EM 2024 odds

Hvem er favoritter til EM 2024, og skal Danmark regnes som en seriøs outsider? Vi besvarer begge spørgsmål i vores artikel om EM 2024 odds, hvor vi også præsenterer vores helt egne EM 2024 odds tips.

EM 2024 vinder odds

EM odds 2024Unibet EM oddsBet365 EM odds
Spanien 🇪🇸3.03,0
England 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿3.53,5
Frankrig 🇫🇷3.753.75
Holland 🇳🇱5.56.0
EM vinder odds er fra 6.7.2024. Husk at odds kan ændre sig løbende.

EM 2024 odds: England

Gareth Southgate er lidt af en veteran i landstræner-regi, da han efterhånden har stået i spidsen for England i en del år. Siden 2016 for at være præcis.

Alligevel er der en karisma og ungdommelighed over Southgate, som har været fraværende i årtier hos England. Under Southgate har resultaterne ikke været indiskutabelt gode.

Men England spiller friere og scorer flere mål, end under nogen træner siden Walter Winterbottom, der stoppede som træner i 1962.

2,28 mål leverer England i gennemsnit pr. kamp under Southgate.

Samtidig er der et nyt kuld af unge, spændende spillere, særligt i offensiven.

EM 2024 odds

Navne som Declan Rice, Phil Foden, Bukayo Saka og Jude Bellingham har allerede etableret sig som absolutte stjerner på den internationale scene, og de flankeres af rutinerede stjerner som Kyle Walker og Harry Kane.

Træner Southgate må også selv mene, at han har en overflod af talent til rådighed. I hvert fald udelod han noget opsigtsvækkende en række store navne fra EM-truppen. 

I offensiven kunne tidligere så bærende spillere som Marcus Rashford, Jadon Sancho og Raheem Sterling således se frem til en forlænget sommerferie.

Og i defensiven kunne Chelsea-stjernerne Ben Chillwell og Reece James ligeledes uden problemer booke en lang sommerferie fra den 14. juni og en måneds tid frem.

Deres service fik Southgate nemlig heller ikke brug for.

Og det var kun første runde. For Southgate chokerede også med sin endegyldige udtagelse, hvor Maguire, Jack Grealish og James Maddison heller ikke klarede cuttet.

I disse spilleres sted har Southgate udtaget spillere som Adam Wharton, Kobbie Mainoo, Ezri Konsa og Eberechi Eze til bruttotruppen.

Mellem sig har de fire nyslåede landsholdsspillere 8  kampe for Three Lions på cv’et… 

Nedadgående formkurve?

Og måske skal forklaringen på Gareth Southgates dispositioner netop også findes i, at han har forsøgt at vende skuden.

Det har nemlig været lidt af en blandet landhandel for England under Southgate.

VM 2018 bød på en acceptabel fjerdeplads, og ved det seneste EM tabte England altså finalen på den yderste margin efter straffesparkskonkurrence.

Og i mellemtiden nåede man også at hente bronze i Nations League Final Four.

De seneste par år har England dog haltet lidt mere.

I kvalifikationerne har de været både stabile og imponerende – senest ved EM 2024 kvalifikationen, hvor man gik ubesejret gennem en gruppe med svære modstandere som Italien og Ukraine.

Ved VM 2022 sluttede håbet dog allerede i kvartfinalen mod Frankrig. Og i den seneste Nations League måtte man lide den ydmygelse at rykke ud af A-rækken.

Med nederlaget til Island har englænderne spillet 34 kampe siden finalenederlaget til Italien i 2021. Her har man præsteret 19 sejre og 9 uafgjorte, mens det er blevet til 6 nederlag.

Det giver et snit på 1,94 point pr. kamp mod 2,08, hvis vi ser på hele Southgates snit som England-træner.

Og det er langt fra prangende for et tophold uanset, om vi snakker klub- eller landshold.

Til sammenligning har Kasper Hjulmand eksempelvis et pointsnit på 2,02 i sin tid som dansk landstræner.

Og med al respekt for vores danske drenge, så har vi ikke en Bellingham, Saka eller Kane i truppen.

England EM odds: Fordele og ulemper i punktform

🔥 Fordele

 • Stjernespækket offensiv
 • Southgate er den bedste engelske træner i adskillige årtier
 • Masser af sultne unge spillere

💀 Ulemper

 • Tvivl om defensiven – særligt målmandsposten
 • Posen er i den grad blevet rystet – har Southgate cuttet for megen erfaring i truppen?
 • Knækker det store pres igen-igen England under en slutrunde?

EM 2024 odds: Frankrig

For nogle kan det virke besynderligt, at Frankrig pt. blot har de næstlaveste EM 2024 odds og således ikke er favorit til at vinde EM 2024.

Få hold har leveret så stabilt gode resultater over de seneste mange år som Frankrig. Og er der noget landshold i verden, der kan fremvise så mange profiler på alle pladser?

I EM-kvalifikationen var franskmændene også nådesløse i deres gruppe, hvor de blev parret mod Holland, Grækenland, Irland og Gibraltar.

7 sejre, 1 uafgjort og en målscore på 29-3 lød slutfacit.

Frankmændene må blandt andet finde stor optimisme i, at man formåede at slå Holland i begge opgør i kvalifikationen med samlet 6-1.

Netop Holland er nemlig den ene gruppemodstander ved EM 2024.

Derudover skal Frankrig op mod Østrig. Holdet har for alvor fundet melodien under Ralf Rangnick. der med sit dogmatiske presfodbold blandt andet leverede en meriterende 6-1-nedslagtning af Tyrkiet.

Sidste modstander i gruppen er Polen, og det er med al respekt for polakkerne svært at se, at de skulle yde betragtelig modstand mod et på papiret langt overlegent fransk mandskab.

Det ville være meget forlangt af et af de absolut sidste hold til at sikre sig en plads ved EM 2024.

Et hold i et (mindre) generationsskifte

Et spørgsmålstegn ved den franske trup kan rejses i forhold til, hvordan man håndterer tre store profilers pension i tiden efter VM 2022? I målet har Hugo Lloris trukket sig i landsholdsregi, mens den kontroversielle Karim Benzemas landsholdskarriere endegyldigt er slut.

Og i februar 2023 var det så Raphael Varanes tur til at hænge fodboldstøvlerne op for sidste gang i landsholdsregi.

På rendyrket talent er der ingen tvivl om, at Mike Maignan har evnerne til at erstatte Lloris. Men uheldige Maignan er notorisk skadesplaget og ofte ude i længere perioder.

For Benzemas vedkommende har Frankrig fundet erstatningen i Olivier Giroud. Men Giroud er altså ældre end Benzema, så hvordan klarer bentøjet potentielt syv kampe på en måned, skulle Frankrig gå hele vejen..?

Og selvom Raphael Varane ligesom allerede spillere, der kommer til Manchester United, med ét faldt 20% i niveau, så er det altså stadig 93 landskampes erfaring, man har sagt farvel til med ham.

Omvendt kan man netop pege på mixet af rutinerede ræve og unge stjerneskud som en af forklaringerne på Frankrigs lave EM 2024 odds.

Spillere som William Saliba, Jules Koundé, Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga og Kylian Mbappé er alle 25 år eller derunder, men har allerede over 165 landskampe imellem sig.

Den franske talentmasse er voldsom, og de har en kerne, der formentlig også alle er fast mand om 10 år.

Frankrig EM odds: Fordele og ulemper i punktform

🔥 Fordele

 • En velsmurt maskine, der kværner løs på 12. år under Deschamps.
 • Umiddelbart en taknemmelig EM 2024 gruppe.
 • Den største bredde af alle hold ved EM 2024.

💀 Ulemper

 • Kan arrogancen bide Frankrig i halen som ved EM 2021, hvor Schweiz ekspederede Frankrig ud i ottendedelsfinalen?
 • Eller hvad med intrigerne, som også ulmede under VM 2022?
 • Hvem skal erstatte Varane, Lloris og Benzema?

EM 2024 odds: Tyskland

Holdet med de tredjelaveste EM 2024 odds er ingen ringere end værterne fra Tyskland. Og kigger man på historien, er det da ikke så svært at forstå.

Sammen med Italien har Tyskland vundet næstflest verdensmesterskaber nogensinde.

Og sammen med netop Italien deler tyskerne såmænd førstepladsen for flest vundne EM guld.

Alligevel kan deres lave EM 2024 odds godt overraske en smule. For den nyere historik er knap så imponerende.

Siden 2006 er det blot blevet til én finale i EM- eller VM-sammenhæng – nemlig da man vandt guld i 2014. Og i EM-sammenhæng har tyskerne ikke nået en finale i dette årtusinde.

Som EM-værter skulle tyskerne ikke igennem en kvalifikation. I stedet blev det til en række venskabskampe, som næppe har højnet kampmoralen.

I 11 kampe fik tyskerne blot 3 sejre og dobbelt så mange nederlag.

Og det var altså ikke, fordi tyskerne er blevet testet mod de bedste. Blandt tyskernes banemænd finder vi lande som Colombia, Japan, Tyrkiet og Østrig…

Og i det hele taget er der da også mange spørgsmålstegn ved den tyske trup. Leon Goretzkas niveau har længe været faldende. Omvendt er Toni Kroos kommet ind i truppen igen.

EM vinder odds

Store stjerner udeladt – og én er vendt tilbage

Og i det hele taget er der da også mange spørgsmålstegn ved den tyske trup. Leon Goretzkas niveau har længe været faldende, og det tog Nagelsmann altså i sidste ende konsekvensen af.

EM 2024 bliver dermed uden Goretzka, ligesom der i øvrigt heller ikke er fundet plads til Champions League-finalisten Mats Hummels. 

Til gengæld har det skabt fornyet håb blandt de tyske tilhængere, at en anden Champions League-finalist (og -vinder) er vendt tilbage. Vi taler selvfølgelig om ikoniske Toni Kroos.

Der er ingen tvivl om, at Kroos er en åbenlys forstærkning. Men det er dog også lidt af en erkendelse af problemernes omfang, at man har måttet hive ham ud af pension.

Og hvordan stiller det så i det hele taget den centrale midt, hvor tyskerne så sandelig ikke kan siges at mangle talentfulde spillere fra den højeste hylde?

Håbet er selvfølgelig, at Kroos kan hjælpe til at skabe ro i en trup, der har været præget af intern uro, dårlige resultater og trænerfyring.

Og som den topprofessionelle spiller og det fremragende forbillede, han er, har han da også evnerne til at løfte den opgave.

Sammen med hjemmebanen og den stolte tradition håber de tyske fans i hvert fald, at han kan vise, at de lave EM 2024 odds på tysk succes er lige i skabet.

Tyskland EM odds: Fordele og ulemper i punktform

🔥 Fordele

 • Hjemmebanefordel
 • En på papiret stærk trup
 • Tyskerne er som regel en god slutrundenation… som regel

💀 Ulemper

 • Rædselsfuld form i 2023 og 2024.
 • Uro på de indre linjer og svingende resultater
 • Spørgsmål om centrale stjerner.

Odds på Danmark vinder EM

Hvor langt kan Danmark så drive det til EM? Sandheden er, at optimismen er noget mindre end ved det seneste EM i 2021.

Odds på Danmark vinder EM er forud for EM 2024 41,00. Det gør os til den 9. største favorit, hvilket vi også var inden turneringsstart i 2021.

Dengang var vores EM odds dog betydeligt lavere, nemlig 29 x pengene igen.

Det betyder, at bookmakerne vurderer os på cirka samme niveau som Kroatien og foran lande som Tyrkiet, Schweiz og Serbien.

Omvendt vurderer bookmakerne altså, at sandsynligheden for Danmark vinder EM 2024 er halvt så stor som Hollands og Italiens chancer.

Man kan altså score ret generøse odds på Danmark vinder EM. Så hvad kan vi udlede af de aktuelle Danmark vinder EM odds? Først og fremmest vidner de om, at Danmark ikke ligefrem har præsteret godt siden det flotte EM 2021.

Derudover afspejler de aktuelle Danmark vinder EM odds, at holdet ikke rigtig har undergået en fornyelse siden netop det seneste EM.

I det lys kan man næsten argumentere for, at de aktuelle Danmark vinder EM odds, man kan få lige nu, er til den lave side.

Kroatien, som har samme vurdering af bookmakerne som odds på Danmark vinder VM, har for eksempel vundet bronze og sølv ved de to seneste VM-slutrunder.

Vi opdaterer EM topscorer odds når de er foreligger hos bookmakerne.

Danmark EM odds gruppe CVinder gruppenAvancererAvancerer ikke
England1,401,0413,00
Danmark 🇩🇰5,001,333,25
Serbien9,001,572,25
Slovenien11,002,251,57
Odds fra bet365 10. juni 2024 og kan ændre sig.

EM topscorer odds

Måske er du ikke klar til at spille på, at Danmark vinder EM. Et populært alternativ er et friskt EM topscorer odds.

I denne artikel peger vi ikke på specifikke EM topscorer favoritter. I stedet gennemgår vi nogle af de vigtigste faktorer, som du skal overveje, før du beslutter dig for, om du vil tage imod et tilbudt EM topscorer odds eller ej.

Spilleren selv

Det vigtigste er selvfølgelig de forskellige EM topscorer kandidater. Er din EM topscorer kandidat i god (mål)form? Har han været plaget af skader op til turneringen?

Har han for vane at gøre det godt på den store scene, eller bukker han under for presset? Tager han frispark og straffespark?

I 2018 scorede Harry Kane halvdelen af sine seks VM-mål på straffe. Det var afgørende for, at han blev topscorer.

Holdet

Du skal også overveje en række faktorer, der ikke direkte har noget med spilleren at gøre, for at du kan vurdere et EM topscorer odds korrekt.

Er spillet bygget op omkring spilleren, eller spiller han andenviolin? Spiller han under en rotationsivrig træner, der piller ham ud før tid i hver kamp? Og selvfølgelig sidst, men ikke mindst: hvor langt tror du, holdet kommer til at gå?

I 15 EM-turneringer har der været 32 forskellige topscorere (5 delte æren i 1960, 3 i 1964, 4 i 1992, 2 i 2010, hele 6 spillere blev delt topscorer i 2012 og ved det seneste EM delte to æren).

Af disse 32 spillere nåede 21 at spille det maksimale antal kampe i turneringen.

Det er kun sket fire gange, at en EM topscorer spillede for lande, der ikke nåede finalen – i 1996, 2000, 2004 og altså i 2021.

Derfor skal du altså være mere loren ved at vælge eksempelvis en spiller som Robert Lewandowski, når du placerer dit EM topscorer odds.

EM topscorer oddsUnibet EM 2024 topscorer oddsBet365 EM 2024 topscorer odds
Kylian Mbappé 🇫🇷5,505,50
Harry Kane 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿6,506,50
Cristiano Ronaldo 🇵🇹13,0013,00
Romelu Lukaku 🇧🇪15,0015,00
Jude Bellingham 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿21,0021,00
Odds er hentet 10. juni 2024 og kan ændre sig.

Europamesterskabet i fodbold 2024: De 6 EM grupper

Her er de seks EM 2024 grupper.

EM 2024 betting: Gruppe A

I EM gruppe A har vi Tyskland, Ungarn, Skotland og Schweiz. Tyskerne er selvsagt storfavorit til at tage førstepladsen, og som vi har været inde på, har tyskerne de tredjelaveste EM 2024 odds.

Alligevel har vi ikke ubetinget fidus til tyskerne. Bevares, mon ikke de klarer avancementet, men ikke nødvendigvis på fejende vis.

Dette vender vi tilbage til i næste afsnit, hvor vi præsenterer EM 2024 betting tips.

EM 2024 betting : Gruppe B

Ved EM 2024 er gruppe B helt sikkert gruppen, som alle lande er glade for at have undgået.

Her forventes Spanien, Italien og Kroatien at dyste hårdt om avancementet.

Men de kraftigt undertippede albanere sluttede altså som etter foran Tjekkiet i deres gruppe. Så tag ikke fejl, der er bid i Albanien.

EM 2024 odds: Gruppe C

Og så til Danmarks EM 2024 gruppe. Her er vi altså blevet trukket op ad hatten sammen med England, Slovenien og Serbien i en gruppe, hvor englænderne er klare favoritter til at slutte som etter.

Men hvor vores EM 2024 odds også afslører, at vi ikke kan løbe fra favoritværdigheden i forhold til at slutte som nummer 2.

EM 2024 odds: Gruppe D

I EM gruppe D kan dynamikken minde lidt om den fra vores egen gruppe. I hvert fald hvis man kaster et blik på det aktuelle EM 2024 odds.

Frankrig er således storfavorit med en stor margin. Dernæst følger Holland, som bookmakerne har tiltro til som sikker toer.

Frankrig tværede hollænderne to gange i kvalifikationen, så man kan ikke fortænke bookmakerne i at rangere franskmændene langt over hollænderne.

Endelig er der Østrig og Polen. Skal ét af de to hold gøre sig forhåbninger om avancement, så kunne det umiddelbart se ud, som om det skal ske ved at snige sig med blandt de bedste treere.

EM 2024 betting: Gruppe E

EM 2024 gruppe E er endnu en af de grupper, hvor de aktuelle EM 2024 odds peger på en klar favorit og en række udfordrere, der skal kæmpe om at snige sig med på sekundære pladser.

Det er selvfølgelig vores så ofte onde ånder fra nyere tid, Belgien, vi taler om som storfavoritten.

Derefter har bookmakerne mest fidus til Ukraine, der som et af de sidste hold kvalificerede sig til EM 2024. Slovakiet og Rumænien ser umiddelbart ud til at skulle dyste om at slutte blandt de bedste treere.

EM 2024 odds: Gruppe F

Den sidste gruppe – F – ligner også en af de mest spændende. Her skal Tyrkiet, Portugal, Georgien og Tjekkiet kæmpe om avancement.

Georgien er med ved EM for første gang nogensinde, men det er svært at forestille sig, at de kan gøre sig gældende i kampen om avancement, hvis man skal tro de aktuelle EM 2024 odds.

Odds EM 2024: Spilforslag

Vi har samlet en række tips til EM betting. Lad os se gennemgå vores EM 2024 betting forslag fra toppen.

🔥 EM 2024 betting tip 1: Tyskland når ikke kvartfinalen

Med de tredjelaveste EM odds kan vores første EM 2024 betting tip virke tosset. Det går nemlig på, at Tyskland ikke når kvartfinalen.

Og dette EM 2024 betting tip afhænger -som alle betting tips i øvrigt – selvfølgelig af, at du kan få en god pris.

Det mener vi dog også, der er gode chancer for, at du kan baseret på de lave EM 2024 odds, som Tyskland pt. har. Bookmakerne har nemlig tiltro til tyskerne. Det har vi ikke.

Vi har allerede redegjort for deres elendige resultater det sidste år. Og ved to ud af de tre seneste store slutrunder er de ikke gået videre fra gruppespillet. Derudover er det et hold i ubalance både på trænerfronten og på flere vigtige pladser.

Flere tidligere stjerner kæmper med dårlig form, og hvor man på nogle pladser har alt for mange til at konkurrere, savner man på andre pladser klasse – det gælder eks. i angrebet.

Derudover er der lodtrækningen. Slutter Tyskland ikke som nummer 1 i gruppe A, er der rimelig sandsynlighed for, at de møder Spanien, Italien eller England i ottendedelsfinalen.

Slutter de som etter, kan de meget vel rende i Danmark. Mod os vil Tyskland være favoritter med en pæn margin. Det vil de dog ikke mod de tre andre.

Derfor går vores første EM 2024 betting tip på:

Tyskland ryger senest ud i ottendedelsfinalen.

🔥 EM 2024 betting tip 2: Tyskland får færrest gule kort

Vi bliver både i kortklubben og ved Tyskland til det næste af vores EM betting tips. For vores naboer mod syd er tilsyneladende nogle virkelig flinke gutter på plænen.

I de seneste mange kvalifikationer og større slutrunder har tyskerne faktisk for det meste ligget i toppen på dukseskalaen.

TurneringGule og røde kort (antal kampe i parentes)
VM 20223 gule (delt 29. plads ud af 32 hold) (3 kampe)
VM 2022 kvalifikation8 gule (10 kampe)
EM 20213 gule (færrest af alle) (8 kampe)
EM 2020 kvalifikationen0 gule + 1 rødt (færrest af alle) (8 kampe)
VM 20183 gule +1 rødt (4 kampe)
EM 201611 gule (6 kampe)
VM 20146 gule (7 kampe)
EM 20124 gule (5 kampe)
VM 201012 gule + 1 rødt (7 kampe)
EM 20087 gule + 1 rødt (6 kampe)

I ni slutrunder og kvalifikationsturneringer har tyskerne i snit fået 0,89 gule kort pr. kamp i snit. 57 gule i 64 kampe.

Til sammenligning har et land som Italien fået 87 gule i 44 kampe (1,97 i snit) i samme periode, mens Frankrig har fået 79 advarsler i 56 kampe (1,41 i snit).

Derfor er vores sidste anbefaling af odds på EM Tyskland til at være blandt dem med færrest kort eller alternativt at begive dig ud i noget EM betting på under 1,5 gule kort i alle deres EM kampe.

Hvis de, som vi tror på, ryger hurtigt ud, taler det også for, at de kunne ende med færrest advarsler.

Vores EM 2024 betting tip 2 går altså på:

Tyskland får færrest kort af alle hold/Tyskland under 1,5 gule pr. kamp

EM odds FAQ

Til sidst har vi samlet en EM FAQ med de oftest stillede spørgsmål. I vores EM FAQ finder du blandt andet svar på, hvor EM bliver afholdt, hvor du finder odds på EM og meget mere.

Har du fået nok EM 2024 odds tips, men ikke nok af EM 2024? Så kan du tage vores EM 2024 quiz.

✅ Hvor afholdes EM 2024?

EM 2024 afvikles i 10 byer i Tyskland.

✅ Hvornår starter og slutter EM 2024?

EM 2024 starter 14. juni og slutter en måned senere, den 14. juli.

Læs mere om EM 2024

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening