EM 2024 topscorer odds

14. juni sparker Tyskland EM 2024 i gang, og præcis en måned senere, den 14. juli, lukker festen ned igen. I denne artikel tager vi temperaturen på de aktuelle EM topscorer odds!

Vi gennemgår topscorer EM 2024 favoritterne og ser på, om vi kunne få en dansk EM 2024 topscorer?

Hvem er favoritter til at blive EM topscorer?

I tabellen nedenfor kan du se nogle af de spillere med de laveste EM topscorer odds lige nu. Senere i artiklen ruller vi de aktuelle EM topscorer odds ud i dybden.

Her ser vi på de tre største favoritter til at ende som EM topscorer 2024, og hvad der taler for og imod hver kandidat.

EM topscorer oddsUnibet EM 2024 topscorer oddsBet365 EM 2024 topscorer odds
Kylian Mbappé 🇫🇷5,505,50
Harry Kane 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿6,506,50
Cristiano Ronaldo 🇵🇹13,0013,00
Romelu Lukaku 🇧🇪15,0015,00
Jude Bellingham 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿21,0021,00
Odds stammer fra 20.06.2024 og kan ændre sig.

Topscorer EM 2024

Nogle vil måske være tilbøjelige til blot at kigge på de forskellige offensivspillere og vælge den spiller, de tror er varmest. Men der er en del faktorer, som er gode at have i baghovedet, når du vurderer EM topscorer odds.

Spillerens form

Det er selvfølgelig vigtigt, at en spiller er i god form, hvis han skal gøre sig forhåbninger om at blive EM topscorer. Det betyder først og fremmest, at han er skadesfri og ikke har siddet udenfor i lang tid op til turneringen.

EM topscorer odds

Skader er en af de gode grunde til ikke at jagte EM topscorer odds for tidligt.

Når vi taler om spillerens form, tænker vi dog også på den spillemæssige form. Selv verdens bedste angriber er ikke immun overfor dårlig selvtillid, hvis han rammer en måltørke. 

Holdets styrke

Holdets styrke er selvfølgelig også vigtig for EM 2024 topscorer odds. Går et hold hele vejen ved et EM, spiller de syv kampe, mens de tidligste exits må nøjes med tre.

Det giver sig selv, at hver kamp, hvor en spiller får en chance for at lægge til måltotalen, har enorm betydning.

Skal vi illustrere logikken bedst muligt kunne man forestille sig et eksempel, hvor en kåd spiller før EM-kvalifikationens start spillede på Erling Håland som EM topscorer.

Nordmandens kvaliteter foran kassen er indiskutable. Men den stakkels better ville i så fald have tabt væddemålet, inden EM overhovedet gik i gang, eftersom Norge ikke kvalificerede sig.

Andre faktorer

Og så er der nogle andre vigtige faktorer, der er gode at have styr på, når man vurderer EM topscorer odds. Det første er, om spilleren tager straffespark.

Tag bare Harry Kane, der blev topscorer ved VM 2018 med seks mål. De tre af målene faldt efter straffespark.

Og apropos Harry Kane så leder det til næste pointe: hvad er spillerens rolle på holdet? Er holdet bygget op om at servere bolden til én spiller, som England gør med Kane?

Eller er det en mere flydende tilgang med mange målscorere?

EM topscorer odds – favoritterne

Lad os så se de aktuelle EM topscorer odds på de fem EM fodbold 2024 topscorer favoritter.

Kylian Mbappé

Verdens nok største stjerne lige nu er Kylian Mbappé, og den brandvarme franskmand er selvfølgelig et virkelig solidt bud på en topscorer EM 2024. For han krydser i dén grad mange af boksene af.

Mbappé har allerede vist, at han har mål i støvlerne på den største scene. Ved det forgangne VM blev han topscorer foran Lionel Messi med 8 mål.

Og ved VM i 2018 blev han delt toer.

I kvalifikationen til dette EM var Mbappé også brandvarm. Her blev det til 9 mål, hvilket rakte til en tredjeplads på topscorerlisten.

Derudover lavede han også 5 assists, hvilket var nok til at blive delt toer på dén liste. Den 25-årige superstjerne er altså det uomtvistelige omdrejningspunkt i den franske offensiv.

Derudover har Frankrig i de sidste mange år haft for vane at gå langt ved de store slutrunder.

Faktisk har de nået finalen ved tre ud af fire af de seneste EM- og VM-slutrunder!

Derfor er der altså ikke noget at sige til, at det er svært at hente høje EM topscorer odds på Mbappé.

Harry Kane

Hvis der er én ting, Harry Kane kan, så er det at score mål. Han blev som nævnt topscorer ved VM 2018, og ved det seneste EM 2021 sluttede Kane som delt nummer to på topscorerlisten.

Kane var da også Englands topscorer i EM 2024 kvalifikationen. Her blev det til 8 mål, hvoraf halvdelen var på straffe. I det samlede topscorerregnskab i kvalifikationen rakte det til en fjerdeplads lige efter Mbappé

Kane er i sagens natur ikke et dårligt bud på en EM fodbold 2024 topscorer.

Og det er ikke særligt overraskende, at man får nogle af markedets laveste EM topscorer odds på den langlemmede brite.

Ikke blot scorer han spandevis af mål; England står også med gode chancer for at gå dybt i turneringen.

Og så var der netop detaljen med, at halvdelen af hans mål i kvalifikationen er kommet på straffe. Kane er nemlig fast straffesparksskytte med en høj konverteringsrate.

Det kunne sagtens blive den afgørende grund til, at han ender i toppen af EM topscorerlisten.

EM 2024 topscorer

Cristiano Ronaldo

Han er efterhånden 1000 år gammel, og til daglig spiller han i det groteske barn af en diktaturstat og en korrupt fodboldverden, som vi kender som den bedste saudiske fodboldrække. 

Alligevel kan vi på Cristiano Ronaldos lave EM 2024 topscorer odds se, at bookmakerne fortsat har tiltro til, at han kan ende som EM topscorer.

I kvalifikationen leverede 39-årige Ronaldo da også adskillige argumenter for, hvorfor han kan ende som EM topscorer. 10 stk. for at være præcis.

Med 10 mål i kvalifikationen sluttede Ronaldo således som Portugals topscorer i EM-kvalifikationen og som nummer 2 på den samlede topscorerliste.

Det er godt gået af en mand, som mange allerede ved VM i Qatar for 2½ år siden var klar til at dømme ude for Portugal. 

Med Ronaldo får man i øvrigt samme tillægsfeature som med Kane. Han er holdets ubestridte straffesparksskytte. Så det kunne også sagtens kaste en EM scoring eller to af sig.

Romelu Lukaku

Den fjerdestørste favorit som EM fodbold 2024 topscorer favorit virker måske en kende mere undervældende end de to første kandidater.

Ved VM i Qatar var Romelu Lukaku nemlig alt andet end imponerende.

Og det samme kan siges om Belgien, som allerede befinder sig i en transitionsfase, hvor flere af de allerstørste stjerner er gået på eller nærmer sig pension.

Men underkend ikke Lukakus chancer som topscorer EM 2024. Ligesom Kane er Lukaku det absolutte omdrejningspunkt i offensiven.

Det vidner hans bidrag i EM-kvalifikationen om. Lukaku scorede hele 14 mål – hvoraf kun ét var på straffe – hvilket var hele fire mål mere end Cristiano Ronaldo på andenpladsen.

Og Lukaku kan da også på den største scene. Ved det seneste EM blev han delt toer på topscorerlisten – bag blandt andre Cristiano Ronaldo. Det vil bestemt ikke være et chok, hvis Lukaku ender som topscorer EM 2024.

Jude Bellingham

One is not like the other, når det gælder vores top 5 over de fem spillere med de laveste EM topscorer odds. For mens de fire foregående EM topscorer favoritter gør sig til i forreste geled, er fænomenet Jude Bellingham en af de få bejlere til EM topscorer titlen, som gør sig på midtbanen.

Egentlig kan Jude Bellinghams lave EM topscorer odds godt overraske en smule.

20-årige Bellingham har nemlig kun scoret 3 mål i sin hidtidige karriere for England, og kun én af disse scoringer er faldet i en kamp af betydning. Det var tilbage under VM i Qatar.

Bellinghams lave EM topscorer odds skal selvfølgelig forklares med hans præstationer i klubregi.

Han har nemlig været en sand åbenbaring for Real Madrid siden skiftet i sommeren 2023. I den netop overståede sæson leverede Bellingham hele 23 mål (og imponerende 13 assists) i 42 kampe i alle turneringer.

Bookmakere med gode EM topscorer odds

Fra gode bud på en EM fodbold 2024 topscorer til tre stærke bud på leverandører af EM topscorer odds.

Bet365

Vi kan selvfølgelig ikke snakke EM topscorer odds uden at vende verdens største bookmaker, bet365. Den engelske bookmaker stiller altid i stærkeste startopstilling ved de store slutrunder.

Derfor kan du også være sikker på, at der kommer konkurrencedygtige EM topscorer odds fra bet365’s side. Vanen tro kommer bet365 dog også til at levere meget andet end EM topscorer odds.

De tilbyder som regel et af de største spiludvalg overhovedet ved store sportsbegivenheder.

På de enkelte kampe vil du for eksempel typisk kunne vælge mellem langt over 100 forskellige spilmuligheder.

Derfor forventer vi et slaraffenland af stærke EM odds fra bet365.

Unibet

Fra en engelsk til en svensk bookmaker. Vi taler selvfølgelig om Unibet, som også kommer til at tilbyde en træfsikker liste af EM topscorer odds.

Unibet kan på verdensplan ikke prale af samme kendskabsgrad som bet365.

Men på det danske marked har de for længst etableret sig som en af de absolut mest populære bookmakere. Og det forstår man jo egentlig godt.

Ligesom bet365 tilbyder Unibet nemlig et kæmpe spiludvalg på de enkelte kampe. Og så er de også flittige til at markere store sportsbegivenheder.

Det sker for eksempel gennem massevis af særskilte bonusser og kampagner, som både nye og eksisterende spillere kan drage fordel af.

Der er derfor al mulig grund til at holde øje med Unibet, når EM 2024 sparkes i gang.

Bet25

Vi har haft både en engelsk og en svensk bookmaker. Så nu er det selvfølgelig kun på sin plads at runde af med en dansk EM bookmaker.

Bet25 er en sand vårhare sammenlignet med de to andre bookmakere på vores liste. Alligevel er det ikke et dårligt sted at gå hen, hvis du er interesseret i at spille på en EM fodbold 2024 topscorer.

For selvom Bet25 ikke helt kan måle sig med de to andre på spiludvalget, så tilbyder de en ret komplet pakke.

Og så er de faktisk en af de flittigste bookmakere til at præsentere nye bonusser og kampagner.

Er du på jagt efter EM bonusser og tilbud, så skal du helt sikkert tjekke Bet25 ud løbende.

Tidligere EM topscorere 

Her kan du se listen over alle tidligere EM topscorere.

ÅrSpillerLandMålKampe
2021Cristiano Ronaldo
Patrick Schick
Portugal
Tjekkiet
5
5
4
5
2016Antoine GriezmannFrankrig67
2012Mario Mandžukić m.fl.Kroatien33
2008David VillaSpanien44
2004Milan BarošTjekkiet55
2000Patrick Kluivert
Savo Milošević
Holland
Jugoslavien
5
5
5
4
1996Alan ShearerEngland 55
1992Henrik Larsen m.fl.Danmark33
1988Marco van BastenHolland55
1984Michel Platini Frankrig95
1980Klaus AllofsVesttyskland 33
1976Dieter MüllerVesttyskland 42
1972Gerd MüllerVesttyskland 42
1968Dragan DžajićJugoslavien 23
1964Jesús María Pereda m.fl.Spanien22
1960Valentin Ivanov m.fl.Sovjetunionen 22

EM topscorer odds FAQ

Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål om EM fodbold 2024 topscorer betting

✅ Hvilke bookmakere tilbyder EM topscorer odds?

Det gør alle bookmakere med respekt for sig selv. I denne artikel har vi fremhævet bet365, Unibet og Bet25.

✅ Hvem er favoritter til at blive topscorer EM 2024?

Tre af de bedste bud på en EM 2024 topscorer er Harry Kane, Kylian Mbappé og Romelu Lukaku.

✅ Har der været en dansk EM topscorer?

Ja! I 1992 scorede Henrik Larsen tre gange, da Danmark vandt EM. Det var nok til at blive delt EM topscorer sammen med tre andre spillere.

Læs også om EM kampprogrammet.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening