Premier League billetter 2024

Der er rift om Premier League billetter. Og det kan af og til være en jungle at navigere i de hæderlige og mindre hæderlige udbydere.

Men bare rolig.  Vi giver dig hele overblikket over udbydere af Premier League billetter og pakkerejser.

Så kan du bestille dine Premier League billetter til Tottenham, Premier League billetter til Manchester United eller til en helt tredje klub med ro i sjælen.

Premier league billeter

Her er de bedste udbydere af PL billetter

Vi har gravet os ned i markedet af udbydere af Premier League billetter. Og vi har fundet en række virksomheder, som alle tilbyder solide produkter.

Nogle tilbyder pakkerejser til Premier League. Andre tilbyder “kun” billetter til kampene. Vi runder selvfølgelig begge typer af tilbud.

Så der er både noget til dig, der leder efter fulde pakkerejser til Premier League og til dig, der bare vil på stadion og ikke har behov for så meget andet.

Fodboldpakker.dk

Den første udbyder af PL billetter er fodboldpakker.dk. Efter eget udsagn sender de hvert år omkring 3000 danskere afsted på fodboldrejser verden over.

Fodboldrejser.dk er et dansk selskab, som i alt tilbyder fodboldrejser til 20 forskellige ligaer. De dækker blandt andet:

 • Premier League
 • Championship
 • La Liga
 • Serie A
 • Bundesligaen
 • Ligue 1

… og altså en række yderligere ligaer.

Da vi tog et kig på deres udbud af PL billetter, fandt vi 63 forskellige opgør den næste måned. Det er et fint udbud.

Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle kampe, du kan købe billetter til individuelt. Til en del af opgørene er det kun muligt at købe billetter til to forskellige opgør på én gang.

Det kan trække ned for nogen. Hvis man eksempelvis er Manchester United-fan, er man trods alt ikke nødvendigvis interesseret i også at skulle købe billet til en kamp med en af rivalerne. 

Fodbold-event.dk

En af de andre virksomheder, som har masser af PL billetter på hylderne, er Fodbold-event.dk.

Udover PL billetter tilbyder Fodbold-event.dk også fodboldrejser til Italien, Spanien, Frankrig, Tyskland og til europæiske fodboldkampe.

Som de andre virksomheder på vores liste har Fodbold-event.dk også flotte anmeldelser fra sine kunder. Og de tilbyder også et pænt udbud af PL billetter.

Deres hjemmeside er dog bygget anderledes op end de andre virksomheder på vores liste. Her kan du nemlig ikke se en oversigt over udbuddet af kampe og priser.

I stedet skal du vælge det hold, du vil se, og sende en mail. Fodbold-event.dk vil herefter vende tilbage med et tilbud inden for 24 timer.

Nogle vil måske foretrække denne tilgang. Vi foretrækker dog at få et overblik og have gennemsigtighed over priserne.

Derudover er det noget mere bøvlet at skulle sende mails for at få et tilbud end blot at scrolle igennem en række tilbud.

Fodboldrejser.dk

Du kan også finde masser af PL billetter på Fodboldrejser.dk

De tilbyder PL billetter til langt de fleste Premier League klubber.

På Fodboldrejser.dk kan du også benytte dig af deres prisgaranti, hvis du finder billetter til en lavere pris andetsteds.

Fodboldrejser.dk tilbyder derudover 185 kroner i rabat på din næste fodboldrejse, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev.

Olka.dk

Den sidste udbyder af Premier League billetter, som vi har udvalgt, er Olka. Her er tale om en svensk virksomhed, som dog også har oprettet et .dk domæne.

På Olka.dk finder du et imponerende udvalg af fodboldrejser. Alt i alt dækker de 21 forskellige ligaer og turneringer – så langt væk som den amerikanske MLS!

Vi tjekkede udbuddet af Premier League billetter på en måned. Her fandt vi 23 forskellige kampe.

Et mindre udbud end på Fodboldpakker.dk, men til gengæld var alle billetterne kun til enkeltopgør.

Dermed dækker Olka.dk altså et andet marked, som sikkert gør dem attraktive for dig, der blot er interesseret i at se én kamp og ikke leder efter pakkeløsninger.

Pakkerejser til Premier League

Pakkerejser til Premier League

Som vi har været inde på, er der nogle udbydere af PL billetter, som tilbyder billetter til enkelte opgør. Andre sælger i højere grad pakkerejser til Premier League.

Nogle foretrækker pakkerejser til Premier League, fordi de på den måde kan få en større dosis fodbold, nu hvor de alligevel har taget turen over Østersøen.

Tilhører du denne gruppe, så kan det være en idé at kigge på én af udbyderne forneden. De tilbyder nemlig begge pakkerejser til Premier League.

Pakkerejser til Premier League – Fodboldpakker.dk

Vi har allerede rundet Pakkerejser.dk i vores gennemgang. Og de lever altså i dén grad op til deres navn. Her er der nemlig massevis af pakkerejser til Premier League.

Pakkerejser.dk tilbyder adskillige pakker, hvor du får billetter til to Premier League kampe ad gangen. Her kan du frit vælge mellem forskellige pakker:

 • Fly + billet
 • Hotel + billet
 • Fly + hotel + billet
 • Premium rejser

Med en Premium rejse får du en række yderligere goder på din tur.

Det gælder eksempelvis lufthavnstransport, billetter til den lokale offentlige transport, ekstra måltider, rundvisninger og VIP-pladser.

I visse tilfælde får du også mulighed for at tilkøbe ekstra fodboldbilletter.

Pakkerejser til Premier League – Fodboldrejser.dk

Også Fodboldrejser.dk tilbyder adskillige pakkerejser til Premier League. Og også her har man et enormt udvalg at vælge imellem.

Da vi tjekkede udvalget, kunne man således vælge imellem pakkerejser fra nogle tusinde kroner og helt op til over 20.000 kroner – og selvfølgelig alt imellem.

Dermed kan man altså i vid udstrækning selv skalere rejsen til sit behov.

Fra et par kampe, hvor man selv står for at arrangere hotel og fly, til de helt store luksusture, hvor man ikke skal skal løfte en finger selv, og hvor der er skruet helt op for luksusen.

Er det billigere eller dyrere med pakkerejser til Premier League? 

Som udgangspunkt koster det flere penge at bestille pakkerejser til Premier League. Men man får selvfølgelig også mere fodbold med i hatten.

Derfor kan det være svært at sige, om det pr. kamp er dyrere at bestille pakkerejser til Premier League og kategorisk sige: dette koster det at se Premier League.

Det afhænger nemlig i høj grad af, hvilken type rejse du har bestilt. Som det fremgår af eksemplerne ovenfor, kan man nemlig bestille lige fra de mere beskedne rejser til de overdådige ture, hvor man bliver forkælet i hoved og …

Er det nemmere med pakkerejser til Premier League?

Ofte vil det være en del nemmere at bestille pakkerejser til Premier League. Her kan du nemlig tilvælge hotel, fly og alt det andet praktiske rundt om fodboldkampen.

Ved at overlade det til selskaberne, slipper du nemlig selv for at røre en finger. Og derudover kan du være sikker på, at der er orden i sagerne. Alle selskaberne, vi har gennemgået i denne artikel, er nemlig ganske erfarne på området og ved derfor, hvordan de stykker alle aspekter af fodboldrejserne sammen.

Premier League billetter til de enkelte klubber

Lad os så rette blikket mod de individuelle Premier League klubber og se på, hvordan du scorer Premier League billetter til Chelsea, Premier League billetter til Arsenal og til resten af de mest populære Premier League topklubber.

Premier League billetter til Chelsea

Leder du efter Premier League billetter til Chelsea, kan du finde dem hos:

 • Fodboldpakker.dk
 • Fodboldrejser.dk
 • Olka.dk

Vi tog en stikprøve i udvalget af Premier League billetter på de tre hjemmesider.

Af de næste 10 opgør med det blå London-hold, kunne du få Premier League til Chelsea i 4 af kampene hos Fodboldpakker.dk.

Fodboldrejser.dk havde Premier League billetter til Chelsea i 6 ud af de 10 kampe.

Og topscoreren var Olka.dk, som havde Premier League billetter til Chelsea i 7 ud af de 10 kommende opgør.

Premier League billetter til Arsenal

Vil du hellere have Premier League billetter til Arsenal i stedet for rivalerne fra Chelsea, kan du søge mod de samme tre sider; Fodboldpakker.dk, Fodboldrejser.dk og Olka.dk.

Her var der masser af bid på stikprøven. Fodboldpakker.dk tilbød Premier League billetter til Arsenal i 7 ud af de 10 næste PL opgør.

Hos Fodboldrejser.dk var udvalget af Premier League billetter til Arsenal det samme, altså 7 ud af 10 opgør. Og endnu engang var Olka.dk en my foran.

Her var der Premier League billetter til Arsenal at finde på 8 af de kommende 10 kampe.

Premier League billetter til Manchester United

Vil du nordpå og score Premier League billetter til Manchester United, er der flest at komme efter hos Fodboldrejser.dk.

Her havde de Premier League billetter til Manchester United i 7 af de kommende 10 kampe.

Hos både Fodboldpakker.dk og Olka.dk var der Premier League billetter til Manchester United at finde til 6 af de kommende 10 PL kampe.

Premier League billetter til Manchester City

Det er ikke svært at score Premier League billetter til Manchester City.

Fodboldpakker.dk står klar med Premier League billetter til Manchester City i hele 9 af de 10 kommende opgør.

Hos Fodboldrejser.dk fandt vi tilgængelige Premier League billetter til Manchester Citys næste 7 kampe. Og samme antal Premier League billetter til Manchester City fandt vi hos Olka.dk.

Premier League billetter til Tottenham

Selvom Tottenham måske ikke er helt lige så populære herhjemme, er det selvfølgelig også muligt at score Premier League billetter til Tottenham.

Når det gælder Premier League billetter til Tottenham, ser varelageret ud som følger på de tre sider:

 • Fodboldpakker.dk 6
 • Fodboldrejser.dk 7
 • Olka.dk 6 

Premier League billetter til Liverpool

Sidst, men ikke mindst, er der selvfølgelig også rig mulighed for at købe Premier League billetter til Liverpool.

Antallet af Premier League billetter til Liverpool var som følger, da vi testede markedet:

 • Fodboldpakker.dk 8
 • Fodboldrejser.dk 7
 • Olka.dk 6

Dette koster det at se Premier League – de dyreste billetter

Skal du se Premier League kampe hos nogle af de dyreste klubber, skal du til lommerne. Dette koster det at se Premier League hos de dyreste 10 klubber.

Premier League billetter pris – top 10

 • Everton £55 → cirka 470 kroner
 • Newcastle United £44 → cirka 375 kroner
 • Manchester City £44 → cirka 375 kroner
 • Crystal Palace £42 → cirka 360 kroner
 • Aston Villa £40.50 → cirka 345 kroner
 • Nottingham Forest £38 → cirka 325 kroner
 • Tottenham Hotspur £37 → cirka 315 kroner
 • Manchester United £36 → cirka 305 kroner
 • Wolverhampton Wanderers £35 → cirka 300 kroner
 • Fulham £35 → cirka 300 kroner

Dette koster det at se Premier League – de billigste billetter

De billigste Premier League billetter koster mindre end det halve af de dyreste. Dette koster det at se Premier League, hvis du kan nøjes med de billigere billetter.

Premier League billetter pris – bund 10

 • Sheffield United £30 → cirka 290 kroner
 • Luton Town £30 → cirka 290 kroner 
 • Brentford £30 → cirka 290 kroner
 • Brighton & Hove Albion £30 → cirka 290 kroner
 • West Ham United £30 → cirka 290 kroner
 • Arsenal £28.50 → cirka 245 kroner
 • Bournemouth £28 → cirka 240 kroner
 • Burnley £25 → cirka 210 kroner 
 • Chelsea £25 → cirka 210 kroner
 • Liverpool £25 → cirka 210 kroner

Premier League billetter FAQ

Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål om PL billetter og Premier League billetter pris-niveauet.

✅ Hvor dyrt er det at se Premier League?

Premier League billetter pris-niveauet varierer i høj grad alt efter klubben, du er interesseret i. Lidt længere oppe i artiklen kan du læse om Premier League billetterne pris-niveauet hos alle 20 klubber.

✅ Hvem er de bedste forhandlere af EPL billetter?

Vi har udvalgt fire udbydere af PL billetter, som alle er skrappe til opgaven. Læs mere om dem længere oppe i vores artikel.

Læs også om:

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening