiget til din Pokerstars Sport bonus.

Ind i mellem vil vi have en særlig aftale i hus med Pokerstars Sport, der resulterer i, at du kan bruge en unik Pokerstars Sport bonuskode for at modtage ekstra gode kundefordele. Vi holder dig selvfølgelig opdateret på, når vi har en sådan i hænde.

Læs også: bet 365 anmeldelse og om deres bet365 bonuskode.

Pokerstars Sport anmeldelse

Hvis du har erfaring inden for enten casino eller poker, vil du nok helt sikkert have hørt om PokerStars. Den store internationale spiludbyder har eksisteret siden 2001 og har dermed mange års erfaring med sig i rygsækken. De har formået at holde en af de førende positioner i pokerbranchen og nu er tiden endelig kommet til, at deres ekspertise også kommer os, der elsker sportsbetting, til gode.

Pokerstars Sport er på mange måder en videreførsel af konceptet bag PokerStars. Du vil opleve et stort og varieret udvalg af spil og mange af de attraktive kampagner, der dagligt er tilgængelige hos PokerStars, bliver også tilgængelige for sportsbettere – selvfølgelig med sportsbonusser i stedet.

I denne anmeldelse kan du læse alt om Pokerstars Sport. Du får et overblik over den aktuelle Pokerstars Sport bonus, de mange oddsmuligheder, kundesupport, oprettelse af konto og meget mere.

Vi kombinerer ofte vores anmeldelse med kundeudtalelser fra Trustpilot, men da Pokerstars Sport stadig er en meget ung bookmaker, er der endnu ikke oprettet nogen anmeldelser af siden på Trustpilot. Så snart dette sker, vil vi selvfølgelig være klar til at give dig et overblik over bedømmelserne på Trustpilot, så du også får et indblik i, hvad andre spillere mener.

Er du klar til at høre mere om Pokerstars Sport? God læselyst!

Sådan får du din Pokerstars Sport velkomstbonus

Først og fremmest vil vi lige gennemgå lidt flere detaljer omkring den aktuelle Pokerstars Sport velkomstbonus. Som ny spiller vil du blive tilbudt to helt free bets, som du frit kan bruge på valgfrie odds. Du behøver ikke at benytte dig af en Pokerstars Sport bonuskode for at modtage din bonus, du skal blot registrere dig som ny spiller via vores link.

Når du har indtastet dine personlige oplysninger, vil du automatisk blive sendt videre til din bonus. Her kan du klikke på “Foretag en indbetaling” som vist på billedet, så vil du aktivere din Pokerstars Sport bonus.

Dine free bets består hver af en værdi på 10 euro, hvilket sammenlagt giver dig 10 euro at bette for som ny spiller. Dette er en super fin måde for dig at komme i gang med at spille på. På den måde kan du teste oddsudvalget af hos Pokerstars Sport og dermed bliver du klar til at vælge dine næste mange spil fremover. Regler og vilkår gælder +18.

Krav til din Pokerstars Sport bonus

Som tidligere nævnt er der et par krav, som du skal være opmærksom på i forbindelse med din Pokerstars Sport bonus. Der vil ikke være behov for at bruge en Pokerstars Sport bonuskode, men når du foretager din første indbetaling, skal den minimum være på €10. Herudover skal gennemspilningen af dit første indskud ske til minimum odds 2.0, før dine free bets udløses.

Så snart dine free bets er udløst, er du klar til at spille. Her kan du valgfrit placere dine to bets på lige præcis den sportsgren og det spil, du har lyst til – og alle gevinsterne, som du vinder, er selvfølgelig dine. Regler og vilkår gælder +18.

Hurtigt oprettelse

Det tager vitterligt kun et øjeblik at oprette sig som ny spiller hos Pokerstars Sport, følg nedenstående trin, så er du i gang med at spille på et øjeblik:

  1. Besøg Pokerstars Sport
  2. Klik på banneret “Tilmeld dig nu”
  3. Indtast dine personlige oplysninger

I løbet af tre simple trin har du oprettet din konto hos Pokerstars Sport. Af personlige oplysninger vil du blandt andet blive spurgt ind til nedenstående informationer:

Så snart du har indtastet disse, vil du være klar til at foretage din første indbetaling. Når dette er gjort, aktiverer du automatisk din Pokerstars Sport bonus og herefter er du klar til at spille for dine free bets. Regler og vilkår gælder +18.

Fra poker til sportsbetting

Ud over en stor passion for online betting er vi hos Sportbonuskode.dk også mange, der tidligere har ladet os underholde af online poker. Herigennem kender vi til PokerStars og ved, hvor stærke de står som spiludbyder. De har altid attraktive kampagner klar til deres spillere og deres spiludvalg tiltaler nye spillere og udfordrer de erfarne.

Derfor var det med stor begejstring, at vi så med fra sidelinjen, da folkene bag PokerStars endelig kunne løfte sløret for, at der nu var en bettingsektion på trapperne fra deres hånd.

Direktøren for spilvirksomheden Rational Groups, der både står bag PokerStars og nu også Pokerstars Sport, udtalte sig om tankerne bag lanceringen af den nye bookmaker:

We’re very excited about the launch of the Pokerstars Sport brand (…) We’re applying the same dedication and passion we have for poker to sports betting, and intend to create an authentic, world-class offering. The Pokerstars Sport brand will build on this passion and provide a safe, trustworthy and, most importantly, exciting environment for sports fans.

Udtalte direktør for Rational Groups, Rafi Ashkenazi, i en pressemeddelelse.

På trods af at Pokerstars Sport ikke har været online længe kan vi godt afsløre, at direktør Rafi Ashkenazi fint kan være tilfreds med resultaterne af Pokerstars Sport indtil videre. I resten af denne anmeldelse får du et overblik over, hvad der gør, at Pokerstars Sport fungerer så fint.

Et bredt udvalg af odds

Hos Pokerstars Sport finder du et bredt udvalg af odds. Der vil selvfølgelig være et stort udvalg af fodboldodds, men du finder ligeledes mange andre spændende odds på alt lige fra snooker til e-sport.

Indtil videre ser udvalget af odds således ud:

Fodbold Ishockey Tennis Basketball
Amerikansk fodbold Australsk fodbold Baseball Volleyball
Boksning Cricket Cykling F1
Golf Håndbold Dart Motorsport
Futsal Rugby (League) Snooker E-sport
Bordtennis Specials Rugby (Union) Floorball

Du kan altid spille på det endelige udfald af kampen, men herudover er der en lang række andre væddemål tilgængelige. Inden for fodbold kan du eksempelvis bette på, hvilket hold, der scorer først, hvilken spiller, der bliver målscorer, hvorvidt der gives straffespark og meget mere.

Pokerstars Sport er bygget en smule anderledes op end mange andre konkurrerende bookmakers sider, så du skal lige lære siden at kende. Herefter navigerer du nemt rundt på siden via menubjælken øverst på siden.

Live betting hos Pokerstars Sport

Hvis du foretrækker at følge med i de kampe, som du har bettet på, anbefaler vi, at du besøger Pokerstars Sport live bettingside. Her kan du livebette, mens kampen er i gang, hvilket både forhøjer dine vinderchancer såvel som underholdningsværdien.

Indtil videre er der kun få spil tilgængelige under live betting hos Pokerstars Sport, men vi håber på, at de inden længe udbyder et større spiludvalg, så der vil være et livespil for enhver smag.

Det hele startede med PokerStars

Tilbage i 2001 åbnede PokerStars dørene op for alle spillere, der havde en interesse for poker. Dermed er PokerStars en af de ældste pokerudbydere i branchen og deres mange års erfaring har i den grad resulteret i, at de i dag fremstår som en af markedets mest kompetente og professionelle spiludbydere.

Uanset om du er ny eller erfaren inden for online poker, vil der være et pokerbord helt perfekt til dig hos PokerStars. I modsætning til mange andre spiludbydere online, skal du hos PokerStars downloade en pokerklient til din computer, mobil eller tablet.

Dette kan for nogen virke lidt underligt, når man bare har været vant til at spille direkte i browseren. Fordelene ved en downloadet pokersoftware er dog mange: du vil opleve et meget mere smooth spil, risikerer ingen uheldige spilafbrydelser og samtidig er sikkerheden også helt i top.

Der vil løbende være mange attraktive kampagner og bonustilbud. I øjeblikket tilbydes du en rigtig fin velkomstbonus, bestående af gratis $30 til brug på spil. Herudover vil du ved din første indbetaling ligeledes blive kvitteret med en gratis adgangsbillet til freeroll turnering, hvor præmiepuljen er intet mindre end $1.000.000!

Prøv også online casino

Hvis du er mere til online casino er dette også en mulighed. Her skal du også downloade spilklienten til din computer. Hos PokerStars online casino kan du spille på et stort udvalg af klassiske kort- og bordspil og på mange forskellige spilleautomater. Da poker i mange år har været PokerStars hjertebarn, er det ligeledes kortspillene i casinoet, der er arbejdet på.

Du kan spille mange forskellige kortspil. Særligt blackjack er populært, og her har PokerStars satset ved at udvide deres sortiment, så det består af en lang række forskellige blackjack borde med forskellige indsatsniveauer.

Som ny spiller i casinoet vil du blive budt velkommen med en 200% bonus helt op til $400 – så har du lidt at spille for som ny spiller.

Hurtige transaktioner

Du kan vælge mellem en lang række betalingsmuligheder hos Pokerstars Sport. Du kan både betale med betalingskort, men også med bankoverførsel og flere forskellige eWallets. Som dansk spiller anbefaler vi, at du benytter dig af enten VISA eller MasterCard, da dette er en super hurtig og effektiv metode, både ved ind- og udbetalinger.

Spil på den nye mobil app

Hvis du er interesseret i at spille, mens du er på farten, så er dette også en mulighed hos Pokerstars Sport. Du kan downloade den nye Pokerstars Sport mobil app direkte til din mobil eller tablet blot ved at søge på Pokerstars Sport i din app store.

Indtil videre er Pokerstars Sport desværre kun tilgængelig for IOS-produkter. Hvis du har et Android-produkt skal du spille via browseren på din telefon eller tablet. Dette fungerer også helt fint, men vi håber på, at den nye Pokerstars Sport app snart er tilgængelig til alle mobil enheder.

Kontakt Pokerstars Sport

Hvis vi skal pege på et område, hvor Pokerstars Sport godt kunne trænge til nogle forbedringer, så er det i deres supportafdeling. Du kan desværre kun få hjælp hos Pokerstars Sport via deres mail. Her skal du skrive til [email protected], så vil en medarbejder så hurtigt som muligt være klar til at besvare dit spørgsmål.

Hvis du ligger inde med et mere generelt spørgsmål, så anbefaler vi, at du tager et kig i gennemgangen af ofte stillede spørgsmål. Her vil du med stor sandsynlighed kunne få svar på de fleste spørgsmål, så længe de ikke drejer sig om din private konto.

En god oplevelse

Hos Pokerstars Sport vil du i den grad være sikret en god spiloplevelse. Du finder et meget fint udvalg af bets. Oddsene er forholdsvist høje og kan fint konkurrere med mange af de store online bookmakers.

Som ny spiller vil du blive tilbudt en rigtig fin Pokerstars Sport velkomstbonus. Denne bonus består af et free bet, som du kan spille for i sportssektionen. Regler og vilkår kan læses ovenfor, +18. Er du klar til at spille?

Pokerstars Sports

  • Lovlig bookmaker i DK
  • Verificeret 19 august 2022

Læs også om de bedste bookmakere i Danmark.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening