EM Odds Tips

EM 2024 i fodbold er på trapperne! Og det er en fremragende lejlighed til at give sig i kast med lidt spændende EM betting. I denne artikel gennemgår vi hotte EM 2024 odds tips på Danmarks kampe og en lang række andre EM 2024 betting tips.

Vores EM odds tips 2024

Herunder kan du snart se vores EM 2024 odds tips til puljekampene til europamesterskabet. Vi har brugt odds fra Unibet som tilbyder en lang række spilmarkeder på EM 2024. Du kan gå til Unibet ved at følge et af vores links her på siden.

EM 2024 odds tips: danske statistikker

I dette afsnit tager vi et kig på nogle af de Danmark EM odds, man kan give sig i kast med. Vi er dykket ned i statistikken under Kasper Hjulmands ledelse, siden han tog over for Danmark i september 2020.

I den periode har Danmark spillet 48 kampe med 30 sejre, 5 uafgjorte og 13 nederlag til følge.

Målscoren lyder på 93-40. Det giver et snit på 1,98 point pr. kamp og en gennemsnitlig målscore pr. kamp på 1,98-0,83.

Vi scorer altså lige knap 2 mål pr. kamp i snit og indkasserer i snit et pænt stykke under ét mål pr. kamp.

EM odds tips

Vi er også dykket lidt dybere og har kigget på, hvem Danmark har spillet imod. 

13 af de 48 kampe er blevet spillet mod hold i top 15 på FIFA’s verdensrangliste med 3 sejre, 2 uafgjorte og 8 nederlag til følge. I disse opgør har vi kun holdt nullet tre gange og scoret 14 gange.

35 af kampene er blevet spillet mod hold uden for top 15 på ranglisten. Her er det blevet til 27 sejre, 3 uafgjorte og 5 nederlag, og vi har scoret 79 mål (2,26 pr. kamp).

I disse kampe har vi holdt nullet 20 gange eller 57,1% af tiden.

Sammenligner vi med Hjulmands to forgængere, så klarer han sig faktisk ok, som du kan se i vores oversigt.

EM 2024 odds tips – de tre seneste danske landstrænere

I tabellen forneden kan du se den statistiske sammenligning af Kasper Hjulmand og hans to forgængere. Vi har markeret med fed, når en af trænerne er bedst i en given kategori.

TrænerKampeVundneUafgjortTabtePointsnitSamlet målscoreMål scoret pr. kampMål indkasseret pr. kamp
Kasper Hjulmand48305131,9893-401,980,83
Åge Hareide40201551,8880-332,000,83
Morten Olsen1808545501,67279-1981,551,1

Selvom Hjulmand har været udskældt, kan vi altså se, at han vinder procentuelt flest kampe af de tre. Han spiller også uafgjort i under hver 9. kamp. 

Til gengæld er han i et tæt løb med Morten Olsen om at tabe procentvist flest kampe. Under Morten Olsen tabte vi hver 3,6. kamp.

Under Hjulmand er det hver 3,69. kamp, altså stort set det samme. Åge Hareide, derimod, tabte kun hver 8. kamp, hvorfor han altså er klart bedst i denne kategori. 

Det samme er han i øvrigt på målscoren, hvor vi både flittigere og indkasserede sjældnere under Hareide. Til gengæld er det altså stadig under Kasper Hjulmand, at vi har det højeste pointsnit.

En god start… men en mindre god udvikling

Skal vi dykke lidt nærmere ned i tallen, så kan vi dog også se, at formbarometeret er nedadgående. Under de cirka første to år under ham, vandt vi 2 ud af 3 kampe, og vi scorede i snit 2,15 mål pr. kamp, mens 0,82 røg ind. 

Fra og med det skuffende VM 2022 har statistikken lydt på 12 danske landskampe. De 8 er vundet, 2 er endt uafgjort og 2 er tabt. Målscoren er 21-9. Sejrsprocenten er altså intakt på 66,67%. 

Vi har dog blot scoret 1,75 mål pr. kamp siden VM, og vi har i perioden vel og mærke ikke mødt et eneste hold i top 15.

Det er altså gået tilbage på de ovenstående parametre. Og det er bekymrende.

Udtræk af data:

Ud fra de data kan vi altså konkludere, at:

  • Danmarks kampe ender i 54,35% af tilfældene med over 2½ scorede mål.
  • Det kniber med at vinde mod tophold (23,09%), og det kniber med at score (1,08 mål pr. kamp).
  • Til gengæld vinder vi størstedelen af de kampe, hvor vi er favorit (77,52%)
  • Vi holder ofte nullet mod mindre hold og scorer flittigt – 2,26 mål pr. kamp i snit – imod dem.

På den baggrund foreslår vi følgende bud på Danmark EM odds:

Spilforslag på Danmarks kampeEM odds hos Unibet
Danmark-Slovenien under 2½ mål1.81
Danmark til at holde nullet mod Slovenien2.50
Danmark slutter i top 21.80
Odds er fra Unibet d. 27.03.2024 Husk at odds kan ændre sig løbende.

Andre brandvarme EM odds tips

Vi har gennemgået statistikkerne i øst og vest. Og på den baggrund har vi fundet to hotte EM 2024 odds tips til dig.

🔥 EM odds tips 1: Italien får flest gule kort

Vores første EM 2024 odds tip går på, at Italien ender med at rage flest kort til sig af alle hold.

Vi baserer dette EM 2024 betting tips på italienernes historik ved tidligere EM slutrunder.

Som du kan se i tabellen forneden, har italienerne altså en tendens til at ligge i den absolutte top, når det gælder advarsler.

Og det er såmænd ikke, fordi italienerne er nogle kæmpe svin. Faktisk har de i de fire slutrunder, vi har listet, ikke modtaget en eneste udvisning.

I stedet er små frispark, brok til dommeren, tidsudtræk og andre mindre unoder bare vigtige redskaber i den italienske værktøjsskuffe, når de skal smadre flowet i en kamp.

Samtidig går Italien typisk relativt langt i større slutrunder. Og det er selvfølgelig et vigtigt parameter, når man skal nå at rage mange advarsler til sig.

Vores første EM 2024 betting tips går derfor på, at Italien ender med at have fået flest advarsler, når turneringen er slut.

EM slutrundeAntal italienske advarsler (kampe i parentes)Rangering i antal advarsler
202112 (7)1
201610 (5)1 (sammen med Rumænien)
201216 (6)1
20089 (4)4 (sammen med Spanien)

🔥EM 2024 odds tips 2: Danmark ender i top 2 i gruppen

Vores næste EM 2024 betting tips går på, at Danmark går videre fra gruppen. Og det kan måske virke som om, vi har trukket den rød-hvide hat godt ned over øjnene. Men egentlig er dette EM 2024 betting tips baseret på et kig på statistikken.

Vi skal ikke dvæle for meget ved England, som vi kun har slået én gang i 11 forsøg. I stedet arbejder vi ud fra en præmis. hvor englænderne vinder gruppen.

Her har vi tiltro til, at Danmark minimum slutter som toer. Det baserer vi blandt andet på vores indbyrdes opgør mod de to andre hold i gruppen: Slovenien og Serbien.

Et kig i historiebøgerne viser nemlig, at Danmark aldrig har tabt til nogen af landene.

Mod Slovenien har vi 5 sejre i 6 forsøg – to venskabskampe og fire kampe af betydning – og vores målscore er imponerende 15-3.

Den ene uafgjorte kom netop i den overståede EM 2024 kvalifikation, hvor vi måtte nøjes med det ene point på udebane.

Danmark har mødt den anden gruppemodstander, Serbien, tre gange før. Her var de to af opgørene EM 2016 kvalifikationskampe, og vi vandt overbevisende 3-1 ude og 2-0 hjemme.

Vi mødte senest serberne i 2022 i en venskabskamp. Her blev det til endnu en overbevisende sejr på 3-0.

Derudover er begge nationer urutinerede i EM sammenhæng. Slovenerne spiller deres første EM siden år 2000.

Og det samme er faktisk tilfældet for Serbien, som ikke har været med siden 2000, hvor de optrådte som Serbien-Montenegro.

Under sit nuværende navn, som Serbien har haft siden 2006, er det første gang, de er med til et EM i fodbold.

Her er Danmark omvendt meget rutinerede, og det kan få afgørende betydning.

Vores andet EM 2024 odds tip går derfor på, at Danmark slutter i top 2 til odds 1,80.

EM 2024 odds tips – faldgruber

Nogle af de bedste betting tips VM kan byde på, er, hvad man ikke skal gøre.

Så selvom vi i denne artikel også gerne har strøet om os med specifikke odds på EM i fodbold, får du her nogle mere generelle EM 2024 betting tips til udbredte fejl, som det er en god idé at undgå.

Spil ikke for tidligt

Det første af vores EM betting tips med udbredte fejl, som du skal undgå at lave, handler om at trykke på væddemålsknappen for tidligt. En del spillere har for vane at placere deres væddemål i (alt for) god tid inden, væddemålet afvikles.

Men tid er ofte lig med viden inden for betting. Jo tættere, man kommer på en begivenhed, jo flere informationer har man om skader, form, mental forfatning etc.

Derfor er det ofte en god idé at vente med at placere et væddemål og i stedet bruge den ekstra tid på at få adgang til yderligere informationer.

Vær varsom med live-betting

Det næste af vores EM betting tips kan man næsten sige handler om det modsatte af at bette for tidligt. Dette EM betting tip  er nemlig en advarsel om at fare med lempe, når det gælder live betting.

En del spillere kan have en tendens til at føle sig mere trygge ved live betting end klassisk 1X2 eller andre spil, man skal foretage inden kampstart.

Med live betting kan man nemlig opleve at få en bedre fornemmelse af kampens flow, om et hold er oppe i kadence etc. Men mange spillere overvurderer live betting netop, fordi de føler denne forbindelse.

Hvad disse spillere måske glemmer er, at bookmakerne altså også kan se kampene – og at de tilmed har adgang til store mængder data, som de kan analysere kampen ud fra.

Derfor kan du nok føle, at du har fået mere viden siden kampstart. Men ofte vil bookmakeren have fået endnu mere viden.

Flere undersøgelser peger da også på, at live betting for mange spillere er en dårligere forretning end klassisk 1X2.

Undgå cash out

Det sidste af vores EM betting tips om faldgruber går på cash out.

Med cash out kan man lukke et væddemål, inden det er afgjort. Det kan eksempelvis være, at du har spillet på hold X til at slå Y, hvor hold X får en mand udvist kort inde i kampen.

Nu er din tiltro til bettet straks blevet mindre, så du vælger at sælge dit væddemål til et reduceret odds.

Cash out kan være en god idé i visse tilfælde. Men i langt de fleste tilfælde vil du blive tilbudt et odds, der er så meget ringere end sandsynligheden for, at dit bet holder, at det matematisk giver bedre mening ikke at gøre brug af denne funktion.

Det var det sidste af vores EM 2024 betting om fejl, du skal undgå at begå. Lad os så kigge på vores EM tips FAQ, hvor vi gennemgår de oftest stillede spørgsmål, når det kommer til tips til EM.

EM 2024 odds tips FAQ

Vi slutter vores EM 2024 odds tips artikel af med en FAQ, hvor du kan se nogle af de mest almindelige spørgsmål, når det gælder EM 2024 betting tips.

✅ Hvad er populært at spille på til EM 2024?

Nogle af de mest populære EM 2024 odds tips er at spille på vinderen, topscoreren, gruppevindere og hold til at kvalificere sig til playoff ved VM.

✅ Hvem er favoritter til at vinde EM 2024?

Frankrig og England er bookmakernes største favoritter til at vinde EM 2024.

Betting tips EM: Så er du klar til at spille til EM 2024

Vi håber, du er blevet en smule inspireret og forhåbentlig en hel del klogere af vores EM 2024 betting tips.

Vi ønsker dig held og lykke med dine EM 2024 betting tips og husk at spille ansvarligt.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening