Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

EM odds tips

Hvis det ikke skulle være ganske tydeligt, ser vi ualmindeligt meget frem til EM 2020, hvor en masse spændende betting muligheder venter. I denne artikel giver vi en række gode råd, du skal have med i baghovedet, når du placerer et bet på EM 2020. Vi giver dig også konkrete EM betting tips, så du forhåbentlig kan slå bookmakerne med friske EM odds tips, når EM 2020 løber af stablen.

Se alle bookmaker bonuser til EM

EM betting tips – faldgruber

Inden vi kigger på konkrete EM betting tips, starter vi dog med et kig på nogle af de faldgruber, mange spillere har tendens til at falde i, når de better. Her er nogle almindelige fejl, du skal passe på med at begå, hvis du vil score profit på din EM betting.

Overvurdér ikke live betting

Mange har en tendens til at overvurdere deres evner til at analysere et kampforløb blot fordi, de overværer kampen. De glemmer måske, at bookmakerne også holder øje med kampene, og at kampoddsene, som hele tiden udvikler sig, gør det på baggrund af nøje udregninger og analyser.

Derfor er det ofte en umage kamp, når live betting i sagens natur typisk sker på baggrund af meget lidt analyse, men i stedet på øjebliksbilleder af kampforløbet. Flere undersøgelser har da også vist, at live betting som regel er en dårligere forretning for spillere end almindelig betting, der foretages før kampstart.

Spil ikke for tidligt

Selvom live betting har sine faldgruber, er det ikke fordi, vi vil anbefale dig at gå i modsatte grøft og placere dit bet på EM 2020 allerede nu. En anden udbredt fejl er nemlig, at folk placerer deres væddemål for tidligt. Det er godt at være opmærksom på oddsets udvikling, når du spiller, og det kræver selvfølgelig, at du er tidligt ude.

Men undgå at være FOR tidligt ude. Det er trods alt træls at spille på en spiller til at blive EM topscorer for så at erfare, at han på grund af skader misser turneringen. Vent med at spille – også på kampe – til du har en okay idé om skader, karantæner etc.

Hold dig fra cashout

Et af de nyere skud på betting-stammen er cashout. Med cashout kan du lukke et væddemål, før kampen er spillet færdig. Det kan være, du havde spillet et hold til at vinde en kamp, som har fået en mand vist ud. I så fald kan cashout være en måde at begrænse dit (forventede) tab på.

Cashout lyder som en fin feature. Problemet er bare, at prisen, du får, oftest er alt for lav til, at det kan betale sig. Derfor, undgå cashouts på dit bet på EM 2020.

EM 2020 betting tips

Der er rigeligt med forslag til, om Danmark kan slå Rusland, om vi avancerer fra gruppen og om Frankrig løber med deres tredje EM titel og dermed udligner Spanien og Tyskland. Så det gider vi ikke kigge på. I stedet har vi afsøgt de mindre oplagte EM spilmarkeder og fundet en række originale EM væddemål, som du kan overveje, hvis du vil søge alternative EM odds tips med værdi.

EM 2020 odds tips 1: Topscorer scorer syv mål

Det første af vores EM odds tips er et EM topscorer betting tip. Men det er ikke det klassiske spørgsmål om, hvem der scorer flest mål. I stedet handler spillet om, hvor mange mål topscoreren, hvem end det bliver, laver. Og det baserer sig på EM historien.

ÅrSpillerLandMålKampe
1960Valentin Ivanov (+ 4 andre)Sovjetunionen22
1964Jesús María Pereda
Ferenc Bene
Dezső Novák
Spanien
Ungarn
Ungarn
2
2
2
2
2
1
1968Dragan DžajićJugoslavien23
1984Michel PlatiniFrankrig95
1988Marco van BastenHolland55
1992Henrik Larsen
Karl-Heinz Riedle
Dennis Bergkamp
Tomas Brolin
Danmark
Tyskland
Holland
Sverige
3
3
3
3
4
5
4
4
1996Alan ShearerEngland55
2000Patrick Kluivert
Savo Milošević
Holland
Jugoslavien
5
5
5
4
2004Milan BarošTjekkiet55
2008David VillaSpanien44
2012Mario Mandžukić (+ 5 andre)Kroatien33
2016Antoine GriezmannFrankrig67
2020

Lægger vi alle tallene sammen og dividerer med antallet af topscorere, ender vi med det facit, at topscoreren scorer 1,0037 mål pr. kamp. Det vil sige, at EM topscoreren i gennemsnit har scoret nærmest millimeter præcist 1 mål per kamp lige siden den første turnering i 1960.

Så med 7 kampe som det maksimale, en spiller kan nå ved EM 2020, foreslår vi at spille på, at topscoreren ender på 7 mål.

EM betting tip: EM topscoreren scorer præcis 7 mål.

EM betting tip 2: Flest gule Italien

Det næste af vores EM odds tips kan lyde en smule underligt, men lad os lige forklare os, inden du hovedrystende afviser vores forslag: Italien til at få flest gule kort ved EM 2020.

Ja ja, du vil nok tænke, at nogle benbrækkere fra Balkan, eller en lilleput nation som Finland, som bogstaveligt talt skal KÆMPE for pointene, må være de oplagte kandidater. Men ét er, at disse hold ofte kun får de tre gruppekampe til at sparke modstanderne ned, før de sidder på flyet hjem, hvorimod Italien typisk når langt.

Noget andet er, at Italienerne er mestre i at lave mange små frispark, der hober sig op, og også flittigt ynder at begå professionelle frispark. For ikke at tale om, at italienere ofte er gode til at brokke sig til kort.

Italien fik således flest advarsler både ved EM 2016 og ved EM 2012. I 2008 opførte de sig pænere og endte “kun” som nummer 3 på bøllelisten. Derfor kan der være god værdi i at spille på Italien til at få flest advarsler, hvilket burde kunne give et odds på den gode side af 10.

Du kan eventuelt gardere med Portugal, som besidder samme kvaliteter som Italien med at nå langt ved slutrunder og også begår mange frispark, både af den professionelle og til tider bare ondskabsfulde karakter.

Portugiserne er således blevet nummer 3 på kort-kontoen ved EM 2016 og nummer 2 ved EM 2012 og er sammen med Italien et af få hold, som er gengangere i toppen af kort-listen.

EM odds tips: Italien (/Portugal) til at få flest gule kort ved EM 2020.

Da Holland-Portugal mødtes ved VM 2006, endte det med 4 røde kort og 16 advarsler. Foto: screengrab fra YouTube

EM 2020 odds tips 3: Tyskland færrest advarsler

Og vi bliver såmænd i kortklubben til det næste af vores EM odds tips, for i den modsatte ende af skalaen er vores naboer mod syd tilsyneladende nogle virkelig flinke gutter på plænen.

I EM-kvalifikationen har Tyskland således fået 0 gule kort og 1 rødt kort i 10 kampe. Og uden at have tjekket, så tænker vi, at det må være en form for rekord i en EM-kvalifikation. Nå, men vi kan jo ikke koge suppe på på et enkelttilfælde, så lad os kigge på Tysklands disciplin under Löw i slutrunder.

Siden EM 2008, hvor Löw stod i spidsen for tyskerne ved en slutrunde for første gang, har tyskerne deltaget i 6 slutrunder, 3 x EM og lige så mange VM. Her er det blevet til 34 kampe med 43 gule og 4 røde til følge.Det giver 1,26 gule kort per kamp i snit.

SlutrundeAntal rødeAntal guleKampe
EM 2008176
VM 20101127
EM 2012045
VM 2014067
EM 20160116
VM 2018133

Til sammenligning har førnævnte Italien fået 50 gule kort i 21 kampe i samme periode, mens Frankrig har fået 46 advarsler i 29 kampe.

På den baggrund anbefaler vi et spil på Tyskland til at få meget få advarsler. Det kunne være ved at spille på Tyskland i top 3 over færrest advarsler, men her er risikoen, at tyskerne har gode chancer for at nå langt, hvilket øger chancen for mange kort. Derfor kan du alternativt overveje at spille Tyskland under 1,5 gule kort i alle kampe, hvis du kan få gode odds på det. Og det forventer vi, du kan.

EM odds tips: Tyskland under 1,5 gule kort i alle EM kampe.

EM 2020 odds tips – hvem indkasserer flest mål

Det sidste EM odds tips, vi foreslår, er mindre konkret end de andre, da der endnu ikke foreligger informationer om grupper, hvilket er essentielt for at foretage den rette vurdering. Ikke desto mindre er overvejelserne værd at dele.

Et relativt populært væddemål er hvem, der indkasserer flest mål ved EM. Her har en del en tendens til at kigge på de hold, der ser svagest ud defensivt. Men her begår mange samme fejl, som når de overser Italien og Portugal som bud på hold til at få flest advarsler, nemlig at de glemmer at tage antallet af kampe i betragtning.

De ringeste nationer ved EM får kun 3 kampe at gøre godt med, inden festen er slut. De skal derfor løbe ind i nogle gevaldige øretæver, hvis de på de tre kampe skal nå at indkassere flere mål end lande, der når til kvart- eller semifinalen eller længere endnu.

Det betyder ikke, at du helt skal se bort fra de små lande til at indkassere flest. Ved VM 2018 var det eksempelvis Panama, der slap flest mål ind, selvom de ikke gik videre fra gruppespillet. Men du skal overveje omstændighederne. Panama fik læsterlige klø af England og Belgien, som begge scorede mange mål.

Kan du finde en gruppe, hvor der er en åbenlyst ringe modstander og mindst to hold, der har ry for at angribe i alle 90 minutter, er det måske et spil værd.

Er det ikke tilfældet, kan det dog bedre betale sig at kigge på et offensivt indstillet hold, som du samtidig har tiltro til vil nå relativt langt i turneringen.

EM odds tips – flere i vente

Det var bunken af EM betting tips, vi havde til dig i denne omgang. Forhåbentlig er du blevet både inspireret og og klogere af vores gennemgang.

Husk også at holde øje med vores EM odds tips. Vi udvider og uddyber nemlig løbende vores artikel i takt med, at EM kommer nærmere. Jo tættere, vi kommer på EM, jo flere informationer modtager vi, og jo flere væddemål udbyder de mange bookmakere.

Derfor holder vi os løbende opdateret, og når vi falder over et nyt, lækkert EM odds tips, så tilføjer vi det selvfølgelig her, så du kan drage nytte af det. Vi anbefaler derfor, at du bookmarker vores side, så du ikke går glip af et godt EM betting tip.

Held og lykke med din kupon!

Em bookmakere og betting bonuser

Bookmaker
Odds bonus
Fordele
Registrér nu!
Spil ansvarligt: Regler og vilkår gælder +18
Spil ansvarligt: Regler og vilkår gælder +18
Spil ansvarligt: Regler og vilkår gælder +18
Spil ansvarligt: Regler og vilkår gælder +18
Spil ansvarligt: Regler og vilkår
Spil ansvarligt: Regler og vilkår gælder +18
Spil ansvarligt: Regler og vilkår gælder +18